208.1K
ایا انهدام مرکز جاسوسی اسرائیل در اربیل عراق با قضیه حادثه نطنز ارتباط دارد ؟ ایا سپاه یا هر نهاد دیگری این مرکز رو به تلافی زده؟
100K
استادنتایج این چندروزمذکرات وین به کجارسید،؟
✨﷽✨
عنوان کنفرانس :
#کسب_آرامش_در_زندگی
#از_دیدگاه_قرآن
باحضور و روشنگری :
#استادسرکارخانمکرمی
🔹کارشناس حوزه
🔹مدرّس مقتل و اخلاق
🔹مشاورهی اسلامی
🕘 ساعت گفتگو: ۲۱
🗓 زمان جمعه : ۱۴۰۰/۱/۲۷
🌍 مکان:
#ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
لطفا سوالات و ابهامات مربوط به موضوع کنفرانس را به آیدی مدیر گروه @HASAN_1524 ارسال فرمائید
🛑برای گفتگوی#آنلاین و با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک #ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
🌟 بِسْمِاللّهالرَّحْمَٰنِالرَّحِيمِ 🌟
با سلام خدمت اعضای محترم🌹
✅ امام خامنهای فرمودند:
«زمینه را برای روی کارآمدن دولت جوان و حزب اللهی فراهم کنید.»
♻️ موضوع کنفرانس
اهمیت و ماهیت #دولت_جوان_انقلابی
📆 زمان : جمعه ۱۴٠٠/۱/۲۷
⏰ ساعت : ۲۲:۱۵
📝 ارائه کننده کنفرانس:
#جناب_امیرعباس_سیدی
🍃از اعضای محترم دعوت میشود زمان برگزاری کنفرانس حضور فعال داشته باشید.
امام خامنه ای عزیز🌹:
ما باید خود را برای #سربازیامامزمان🕋ارواحنافداء آماده کنیم...
ادرس #ابرگروه_فدائیان_امام_خامنهای_عزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
آدرس آرشیو کنفرانس ها
@Fedayeen
ارتباط با مدیریت گروه
@HASAN_1524
امیر عباس:
بنام خدا
سلام علیکم
ماه مبارک رمضان رو خدمت همه دوستان ولایی تبریک عرض میکنم
و بهترین آرزوها را همراه با سلامتی برایتان آرزومندم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم ادخل علی اهل القبور السرور
اللهم اشفع کل مریض
اللهم اصلح کل فاسد من امورالمسلمین
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🖊استاد امیر عباس
اهمیت و ماهیت دولت جوان انقلابی
مطالبه برجسته و اخیر رهبر معظم انقلاب از جوانان متعهد، فراهم کردن زمینه برای روی کار آمدن دولت جوان حزباللهی بوده است. در«الزاامات شکلگیری دولت جوان حزباللهی» به لوازم و مختصات سیاسی دولت مدنظر پرداخته خواهد شد.
🖊استاد امیر عباس
۱
مقدمه
گفتمان دولتهای روی کار آمده در نظام جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب تا کنون، هیچ گاه به طور کامل با گفتمان اصیل انقلاب اسلامی منطبق نبوده است. ضعفهای اندیشهای و اجرایی دولتهای مختلف، به مرور زمان سبب ایجاد خلل در کارآمدی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نظام شدهاند. این امر سبب شده تا روی کار آمدن یک دولت پرتوان و مکتبی تحت عنوان «دولت جوانِ حزباللهی» بیشتر از پیش ضرورت و اهمیت یابد.
🖊استاد امیر عباس
۲
مسئلهای که در سالهای گذشته همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده است. فلذا در «الزامات شکلگیری دولت جوان حزباللهی» به بررسی بایدها و شاخصهای دولت مذکور خواهم پرداخت. به تببین ماهیت دولت جوان حزباللهی اختصاص دارد.
