8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند
🔹امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای یعنی انسان متحیر میشود از شتابی که این فناوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش میرود. خب، دستگاههای ما، الان دستگاههای مختلف ما، نظامی و غیرنظامی از هوش مصنوعی دارند استفاده میکنند بهرهبرداری میکنند اما این ما را فریب ندهد.
🔹در مسئلهی هوش مصنوعی بهرهبردار بودن امتیاز نیست، لایههای عمیقی دارد این فناوری باید در آن لایهها مسلط شد. آن لایهها دست دیگران است.
🔹اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی را، این فناوری را تأمین کنید فردا اینها یک ایستگاهی مثل ایستگاه اتمی، آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی که الان دارند مقدماتش را فراهم میکنند، که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید باید اجازه بگیرید در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید در فلان بخش دیگر حق ندارید استفاده کنید اینجوری.
🔹زرنگهای دنیا دنبال این چیزها هستند. فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید آن وقت اجازه نمیدهند شما از این منطقه عبور کنید.
🔹خودتان باید برسید به فناوریهای عمیق و ژرف این مسئله، لایههای زیرساختی. لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید.
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
🆔@Fathshahbazi_FS
لایه های زیر ساختی هوش مصنوعی چیست؟
هوش مصنوعی (AI) شامل چندین لایه زیرساختی است که هر کدام نقش مهمی در عملکرد و توسعه آن دارند. این لایهها عبارتند از:
1. دادهها: دادهها پایه و اساس هر سیستم هوش مصنوعی هستند. این دادهها میتوانند شامل تصاویر، متن، صدا و ویدئو باشند که برای آموزش مدلهای AI استفاده میشوند.
2. مدلها و الگوریتمها: این لایه شامل الگوریتمهای یادگیری ماشین و مدلهای آماری است که برای تحلیل و پردازش دادهها به کار میروند. الگوریتمها میتوانند شامل شبکههای عصبی، درختهای تصمیمگیری و روشهای مبتنی بر آمار باشند
3. زیرساخت محاسباتی: این لایه شامل سختافزار و نرمافزارهای مورد نیاز برای اجرای مدلهای AI است. این زیرساختها میتوانند شامل پردازندههای گرافیکی (GPU)، واحدهای پردازش مرکزی (CPU) و سیستمهای ذخیرهسازی بزرگ باشند
4. پلتفرمها و ابزارها: این لایه شامل ابزارها و پلتفرمهایی است که برای توسعه، آموزش و استقرار مدلهای AI استفاده میشوند. این ابزارها میتوانند شامل TensorFlow، PyTorch و سایر کتابخانههای یادگیری ماشین باشند
5. کاربردها و خدمات: این لایه شامل برنامهها و خدماتی است که از AI برای حل مسائل خاص استفاده میکنند. این کاربردها میتوانند شامل سیستمهای توصیهگر، تشخیص تصویر، پردازش زبان طبیعی و خودروهای خودران باشند
Source: Conversation with Copilot
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
🆔@Fathshahbazi_FS
📈 پیشبینی رشد بازار هوش مصنوعی از ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۲
طبق پیشبینیها، بازار هوش مصنوعی از ۶۳۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۴ به ۲۵۷۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۳۲ خواهد رسید
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
🆔@Fathshahbazi_FS
هوش مصنوعی گوگل بیماریها را با آنالیز صدا تشخیص میدهد
🔸گوگل، قدرت هوش مصنوعی را برای تشخیص بیماریها از طریق تجزیه و تحلیل صوتی در گوشیهای هوشمند به خدمت گرفته است.
🔸این مدل جدید و پیشگامانه به دقت بر روی ۳۰۰ میلیون نمونه صوتی برتر از صداهای مختلف انسان، از جمله سرفه و الگوهای تنفسی آموزش داده شده است. این روشِ ابتکاری تأکید زیادی بر تشخیص زودهنگام علائم مرتبط با شرایط جدی مانند سل دارد.
🔸این مدل جدید از هوش مصنوعی «هیِر» (HeAR) نام دارد و میتواند الگوهای صوتی بسیار ظریف را برای شناسایی مشکلات سلامتی مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد.
🔸تمرکز پروژه «هیِر» بر ادغام زیرساختهای فناوری پیشرفته گوگل با سیستم سوآسا (Swaasa) است، سوآسا یک سیستم یادگیری ماشینی پیچیده است که به طور خاص توسط استارت آپ هندی مورد اشاره طراحی شده و ریشه سانسکریت دارد و معنای آن «نَفَس» است.
