﷽
✳️گزاره های سبک زندگی
🏷 #اختصاصی_اندیشکده
____________________________________
گزارۀ 1⃣2⃣
استاد حسن عباسی:
📋در مبانی جامعهسازی اگر نظام معرفتیِ مخدوش و کاذب داشته باشید، جامعه کاذبی دارید.
جامعه کاذبان جامعهای است که بخش اعظم آن به فوتبال، بانک، مدرکگرایی و ... اختصاص دارد.
________________________________
جهت مطالعه بیشتر در خصوص این گزاره، جلسه 4⃣9⃣2⃣ کلبه کرامت را مشاهده نمائید.
عنوان جلسه: طرحریزی استراتژیک / دکترین اسلام / خلق و جعل (2) - بیوتئولوژی
لینک دانلود جلسه 4⃣9⃣2⃣: http://kolbehkeramat.org/video/nq/294.mp4
____________________________________
#گزارههای_سبک_زندگی
😍هر هفته سه شنبه ها، یک گزارۀ سبک زندگی منتشر می شود.
____________________________________
🌐با ما همراه باشید:
▶️eitaa.com/Fetratarak
▶️sapp.ir/Fetratarak
▶️t.me/fetratarak
▶️instagram.com/andishkadefetrat
📌#منطق_رهبری
نگاه افراطي و تفريطي به وظايف رهبر
️بخش #اول:
🔹از ابتداي انقلاب تاکنون، در نسبت با "تعريف وظايف و کارکردهاي رهبري"، نظريات مختلفي وجود داشته است. عدهاي با نگاهي "تفريطي"، معقتد به "رهبري فرمايشي و نمايشي" هستند که چونان "پاپ"، هر از گاهي در جمع مردم ظاهر شده و چند کلمهاي صحبت کرده و چند عکس يادگاري گرفته و بعد از آن به "واتيکان" مراجعت کند و "کار قيصر را به قيصر واگذار کند و کار خدا را به خدا". در اين نگاه، رهبر جامعه، داراي مسئوليت چنداني نيست جز نصيحتهاي مرشدانه. واضح است که خروجي چنين نگاهي، در نهايت منجر به بروز "#سکولاريسم" و جدايي نهاد دين از سياست و حکومت خواهد شد.
يعني دقيقا خلاف آرماني که انقلاب اسلامي براي آن تأسيس شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت.
🔹درست در نقطهي مقابل اين جريان، افراد ديگري قرار دارند که با نگاهي "افراطي"، هرآنچه که در بخشهاي مختلف دولتي (به معناي عام آن در سه قوه) و حکومتي ميگذرد را وابسته به "رأي و عمل" رهبري دانسته و خواهان آناند که در همهي مسائل خرد و کلان دولت، ورود پيدا کند.
اين افراد معتقدند که اگر دولت يا مجلس يا قوهي قضائيه، کار خود را "ناقص" يا "نادرست" انجام داده است، رهبري بايد "مستقيما" ورود کرده و با زير پا گذاشتن قواعد و ساختارهاي موجود، برخورد قهري و قطعي با آنان انجام دهد. اين نگاه نيز اگرچه ممکن است در پارهاي از مواقع، از باب دلسوزي براي آيندهي انقلاب و روحيهي انقلابيگري باشد، اما خواه يا ناخواه، منجر به شکلگيري نوعي "#استبداد" در جامعه خواهد شد. يعني باز هم خلاف آن چيزي که انقلاب اسلامي براي آن به وجود آمد.