🖊استاد امیر عباس
۳
اهمیت شکلگیری دولت جوان انقلابی
طبق اصول قانون اساسی و ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران، رئیس جمهور به عنوان رئیس دولت مسئول اجرای قانون اساسی است. علاوه بر این دولت بازوی اجرای سیاست ها، خط مشیها و برنامههای بالادستی و کلان کشور نیز هست. به عبارت دیگر دولتها در نظام جمهوری اسلامی دارای بیشترین قدرت اجرایی و بالاترین جایگاه سیاسی در بین قوا هستند؛ امری که با توجه به سوابق دولتهای مختلف جمهوری اسلامی، علاوه بر داشتن ثمرات مثبت، آسیبهای بیشماری را نیز به همراه داشته است. یکی از مهمترین آسیبها در موضوع دولت در جمهوری اسلامی، تفاوت نظر در مبانی انقلاب اسلامی و به دنبال آن حرکت بر خلاف سیاستها و خط مشیهای کلان جمهوری اسلامی است. به دیگر معنا تفاوتهای بنیادی در نوع نگاه به بایدها و نبایدهای جمهوری اسلامی از یک طرف و برخورداری از بسط ید در تمامی امور اجرایی کشور از طرف دیگر، باعث شده تا دولت مطلوب و متناسب با ساختاری سیاسی جمهوری اسلامی شکل نگیرد و جایگاه قانونی دولت در قانون اساسی محقق نشود.
🖊استاد امیر عباس
۴
نگاهی به منظومه فکری رهبران انقلاب اسلامی نشان میدهد در صورتی که دولت انتخابی مردم همراستا با مبانی مکتبی و انقلابی باشد، شرایط کشور در حوزههای گوناگون رو به بهبودی خواهد رفت؛ اما در صورت روی کار آمدن دولتی با ویژگیهای غیرمکتبی شکل بگیرد، تعارض نظری در نوع نگاه به مسائل انقلاب اسلامی کشور را به بنبست میکشاند؛ مسئلهای که به خوبی در دولتهای جمهوری اسلامی از سال ۱۳۶۰ تا کنون به خوبی مشهود است.
🖊استاد امیر عباس
۵
چیستی دولت جوان حزباللهی
برای روشنتر شدن ابعاد مختلف دولتی با نشان انقلاب اسلامی، لازم است تعریفی مشخص از آن ارائه شود. منظور از واژه «جوان» در دولت جوان حزباللهی؛ دولتی برخودار از روحیه جهادی، با نشاط و پرتلاش و دارای انگیزه جهت حل مشکلات کلان کشور است. چنین دولتی در بزنگاههای اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و بینالمللی به جای بهانهتراشی برای فرار از مسئولیت، از تمامی ظرفیتهای موجود کشور و محیط پیرامونی آن برای رفع موانع حرکت نظام جمهوری اسلامی به سمت اهداف مادی و معنوی خود، بهره میبرد. باید توجه داشت که در منطق سیاسی آیتالله خامنهای جوانگرايی در تقابل با شايستهسالاری نيست. نباید با تاکيد بر جوانگرايی، شايستگان را حذف کرد و يا امور را به دست جوان کمتجربهتری سپرد که فاقد شايستگي و تخصص لازم برای پیشبرد امور کلان کشور هستند. بدون شک نگرش رهبری بر سپردن امور به جوانان شايسته و صاحب صلاحيت است و بايد نسبت به اين شاخص دقت لازم را داشت تا نسخه اتخاذ شده به فساد و ناکارآمدی بیشتر منتهی نشود.
