فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نامه حاج قاسم به یک داعشی/ ماجرای حضور سردار سلیمانی در خانهی یک داعشی
💢 "عبدالرحیمی": حاج قاسم برای چند دقیقه یک کار رسانهای دقیق و در اوج اخلاقیات انجام داد
▫️ فانوس ویژه برنامه دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
✅ @AmmarFest
جالبه ها !
کانال های زنجیره ای با یک تیتر واحد، عکس واحد، متن واحد، حتی ساعت های انتشار نزدیک به هم، در حال تخریب و ایجاد جو عمومی بر علیه جناب حسن عباسی هستند.
با یه تحقیق ساده فهمیدیم که حتی پولی که برای اون کانال ها واریز شده که هم زمان اقدام به انتشار آن پست ها کنند در یک شب و یک ساعت واریز شده است.
صرف نظر از اینکه روابط عمومی سپاه پاسداران، سخنان جناب عباسی مبنی بر منابع درآمد سپاه را کاملا رد و نفی کرده و حتی قول پیگرد قانونی داده...
وقتی میبینم :
🔺کسانی از داخل کشور ما پول میدهند که سخنان عباسی فورا با زیرنویس های مختلف ترجمه شود
🔺همان ها پول میدهند که فورا به شبکه ها و منابع مختلف رسانه ای غرب ارسال شود
🔺و باز همان ها پول بدهند که بازخوردهای رسانه های غربی را در قالب پست های وطن دوستانه و جلوگیری از ایران هراسی و ایجاد هشتکِ فساد مالی سپاه و ... به طور گسترده در فضای مجازی منتشر کنند
حالم بد میشه
چون اگر قرار است با عباسی برخورد شود، مطالبه نیروهای ارزشی این است که با خط پنهان تخریب چهره و وجهه عباسی که اینطور پول خرج میکند و ایجاد جو میکند هم برخورد شود.
چون هزینه سوزاندن و یا تخریب گسترده یک سردار جنگ نرم مثل حسن عباسی، کمتر از هزینه سخنان و ادعاهای او نیست. اگر قرار است پیگیری شود که چرا این حرفها را زده، لطفا پیگیری شود که چه کسانی پول های هنگفتی را صرف و نذر حذف و تخریب سرداران و سربازان جبهه انقلاب کرده اند؟!
مخصوصا در شرایطی که یک سرباز هم برای ما یک سرباز است.
چه برسد به عباسی که برای خودش سردار و پادگانِ آباد و جوشان است.
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
⛔️ جایزه جشنواره فجر در دستان شاعر هتاک به اسلام و انقلاب
▫️«سارا متقی»، کسی که بهطور علنی مخالفت خود را با جمهوری اسلامی فریاد میزند، جزو برگزیدههای چهاردهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر است!
🔺پس از اینکه ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد که یک خطای انسانی در سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی دخیل بوده، متقی از جمله کسانی بود که مردم را به تجمع در مقابل دانشگاه امیرکبیر و سر دادن شعارهایی بر ضد نیروهای نظامی کشور تشویق میکرد.
🔺ضدیت متقی با ارزشهای مردم و انقلاب اسلامی به اینجا ختم نمیشود. او در پست اینستاگرامیاش، با زیر سوال بردن جایگاه حضرت صدیقه طاهره(س)، مقام او را با فرح پهلوی مقایسه کرده بود!
🔺در اینکه «سارا متقی» با همه مخالفتهایی که با ارزشهای اسلام و جمهوری اسلامی دارد، از روی کاسبی و بهخاطر منافعی که برایش در پیش است در جشنواره شعر فجر شرکت میکند، شکی نیست.
🔻اما باید خطاب به مسئولین و دست اندر کاران این جشنواره گفت که کلاهشان را بالاتر بیندازند که چینن فردی، با آن سابقه دشمنی علیه اسلام و نظام، بهعنوان برگزیده جشنواره شعر فجر، معرفی شده است.