نظر امام و رهبر انقلاب درباره وظايف رهبری
🔹در مقابل اين دو جريان افراطي و تفريطي، ديدگاه عقلاني و برخاسته از معارف ديني امام و رهبر انقلاب قرار دارد، و آن اعتقاد راسخ به حفظ ساختار جمهوري اسلامي، يا به عبارت بهتر "#نظام_مردم_سالاري_ديني" است. از نظر امام و رهبري، نظام مردمسالاري ديني، صرفا يک "نظريهي سياسي" از جنس ساير نظامهاي تأسيسي انساني نيست، بلکه داراي مباني مستحکم "ديني و فقهي" است و به همين علت است که رهبر انقلاب ديماه سال گذشته، صراحتا اعلام کردند «من مردمسالاري ديني را صادقانه قبول کردهام، ما واقعاً قبول داريم مردمسالاري ديني را؛ هر کسي را که اين مردم انتخاب بکنند، ما او را رئيس ميدانيم، او را مسئول ميدانيم، کمک به او را لازم ميدانيم و وظيفهي خودمان ميدانيم.»(۱۳۹۶/۱۰/۱۹)
با اين نگاه، تعاريف اشتباه از ولايت فقيه نيز از نظر امام و رهبر انقلاب، جايگاهي در نظام مردمسالارانهي ايران ندارد. «ولايت فقيهی که امام بزرگوار ما معنا کردند... و بعد پياده کردند و بعد خود آن بزرگوار مظهر تام و تمام و کاملش بود... يعني يک مديريت زنده و بالنده و پيشرونده. يک جملهاي را امام بيان کردند: ولايت مطلقهي فقيه. يک عدهاي با مغالطه خواستند اين قضيه را به نحوي مشوب کنند و يک معناي غلط و تفسير غلطي بدهند. گفتند معناي ولايت مطلقه اين است که رهبري در نظام جمهوري اسلامي، مطلق از همهي قوانين است؛ مثل يک اسبِ مهار کنده شدهاي، هر جا بخواهد، هر کار بخواهد، ميتواند بکند. مسئله اين نبود، اين نيست. امام بزرگوار خودش از همه بيشتر به رعايت قوانين، به رعايت اصول، به رعايت مباني، به رعايت جزئيات احکام شرعي مقيد بود؛ و اين وظيفهي رهبري است.»(۱۳۹۰/۰۷/۲۴)✳️
ادامه دارد...
🆔 @FetratArak
﷽
✳️دکترینها در علوم استراتژیک
🏷 #اختصاصی_اندیشکده
____________________________________
دکترین 4⃣2⃣
استاد حسن عباسی:
📋دکترین سیاسی حضرت خضر (ع) در دعای کمیل این است که:
لا یمکن الفرار من حکومتک.
حکومت خدا حد و مرزی ندارد،
که بتوان از آن فرار کرد.
همین یک جمله،
تمام وجوه و ایدئولوژیهای سیاسی امروز را باطل میکند.
____________________________________
جهت مطالعه بیشتر در خصوص این دکترین، جلسه 4⃣6⃣3⃣کلبه کرامت را مشاهده نمائید.
عنوان جلسه: سبک زندگی (6)- اسلوب زندگی خضری
لینک دانلود جلسه4⃣6⃣3⃣ : http://kolbehkeramat.org/video/nq/364.mp4
____________________________________
#دکترینها_در_علوم_استراتژیک
😍هر هفته پنجشنبهها، یک دکترین منتشر میشود.
____________________________________
🌐با ما همراه باشید:
▶️eitaa.com/Fetratarak
▶️sapp.ir/Fetratarak
▶️t.me/fetratarak
▶️instagram.com/andishkadefetrat
#اندیشکده_فطرت
#کارگاه_سواد_رسانه
یکشنبه 18 آذر ماه 1397
بررسی فیلم پرسی جکسون و دزد صاعقه
ساعت: 14:00
ویژه خواهران
میدان شریعتی، خ شبان، نرسیده به پل چهارچشمه ، مسجد امام رضا(ع)، ساختمان کانون فرهنگی، طبقه سوم
.
﷽
✳️افسردگی سیاسی یک بیماری خطرناک است.
🚫از افسردگی سیاسی چه میدانید؟
🏷 #اختصاصی_اندیشکده 23
____________________________________
سئوال 3⃣1⃣: نسبت میان افسردگی سیاسی و سرخوردگی سیاسی چیست؟
📋یکی از سئوالات مهم این است که چه شباهتها و تفاوتهایی میان «افسردگی سیاسی» و «سرخوردگی سیاسی» وجود دارد. در پاسخ شاید بتوان به این نکته اشاره نمود که به نظر می رسد در سرخوردگی سیاسی فرد بلافاصله به سمت تغییر علائق می رود و فقط امور سیاسی را کنار می گذارد و کمتر دچار سایر علائم افسردگی سیاسی می شود.