🖊استاد امیر عباس
۶
در تعریف رکن انقلابی بودن عبارت دولت جوان حزباللهی باید بیان کرد که بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب، دولت حزباللهی عبارت است از: «دستگاه مدیریتی تحقق ارزشها و مسئول اجرای قانون اساسی که ارکان مختلف آن معتقد به اصول و مبانی انقلاب اسلامی باشد.» به عبارت دیگر پشتوانه چنین دولتی، اعتقاد به مبانی ناب و قاطع حکومت اسلامی است و دغدغه اصلی این دولت حل مسائل مردم و انقلاب
اسلامی بر اساس نظامات برآمده از اندیشه اصیل انقلاب اسلامی است. طبق بیانات آیتالله خامنه ای اگر دولت از خصیصه «روحیه انقلابی و اسلامی عمیق» بهرهمند باشد، تمام برنامهها و اهداف آن دولت در حوزهای روبنایی جامعه مثل اقتصاد تحقق میپذیرد. البته باید در نظر داشت که انقلابی بودن ویژگی اصلی و مرکزی چنین دولتی است و بنا بر اندیشه رهبران سیاسی انقلاب ویژگیهای دیگری برای دولت یا قوه مجریه شمرده شده که در یادداشتهای بعدی به آن اشاره خواهد شد.
🖊استاد امیر عباس
۷
مأموریت جوان مؤمن انقلابی برای پیشرفت کشور
اگر جوان ایرانی بخواهد مأموریت خود را دریابد، باید ببیند در محور مختصاتی با دو محور عمودی و افقی «ایمان» و «انقلاب اسلامی»، در کجا ایستاده است؟ آنچه روشن است، اینکه «وظیفهشناسی» و «عمل مبتنی بر آن» بیش از آنکه مسألهای انتزاعی و نوعی باشد، یک واقعیت عینی و مصداقی است. یعنی مأموریت و وظایف هر کسی و هر جوانی با جوان دیگر به فراخور زندگی و حیات آنها تفاوت دارد. اما این نکته که رهبر معظم انقلاب اسلامی همزمان با وضعیت و شرایط امروز از جوانان کشورش توقع افزونتری دارد، به هیچ استدلال و دلیلی نیاز ندارد. کافی است میزان مخاطب قرار دادن، دفاع کردن، حمایت کردن و مطالبات ایشان از جوانان را از اینجا ببینید.
🖊استاد امیر عباس
۸
«وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم / که در طریقت ما کافرى است رنجیدن نرنجید؛ دنبال کار بروید. همین مطلب را عیناً خطاب به آن برادر عزیزى که به عنوان نمایندهى جامعهى اسلامى، بسیار متین و شیوا مطالبى را بیان کردند، عرض مىکنم. این حرفها، حرفهاى دل ماست، منتها فرق ما و شما این است که ما بر اثر تجربهى روزگار فهمیدهایم که یک مقدارى باید انسان تحمل و صبر کند، شما جوانید و تازه از راه رسیده و پرشور و بىصبر! همهاش خوب است، غیر از این بىصبرى. البته این هم علاج ندارد. نه اینکه بخواهم بگویم خیلى علاج دارد؛ نه، ما خودمان هم این دورهى شما را گذراندهایم، مىدانیم چهجورى است؛ ولى بالاخره این را من مىخواهم به شما بگویم که همهى این چیزهایى که شما گفتید و شعارش در این کشور داده شده، به حول و قوهى الهى و بإذناللَّه تحقق پیدا خواهد کرد.»
🖊استاد امیر عباس
۹
پس راهی جز همدلی و اتحاد وجود ندارد
جوانان باید دست به دست هم دهند و با یک پویش مردمی افکار عمومی و توجه مسئولین را به این موضوع جلب کنند
تا دولت جوان و حزب اللهی تبدیل به یک خواسته همگانی و مطالبه عمومی شود
اینگونه زمینه ی مناسب جهت ورود نخبگان مومن و جوان به عرصه انتخابات فراهم خواهد شد. ان شاءالله
و این امر محقق نخواهد شد مگر اینکه زمان شناس باشیم و از الان اقدام کنیم چرا که در آستانه انتخابات و در چند روز نمی شود تحولی ایجاد کرد
🖊استاد امیر عباس
۱۰
در صورت روی کار آمدن دولتی با ویژگیهای غیرمکتبی و متعارض با روح انقلاب اسلامی، کشور را به بنبست میکشاند.
