⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
7️⃣ هفتمین فیلم بدِ سال 98
#قسم، فیلمی سیاه و مملو از بدبختی، برآمده از همان ذهنهای مریضی که عرض کرده بودیم.
✅ یکی از ابداعات سینمای ایران که استفاده از آن در سالهای اخیر برای کسب جوایز بینالمللی شدت گرفته ژانر "بدبختی محض" است، فیلمهایی با محتوای سیاه بدون هیچ نقطهی سفید یا حتی خاکستری.
✅ داستان فیلم قسم ساختهی محسن تنابنده در یک اتوبوس میگذرد، خانواده پر جمعیتی که به سرکردگی راضیه (مهناز افشار) قصد دارند به مشهد رفته و در حرم امام رضا(ع) قسم بخورند اطمینان دارند بهمن (مهران احمدی) همسرش که خواهر راضیه بوده را کشته. اما در نهایت مشخص میشود نه تنها بهمن قاتل نیست بلکه یک آدم سالم و قابل اعتماد هم در این اتوبوس پیدا نمیشود و همه به نوعی گناهکارند.
✅ اتوبوس این فیلم با آدمهای گوناگونی که دارد به نوعی نمایانگر جامعه از منظر محسن تنابنده است، جامعهای مملو از تباهی و دروغ و جنایتهای پنهان. آدمهایی که هیچ یک سالم نیستند از انحرافات اخلاقی و کلامی و رفتاری گرفته تا اعتیاد و انواع و اقسام جرائم!
✅ زیر سوال بردن حکم اسلامی قصاص عمدتا یکی از فاکتورهایی است که محور اصلی این دست فیلمها را شکل میدهد، در فیلم قسم هم میبینیم که همه اطمینان دارند بهمن قاتل است و حتی حاضر شدند برای آن قسم بخورند و به دنبال قصاص او هستند اما در نهایت مشخص میشود بهمن قاتل نبوده و اگر حکم قصاصی اجرا میشده دقیقا مصداق بی عدالتی بوده.
قسم و فیلمهایی مثل قسم با هر دقیقه تماشا مقادیر قابل توجهی ناامیدی و بی اعتمادی و بدبختی درون روح و روان انسان تزریق میکنند، به همین دلیل فیلمهایی هستن برای ندیدن.
هزینه ساخت: نامعلوم
میزان فروش تاکنون: حدودا 2 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 77
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
6️⃣ ششمین فیلم بدِ سال 98
#نیوکاسل، اگر در توصیف برجام گفته شد: "تقریبا هیچ" در توصیف این فیلم باید گفت: "دقیقا هیچ"
✅ در ادامه معرفی ابداعات سینمای ایران توجه شما را به یک فرمول طلایی برای پول پارو کردن جلب میکنم، چند نفر سلبریتی + مقادیر متنابهی فحش + شوخیهای جنسی = پارو به دست گرفتن. مطلقا هم نیازی به فیلمنامه و سایر جزئیات کار هنری و سینمایی نیست.
✅ تمام داستان فیلم خلاصه میشود در چند خانواده نصفه و نیمه که در یک خانه بزرگ قدیمی زندگی میکنند و با تصمیم صاحب ملک برای تخریب آن، مجبور به تخلیه هستند به اضافه بازیگرانی که در تمام دقایق فیلم بر سر یک دیگر فریاد میکشند و مشخص نیست چرا سازندگان فکر کردند این سر و صداها میتواند ذرهای برای مخاطب جذاب باشد، در حقیقت کپی درجه چندم و ناشیانه از فیلمهای متعددی که با این موضوع ساخته شده.
✅ فیلم نه داستان دارد، نه حرف خاصی برای گفتن و حتی در واداشتن مخاطب به خندیدن با فحش و شوخیهای جنسی هم ناتوان است! گذارهای که مورد تایید نیست اما بیانگر عمق فاجعه نیوکاسل است، چراکه حتی توان استفاده از آن فرمول طلایی را هم ندارد.
✅ "نیوکاسل" علاوه بر اسم همان شهری که همه میدانیم، اسم نوعی بیماری ویروسی مشترک میان انسان و پرندگان است که علائمی چون ریختن اشک از چشم، بیخوابی و سرگیجه دارد.
