❌ شبهه ۱۰۶۷
[استوری] قصه ما از اینجا شروع شد کسی را [منظور امام خمینی است] بر ما آوار کردند که در قرن بیستم هرگز به پارک نرفته بود... تئاتر و سینما نرفته بود.... بانک نرفته بود.... رستوران نرفته بود ... ورزش نکرده بود.... به اداره مراجعه نکرده بود... در هیچ کنکوری شرکت نکرده بود... هیچ حرفه ای بلد نبود ... قبض آب و برق ندیده بود .... اصلاً نمی دانست که تولید برق هزینه دارد .... آبرسانی هزینه دارد.... برند دوچرخه سواری بلد نبود، برای اولین بار سوار هواپیما شد و به پاریس رفت رفت و برای آخرین بار سوار هواپیما شد و به ایران آمد... بدون رفتن یک روز سربازی شد فرمانده کل قوا!!
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
اینکه نویسنده ادعا می کند امام خمینی پارک و سینما و بانک و ... نرفته یا باید از روی علم غیب او باشد یا اینکه لحظه لحظه زندگی امام را از کودکی زیر نظر داشته است یا لااقل توسط فرد معتبری نقل شده باشد و پر واضح است که همه اینها منتفی است. بنابراین کل این متن بر دروغگویی بنا شده است.
صرف نظر از نکته فوق، پارک و سینما رفتن یا سوار هواپیما شدن به خودی خود هیچ امتیازی برای شخص ایجاد نمی کند. آنچه برای رهبری مهم است سه چیز است:
1. علم و دانش.
2. قدرت تعقل و تفکر راهبردی.
3. قدرت مدیریت
این هر سه ویژگی به اذعان دوست و دشمن در شخصیت امام خمینی به وضوح قابل مشاهده است.
(لازم به ذکر است امام خمینی علاوه بر فقه و اصول، بر دانش های گوناگونی مانند فلسفه اسلامی، فلسفه غرب، منطق، کلام، ریاضیات و ... نیز احاطه داشته اند.)
اما اگر منظور نویسنده از دروغ های فوق آن است که امام یک فرد خشک، منزوی، بدون اطلاع از وضع جامعه بوده که این نیز دروغ آشکار و بهتانی بزرگی است.
امام خمینی از جوانی بر مسائل سیاسی و اجتماعی جامعه اشراف داشت و در جریان ملی شدن صنعت نفت از مدافعان آیتالله کاشانی بود. ایشان در زمانی که عامه مردم (و همچنین اکثر روحانیون) از روزنامه استفاده نمیکردند، برنامه منظم در مطالعه روزنامه داشتند.
همچنین ایشان در جوانی مسافرتهای متعددی داشتند. (نامه ایشان به همسرشان که هنگام سفر به لبنان و در کشتی نوشتند، معروف است.)
ادعای عدم اطلاع ایشان از هزینه آب و برق هم اشاره به دروغ رایجی است که بر اساس صوتی تقطیع شده ضد انقلاب مدعی است حضرت امام وعده آب و برق مجانی داده است. در حالیکه مکرراً در کانال گفته شده آن صوت واکنشی امام به سخنان عضو کابینه بازرگان است که طرح مجانی کردن آب و برق را برای نیازمندان مطرح میکند.
اما در خصوص شایستگی امام راحل برای فرماندهی کل قوا همین بس که ایشان تنها فرمانده کل قوا در ۲۰۰ سال اخیر است که جنگی را فرماندهی کرد که کل دنیا در برابرش ایستاده بودند اما یک وجب از خاک کشور را به دشمن واگذار نکرد.
✋
طرحی برای برخورد با هنجارشکنی در دانشگاهها
🔺شنیدهها حکایت از آن دارد یک تصمیم جدی برای برخورد با دانشجونماهای اغتشاشگر که این روزها محیط علمی دانشگاهها را میدان آشوب و هنجارشکنی کردهاند در حال اتخاذ است.
🔹گفته میشود در صورت جمعبندی و توافق نهایی مسئولان ،عناصر برهم زننده نظم و امنیت و هنجارهای اخلاقی و دینی در دانشگاه ها در یک ماه گذشته بین ۱۰ تا ۱۵ سال از کشور ممنوع الخروج میشوند و صدور مدارک تحصیلی برای آنها نیز ملغی خواهد شد.
🔹بررسی کارشناسی این طرح به لحاظ حقوقی در یک نهاد نظارتی به پایان رسیده است و احتمالا در روزهای آینده به مراجع قانونی ابلاغ خواهد شد .