برابر اصول قانون اساسی و ساختار سیاسی جمهوری اسلامی ایران، رئیس جمهور به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی و رییس قوه مجریه، دارای گسترده ترین و بیشترین قدرت اجرایی و بالاترین جایگاه سیاسی در بین قوا بوده و علاوه بر آن بازوی اجرای سیاست ها، خط مشیها و برنامههای بالادستی و کلان کشور نیز هست.
در صورتی که دولت انتخابی مردم هم راستا با مبانی مکتبی و انقلابی شکل گرفته باشد، شرایط کشور در حوزههای گوناگون رو به پیشرفت و بهبودی خواهد رفت؛ اما در صورت روی کار آمدن دولتی با ویژگیهای غیرمکتبی و متعارض با روح انقلاب اسلامی، کشور را به بنبست میکشاند؛ مسئلهای که به خوبی در دولتهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خوبی مشهود و ملموس بوده است. به طوری که، دولت های نزدیک به گفتمان انقلابی گری با روحیه جهادی و مدیریت انقلابی کارهای بزرگ و ماندگاری را در کارنامه خود ثبت کرده اند و بر عکس ، دولت های متمایل به غرب و لیبرالیسم، نتوانسته اند انتظارات و مطالبات مردمی را بر آورده سازند و همواره چهره ای ناموفق و نا کار آمد از جمهوری اسلامی در اذهان و افکار عمومی داخلی و جهانی به نمایش گذاشته شده است.
🖊استاد امیر عباس
۱۱
یکی از مسئولیت های اصلی رهبران فکری و سیاسی و معنوی جامعه اسلامی، افزایش آگاهی ها و ارتقاء فهم و شعور معنوی و بصیرت سیاسی مردم هست. به عبارت دیگر به دلیل همین تفاوت های ما هوی بین نظامات دینی و معنوی با نظام های سیاسی و لیبرال- دموکراسی جهانی، مشی دائمی حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیتالله خامنهای ، دوری از سیاستبازی یا سیاسیکاری مرسوم در نظامهای لیبرالیستی بوده و توصیه های ایشان برای کنشگری سیاسی در جامعه، بر اساس مشارکت آگاهانه، فعالانه و مسئولانه بر اساس تحلیل و فهم درست بوده است.
در توضیح مسئله دولت جوان حزب اللهی و انقلابی باید گفت: ایجاد یک دولت انقلابی متشکل از مدیران جوان و مؤمن،نیازمند رشد و بالا رفتن اطلاعات سیاسی آحاد جامعه است. چرا که برای روی کار آمدن و تشکیل دولت جوان حزباللهی درخواست و مطالبه و عزم همگانی لازم است تا چنین دولتی با کمک و پشتیبانی مردمی از مرحله دولت سازی عبور کرده به مرحله تمدن سازی نوین اسلامی برسد.
بعد از طرح ایده دولت جوان، ابهامات و شبهاتی در میان برخی مدیران و مسئولان با تجربه و حتی کارشناسان و سیاسیون داخلی و رسانه های خارجی ایجاد شد، که مقام معظم رهبری خودشان در تبیین معنای حقیقی جوان و «دولت جوان و حزب اللهی»در دیدار تصویری اردیبهشت ماه امسال با دانشجویان از این مسئله رفع ابهام کرده و گفتند: « مکرر گفته ام که به چنین دولتی معتقد و امیدوارم اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان سی و چند ساله رئیس دولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزب اللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و میتواند کشور را از راههای دشوار عبور دهد.» حتی ایشان در تکمیل سخنان خود در ادامه افزودند :« برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ میکردم.
