⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
3️⃣ سومین فیلم بدِ سال 98
#روسی، فیلمی دیگر برآمده از ذهنهای مریض و تماما موفق در تلخ کردن کام مخاطب
✅ در یک تعبیر کوتاه: سیاه و سادیسمیک، درجه غلظت بدبختی و فلاکت به نمایش درآمده در فیلم به حدی بالاست که مخاطب بعد از تماشای آن تا مدتها از زمین و زمان متنفر میشود!
✅ به دلایل اخلاقی و رعایت ادب، از بیان داستان فیلم اجتناب میکنم، همان بهتر که اطلاع چندانی از ماجرای آزاردهنده فیلم و دنیای مهآلود روایت شده و شخصیتهای به جنون رسیده آن نداشته باشید!
✅ امیر حسین ثقفی که با فیلم "مرگ کسب و کار من است" تبحر خود در ساخت فیلمهای تلخ را نشان داده و اتفاقا مورد تحسین منتقدین هنری سینما هم قرار گرفته بود، بار دیگر سعی در تکرار همان ژانر دارد که به صراحت میتوان گفت فاجعه آفریده! روسی برخلاف فیلم قبلی ثقفی به لحاظ هنری و تکنیکی یک شوخی مضحک بیش نیست و مکمل آن فضای تلخ و خشونت افسارگسیخته فیلم است که در کنار هم به خوبی توانستهاند حماسه آفریده و مرزهای بد بودن یک فیلم را چندین گام به جلو ببرند.
✅ "روسی" فیلمی برای ندیدن که نه، فیلمی است برای نزدیک نشدن و به زبالهدانی انداختن! موضوعی که مخاطبین هم به خوبی متوجه آن شدند و با وجود هزینه میلیاردی که برای تهیه فیلم شده بود، فروش آن حتی به یک میلیارد و تامین هزینهها هم نرسید و دقیقا مطابق سایر جوانب، فیلم در گیشه هم با یک شکست مطلق همراه بود.
میزان فروش تاکنون: حدودا 700 میلیون
⛔️امتیاز منفی فیلم: 89
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
#اندیشکده_فطرت
#منهای_فجر
🎞 فیلم: #ما_همه_با_هم_هستیم
2️⃣ دومین فیلم بدِ سال 1398
با امتیاز منفی 100 ❗️
ادامه مطلب👇
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
2️⃣ دومین فیلم بدِ سال 98
#ما_همه_با_هم_هستیم، بدون اغراق میتوان گفت: ویرانهای به اسم فیلم!
✅ ابتدا "ولشدگان" سپس "ما همه باهم نیستیم" و در نهایت "ما همه با هم هستیم"، اینها روند تغییرات اسم فیلم هستند! وقتی کارگردان و تهیه کننده حتی تکلیفشان با اسم فیلم و محتوای مدنظر در آن روشن نیست، انتظار دارید فیلم حرفی برای گفتن داشته باشد؟
✅ داستان فیلم درباره یک شرکت هواپیمایی ورشکسته است که قصد دارد جمعی از افراد سیر شده از زندگی را عامدانه در یک حادثه سقوط هواپیمایی قرار دهد تا با دریافت پول بیمه، مشکلات مالی خود را برطرف کند... موضوع جذابی که با نهایت کجسلیقگی به محاق رفته و مطلقا فیلم نه حرفی برای گفتن دارد و نه حتی در مقام طنز، توانی برای خنداندن مخاطب!
✅ به بیان یکی از دوستان: واقعیت این است که چیزی به اسم تحلیل برای فیلم نمیتواند وجود داشته باشد. چیزی که کمال تبریزی ساخته و رضا میرکریمی تهیهکنندهاش بوده اصلا به ساحت فیلم نزدیک هم نمیشود! اگر شما یک دوربین فیلمبرداری داشته باشید و از جلویش بازیگران مطرح سینمای ایران رد شوند آیا لزوما فیلم ساختهاید؟ اگر دکمهی ضبط دوربین را بزنید و از حرفهای بیسروته آدمهایی که معلوم نیست کی هستند و چهکارهاند فیلمبرداری کنید نتیجهاش فیلم است؟ طبعا نه. برای اشاره به «ما همه با هم هستیم» نمیشود از لفظ فیلم استفاده کرد. میشود به «چیزی» یا «پدیدهای» به نام «ما همه با هم هستیم» اشاره و به عنوان یک آسیب بزرگ سینمای ایران آن را تحلیل کرد.