🔻گفتنی است دستگاه های امنیتی بصورت نامحسوس رصد کاملی از تحرکات عناصر آشوبگر و هنجارشکن در محیط های علمی داشته اند و همه افراد دخیل در آشوبها شناسایی شده اند.
✅# برخورد_قاطع
🇮🇷
🖼#عکس_نوشت | موضع گیری چند نفر ارزشی ندارد
🍃🌹🍃
🌺 برخی چهرههای ورزشی و هنری هم موضعگیریهایی کردند؛ به نظر بنده هیچ اهمّیّت ندارد... جامعهی ورزشی ما جامعهی سالمی است، جامعهی هنری ما هم جامعهی سالمی است... حالا چهار نفر هم یک حرفی میزنند؛ حرف آنها ارزشی ندارد.رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴۰۱/۷/۱۱
#حجاب |
🇮🇷
🖼#عکس_نوشت(۲) | کاش آن نادان بجای پرچم ایران من را ۱۰ با آتش می زد
🍃🌹🍃
🌺 #شهید_سلیمانی: وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتمای کاش به جای پرچم، من را ۱۰ بار آتش میزدند... چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله دهها شهید دادیم.
#حجاب |
#یادداشتثامن /در جنگ شناختی چه انگارههایی ترویج میشود؟
در جنگ شناختی کنونی علیه مردم ایران غالباً انگاره ها و پیش فرض های زیر دائما ترویج میشود:
در همهی انتخابات ها تقلب صورت میگیرد!
مسئولین میخواهند روزی اینترنت را ببندند!
ایران جهنم است و خارج از ایران بهشت!
همهی انتخابات های کشور نمادین است و افراد از قبل انتخاب شده اند!
صدا و سیما همه چیز را سانسور میکند!
هر چیزی که بنگاه های خبر پراکنی داخلی بگویند، دروغ است!
همهی مسئولین جمهوری اسلامی دزدند!
اسلام جلوی تمام لذت ها را گرفته!
فرزندان مسئولین همگی آن ور آب اند!
شبکه ملی اطلاعات نباید راه اندازی شود ، چون ارتباطمان با دنیا قطع میشود!
باید برای حفظ دین، سیاست را از دین جدا نمود!
برای پیشرفت و زندگی نرمال، باید به خارج از کشور مهاجرت کرد!
این نظام دیکتاتوری است!
آزادی بیان در کشور وجود ندارد!
حکومت پهلوی به مراتب از جمهوری اسلامی بهتر بوده!
جوانان ایرانی روز به روز بی دین تر میشوند!
یکی از آفات سلطهی چند سال اخیر دشمن بر فضای مجازی کشور به وسیلهی پیام رسان هایی مثل اینستاگرام و واتس اپ و تلگرام، تغییر نگرش افراد و دست اندازی به شناخت مردم نسبت به محیط اطراف، و ایجاد نگرشهایِ سطحی و کليشه ای در اذهان عمومی و در نتیجه تلاش برای تولید افرادی شکّاک، خود کمبین، ناامید و عمدتاً گارد گرفته است!
بی تردید بزرگ نمایی اقدامات و بی کفایتی ها هم بر تاثیر حملات این جنگ شناختی افزوده است.
این همان تعریف جنگ شناختی مرسوم در دنیا است که ما در آن به طور فاجعه باری آسیب پذیر شدیم و تبعات این آسیب ها نیز کاملا عیان است.
امروز فعالان رسانه ای و تریبون داران انقلابی خصوصاً در فضای مجازی بیش از هر چیز بایستی بر واقعیت نمایی و بیان حقایق در خصوص انگاره های فوق برنامه ریزی کنند. تک تک انگاره های مذکور یک شبه پدید نیامده است که یک شبه ناپدید شود بنابراين کار مداوم و ارائه اخبار و تحلیل های صحیح میطلبد.
#روشنگری
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اولین گزارش خبری از حادثه هنرستان صدر
🔹️ مصاحبه سامان پیردایه با دانشآموزانی که رسانه های معاند مدعی شده بودند که کشته شدهاند!
🔴به پویش مردمی #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
میخوان برا مهسا امینی که اهل سنت بوده(و چهلم ندارن)، چهلم بگیرن! کیا؟ آتئیستا و ضد دینا!😐😐
حقیقتا خودم ریختم برگام موند😐😐
🗣مرتضی کاکا
@twtenghelabi
✋
درگیریهای پراکنده در سقز
🔸مردم مانع حمله معترضان شدند
🔺 جمعیت حاضر در مراسم چهلم «مهسا امینی» که در حالت حداکثری نزدیک به ۱۰ هزار نفر بودند، بعد از پایان مراسم در آرامستان به سمت شهر سقز حرکت کردند، اما در مسیر بازگشت به واسطه تحرکات برخی از آنها و استقرارشان در خیابانهای شهر، فضا کمی ملتهب شد.
