درگیری رزمندگان نیروی زمینی سپاه با اشرار ضد انقلاب/ هلاکت یک تروریست
🔹روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) از درگیری میان رزمندگان این قرارگاه با یک تیم تروریستی ضد انقلاب در منطقه عمومی چالدران درآذربایجان غربی خبر داد.
🔹در درگیری میان این تیم تروریستی با رزمندگان شجاع و دلاور قرارگاه حمزه سیدالشهدا( ع) یک نفر از تروریست ها به هلاکت رسید، دو نفر زخمی و یک نفر دیگر نیز توسط رزمندگان قرارگاه دستگیر شد.
fna.ir/dap6bx
@Farsna
#بین_الملل
🌍 روزنامه آلمانی ولت: در صورت تقابل تهران و واشنگتن، اسرائیل اولین قربانی خواهد بود.
fna.ir/dap5wx
🌍 مشاور امنیت ملی دولت اوباما: خروج از برجام برای آمریکا نتیجه معکوس داشته است.
fna.ir/dap69b
🌍 پوتین تحریمهای تلافیجویانه علیه اروپا را تا سال ۲۰۲۰ تمدید کرد.
fna.ir/dap69r
🌍 پامپئو در عربستان سعودی: امنیت دریایی تنگه هرمز باید تقویت شود.
fna.ir/dap69n
🌍 وزیر خارجه مصر، ایران را به دخالت در امور کشورهای عربی متهم کرد.
fna.ir/dap6as
🌍 دو جنگنده «یوروفایتر» امروز به دلیلی نامشخص در شمال شرق آلمان با یکدیگر برخورد کرده و ساقط شدهاند.
fna.ir/dap6bp
@Farsna
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #سرخط_فارس | اقدامات جهادی قوه قضائیه در ۱۰۰ روز گذشته
@Farsna
📺بازپخش مستند "از آستاراخان تا داغستان" روایت ثریا از ردپای فرهنگ و اقتصاد ایران در روسیه
🔹روایتی از حضور پر رنگ تجار ایرانی در جنوب غربی روسیه بیش از صد سال پیش؛ تجار ایرانی امروز کجا هستند؟!
🔸ساحل شمالی و غربی دریای خزر؛ صادرات رقبا و انفعال اقتصادی ایران
🔹مساجد وقفی تجار ایرانی از یک قرن پیش همچنان در روسیه پابرجاست؛ اما خبری از صادرکنندگان امروزی نیست!
♦️قسمت هشتم از مجموعه مستند «همسایه شمالی۲»
⏰امروز؛ (دوشنبه) ساعت ۱۹:۰۰ از شبکه مستند سیما
@Farsna
درخواست رئیسی از روحانی برای شرکت در جلسات ستاد مبارزه با مواد مخدر
رئیس قوه قضائیه:
🔹ستاد مبارزه با مواد مخدر در قانون باید به ریاست رئیس جمهور تشکیل شود و به دلیل اهمیت این موضوع باید با حضور ایشان و اعضای اصلی ستاد این جلسات تشکیل شود.
🔹میدان مبارزه با مواد مخدر کار اطلاعاتی و امنیتی میطلبد و از از وزارت اطلاعات، سپاه و نیروی انتظامی میخواهیم بخش مستقلی برای مبارزه و شناخت شبکههای ورود مواد مخدر و توزیع آن تشکیل شود.
fna.ir/dap69p
@Farsna
عوامل حادثه تروریستی اهواز در انتظار اعدام
رئیس کل دادگستری خوزستان:
🔹اتهام افرادی که در حادثه تروریستی اهواز یا حوادث مشابه دیگری دخالت داشتند از نظر ما قتل است، برای همین مجازات این افراد اعدام است.
🔹بخشی از متهمان که در خصوص این پرونده دستگیر شدند، به احتمال زیاد مشمول همین اتهام هستند.
🔹در رابطه با این قبیل حوادث کوتاه نمیآئیم، آسیب رساندن به امنیت کشور خط قرمز ما است.
fna.ir/dap65k
@Farsna