#اندیشکده_فطرت
📋 دکتر داود هرمیداس باوند در تحلیل کودتای 28 مرداد می نویسد «سرخوردگی های فاحش سیاسی که به گونه ای آرمانها، باورها و انتظارات جامعه را خدشه دار نماید، غالباً موجب و زمینه ساز گرایش ها و فرصت طلبی های مادّی می گردد... معمولاً این خصیصه پس از سپری شدن دوران بهت و شوک سیاسی اولیه ناشی از تحمیل وضع سیاسی خلاف انتظار، علائم خود را ظاهر می سازد، به خصوص وقتی که نظام حاکم متصّف به عدم صداقت سیاسی و فساد مالی باشد، سرشت مزبور عمومیّت بیشتری می یابد... از دیگر اثرات سرخوردگی سیاسی مورد بحث، فرار مغزها از کشور بوده است.»
@Fetratarak
📋آنچه در مورد سرخوردگی سیاسی به نظر میرسد، این است که سرخوردگی سیاسی را باید به عنوان زیر مجموعه ای از افسردگی سیاسی تبیین و بررسی نمود. (هر چند ابعاد سرخوردگی سیاسی نیز تا کنون مدوّن نگردیده است.) چرا که افسردگی سیاسی شامل علائم روحی بسیاری است که تبیین و تدقیق آنها ذیل عنوان سرخوردگی سیاسی دور از انتظار می نمایاند.
#افسردگی_سیاسی
#Political_depression
😍هر هفته شنبهها، یک نکته درباره افسردگی سیاسی
_________________________________________________
🌐با ما همراه باشید:
▶️eitaa.com/Fetratarak
▶️sapp.ir/Fetratarak
▶️t.me/fetratarak
▶️instagram.com/andishkadefetrat
﷽
✳️روشها در دانش استراتژی
🏷 #اختصاصی_اندیشکده
____________________________________
روش3⃣2⃣
استاد حسن عباسی:
هر وقت در روش تحقیق، بنیان حرکت از چهارچوب مفهومی و نظری اشتباه باشد، هرچه جلوتر بروید، بیشتر به اشتباه میرسید. در روش تحقیق باید پای خود را جای محکمی بگذارید.
____________________________________
جهت مطالعه بیشتر در خصوص این روش، به جلسه 4⃣9⃣2⃣کلبه کرامت مراجعه نمائید.
عنوان جلسه: بیوتئولوژی
لینک دانلود جلسه 4⃣9⃣2⃣http://kolbehkeramat.org/video/nq/294.mp4
____________________________________
#روشهایاستراتژی
😍هر هفته یکشنبهها، یک روش علم استراتژی منتشر میشود.
____________________________________
🌐با ما همراه باشید:
▶️eitaa.com/Fetratarak
▶️sapp.ir/Fetratarak
▶️t.me/fetratarak
📌 #منطق_رهبری
نگاه افراطي و تفريطي به وظايف رهبر
️بخش #دوم:
وظيفه رهبری چيست و سازوکار حکومتداری او چگونه است؟
🔷نظر به تعریفی که در بخش #اول ارائه شد، حال بايد به اين سؤال پاسخ داد که پس وظيفهي رهبري چيست و سازوکار حکومتداري او چگونه است؟
🔹در جواب بايد گفت که اولا «مهمترين وظيفهى رهبرى در قانون اساسى، تنظيم سياستهاى کلّى است»(۱۳۸۲/۰۹/۲۶) و ثانيا «وظيفهي رهبري آنجايي است که احساس کند يک حرکتي دارد انجام ميگيرد که اين حرکت، مسير نظام را دارد منحرف ميکند. اينجا وظيفهي رهبري است که بيايد در ميدان و به هر شکلي که ممکن است بِايستد و نگذارد؛ ولو مورد جزئي باشد.»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲)
انجام اين دو وظيفه در صحنهي عمل، از سويي منجر به هدايت کلي و ريلگذاريهاي کلان به سمت تحقق اهداف نظام ميشود و از سويي ديگر، به رصد مسائل کشور و ورود هوشمندانه به عرصههاي لازم ميانجامد به نحوي که نه سازوکارها مخدوش شود، و نه کشور به بنبست برسد.