✍️ aliavazkhah1
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کدام ژنرال را در دنیا سراغ دارید که این مقدار دوست داشتنی و افتاده باشد؟!
واکنش سردار دلها وقتی متوجه شد کلیپی که قرار است پخش شود در مورد اوست.....
🚩 پاسخ شبهات ف. مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
💟 نسلی که رئیسجمهورش حسن روحانی بوده رو از ویروس كرونا نترسونید
✍️ امیر گودرزی - فعال رسانهای
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
⚜️بسم الله الرحمن الرحیم⚜️
✅ #منطق_جشنواره
❇️ #جشنواه_فجر هرساله به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی کشور و ویترین جامعه سینمایی ما در دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار میشود، اما با نگاهی به تولیدات این جامعه سینمایی، به جرات میتوان ادعا کرد جز موارد نادر، از رسالت هنری و اجتماعی خود فاصله گرفته و بیشتر به سمت سینمای سخیف و ابزورد پیش رفته و عجیب این که با استقبال مخاطب هم مواجه شده!
❇️ اگر نگاهی به جدول پرفروشترین فیلمهای چند سال اخیر داشته باشیم، در میان 11 فیلم برتر، 9 فیلم از ژانر کمدی عمدتا سخیف و ابزورد حضور دارند!
به نظر میرسد جامعه سینمایی ما اعم از دست اندرکاران و مخاطبان دچار ویروسی شبه کرونا شده، گویا از این مریضی لذت میبرد و تمایلی برای درمان آن و برگشت به یک سینمای هدایتگر و مصلح اجتماعی ندارد.
❇️ نظر به این موضوع، برآن شدیم تا همزمان با #جشنواره_فجر_انقلاب تحت عنوان #منهای_فجر به معرفی فیلمهایی بپردازیم که هر چیزی هستند جز فجر و پیروزی...
❇️ در همین راستا حدود 40 فیلم اکران شده در سال 98 که فروش میلیاردی داشتند را از منظر مولفههای استراتژیکی نظیر گزارههای سبک زندگی و پیامهای پیدا و پنهان فیلم بررسی کردیم و در نتیجه 10 مورد از بدترین فیلمهای سال را به مرور در 10 روز جشنواره معرفی خواهیم کرد، و برای تقدیر از زحمات خالصانه! برخی از زحمت کشان! حوزه سینما عناوین زیر را درنظر گرفتیم
#تندیس_کرکس_بلورین به بدترین فیلم
#تندیس_کلاغ_بلورین برای بازیگران
#سیکل_بی_افتخار برای موضوعات ویژه
✅ با ما همراه باشید در #جشنواره_منهای_فجر
#اندیشکده_فطرت
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
0️⃣1️⃣دهمین فیلم بدِ سال 98
#سمفونی_نهم ملغمهای از تاریخ و چند چیز دیگر!
✅ «سمفونی نهم» به همه چیز تنه میزند، تونلی به سمت تاویلهای گوناگون و رنگارنگ برای نمادبازها میسازد و در نهایت هیچ چیز نمیگوید!
✅ فیلم داستان یک ملکالموت (حمید فرخ نژاد) و روند تبدیل شدن او به انسان را روایت میکند. ;i پس از ۲۶۰۰ سال فقط دو قبض روح دیگر تا بازنشستگی جا دارد. یکی از اینها بردیا همسر زنی جراح به نام راحیل (ساره بیات) است که زیر عملی به دست او جان میبازد و وصیت کرده تا در روستای آبا و اجدادیاش دفن شود. در این میان کامبیز (محمدرضا فروتن) که سرهنگ و برادر بردیاست، سعی میکند از این کار جلوگیری کند. راحیل با جنازهای در صندوق عقب ماشینش راهی روستا میشود و در این سفر با ملکالموت همراه شده و او نیز طی روایتهای فلش بکی داستان چند شخصیت معروف که جانشان را گرفته است، تعریف میکند.
ملکالموت به راحیل دل میبندد , برای نخستین بار در وجود خود متوجه احساسی غریب میشود که تا پیش از آن نداشته است و این نخستین جرقههای انسان شدن اوست.