پس حواستان باشد #نیوکاسل نگیرید!
هزینه ساخت: نامعلوم
میزان فروش تاکنون: حدودا 2 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 78
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
به دلیلِ ابداع مسلک گونی پوشی،
دومین کاندیدای دریافت #تندیس_کلاغ_بلورین جشنواره #منهای_فجر معرفی میشود:
جناب آقای ایمان صفا
🆔 @Fetratarak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بین بازیگرها، آدم حسابی هم پیدا میشه...
#جشنواره_فجر
🆔 @FetratArak
برای شرکت در نظرسنجی انتخاب بازیگر شایسته دریافت #تندیس_کلاغ_بلورین به صفحه اینستاگرام اندیشکده مراجعه کنید.
#جشنواره_فجر
#منهای_فجر
آدرس صفحه اینستاگرام اندیشکده: @Andishkadefetrat
لینک شرکت در نظرسنجی:https://instagram.com/stories/andishkadefetrat/2237900675512327078?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1k0zfapjqvzuz
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
5️⃣ پنجمین فیلم بدِ سال 98
#سامورایی_در_برلین، اما در حد سربازِ فراری از جنگ در تورقوزآباد!
✅ فرمول طلایی گیشه را که خاطرتان هست؟ چند سلبریتی + مقادیر متنابهی فحش + شوخیهای جنسی = پول پارو کردن، اگر به این فرمول یک بازیگر خارجی {ترجیحا خانم بیحجاب} و حرکات موزون را هم اضافه کنیم نتیجه میشود سامورایی در برلین و 7 میلیارد درآمد!
✅ فیلم قصه خاصی ندارد! حمید فرخ نژاد (جمشید سامورایی) با تکرار شخصیتی که در گشت ارشاد داشت، همراه با دو نفر نوچهاش در این فیلم نقش شرخری دارند و برای بدست آوردن سند یک ملک قیمتی به آلمان سفر میکنند، نهایتا هم معلوم نمیشود همین داستانِ نیم خطی فیلم به کجا میرسد!
✅ همچنان فیلم نه داستان دارد نه حرف خاصی برای گفتن، اما پر شده از شوخیهای جلف و سطح پایین که البته مورد توجه بعضی مخاطبین هم قرار گرفته و فروش نسبتا خوبی برای آن رقم زده.
✅ سامورایی در برلین نمونه بارز طنز این روزهای سینمای ماست، ناتوان در ارائه یک طنز سالم، تابو شکن، بیهدف، و به شدت ضعیف در مولفههای تکنیکی و هنری سینما، اما نسبتا موفق در گیشه! آن هم صرفا به علت سخیف شدن سلیقه مخاطب...
میزان فروش تاکنون: حدودا 7 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 80
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
4️⃣ چهارمین فیلم بدِ سال 98
#ژن_خوک، به قدری فاجعه که به نظر میرسد خود کارگردان هم صبح جمعه فهمیده فیلم ساخته و اکران شده است!
✅ بازهم فیلمی آبکی و تلاشی ناموفق در استفاده از فرمول طلایی گیشه، حجتی برای تمام دستاندرکاران شریف! سینما که اگر به دنبال درآمدزایی هستند باید تمام فاکتورهای فرمول را رعایت کنند و صرفا با استفاده اغراق شده از یک یا دو مورد آن، به نتیجه مطلوب نمیرسند، کما این که ژن خوک هم علی رغم آغاز کردن و پایان دادن به دیالوگهایش با الفاظ دور از ادب، بازهم در فروش شکست خورد.
✅ داستان فیلم درباره 2 زندانی، هادی حجازیفر (رضا کیشمیش) و سینا مهراد (عماد گربه) است که برای انتقام از یک آقازاده از زندان فرار میکنند. برعکس دو فیلم بدِ قبلی، این فیلم داستان دارد، آن هم داستانِ قابل توجهی در رابطه با پدیده شوم "ژنهای خوب" و نقد آن، اما به قدری در بیان حرف خود ناتوان است که عملا هیچ پیامی منتقل نمیشود و بعد از پایان فیلم به جز شنیدن مقادیر قابل توجهی فحش و تماشای سکانسهای بیربط چیز دیگری نصیب مخاطب نمیشود.
