خبرگزاری فارس
ناوشکن سهند با حضور فرمانده کل ارتش،فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمع دیگری از فرماندهان عالیرتبه نظ
مراسم الحاق ناوشکن سهند در بندرعباس
🔹فرمانده کل ارتش: ساخت ناوشکن «جماران» نقطه عطفی در نداجا بود.
🔸فرمانده نیروی دریایی ارتش: اوایل بهمن شاهد الحاق نسل جدید از زیردریاییهای بسیار پیشرفته تماماً ساخت ایران خواهیم بود
🔹جانشین فرمانده نیروی دریایی :یکی از برنامه های ما در آینده نزدیک این است که ناو «خارک» در کنار ناو «سهند» به آمریکای جنوبی اعزام شوند.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🎥سهند چه خصوصیاتی دارد؟ @Farsna
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ناوشکن سهند به ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش ملحق شد.
@Farsna
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس جمهور آمریکا در حین عکاسی در نشست گروه بیست، رئیس جمهور آرژانتین را تنها گذاشت!
fna.ir/bq6h90
@Farsna
دستورالعمل خرید و فروش ارز در صرافیهای مجاز ابلاغ شد
🔹بانک مرکزی به منظور تسهیل بازگشت ارز از حاصل صادرات به چرخه اقتصاد کشور، «دستورالعمل خرید و فروش ارز در شبکه صرافیهای مجاز» را به همه شرکتهای صرافی دارای مجوز معتبر از بانک مرکزی ابلاغ کرد.
🔹به موجب این دستورالعمل، صرافیهای مجاز معتبر میتوانند ارز حاصل از صادرات را تا سقف یک میلیون یورو یا معادل آن به سایر ارزها با ثبت در "سامانه نظارت ارز (سنا)" به صورت اسکناس یا حواله به نرخ بازار خریداری کنند.
fna.ir/bq6h93
@Farsna
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥واکنش سرد سران G20 به حضور بن سلمان
fna.ir/bq6h8b
@Farsna
«حسینی» وزیر اقتصاد دولت دهم:
🔹گروه ویژه اقدام مالی «FATF» نهادی است که به ظاهر میخواهد شفافیت مالی و اقتصادی را دنبال کند ولی در کنار این اهداف امنیتی دارد.
🔹دولت مستقلاً در سال ۱۳۹۵ تعهد سطح بالای سیاسی به FATF داده است که ما یکسری اقدامات انجام میدهیم و شما ما را از لیست سیاه، خارج کنید.
🔹خاوری طی یک ماموریت رسمی با اخذ مجوز از مراجع ذیربط به خارج از کشور رفت ولی برنگشت.
📝در لینک زیر بخوانید👇
fna.ir/bq5uj4
@Farsna