✅ با وجود تمام این تفاسیر فیلم در گیشه موفق بوده و حدود 10 میلیارد فروش داشته است، شاید تنها دلیل این استقبال، حضور پرتعداد بازیگران شناختهشده در فیلم است که مخاطبان گستردهای را جذب کرده است، مخاطبانی که یقینا بعد از تماشای ما همه با هم هستیم، از اتلاف وقت برای آن پشیمان بودهاند.
میزان فروش تاکنون: حدودا 10 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 100
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
1️⃣ بدترین فیلمِ بدِ سال 98
#رحمان_1400، 😐
✅ اگر فیلم طنز این است، اجازه بدید فاتحهای برای روح بزرگان این عرصه از جمله چارلی چاپلین، هارولد لوید و رابین ویلیامز بفرستیم که اگر بودند و این روزگار را میدیدند باز هم احتمالا تصمیم میگرفتند که نباشند.
✅ رحمان (سعید آقاخانی) که به تشخیص پزشکان فاصله چندانی با مرگ ندارد، میخواهد به گونهای بمیرد که پول خوبی به خانوادهاش برسد، ایدهای جالب برای یک کمدی، در کنار کارگردان (منوچهر هادی) و بازیگران سرشناس همگی نوید یک فیلم خوب را میدهند اما چرا بدترین؟
✅ رحمان 1400 عصاره و تکمیل کننده تمام طنزهای سخیف سالهای اخیر است، مخلوطی بی سر و ته و سرشار از ابتذالِ عریان، بدون هدف و دغدغه خاصی و خلاصه شده در دیالوگها و رفتارهایی تابو شکن که نهایتا سکانسهایی مشمئزکننده را میسازند. با قاطعیت میتوان گفت هدف کارگردان چیزی جز پول نبوده و با وقاحتی که در رد کردن خط قرمزها دارد، به آن هم رسیده.
لطفا به امتیاز فیلم که بدست آمده از مولفههای منفی است و اختلاف آن با فیلمهای قبلی توجه کنید...
✅ رحمان 1400 فقط با یک ماه اکران به فروش 22 میلیاردی دست یافت و سپس توقیف شد! و رتبه پنجمین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران را بدست آورد!
اما سوال بزرگ اینجاست چرا باید فیلمی با این درجه از بد بودن و فیلمهایی از این دست، تا این اندازه فروش داشته باشند؟؟؟
میزان فروش تاکنون: حدودا 23 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 330!
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
هدایت شده از تصمیم ساز | Tasmimsaz
برای دانلود اپلیکیشن "داستان های آیت مدار" بر روی لینک 👈lish.ir/1sRc کلیک کنید.
💢 من #احتیاط میکنم ، شما هم احتیاط کنید!
امروزه فضای رسانه و سایبر بعضی امور روزمره و عادى ما را، مصداق #امر_جنسی کرده است.
وقتی در جمع دانش آموزانم ، نوجوانان و حتی جوانان صحبت میکنم خیلی با احتیاط سخن می گویم. از برخی الفاظ اصلا نمی توانم استفاده کنم ، برخی " فعل ها یا اسم ها " به نحوی حساسیت برانگیز است که واکنش کلامی یا عملی آنها را در پی دارد. مثلا خدا نکند معلمی از حیوانی مثل " پلنگ " برای مثال زدن بهره ببرد ، برخی از اعداد همینطورند، برای مثال چند رقم بالاتر از هشتاد! حتی نام برخی میوه ها !!!
اینها همه امور عادی زندگی ماست، ولی برای فکر مسموم شده ، نماد امرجنسی شده است.
🔺شما فکر میکنید چرا؟!
چرایی اش را رک باید گفت، علتش آن است که دانش آموز من روی صندلی کلاس ننشسته است؛ یعنی فکرش روی تخت خواب است، دانشجوی ما فکرش روی تخت جامانده، بازیگر سینمای ما فکرش روی تخت جامانده، جوان ما جامانده! و ما گاهی با گروهی از جاماندگان رو به رو هستیم، سرشار از عقده های جنسی و الفاظ تخت خوابی.