🔹 جمعیت حاضر در آرامستان اغلب شعارهایی با گویش کردی سر دادند. برخی نیز با آمادگی درگیری به سمت شهر حرکت کردند، به نحوی که یکی از حاضران پرچم اقلیم کردستان را برافراشته بود.
با وجود آنکه از سوی نیروهای انتظامی ممانعتی برای حضور افراد بر سر مزار مهسا امینی وجود نداشت، اما پلاکهای برخی خودروهای حاضر در آرامستان که پس از مراسم به سمت شهر حرکت کردند، گلمالی شده بود. بین جمعیت نیز افرادی بودند که چهره خود را پوشانده بودند.
🔹 در پایان مراسم آرامستان آیچی، برخی افراد بنا داشتند به مرکز نظامی ارتش حمله کنند که با ممانعت جمعی از مردم حاضر در مراسم پراکنده شدند.
🔹 تعداد محدودی از حاضران در چهلم مهسا امینی در ابتدای شهر سقز با نیروهای انتظامی درگیری داشتند که پس از آن پراکنده شدند و به حاشیه شهر رفتند.
🔹 به دنبال التهابات و درگیریهای پراکنده بهوجود آمده بعد از مراسم چهلم، به جهت ملاحظات امنیتی اینترنت شهر سقز قطع شد.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
100 دانشگاه درگیر فضای اعتراضی شدند
🔺 بررسی تجمعات اعتراضی در دانشگاهها نشان از برگزاری 34 تجمع با تمرکز ویژهای در تهران دارد عددی که معادل 10 درصد از مجموع اعتراضات مهرماه دانشگاههاست.
🔹از مجموع تعداد تجمعات برگزاری تا پایان هفته نخست مهرماه 13 مورد یعنی حدود یکسوم در دانشگاههای خارج از پایتخت برگزار شده است.
🔹 در این برهه 28 شهریور با هشت تجمع در تهران و 29 شهریور با برگزاری شش تجمع در دانشگاههای پایتخت و چهار مورد هم در دانشگاههای دیگر استان شلوغترین روزهای دانشگاهها هستند.
نهم تا نوزدهم مهرماه را میتوان به عنوان برهه دوم کنکاش کرد. 60 درصد اجتماعات اعتراضی در همین بازه زمانی برگزار شدند.
🔹 تعداد دانشگاههای فعال به شکل چشمگیری افزایش یافته است. در هفت روز اصلی این برهه زمانی، قریب به 195 تجمع در فضای دانشگاهها شکل میگیرد. این بار کفه به نفع دانشگاههای استانها سنگینی میکند.
از تعداد کل اجتماعات، 100 مورد در دانشگاههای مختلف استانها و 95 مورد تجمع هم در دانشکدهها و دانشگاههای استان تهران برگزار شده است.
🔹به لحاظ تکرار تجمعات، دانشگاههای شهید بهشتی، تربیتمدرس، هنر، الزهرا و امیرکبیر به ترتیب بیشترین تعداد تجمع را در طول یک ماه اخیر شاهد بودند.
🔹 در فضای خارج از پایتخت اما بیشترین تجمعات دانشجویی در دانشگاههای گیلان، خوارزمی، یزد، نوشیروانی بابل، صنعتی اصفهان، شیراز، فردوسی مشهد و تبریز تشکیل شده است. عمده دانشگاههای محل اعتراض، دانشگاههای مراکز استانها هستند.
🔻 در یک نگاه و ارزیابی کلی
🔹 تجمعهای دانشجویی مهرماه در 100 دانشگاه و مرکز آموزشی عالی برگزار شده است. البته در حدود 42 دانشگاه صرفا یکبار این اتفاق افتاده است. یکپنجم دانشگاههای میزبان اعتراضات هم زیر مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند. حدود یکسوم از این مراکز در تهران و اطراف آن بودند و 73 دانشگاه محل برگزاری هم به لحاظ جغرافیایی در سایر استانها قرار دارند. با این وجود اما نیمی از تجمعها مربوط به دانشگاههای پایتخت بوده است. تمرکز اجتماعات اعتراضی در دانشگاه تهران قابلتوجه است. 38 مورد از این تجمعات در دانشکدهها مختلف دانشگاه تهران با محوریت پردیس مرکزی و 23 مورد هم در دانشگاه علامه با محوریت پردیس مرکزی و دانشکده ادبیات برگزار شده است.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155