#بین_الملل
🌍یگان پهپادی ارتش و کمیتههای مردمی یمن، با یک فروند پهپاد «قاصف- ۱» مقر نظامی تازهتاسیس ائتلاف سعودی در نزدیکی تنگه بابالمندب را هدف قرار داد.
🌍کنایه نماینده آیتالله سیستانی در کربلا به برخی شخصیتهای سیاسی عراق: کسانی هستند که نماینده راه و خط حسینی هستند و برخی نماینده راه و خط دیگری هستند و به نصیحت، نصیحتگر امینی که خیر همه را میخواهد، گوش نمیدهند.
🌍روزنامه کویتی الجریده: «محمد ایرانی» دستیار وزیر خارجه و مدیر کل خاورمیانه و شمال آفریقای وزارت خارجه ایران به عنوان سفیر جدید ایران در کویت تعیین شده است.
🌍۱۱۰ نفر از نظامیان ترکیهای به اتهام ارتباط با «فتح الله گولن» و دست داشتن در کودتای نافرجام ۲۰۱۶ بازداشت شدند.
@Farsna
دلیل نگرانی بانکهای آمریکایی از قطع شدن دسترسی ایران به سوئیفت چیست؟
🔹تا پیش از سوئیفت یا باز شدن دسترسی آمریکا به سرور این پیام رسان، آمریکا تحریمهای خود را با ارعاب کشورهای دیگر و برحذر داشتن آنها از تعامل با کشور تحریم شده پیش میبرد و احتمالا با استفاده از اقدامات اطلاعاتی هرگونه نقض تحریمهای خود را برملا میکرد و با طرف ناقض برخورد می کرد.
🔹از زمان شگل گیری سوئیفت، کشورهای جهان در زمان جابجایی پول، پیامهای مرتبط با این نقل و انتقال را از طریق این پیام رسان بانکی منتقل می کردند، اما هماکنون این سیستم به پاشنه آشیل تلاشهای ایران برای دور زدن تحریمها تبدیل شده است.
📝مشروح گزارش فارس در لینک زیر:
👉 fna.ir/bohu2d
@Farsna
کمیته انضباطی نرخ رکیکترین فحاشی و عریان شدن را مشخص کرد!
⚽️با صدور رأی اتفاقات دیدار خونه به خونه بابل و شاهین شهرداری بوشهر در روز ۱۰ شهریورماه از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، نرخ رکیکترین فحاشی نسبت به نوامیس تیم مهمان و همچنین عریان شدن و رفتارهای زننده ۱۰ میلیون تومان و توبیخ کتبی اعلام شد!
📝مشروح گزرش در لینک زیر:
👉 fna.ir/boigvz
@Farsna
⚽️اسامی محرومان هفته هفتم لیگ برتر اعلام شد
🔹میرهادی میرجوان، پارس جنوبی جم
🔸سیروان قربانی، نفت آبادان
🔹علی شجاعی، نساجی مازندران
🔸حمید مطهری، پیکان
🔹یعقوب پیری و افشین کمایی، استقلال خوزستان
🔸حمیدرضا رجبی، نساجی مازندران
fna.ir/boigv9
@Farsna
#وضعیت_راهها
🚗🚙محور دارای ترافیک سنگین:
۱)محور چالوس-کرج محدوده شاه چشمه و حدفاصل مرزن آباد تا مکارود
۲)آزادراه رشت-قزوین محدوده سنگر و ابتدای مسیر تا امامزاده هاشم و محدوده های رودبار،لوشان و ملاعلی
۳)محور آمل-تهران حد فاصل پارک جنگلی آمل تا سه راهی چلاو و محدوده های بایجان،شنگلده،آب اسک و پلور
۴)آزادراه قزوین-کرج-تهران حدفاصل بهشت سکینه تا خرمدشت و حدفاصل مهرویلا تا پل کلاک و محدوده گرمدره
۵)بزرگراه اراک - سلفچگان محدوده راهجرد سلفچگان به قم محدوده سنبل آباد
🚙محور دارای ترافیک نیمه سنگین:
۱)آزادراه تهران-ساوه محدوده های پلیس راه و سرزمین ایرانیان
۲)آزادراه قم-تهران ابتدای مسیر و محدوده کیلومتر ۲۷ و ۵۰ و محدوده وهن آباد
۳)محور قائمشهر-تهران محدوده های پل سفید،ورسک،شورآب،فیروزکوه و گیلاوند
🌫آخرین وضعیت جوی: در برخی از محورهای استان های اردبیل و آذربایجان شرقی در ارتفاعات مه گرفتگی را شاهد هستیم.
@Farsna
ترامپ به بولتون: اجازه جنگ با ایران را نداری
نشریه «دیلیبیست» در گزارشی نوشت:
🔹برخی دیپلماتهای آمریکایی میگویند رئیسجمهور آمریکا در همان بدو امر به مشاور امنیت ملی کاخ سفید هشدار داده که حق جنگ با ایران را نخواهد داشت.
🔹مشاوران غیررسمی ترامپ میگویند او مجبور بوده با توجه به قولی که در مبارزات انتخاباتی داده، آمریکا را از برنامه جامع اقدام مشترک خارج کند با این حال، تیم امنیت ملی ترامپ با بازی «پلیس خوب، پلیس بد» با اروپاییها، در تلاش است تا بهترین بخشهای برجام [از منظر طرف غربی] را نگه دارد.
🔹تیم امنیت ملی ترامپ نگران است که طرف ایرانی با دیدار با ترامپ موافقت کند و از سوی ترامپ با تسهیل تحریمها بدون بهدست آوردن توافقی آنچنان سخت با ایران موافقت شود.
🔹ترامپ جنگ با ایران را نمیخواهد، فقط میخواهد بگوید که توافقی بهتر از توافق اوباما با ایران به دست آورده و این را به مخاطبان خود در آمریکا عرضه کند.
fna.ir/boih02
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥 پیکر مرحوم تولایی، طلبه جوان مشهدی امروز تشییع و در بهشت رضا به خاک سپرده شد. @Farsna
از تیغی که سینه را شکافت تا لبخندی که در کودکی خشکید/ زندگی طلبگی با طعم چاقو
📝گزارش فارس از واکنشها به سوءقصد به طلبه مشهدی:
👉 fna.ir/boigo1
@Farsna