اما چه کسانی؟! چه کسانی چهار گوشه ی ملحفه و تشک را از روی تخت خواب گرفته و در سرتاسر جامعه زیر پای افراد مختلف گسترده اند؟! روی صندلی مدرسه ، دانشگاه ، در خیابان و کوچه ها پهن کرده اند ؛
قلب اجتماع را مسموم و فکرش را مشغول کرده اند.
پاسخش ساده است . کافیست ویدئو کوتاه زیر را بازکنید و ببینید جماعتی را که حداقل یک گوشه ی این تشک در دست آنهاست.🔻
مربوط به جشنواره فجر 97
✍🏻 ابوالفضل صدقی
#منهای_فجر
@Andishnamechannel
هدایت شده از فارس پلاس
▪️بیانیه عوامل «روز صفر» درباره غیبتشان در مراسم اختتامیه
🔻بعد از اعلام نام فیلم «روز صفر» به عنوان بهترین فیلم نگاه نو، هیچ یک از عوامل برای دریافت سیمرغ روی سن نرفتند. شهیدیفرد مجری اختتامیه گفت که عوامل فیلم هنوز به سالن نرسیدهاند اما ماجرا چیز دیگری بود. عوامل «روز صفر» عامدانه در اختتامیه شرکت نکردند. ظاهراً علت صدور این بیانیه رفتار نادرست پیمان معادی و چند نفر دیگر از شرکت کنندگان، نسبت به جشنواره بوده که علیرغم بیتوجهی به جشنواره و یا ساخت آثار ضدملی، از طرف داوران در بخشهای مختلف انتخاب شدهاند.
عوامل فیلم «روز صفر» در بیانیه خود، علت عدم حضورشان را اینطور نوشتهاند:
🔻خواستیم در کنارِ مدیرانفرهنگی قرار نگیریم که اصرار بر جا انداختنِ مسیری دارند که شایستهی سینمای ایران نیست. مسیری که پر از باجدهی و تکریم کسانیست که با پنجه کشیدن به صورت سینما باعث منفور شدن همکاران سینمایی، نزد مردم میشوند.
🔻با سپاس از داوران و احترام به انتخابهایشان و با آگاهی از برنده شدن در ۵ رشته ترجیح دادیم در مراسمِ اختتامیه شرکت نکنیم تا برای آیندگان جوابی داشته باشیم که ما شریکِ این بیفرهنگیها و ترویجِ رویههایِ غلط نیستیم. سینما و مردم، تحریم شدنی نیستند.
@Fars_plus
⭕️ آغاز پویش اکران «مسجد به مسجد» و «مدرسه به مدرسه» ۳ فیلم پرطرفدار
💢 به مناسبت فرارسیدن ایامالله دهه مبارک فجر، پویش اکران فیلمهای سینمایی «منطقه پرواز ممنوع»، «۲۳ نفر» و انیمیشن «بنیامین» از امروز پنجشنبه ۱۰ بهمن تا ۳۰ بهمن ماه در سراسر کشور اجرا میشود.
▫️در این پویش امکانی فراهم شده است که همه مخاطبان و علاقمندان میتوانند با هر امکاناتی و بدون محدودیت خاصی در مساجد و مدارس خود به اکران این آثار بپردازند.
▫️علاقهمندان برای شرکت در این پویش میتوانند در سایت «عماریار» به نشانی www.ammaryar.ir مراجعه کرده و یا با شماره تلفن ۰۲۱۴۲۷۹۵۶۲۰ تماس حاصل نمایند
🔰مشروح:
https://b2n.ir/741627
✅ @AmmarFest
به علت نبود رقبای درخور، و با شایستگی تمام، سرکار خانم پانته آ بهرام به عنوان برنده #تندیس_کلاغ_بلورین اولین دوره #جشنواره_منهای_فجر معرفی میگردد
جلسات هفتگی گفتمان انقلاب اسلامی
جمعه 25 بهمن ماه 1398 ساعت 15:30
#اندیشکده_فطرت
برنامه:
نظریه مقاومت 15:30 تا 16:00با ارائه آقای مهدی تابنده
پیشنهاد میشود در این جلسه کتاب #انسان_250_ساله همراه داشته باشید
پرسش و پاسخ و گفتگو پیرامون مسائل انقلاب اسلامی 16:00 لغایت 17:30
طرح مسائل و موضوعات مختلف در این زمینه آزاد است.