✅ در خلال سفر جادهای ملکالموت و راحیل با پیش آمدن بحثهای مختلف، ملکالموت در افکار خود نمونهای مشابه مییابد و آن را روایت میکند.
داستانهای کوروش، هیتلر، امیرکبیر، رابعه بلخی، بردیا و کمبوجیه روایات تاریخی هستند که فیلمساز آنها را در خلال داستان اصلی خود به کار میبندد.
✅ اگر از رایج شدن به کارگیری بازیگران زن بی حجاب خارجی در فیلمها بگذریم، در اپیزود مربوط به هیتلر هجوی به شدت اغراق شده از شخصیت او و نامزدش (مارین ون هولک) را شاهد هستیم که با هیچ قسمت دیگر فیلم نمیخواند. در جایی از این اپیزود نامزد هیتلر او را میبوسد. دوربین چهره ملکالموت را نشان میدهد که رویش را برمیگرداند و صدای بوسیدن نیز روی تصویر شنیده میشود. کارکرد این صحنه به جز یک ذوق زدگی در قبال رد شدن از خط قرمزها چیست؟
✅ «سمفونی نهم» در تمام اجزا فیلمی ناامیدکننده است. به سرعت از شاخهای به شاخه دیگر میپرد، در گفتن قصه خود لنگ میزند و بازیهای فلشبکیاش با تاریخ و تعمیم دادن قصههای بیربطش به داستان اصلی اثر چندان جذابیتی ایجاد نمیکند.
از آن دست فیلمهایی که پس از پایان از خود میپرسیم: خب که چی؟
و هیچ پاسخی برای این سوال نداریم!
هزینه ساخت: 5 میلیارد
میزان فروش تاکنون: 700 میلیون!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 65
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
آن فرو ریخته گلهای پریشان در باد
کز پی جام شهادت همه مدهوشانند
نامشان زمزمه نیم شب مستان باد
تا نگویند که از یاد فراموشانند
#شهید
#شهادت
#سپهبد_سلیمانی
@fetratarak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
9️⃣ نهمین فیلم بدِ سال 98
#آشغالهای_دوست_داشتنی، همه خوبن بیاید باهم دوست باشیم!
✅ فیلمی به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی محسن امیر یوسفی که سال 91 ساخته شد و سال 98 اکران!
✅ فیلم در بستر اتفاقات سال 88 روایت میشود، پیرزنی میانسال (شیرین یزدان بخش) که با خاطرات عزیزان از دست دادهاش و 4 قاب عکس آنها زندگی میکند. همسرش که گویا از طرفداران مصدق و توبه کردههای بعد انقلاب بوده، پسر بزرگش که اصطلاحا خشکه مقدس و افراطی بوده و در دفاع مقدس به شهادت رسیده، برادرش که یکی از اعضای گروهکهای کمونیستی بوده و در دهه 60 اعدام شده و در نهایت پسر کوچکش که خارج از کشور تحصیل و همانجا زندگی میکند.
✅ در یکی از روزهای بعد از انتخابات 88 عدهای از معترضان خیابانی که از نیروهای امنیتی فرار میکنند به خانه پیرزن پناه آورده و در آن پنهان میشوند، آبها که از آسیاب افتاد از خانه پیرزن بیرون میروند اما به او هشدار میدهند که ممکن است ماموران خانه او را بگردند و بهتر است اگر چیزهای مشکوک یا مسئلهسازی دارد از خانه خارج کند.
✅ عمده زمان فیلم در صحبت بین پیرزن و قاب عکسها میگذرد، مادر {نماد سرزمین ایران} خسته و رنجور از تضادهای بین عزیزانش که هریک نماد نحلههای ایدئولوژیک و فکری قبل و بعد انقلاب هستند، با اندوه و نارضایتی برآمده از وضع کنونی، حالتی آرمانی را تصور میکند که همه این افراد را در کنار هم داشته باشد. گویی که هیچ کدام از این جریانات فکری تفاوتی باهم ندارند و حال بد پیرزن حاصل از سرکوب و از دست دادن آنهاست.
