فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عشق اول و آخرم
💐ولادت مادر امامت و همسر ولایت و روز مادر مبارک
✨﷽✨
⁉️اینكه حضرت زهرا (س) الگوی حضرت مهدی (عج) است، یعنی چه؟
✍حضرت امام زمان (عج) در توقیعی به خط مبارك خود، بعد از دعا برای عافیت شیعیان از ضلالت و فتنهها و درخواست روح یقین و عاقبت به خیری آنها و تذكر به اموری چند میفرماید: «و فی ابنة رسول اللَّه (ص) لی أسوة حسنة»فاطمه دختر رسول خدا (ص) برای من اسوه و الگویی نیكوست.
در اینكه حضرت مهدی (عج)، كدام گفتار یا رفتار حضرت فاطمه (س) را سرمشق خویش قرار دادهاند، احتمالات فراوانی بیان شده است كه در این جا به سه مورد آن اشاره میكنیم:
1 - حضرت زهرا (س) تا پایان عمر شریفش با هیچ حاكم ظالمی بیعت نكرد. حضرت مهدی (عج) هم بیعت هیچ سلطان ستمگری را بر گردن ندارد.
2 - شأن صدور این نامه این است كه برخی از شیعیان، امامت ایشان را نپذیرفتند. حضرت در جواب عملكرد آنها فرمودند: اگر میتوانستم و مجاز بودم آن چنان میكردم كه حق بر شما آشكار گردد به گونهای كه هیچ شكی بر شما باقی نماند، ولی مقتدای من حضرت زهرا (س) است. ایشان با اینكه حق حكومت از حضرت علی (ع) سلب شد، هیچگاه برای بازگرداندن خلافت، از اسباب غیرعادی استفاده نكرد، من نیز از ایشان پیروی میكنم و برای احقاق حقّم در این دوران، راههای غیرعادی را نمیپیمایم.
3 - حضرت در پاسخ نامه فرمودهاند: اگر علاقه و اشتیاق ما به هدایت و دستگیری از شما نبود به سبب ظلمهایی كه دیدهایم، از شما مردمان روی گردان میشدیم. امام، با اشاره به حضرت زهرا (س) میخواهد بفرماید: همان طوری كه دشمنان به حضرت زهرا (س) آزار و اذیت روا داشتند و سكوتی كه مسلمانان پیشه كردند، هیچ كدام سبب نشد كه ایشان از دعا برای مسلمانان دست بكشند، بلكه دیگران را بر خود مقدم میداشتند، من نیز این ظلمها و انكارها را تحمل میكنم و از دلسوزی و دعا و راهنمایی و... برای شما چیزی فرو نمیگذارم.
📚 کتاب موعود شناسی و پاسخ به شبهات؛ علی اصغر رضوانی
✋
داستان فاضلی و ماشین تخریب اصلاحطلبان
🔺 واکنش اصلاحطلبان و حامیان دولت قبل با طرح موضوع اخراج محمد فاضلی استاد جامعهشناسی دانشگاه شهید بهشتی با عباراتی مانند "سیاست اخراج"، "پادگانی سازی دانشگاه" در حالی مطرح میشود که:
1⃣ - اولاً مسئولان فعلی دانشگاه شهید بهشتی عمدتاً از افرادی هستند که در دولت روحانی منتصب شدهاند.
2⃣ - ثانیاً اصلاً بحث اخراج مطرح نبوده و در دانشگاه تهران و دانشگاههای دیگر نيز این اتفاق بر اساس آئیننامههای استخدامی دانشگاهها رخ میدهد.
🔻 آنچه واقعیت دارد این است که، علت عدم پذیرش تبدیل عضویت محمد فاضلی از پیمانی به رسمی از سوی هیئت اجرایی جذب دانشگاه، به دلیل عدم حضور منظم وی در دانشگاه و برخی تخلفات اداری مثل فعالیت در یک پست رسمی در وزارت نیرو بدون اطلاع دانشگاه بوده است که در توضیح دانشگاه شهید بهشتی از آن با عنوان «عدم انجام تکالیف مقرر در مواد ۲۱، ۲۲ و ۱۱۴ آئیننامه استخدامی اعضای هیئتعلمی» نام برده شده است. این جوسازی ها در صورتی است که به گفته فاضلی دو بار هم در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ در دولت روحانی، هیئت جذب دانشگاه، رأی منفی به درخواست او دادهاند.
🔹 اما نکته قابل تامل این است که این روزها جریان اصلاحات با همدستی برخی مسئولین دولت روحانی سخت مشغول خودنمایی برای جلبتوجه افکار عمومی با موضوعات گوناگون است که در صدر آنها تخریب دولت رئیسی قرار دارد. جریان اصلاحطلب براي زير سؤال بردن اقدامات تحولي دولت سيزدهم حاضر به هرگونه نقد غیرمنصفانه است و در ميان آنها عدهای نيز هستند که نقد را با انتقام اشتباه میگیرند و هر مسئلهای را دستاویزی برای زدن اركان دولت و اقدامات آن قرار میدهند كه این نوع رفتارهای منفعت طلبانه سیاسی جاي تأسف و تأمل دارد.