✅ سعید سهیلی که با دو قسمت فیلم "گشت ارشاد" به درآمد خوبی رسیده بود، بازهم سعی دارد با همان قالب و تکرار همان شخصیتها، توجه مخاطب را به فیلم جذب کند که عملا شکست خورده و فاجعه به بار آورده است.
✅ ژن خوک با وجود داشتن موضوع جالب، در پرداخت داستان و ارائه آن به مخاطب چنان ناتوان است که نقد پدیده آقازادگی (دغدغه اصلی فیلم) تقریبا حس نمیشود، به محاق بردن موضوعی تا این اندازه جالب و ملموس در جامعه، نیاز به بیهنری خاصی دارد و چیزی که در سینمای امروز ما زیاد پیدا میشود چنین هنرمندهایی است.
میزان فروش تاکنون: حدودا 2 میلیارد
⛔️امتیاز منفی فیلم: 87
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
3️⃣ سومین فیلم بدِ سال 98
#روسی، فیلمی دیگر برآمده از ذهنهای مریض و تماما موفق در تلخ کردن کام مخاطب
✅ در یک تعبیر کوتاه: سیاه و سادیسمیک، درجه غلظت بدبختی و فلاکت به نمایش درآمده در فیلم به حدی بالاست که مخاطب بعد از تماشای آن تا مدتها از زمین و زمان متنفر میشود!
✅ به دلایل اخلاقی و رعایت ادب، از بیان داستان فیلم اجتناب میکنم، همان بهتر که اطلاع چندانی از ماجرای آزاردهنده فیلم و دنیای مهآلود روایت شده و شخصیتهای به جنون رسیده آن نداشته باشید!
✅ امیر حسین ثقفی که با فیلم "مرگ کسب و کار من است" تبحر خود در ساخت فیلمهای تلخ را نشان داده و اتفاقا مورد تحسین منتقدین هنری سینما هم قرار گرفته بود، بار دیگر سعی در تکرار همان ژانر دارد که به صراحت میتوان گفت فاجعه آفریده! روسی برخلاف فیلم قبلی ثقفی به لحاظ هنری و تکنیکی یک شوخی مضحک بیش نیست و مکمل آن فضای تلخ و خشونت افسارگسیخته فیلم است که در کنار هم به خوبی توانستهاند حماسه آفریده و مرزهای بد بودن یک فیلم را چندین گام به جلو ببرند.
✅ "روسی" فیلمی برای ندیدن که نه، فیلمی است برای نزدیک نشدن و به زبالهدانی انداختن! موضوعی که مخاطبین هم به خوبی متوجه آن شدند و با وجود هزینه میلیاردی که برای تهیه فیلم شده بود، فروش آن حتی به یک میلیارد و تامین هزینهها هم نرسید و دقیقا مطابق سایر جوانب، فیلم در گیشه هم با یک شکست مطلق همراه بود.
میزان فروش تاکنون: حدودا 700 میلیون
⛔️امتیاز منفی فیلم: 89
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
#اندیشکده_فطرت
#منهای_فجر
🎞 فیلم: #ما_همه_با_هم_هستیم
2️⃣ دومین فیلم بدِ سال 1398
با امتیاز منفی 100 ❗️
ادامه مطلب👇
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
2️⃣ دومین فیلم بدِ سال 98
#ما_همه_با_هم_هستیم، بدون اغراق میتوان گفت: ویرانهای به اسم فیلم!
✅ ابتدا "ولشدگان" سپس "ما همه باهم نیستیم" و در نهایت "ما همه با هم هستیم"، اینها روند تغییرات اسم فیلم هستند! وقتی کارگردان و تهیه کننده حتی تکلیفشان با اسم فیلم و محتوای مدنظر در آن روشن نیست، انتظار دارید فیلم حرفی برای گفتن داشته باشد؟
✅ داستان فیلم درباره یک شرکت هواپیمایی ورشکسته است که قصد دارد جمعی از افراد سیر شده از زندگی را عامدانه در یک حادثه سقوط هواپیمایی قرار دهد تا با دریافت پول بیمه، مشکلات مالی خود را برطرف کند... موضوع جذابی که با نهایت کجسلیقگی به محاق رفته و مطلقا فیلم نه حرفی برای گفتن دارد و نه حتی در مقام طنز، توانی برای خنداندن مخاطب!
