2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مدیرکل تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی: حدود ۸۰ درصد از پزشکان در فراخوان ثبت نام کارتخوان به قانون تمکین نکرده اند.
@Farsna
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنرانی فرمانده کل ارتش پیرامون سازش و تسلیم
@Farsna
معاون اول قوه قضائیه:
🔹کسانی که با دشمن آگاهانه و ناآگاهانه ارتباط برقرار کنند، بدانند در حافظه مردم و قوه قضائیه خواهد ماند و با آنان برخورد خواهد شد.
🔹قوه قضاییه عزم خود را برای برخورد قاطعانه با فساد از جمله فساد اقتصادی در چارچوب موازین و بدون تبعیض جزم کرده است.
🔹مردم هم باید هرگونه اطلاعات در زمینه وقوع فساد را به دستگاههای انتظامی، امنیتی، قضایی و اجرایی منعکس کرده و از سویی در جهت تقویت معروفات نقشآفرینی کنند.
fna.ir/dbytry
@Farsna
ظریف: پامپئو آیا میدانی معنای متمدن چیست؟
وزیر امور خارجه:
🔹پامپئو آیا میدانی معنای متمدن چیست؟ آیا این به معنای ارسال پهپادها بر فراز مراسم عروسی برای کشتار بی گناهان است؟دزدی دریایی در دریاهای آزاد؟
🔹شاید ریختن سلاحهای کشنده به منطقه برای به راه انداختن جنگهای غیر انسانی؟ یا یک ملت (با پیشینه) چند هزار ساله که قرنها به کسی حمله نکرده است؟
fna.ir/dbytv2
@Farsna
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای شهادت حضرت علی اکبر علیهالسلام به روایت رهبر انقلاب
@Farsna
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی حجت الاسلام پناهیان در اعتراض به عدم شفافیت آرای نمایندگان مجلس
@Farsna
#بین_الملل
🌍 اردوغان: آمریکا بیش از ۳۰ هزار کامیون سلاح به سوریه ارسال کرده است.
fna.ir/dbytul
🌍 جنبش حماس: «عملیات قهرمانانهای که روز شنبه در کرانه باختری صورت گرفته، حکایت از آن دارد که اسرائیل در سرزمین ما در امان نیست».
fna.ir/dbytut
🌍 نوری المالکی: درخواست انحلال الحشد الشعبی برای تضعیف عراق است.
fna.ir/dbytq2
🌍 ترکیه نخستین موشک «کروز سنگر شکن» خود را آزمایش کرد.
fna.ir/dbyts1
🌍 نیروی دریایی آمریکا چهار موشک با قابلیت حمل کلاهک اتمی آزمایش کرد.
fna.ir/dbytq7
@Farsna
975K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چهل و سومین شنبه اعتراضی جلیقه زردها در مونپلیه فرانسه
fna.ir/dbyttw
@Farsna