✅ اگر از سبک زندگی مزخرف به نمایش درآمده، سیاه نمایی از جامعه ایران و اسطورهسازی از جوامع غربی در فیلم بگذریم، 6 سال #توقیف به وضوح بیانگر غلظت بد بودن فیلم آشغالهای دوست داشتنی هست، فیلمی که نه در دولت احمدینژاد اجازه انتشار داشت نه در دولت روحانی! اما امسال چه اتفاقی افتاده که مجوز اکران فیلم صادر شده؟ الله اعلم...
هزینه ساخت: نامعلوم
میزان فروش تاکنون: 3 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 72
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
بسم الله الرحمن الرحیم
🔆بیانیه شماره 4 شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان مرکزی🔆
🔹️41 سال عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، ماحصل تلاش و مجاهدت های داهیانه امام راحل و امام خامنه ای و نثار خون پاک جوانان ایثارگر و از خودگذشته ای چون شهیدان مدافعان حرم و سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی است که رسیدن به تمدن نوین اسلامی را هدف ؛ و زمینه سازی ظهور حضرت حجت (عج) را وظیفه خود میداند.
🔹️اکنون زمان آن رسیده است که جوانان پرشور با راهبری تجربه اندوخته های موسفید کرده ؛ گام دوم انقلاب را محقق و روز بروز به سمت قله های افتخار و سرافرازی بتازند و پرشتاب تر از گذشته پرچم اسلام ناب محمدی (ص) را در سراسر گیتی به اهتزاز درآورند.
🔹️در این کارزار سخت، امروز تلاش برای تشکیل مجلس انقلابی مقدمه تحقق دولت اسلامی ، سپس جامعه اسلامی و نهایتا تحقق تمدن نوین اسلامی خواهد بود
🔹️و در این بین ؛ جریان مومن انقلابی ، با عنوان «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» تشکیل و تمام تلاش خود را مصروف گسترانیدن چتر اتحاد در میان تمامی دلدادگان ولایت و تحقق انتخابات پرشور در استان مرکزی نمود و با تدوین راهکارهای علمی اقدام به به گزینی از میان نامزدهای ثبت نام کرده ، برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نمود.
🔹️این شورا پس از بررسی سوابق ،نظرات و برنامه های نامزدهای حوزه انتخابیه اراک -خنداب -کمیجان در قالب ۱۸۹۰ نفر ساعت کار کارشناسی از میان ۲۷ نامزد ۹ نفر از عزیزانی را که موفق به کسب نتایج بهتری شده بودند ، جهت معرفی به مجامع این حوزه انتخابیه احصا نمود که به شرح ذیل به حضور آحاد امت شریف ایثارگر ،انقلابی و همیشه در صحنه معرفی می گردند .( جهت جلوگیری از هرگونه شائبه لیست براساس حروف الفبا تنظیم گردیده است.)
🔹️شایان ذکر است در فرآیند پیش رو نهایتا دو نفر از این نامزدها پس از طی مراحل پیش بینی شده به عنوان نامزد نهایی جبهه انقلاب انتخاب و معرفی خواهند شد.
۱- مهدی تابنده
۲- محمدرضا جعفری
۳- عباس خسروانی
۴- ابوالفضل فخرالاسلام
۵- علی اکبر کریمی
۶- خانم اعظم مرجانی
۷- سیدسعید میرنظامی
۸- احمدرضا هدایتی
۹- مسعود یادگاری
اللهم وفقنا لما تحب و ترضی
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان مرکزی
@etelaf_mkz
گفتا که یار فردا بی روسری درآید...
گفتم که این روش ها زشتی کند مضاعف!