✍ حسین عباسیان
@fatemi_ar
❗️توت خشک منبع بسیار غنی از آهن و پروتین است و می تواند در رفع کمخونی و نیز افزایش انرژی موردنیاز بدن، بدون نگرانی از چاقی و اضافه وزن موثر باشد. همچنین دارای آنتی اکسیدان ، فیبر ، انواع ویتامین، تانن، املاح معدنی، پکتین و سقز می باشد و پرکالری است. جالب است بدانید که هر فنجان توت حاوی ۰.۹ گرم پروتئن است.
🔹↫ فواید توت :
▫️↫ بهترین قند طبیعی
▫️↫ کاهنده کلسترول بد خون
▫️↫ ضد سرطان و بیماری قلبی
▫️↫ سرشار از فیبر و ملین است
▫️↫ دشمن اضطراب و عصبانیت
▫️↫ حاوی آهن و داروی کم خونی
✨↫ بنابراین توت خشک را جایگزین قند کنید.
Please try this application
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.castx.webvideocast
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ذکر روز دوشنبه
📿 صد مرتبه «یا قاضیَ الحاجات»
✨﷽✨
🌸خدایا...
از تو می خواهم در کشمکش درونی «من»
میان حق و باطل میان عقل و هوی
پناهم باشی..
🌸خدایا...
پناهم باش که شیطان این موجود فعال و خستگی ناپذیر که روز و شب نمی شناسد
این بنده ات را به مخالفت با مسیر هدایت نکشاند..که خلاف هدایت حرکت کردن
رسیدن به ضلالت و گمراهی است
🌸خداوندا ...
پناهم باش در مخالفت کردن «من» با هوای نفس و تبعیت کردن «من» از هدایت.. و یاریم کن در رسیدن به سعادت و دوری از شقاوت..
🌸خداوندا ..
پناهم باش در هر صبح
پناهم باش در هر شب
پناهم باش در هر لحظه
یک پناهگاه دائم و پیوسته
🌸خدایا...
پناهم باش حتی در آن لحظه که فکر
مخالفت کردن با هدایت و تبعیت از هوی در «من» جان میگیرد ای مطمئمن ترین و محکم ترین پناهگاه..
@fatetemi_ar
✋
آسیبهای جبههانقلاب در جهادتبیین چیست؟
🔺رهبر انقلاب برای چندمین بار از «جهاد تبیین» سخن گفتند و در دعای معنادار خود در دیدار با مداحان اهل بیت(ع) از جهاد تبیین به عنوان «جهاد عظیم روزگار ما» نام بردند.
اما چرا تبیین کردن جهاد عظیم روزگار ما شده است؟
🔹 دشمن در اوج قدرت رسانه ای قرار دارد و از تکنولوژی و محتوا تا کمیت تولید در بالاترین سطح در حال فعالیت است و حتی اقتصاد، قدرت نظامی و همه ظرفیت فرهنگی خود را به خدمت رسانه درآورده است. این را هم باید تاکید کرد که دشمن شکست خورده در حوزه های دیگر تنها جبهه باقی مانده و امیدوارکننده را جنگ رسانهای میبیند.
🔹 تاکنون هیچگاه اینقدر انقلاب اسلامی در محاصره رسانهای و شبهات قرار نداشته است.
🔹 جبهه ارزشی در دفاع از انقلاب اسلامی دچار ضعف در تبلیغ و رسانه است و همچنان این ضعف ادامه دارد.
🔹 فشارهای اقتصادی و برخی ناکارآمدیهای داخلی، شرایط تییین در جامعه را سخت تر و پیچیدهتر از قبل کرده است.
🔹برخی از عادات و راهبردهای بخشهای از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است و علیرغم نیاز به اصلاح بر همان منوال غلط در حال طیشدن است.
اما موارد یک تا چهار برای فعالین جبهه انقلاب روشن است و مطلب نیز در اینباره تاکنون زیاد گفته شده است. مورد پنجم عموما محل اختلاف است و آنچیزی که جبهه انقلاب را نیز در حوزه تبیین با ضعف و ناکارآمدیهای روبه رو کرده دقیقا در بخشی از عادات و راهبردهای غلط جبهه انقلاب است.
بخشی از این عادات غلط به شرح ذیل است:
1️⃣ عموما فعالین جبهه انقلاب در فضای مجازی و رسانه ای اهل نقد کردن و انتقاد کردن هستند تا تبیین و روشنگری.
2️⃣ اصرار و تکرار بیان دستاوردهای انقلاب و موفقیتها و داشتهها در تبلیغ ما جایگاه پررنگی ندارد و بدتر نیز اینکه برخی از فعالین نیز مدتهاست این امر مهم را کنار گذاشتهاند.
