2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنگوی قوه قضاییه جزئیات پرونده ۱۷ متهم جاسوسی برای آمریکا را اعلام کرد.
@Farsna
پاریس: در زمینه ائتلاف دریایی باید با آمریکا هماهنگ باشیم
سخنگوی وزارت خارجه فرانسه:
🔹وضعیت در خلیج فارس بسیار نگران کننده است.
🔹آزادی کشتیرانی در آنجا به چالش کشیده شده است.
🔹تشکیل ائتلاف دریایی، برای کاستن از تنشهای موجود است.
🔹طرح ابتکاری ما باید به طور طبیعی با آمریکا در سطح عملیاتی هماهنگ شود.
fna.ir/dbae5p
@Farsna
جلسه ویژه آمریکا و برخی شرکای این کشور در ستاد تروریستهای سنتکام
🔹شبکه خبری اسکای نیوز از جلسه نمایندگان نظامی آمریکا، انگلیس و برخی کشورهای دیگر در ستاد سنتکام و با هدف تشکیل ائتلاف دریایی در خلیج فارس خبر داد.
🔹به گفته دو مقام مطلع انگلیسی، این نشست بخشی از اقدام آمریکا در ایجاد ائتلاف دریایی برای همراهی نفتکشها در تنگه هرمز و دیگر مسیرهای دریایی مهم در خاورمیانه و همچنین افزایش نظارت است.
fna.ir/dbae80
@Farsna
#بین_الملل
🌍 شورای حکام فردا روند انتخاب جانشین آمانو را کلید میزند.
fna.ir/dbae75
🌍 معاون رئیس کل هالکبنک ترکیه که به اتهام نقض تحریمها علیه ایران در آمریکا بازداشت شده بود ساعاتی پیش وارد ترکیه شد.
fna.ir/dbae0v
🌍 هر بشکه نفت در بازارهای جهانی با ۲۳ سنت افزایش ۶۴.۰۶ دلار فروخته شد.
fna.ir/dbae4m
🌍 اتحادیه اروپا تهدید کرد در صورتی که آمریکا بر واردات خودروهای اروپایی تعرفه اعمال کند بر واردات ۴۰ میلیارد دلار کالا از آمریکا تعرفه اعمال خواهد کرد.
fna.ir/dbae2j
🌍 مقام اماراتی: «استقرار مجدد نیروها» در یمن به معنای خروج از آن نیست.
fna.ir/dbae58
🌍 گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» اعلام کرد که ترکیه به همراه تروریستهای تحت حمایت خود قصد دارد به شمال شرق سوریه حمله کند.
fna.ir/dbae16
@Farsna
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #سرخط_فارس| خبر خوش برای تولیدکنندگان
@Farsna
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرپرست وزارت آموزش و پرورش: با اجرای طرح رتبه بندی معلمان از نیمه شهریور ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان به دریافتی معلمان افزوده خواهد شد.
@Farsna
هشدار بانک آمریکایی: دلار را کنار بگذارید/یک قرن سلطه دلار روی به پایان است
بانک جیپی مورگان آمریکا:
🔹ما معتقدیم دلار ممکن است جایگاه خود به عنوان ارز اصلی جهان را به دلایل مختلف از جمله دلایل ساختاری و همچنین و موانع موجود از دست بدهد.
🔹مراکز اقتصادی جهان در حال رفتن به سمت آسیا هستند و تبدیل شدن چین به یکی از ابرقدرتهای اقتصادی جهان از جمله عوامل تاثیرگذار در این زمینه است.
🔹اقتصاد جهانی از دلار آمریکا عبور خواهد کرد و این جایگاه با ارزش به یک کشور با قدرت اقتصادی بالاتر در آسیا خواهد رسید.
🔹باک ها باید از شر داراییهای دلاری خود خلاص شوند و به سمت تنوع بخشی به سبد سرمایهگذاری خود بروند.
fna.ir/dbae4s
@Farsna
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #سرخط_فارس| القاب خاص نخستوزیر آمریکایی «انگلیس»
fna.ir/dbaeas
@Farsna