🔹اما در جواب اينکه "ساز وکار رهبري براي انجام وظايف چگونه است؟ " نيز بايد پاسخ داد که از طريق ساختار و سازوکارهاي پيشبينيشدهي قانوني. «من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبري نميتواند در تصميمگيريهاي مورديِ دستگاههاي گوناگون دولتي مدام وارد بشود و مدام بگويد اين باشد، اين نباشد؛ اين نميشود. نه قانون اين اجازه را ميدهد، نه منطق اين اجازه را ميدهد. دستگاهها مسئوليني دارند؛ اگرچنانچه يک مسئولي در يک موردي اشتباهي دارد، [کار] غلطي انجام ميدهد، خب وظيفهي مجلس است و بايد مجلس استيضاح کند؛ يا اگرچنانچه کار، کار غلطي است، در دولت بايستي مورد مداقّه قرار بگيرد؛ رئيسجمهور بايستي مانع بشود و جلويش را بگيرد. اينجور نيست که حالا اينهمه دستگاههاي اجرائي هستند و هر کدام هم دارند يک تصميمي ميگيرند -تصميمهاي گوناگون- رهبري نگاه کند ببيند کدام درست است، کدام غلط است و بگويد آقا، اين درست است، آن غلط است؛ اينجوري نميشود. اين، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است.»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲)
🔹حتي موضوعي به نام "#حکم_حکومتي" هم که برخي به اشتباه تصور ميکنند امري فراتر از قانون يا خلاف آن است، چيزيست که اتفاقا منطبق با قانون اساسي و اصول کلي آن است. «در مواردي اگر مسؤولان و دستاندرکاران امور بخواهند قانوني را که معتبر است موبهمو عمل کنند، دچار مشکل ميشوند، قانون اساسي راه چارهاي را باز کرده و گفته آنجايي که مسؤولان امور در اجراي فلان قانون مالياتي يا سياست خارجي، بازرگاني، صنعتي و دانشگاهي دچار مضيقه ميشوند و هيچکار نميتوانند بکنند - مجلس هم اينطور نيست که امروز شما چيزي را ببريد و فردا تصويب کنند و به شما جواب دهند - رهبري مرجع است. زمان امام هم همينطور بود. بنده خودم آنوقت رئيس جمهور بودم و جايي که مضيقههايي داشتيم، به امام نامه مينوشتيم و ايشان اجازه ميدادند.»(۱۳۸۲/۰۹/۲۶)✳️
ادامه دارد...
🆔 @Fetratarak
﷽
✳️چقدر با مباحث سواد رسانهای آشنائید؟
5️⃣: #تحلیل_انیمیشن "FROZEN"
#اندیشکده_فطرت
دانلود نسخه با کیفیت در پیام بعدی
😍دهم، بیستم و سیام هر ماه، یک انیمیشن، یک پوستر
_______________
🌐با ما همراه باشید.
@Fetratarak
▶️instagram.com/andishkadefetrat
FROZEN.jpg
7.72M
🌍امام خامنهای: دشمن از ابزار رسانه استفاده میکند برای اثرگذاری بر افکار عمومی. توجّه کنید! ابزار رسانه، ابزار مهم و اگر دستِ دشمن باشد، ابزار خطرناکی است.
5️⃣: #تحلیل_انیمیشن "FROZEN"
🖼نسخه چاپی 100 در 70
👏شما میتوانید با چاپ این پوستر و نصب در اماکن عمومی در نهضت سواد رسانه آموزی شرکت کنید.
😍دهم، بیستم و سیام هر ماه، یک انیمیشن، یک پوستر
___________
🌐با ما همراه باشید.
@FetratArak
﷽
✳️گزاره های سبک زندگی
🏷 #اختصاصی_اندیشکده
____________________________________
گزارۀ 2⃣2⃣
استاد حسن عباسی:
📋وقتی مبنای این که چه باید بکنیم، به جای اینکه خدا باشد، خودمان باشیم و به خاطر منفعت عمل کنیم، ما دچار شرک هستیم.
________________________________
جهت مطالعه بیشتر در خصوص این گزاره، جلسه 7⃣4⃣3⃣کلبه کرامت را مشاهده نمائید.
عنوان جلسه: حال، کرسی حیات
لینک دانلود جلسه 7⃣4⃣3⃣: http://kolbehkeramat.org/video/nq/347.mp4
____________________________________
#گزارههای_سبک_زندگی
😍هر هفته سه شنبه ها، یک گزارۀ سبک زندگی منتشر می شود.
____________________________________
🌐با ما همراه باشید:
▶️eitaa.com/Fetratarak
▶️sapp.ir/Fetratarak
▶️t.me/fetratarak
▶️instagram.com/andishkadefetrat