اراک میدان نماز خیابان نوید حسینیه شهدا
@FetratArak
تجمع نیروهای انقلابی بامحوریت آیت الله میرمهدی درحمایت از نامزدهای لیست ایران سربلند
جمعه 25 بهمن ساعت 10,30 مسجدآیت الله سلطان
خیابان هفده متری ملک
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان مرکزی
با نشر حداکثری رسانه انقلاب باشید
🔴آیندگان آیت الله خامنهای را بیشتر تحسین خواهند نمود
نتیجه آرای مصوبه ای در گنگره آمریکا با ۵۱ رای موافق در مقابل ۴۴ رای مخالف دولت ترامپ را از اقدام نظامی خودسرانه علیه ایران باز داشت. ترامپ در مصاحبه خود گفته بود این تصمیم نشان دادن ضعف ما نسبت به ایران است
در تاریخ سراغ دارید؟
ما که به مغولها باختیم، از دولت عثمانی شکست خوردیم، سلسله صفویه ما با حمله محمود افغان منقرض شد، مغلوب روسها شدیم، دوباراز انگلیس ها و روس در جنگ جهانی در دوره قاجار و پهلوی شکست خورده و فتح شدیم
بعدها در تاریخ بنویسند که ایران در اوج تحریمها آن هم به گفته سران آمریکا که بی سابقه ترین تحریم #تاریخ است؛ چنان قدرت و اقتداری از خود نشان داد که اَبرقدرت دنیا، مجهزترین ارتش عالم با حمایت غول رسانه ای و دلارهای نفتی اعراب خائن منطقه از حمله به آن عاجز بود
متاسفانه رسانههای داخلی، روشنفکرنمایان مامانی، کدخداپرستان ترسو هیچ گاه توان دیدن و درک قدرت ایران را ندارند
این ایران است که آنها را مجبور به تصویب چنین قانونی کرده است، مقایسه کنید با ایرانِ دوران پهلوی که آمریکایی ها در اینجا ۴۵ هزار مستشار داشتند، کاپیتولاسیون تصویب میکردند و ارتش ایران را ژاندام و پاسبان خود در خاورمیانه میدانستند
این قدرت را آیت الله خمینی به ما داد اما پازل تکمیلی آن قطعا به استراتژی آیت الله خامنه ای بستگی داشت والا به گمان عده ای دنیای فردا، دنیا گفتمان است نه موشک
آیندگان آیت الله خامنه ای را از ما بیشتر تحسین خواهند نمود
علیرضا_زادبر
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
🌸😊🌸😊🌸
🌸 عرض تبریک و تهنیت به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلاماللهعلیها 🌸
این هم یک عکس متفاوت از کلاس استراتژی😊
🌼با این عکس خواستیم تشکر کنیم از همه مادرهای عزیزی که با همت و پشتکار فرزندان عزیزشون رو
در گرما☀️
در سرما❄️
با بچه کوچک👶
از راه دور🚗
به کلاس استراتژی آوردن🌼
✨ممنون که علاوه بر وظیفه سنگین مادری به فکر تربیت صحیح فرزندتون و آینده کشورمون هستید✨
🌸💚روزتون خیلی خیلی مبارک💚🌸
#اندیشکده_فطرت
🖼 تابلویی که از طرف مردم انقلابی تبریز به پاس قدردانی از مجاهدتهای استاد #حسن_عباسی توسط پدر شهید مدافع حرم #محمودرضا_بیضایی به استاد تقدیم شد.
♨️ هم اکنون
📌 #تبریز، مسجد طوبی
🗓 شنبه، ۲۶ بهمن ۹۸
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
سیستم انتخاباتی شوراهای شهر و مجلس در ایران غیردمکراتیک است
عبدالله شهبازی
نظام انتخاباتی ایران برای تعیین نمایندگان مجلس و شوراهای شهر کاریکاتوری است از نظام پارلمانی و شورایی در غرب جدید. کسانی که در زمان مشروطه این سیستم را تعبیه کردند بدون شناخت ساختارهای کهن ایرانی از «پارلمنت» غربی تقلیدی سطحی کردند. خانم آن لمبتون تحقیقی درباره ساختارهای سیاسی سنتی در ایران پس از اسلام، بویژه دو نهاد «رئیس» عصر سلجوقی و «کلانتر» عصر صفوی، منتشر کرده است. این مقاله، و تحقیقات مشابه، نشان میدهد که ایرانیان در گذشته دارای ساختارهای سیاسی کارآمدی بودند منتخب واحدهای اجتماعی کوچک که امور این واحدها را اداره میکردند. بزرگان صنوف و محلات در شهرها نماینده مردم خود در مقابل حکومت و بالعکس نماینده حکومت در نزد مردم خود بشمار میرفتند.