✅ به بیان یکی از دوستان: واقعیت این است که چیزی به اسم تحلیل برای فیلم نمیتواند وجود داشته باشد. چیزی که کمال تبریزی ساخته و رضا میرکریمی تهیهکنندهاش بوده اصلا به ساحت فیلم نزدیک هم نمیشود! اگر شما یک دوربین فیلمبرداری داشته باشید و از جلویش بازیگران مطرح سینمای ایران رد شوند آیا لزوما فیلم ساختهاید؟ اگر دکمهی ضبط دوربین را بزنید و از حرفهای بیسروته آدمهایی که معلوم نیست کی هستند و چهکارهاند فیلمبرداری کنید نتیجهاش فیلم است؟ طبعا نه. برای اشاره به «ما همه با هم هستیم» نمیشود از لفظ فیلم استفاده کرد. میشود به «چیزی» یا «پدیدهای» به نام «ما همه با هم هستیم» اشاره و به عنوان یک آسیب بزرگ سینمای ایران آن را تحلیل کرد.
✅ با وجود تمام این تفاسیر فیلم در گیشه موفق بوده و حدود 10 میلیارد فروش داشته است، شاید تنها دلیل این استقبال، حضور پرتعداد بازیگران شناختهشده در فیلم است که مخاطبان گستردهای را جذب کرده است، مخاطبانی که یقینا بعد از تماشای ما همه با هم هستیم، از اتلاف وقت برای آن پشیمان بودهاند.
میزان فروش تاکنون: حدودا 10 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 100
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
1️⃣ بدترین فیلمِ بدِ سال 98
#رحمان_1400، 😐
✅ اگر فیلم طنز این است، اجازه بدید فاتحهای برای روح بزرگان این عرصه از جمله چارلی چاپلین، هارولد لوید و رابین ویلیامز بفرستیم که اگر بودند و این روزگار را میدیدند باز هم احتمالا تصمیم میگرفتند که نباشند.
✅ رحمان (سعید آقاخانی) که به تشخیص پزشکان فاصله چندانی با مرگ ندارد، میخواهد به گونهای بمیرد که پول خوبی به خانوادهاش برسد، ایدهای جالب برای یک کمدی، در کنار کارگردان (منوچهر هادی) و بازیگران سرشناس همگی نوید یک فیلم خوب را میدهند اما چرا بدترین؟
✅ رحمان 1400 عصاره و تکمیل کننده تمام طنزهای سخیف سالهای اخیر است، مخلوطی بی سر و ته و سرشار از ابتذالِ عریان، بدون هدف و دغدغه خاصی و خلاصه شده در دیالوگها و رفتارهایی تابو شکن که نهایتا سکانسهایی مشمئزکننده را میسازند. با قاطعیت میتوان گفت هدف کارگردان چیزی جز پول نبوده و با وقاحتی که در رد کردن خط قرمزها دارد، به آن هم رسیده.
لطفا به امتیاز فیلم که بدست آمده از مولفههای منفی است و اختلاف آن با فیلمهای قبلی توجه کنید...
✅ رحمان 1400 فقط با یک ماه اکران به فروش 22 میلیاردی دست یافت و سپس توقیف شد! و رتبه پنجمین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران را بدست آورد!
اما سوال بزرگ اینجاست چرا باید فیلمی با این درجه از بد بودن و فیلمهایی از این دست، تا این اندازه فروش داشته باشند؟؟؟
میزان فروش تاکنون: حدودا 23 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 330!
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
هدایت شده از تصمیم ساز | Tasmimsaz
برای دانلود اپلیکیشن "داستان های آیت مدار" بر روی لینک 👈lish.ir/1sRc کلیک کنید.