3️⃣ خیلی از ما دستاوردها و داشتههای انقلاب را به تعدادی موشک یا مباحث نظامی محدود کردیم در حالیکه هزاران موفقیت علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در طول چهار دهه انقلاب اتفاق افتاده که جایی در سوژههای تبیینی روزمره ما ندارند.
4️⃣ نگاه عمومی و سطحی به تبیین داریم در حالیکه نیازمند نگاه تخصصی و اطلاعات تخصصی هم هستیم.
5️⃣ تبیین برخی موضوعات مهم انقلاب و اسلام را با ادبیات خشک، طعنه، تحقیر، دو قطبی سازی، سیاست زدگی، عیب جویی و... آلوده کردهایم و اثربخشی تبیین را پایین آورده ایم.
6️⃣ گروههای هدف تبیین را محدود کردهایم و بسیاری اوقات فقط برای جریان خودمان تبیین می کنیم و اقشار و طبقات دیگر اجتماعی را فراموش میکنیم.
7️⃣ تبیین ما گاهی نسب درستی با نیاز و سوالات جامعه ندارد و میزان تمرکز برای تبیین در موضوعات مهم در یک سطح نیست. در برخی موضوعات تببین آنقدر بد تکرار شده که ضدتبیین شده و در برخی موضوعات آنقدر تبیین کم بوده که اساسا شبهه جای حق را گرفته است.
8️⃣ در تبیین هم گذشته (دوران پهلوی و تاریخ معاصر) را که تاریک است و هم آینده انقلاب را که روشن است، فراموش می کنیم.
9️⃣ در تبیین گاهی یادمان میرود که بسیاری از پرسش های جامعه دشمنانه یا سیاسی نیست بلکه حق است!
🔟 تبیین وظیفه همه است و همه وظیفه تولید محتوای خوب را داریم و نه صرفا بازنشر محتواها را؛ امروز در جبهه انقلاب یک اقلیت تولیده کننده شده اند و یک اکثریت بازنشر کننده، باید تولید محتوای خوب را همگانی کرد. و تولید خوب هم فقط کلیپ و سخنرانی نیست بلکه گاهی یک اقدام اجتماعی و یک سخن گفتن خوب هست.
1️⃣1️⃣ بدترین تبیین آن است که نقشه دشمن را ندانیم و در ظاهر در حال تبیین باشیم ولی در باطن در حال تکمیل پازل دشمن. برای این موضوع یک شاخص مهم این است که کار تبیین باید در مقابل دشمن و هدف او باشد.
🔹🔹خلاصه آنکه جهاد تبیین؛ روشن کردن واقعیات امروز اسلام و انقلاب در این روزهای محاصره رسانهای است. ای کاش فعالان جبهه انقلاب وقتی که برای انتقاد کردن میگذارند را برای جهاد تبیین بذارند.
✍مهدی جهان تیغ
پایگاه فاطمه الزهرا
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📝#شرح_حکمتهای_نهج_البلاغه
🔎"حکمت ۱۰نهج البلاغه ی امام علی علیه السّلام"
🔻ـ روش زندگی با مردم
"خَالِطُوا النَّاسَ مُخَالَطَةً إِنْ مِتُّمْ مَعَهَا بَکَوْا عَلَیْکُمْ وَ إِنْ عِشْتُمْ حَنُّوا إِلَیْکُمْ."
🔺 "با مردم آنگونه معاشرت کنید، که اگر مردید بر شما اشک ریزند، و اگر زنده ماندید، با اشتیاق سوى شما آیند."
🔻 #شرح_حکمت
📌▫️ مى دانیم اسلام دینى اجتماعى است و آیات قرآن و روایات اسلامى به طور گسترده از معاشرت خوب با مردم سخن گفته است و روایات متواترى در این باره در منابع حدیث وارد شده.
▫️ کلام امام(علیه السلام) اشاره به این دارد که پیوند محبت و دوستى را از طریق برخورد خوب و نیکى و خدمت کردن به مردم آنچنان محکم کنید که شما را به منزله ى نزدیک ترین عزیزان خود بدانند;
📌▫️هرگاه از دست بروید جاى شما در میان آنها خالى باشد; ولى در دل همواره از شما یاد کنند و بر عواطف و محبت هایى که نسبت به آنها داشتید اشک بریزند و در حال حیات پروانه وار گرد شما بگردند و از معاشرت با شما لذت ببرند.
▫️ در واقع امام(علیه السلام) در اینجا مسئله محبت و نیکى کردن به مردم را با دلالت التزامى و ذکر لوازم بیان فرموده است، زیرا اشک ریختن بعد از مرگ و عشق ورزیدن در حال حیات از لوازم قطعى محبت با مردم است.
🌷هدیه به لبخند#امام_زمان(عج)
📚نهج البلاغه
حکمت10
🕋 @fatemi_ar