نظام پارلمانی در غرب تداوم اینگونه ساختارهای کهن بومی است و انطباق آن با تحولات جدید. در غرب، از آنجا که پارلمان ادامه ساختارهای سیاسی سنتی است، نظام انتخاباتی نزدیکتر است به مفهومی که از «وکیل» در اسلام میشناسیم. به این معنا که «وکیل» برگزیده حوزههای انتخاباتی کوچک است؛ یعنی فردی است که در محلهای زندگی میکند، در نزد مردم آن محله شناخته شده است و با انتخابکنندگانش رابطه مستقیم دارد که او را میشناسند و سوابقش را میدانند و طبعاً منتخب باید در برابر انتخابکنندگان مسئول و پاسخگو باشد.
در ایران، سیستم انتخاباتی جدید از آغاز بر بنیاد حوزههای انتخابیه کلان بنا شد و گرایش به کلانتر کردن حوزههای انتخابیه تداوم یافت. این درست عکس پدیدهای است که در نهادهای محلهای و صنفی ایران قدیم، از جمله در عصر صفوی، شاهد بودیم یا در غرب کنونی با آن مواجهیم. برای مثال، پدیدهای بنام «نماینده لندن» یا «نماینده نیویورک» وجود ندارد. در لندن با نمایندگان ۳۳ «بارو» (محله دارای حوزه انتخابیه مستقل) سروکار داریم و کلانشهر نیویورک به ۵ «بارو» (محله بزرگ) تقسیم میشود که مشتمل بر ۵۱ حوزه انتخابیه (محله کوچک) است. بعکس، در ایران با پدیدهای بنام «نماینده تهران» یا «نماینده شیراز» مواجهیم نه تنها در انتخابات مجلس بلکه در انتخابات شوراهای شهر نیز که باید بیش از انتخابات مجلس بر انتخابات در سطوح محلهای مبتنی باشد.
کلانشهرهای نوظهور و فاقد ساختار هم در اروپای سده نوزدهم میلادی، که ناگهان با «انفجار جمعیتی» مواجه شد، و هم در جوامع امروزی در «جهان پیرامونی» که با پدیده فوق دست به گریبانند، به سادگی میتوانند به کانون آشوبهای مهیب شهری تبدیل شوند. در همه کشورهایی که با پدیده رشد سریع کلانشهرهای فاقد ساختار مواجه بوده و هستند، مانند نیجریه و برخی کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین، کلانشهرها «تهدید امنیتی» بسیار جدی تلقی میشوند.
برگزاری انتخابات در مقیاس کلانشهرهای بیریخت، یعنی فاقد ساختار جاافتاده مبتنی بر محله، مانند چکش زدن بر بمبی بزرگ و مخرب است زیرا در هر زمان میتواند به شورشهای شهری عظیم بینجامد. بعبارت دیگر، ما با هیولایی غیرقابل مهار و کموبیش خفته مواجهیم که از طریق انتخابات دائم او را به بیدار شدن و تخریب تحریک میکنیم. انتخابات در مقیاس محلهای این «تهدید امنیتی» را به شدت کاهش میدهد.
سالها پیش، در فروردین ۱۳۷۹، درباره این پدیده سخن گفته و تأکید کردم: «مفاهیمی چون مشارکت و نظارت و پاسخگویی و غیره در سطوح خُرد و کوچک اجتماعی معنی واقعی میدهد. در فضای کلان، دمکراسی با پوپولیسم آمیخته میشود و نماینده مجلس یا شورای شهر ظاهراً در مقابل انبوه میلیونی انتخابکنندگانش مسئول است در حالی که امکان واقعی برای پیوند و ارتباط مستقیم میان او و انتخابکنندگان وجود ندارد.» (مصاحبه با روزنامه آفتاب امروز، ۳۱ فروردین و ۴ اردیبهشت ۱۳۷۹)
۲۰ مه ۲۰۱۷/ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
@abdollahshahbazi