🖊استاد امیر عباس
۱۲
در بیانیه گام دوم انقلاب هم جوانان محور تحقق نظام پیشرفتهی اسلامی معرفی شده اند. « ... امّا راه طیشده فقط قطعهای از مسیر افتخارآمیز به سوی آرمانهای بلند نظام جمهوری اسلامی است. دنبالهی این مسیر که به گمان زیاد، به دشواریِ گذشتهها نیست، باید با همّت و هشیاری و سرعت عمل و ابتکار شما جوانان طی شود. مدیران جوان، کارگزاران جوان، اندیشمندان جوان، فعّالان جوان، در همهی میدانهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و بینالمللی و نیز در عرصههای دین و اخلاق و معنویّت و عدالت، باید شانههای خود را به زیر بار مسئولیّت دهند، از تجربهها و عبرتهای گذشته بهره گیرند، نگاه انقلابی و روحیهی انقلابی و عمل جهادی را به کار بندند و ایران عزیز را الگوی کامل نظام پیشرفتهی اسلامی بسازند.»
پس با تامل در سخنان رهبری و مطالبات به حق مردم عزیز ایران اسلامی، مشکلات کشور در حوزه های مختلف اقتصادی فرهنگی و عمرانی ... می تواند با تلفیق درایت و تجربه و پختگی و موتور محرکه انرژی و روحیه و انگیزه جوانی به سرعت برطرف شود تا شاهد یک کشور پیشرفته عظیم اسلامی باشیم. بنابر نظر برخی کارشناسان، « رییس دولت جوان حزب اللهی، کسی باید باشد که هم دارای نشاط کار باشد، هم معتقد به تغییر انقلابی، و هم دارای تجربه برای موفقیت در تراز ریاست جمهوری.
🖊استاد امیر عباس
۱۳
دولت جوان انقلابى باید بصیر باشد، باید بینا باشد، باید پیچیدگىهاى شرایط زمانه را درک کند. مسأله اینجور ساده نیست که یکى را رد کنیم، یکى را اثبات کنیم، یکى را قبول کنیم. اینجورى نمیشود.
تحلیل نظام سلطه
نظام سلطه را با تمام ابعاد و لایههایش بشناسید و اهداف و راهبردهای واقعی آن را تحلیل کنید و برای رویارویی با آن، تمام ظرفیتهای خودتان را بهکار گیرید و در این مسیر به وعدههای خداوند اطمینان داشته باشید.
🖊استاد امیر عباس
۱۴
طبق بیانات امام خامنه ایی اگر دولت از خصیصه «روحیه انقلابی و اسلامی عمیق» بهرهمند باشد، تمام برنامهها و اهداف آن دولت در حوزهای روبنایی جامعه مثل اقتصاد تحقق میپذیرد. البته باید در نظر داشت که انقلابی بودن ویژگی اصلی و مرکزی چنین دولتی است و بنا بر اندیشه رهبران سیاسی انقلاب ویژگیهای دیگری برای دولت یا قوه مجریه شمرده شده که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.
مقام معظم رهبری فرمودند از جوانان انتظار دارم خودجوش باشند و آتش به اختیار عمل کنند
و در ادامه اشاره کردند اگر جوانان زمینه را برای روی کار آمدن دولت جوان و حزب اللهی آماده کنند بسیاری از نگرانی ها ، دغدغه ها و غصه هایشان پایان خواهد پذیرفت
که این غصه ها هم البته فقط مخصوص شما نیست
سوال اینجاست: جوانان چگونه خودجوش برای تشکیل یک دولت جوان و حزب اللهی زمینه سازی کنند؟
و چرا تقریبا دو سال جلوتر از انتخاب ریاست جمهوری ، رهبر انقلاب این بیانات را فرمودند؟
عموم جوانان مسئولیتی ندارند و به تنهایی قادر به ایجاد بسترسازی فرهنگی نیستند.
"به امید تشکیل دولت جوان انقلابی"
پایان جلسه
والسلام
🖊استاد امیر عباس
۱۵