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
#آینده_پزشکی
🆔@Fathshahbazi_FS
✅ پاسخ به سوالات دینی با هوش مصنوعی
👈👈 هوش مصنوعی چتبات دین دان، جهت پاسخگویی به سوالات دینی شما که توسط مرکز پاسخگویی به سوالات دینی، تهیه و تولید شده است.
✅ با این ابراز شما می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن به پاسخ سوالات دینی خود برسید.
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
لینک اتصال👇🏿
https://dindan.ssl.qom.ac.ir/
🆔@Fathshahbazi_FS
هدایت شده از فتح شهبازی
👈 هوش مصنوعی محدود یا ANI چیست ؟
✅ هوش مصنوعی محدود به یک هوش مصنوعی گفته میشود که در یک کار خاص، بهتر از انسان عمل میکند. برخلاف هوش مصنوعی عمومی، هوش مصنوعی محدود بر یک مجموعه محدود از تواناییها و مهارتهای شناختی تمرکز دارد.
امروزه نمونههای زیادی از ANI وجود دارد. رایانهها در بازیهای پیچیدهای مانند شطرنج، تصمیمگیری هوشمندانه در زمینه معاملات مالی و انواع دیگری از وظایف، از انسانها پیشی گرفتهاند.
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
لینک اتصال👇🏿
https://avalai.ir/blog/what-is-limited-artificial-intelligence-or-ani/
🆔@Fathshahbazi_FS
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بر عمق هوشمصنوعی مسلط شوید
🇮🇷 نماهنگ جدید دفتر حفظ و آثار رهبر انقلاب درباره #هوش_مصنوعی از سال ۹۷ تا دیدار اخیر
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
🆔@Fathshahbazi_FS
هدایت شده از فتح شهبازی
1_12863168111.mp3
49.43M
✅ مبانی هوش مصنوعی
👈 دوستان عزیزی که قصد پیگیری مبنایی مباحث هوش مصنوعی را دارند، می توانند با استماع این صوت آن را دنبال نمایند.
👈 👈 صوت نشست غایت هوش مصنوعی از منظر حکمت متعالیه /حضرت آیت الله فرحانی(استاد درس خارج حوزه علمیه)
👈👈👈 هوش مصنوعی و به طور کلی اشیاء، امکان درک معقول ثانی منطقی و فلسفی را ندارند.
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
#مبانی_هوش_مصنوعی
🆔@Fathshahbazi_FS
✅✅ معرفی اپلیکیشنهای هوش مصنوعی ایرانی:
لینک اتصال👇🏿
https://hooshio.com/iranian-artificial-intelligence/
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
#هوش_مصنوعی_ایرانی
🆔@Fathshahbazi_FS
🔺 تهدید آینده نیروی کار در جهان توسط هوش مصنوعی
🔹 پیشرفت باورنکردنی هوش مصنوعی، جهان را در عصر انقلاب دیجیتال با چالشی بیسابقه روبهرو کرده است، به طوری که تهدیدی جدی برای بازار کار جهانی محسوب میشود.
🔹 بر اساس این مطالعات، احتمال دارد تا اوایل دهه ۲۰۳۰ میلادی، نزدیک به یکسوم مشاغل کنونی به طور کامل با ماشینها و الگوریتمهای هوشمند جایگزین شوند.
https://citna.ir/node/307062
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
#آینده_مشاغل
🆔@Fathshahbazi_FS
«عامل» شدن: مفهومی که هوش مصنوعی را از نظارت انسان خارج میکند
🔸️هوش مصنوعی مولد در حال تحول به سمت مفهومی است که به آن «هوش مصنوعی عامل» (Agent AI) میگویند و با این روند، فناوری هوش مصنوعی میتواند به طور مستقل و بدون نیاز به دریافت ورودی یا نظارت مستقیم انسان، عمل کند.
🔸️در حال حاضر هوش مصنوعی میتواند انواع مختلفی از وظایف خاص مانند تهیه پیشنویس ایمیل، کدنویسی و مدیریت تجزیه و تحلیل دادههای ساده را انجام دهد، اما مدیران حوزه فناوری خوشبین هستند که هوش مصنوعی به زودی میتواند به مرحله خودکارسازی اهداف پیچیدهتر برسد. برای مثال، پیشبینی نیازهای تعمیر و نگهداری ماشینآلات کارخانهها یا رزرو و ترتیب دادن مقدمات سفر که میتواند به تحول عمیق در بهرهوری کلی در صنایع مختلف منجر شود.
https://ana.ir/003u7h
#آینده_پژوهی
#کلان_روندها
#هوش_مصنوعی
🆔@Fathshahbazi_FS