به دلیل استفاده از کلاه حاجی فیروز، اولین کاندیدای دریافت #تندیس_کلاغ_بلورین جشنواره #منهای_فجر معرفی میشود:
سرکارِ خانم پانته آ بهرام
🆔 @Fetratarak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
8️⃣ هشتمین فیلم بدِ سال 98
#آهوی_پیشونی_سفید_3، رده سنی مناسب: 70 سال به بالا ترجیحا پیرمرد
✅ خالی بودن عرصه سینمایی ما از کارهای مناسب کودکان، اصلا دلیل خوبی نیست برای ترکیب کردن مجموعهای از خزعبلات بی سر و ته و انتشار آن به عنوان فیلم کودک.
✅ داستان فیلم ادامه و تقریبا تکرار داستان فیلم قبلی(آهوی پیشونی سفید2) میباشد و هرچه کنکاش کردیم دلیل قانع کنندهای برای ساخت قسمت سوم و ادامه داستان پیدا نکردیم جز استفاده از خالی بودن عرصه کودک در سینما و درآمدزایی، که البته فیلم در این موضوع هم چندان موفق نبود و با وجود اکران ویژه نوروزی بین هفت فیلم، از نظر میزان فروش ششم شد!
✅ در سالی که فیلم تحسینبرانگیزی مثل منطقه پرواز ممنوع برای کودک و نوجوان ساخته شد، به نظر میرسد هنوز هستند اعجوبههایی که فکر میکنند صرفا با گریمهای کودکانه و مقداری موسیقی (که بلاشک خرس نر 200 کیلویی را هم به حرکات موزون وادار میکند) و بدون هیچ فیلمنامه و حرف خاصی میتوان فیلم کودک ساخت!
✅ تقریبا تمام فیلم آهوی پیشونی سفید حول جادو، طلسم و خرافه میچرخد، پدر و مادر آهوی داستان توسط دشمن اصلی او (اختاپوس) تسخیر شده و قصد دارند آهو را تسلیم اختاپوس کنند تا با آشامیدن عصاره بدن آهوی پیشونی سفید عمر جاودان پیدا کند، خشونت و موسیقی 2 فاکتور اصلی سازنده فیلم هستند و هیچ شخصیت مثبت الهام بخشی در فیلم وجود ندارد!
در نهایت به نظر میرسد تماشای این فیلم برای کودک جز شب بیداری! و برای بزرگسال جز افسوس به حال این سینماگران کودک چیز دیگری نخواهد داشت. و صرفا مناسب همان پیرمردهای 70 سال به بالا است که تیتراژ ابتدایی فیلم تمام نشده خوابشان میبرد تا 2/3 ساعت بعد از اتمام فیلم.
هزینه ساخت: نامعلوم
میزان فروش تاکنون: حدودا 3 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 75
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
🔺یک هفته پیش یک #هواپیمای_نظامی #آمریکایی در #افغانستان ساقط شد..
ماموریتش چه بود؟
سرنشینانش که بودند؟
چند نفر کشته شدند؟
چگونه سقوط کرد؟
#سلطه_رسانه_ای، یعنی بعد از چندین روز هیچ رسانهای سوالات بالا را نمیپرسد و #آمریکا هیچ جوابی نداده و نمیدهد
ماجرا دفن شد
آری #رسانه ها و مقامات آمریکایی بزرگترین دشمنان #آزادی و #آگاهی هستند
راستی #سلبریتی هاشون کجان تا عربده بزنن حکومت مون #پنهانکار و #دروغگو هست؟
#سانسور #دیکتاتوری #خفقان #آزادی_بیان #دروغگو #بازیگران #پنهانکاری #هواپیمای_اوکراینی #جشنواره_فجر #سردار_حاجی_زاده #روحانی
👉 @roshangarii 🚩
🔹می خواهم یک سناریو بنویسم
(اما صبرکنید!!! ابتدا یک موسیقی دلهره آور در ذهنتان همراه با متن من play کنید ، با ترس و دلهره ؛ حالا بخوانید) : پدری دخترش را با پسری غریبه می بیند ، تعقیبشان می کند؛ هردو وارد خانه ای می شوند ، پدر پس از ورود به خانه با صحنه ای مواجه میشود....دخترش را میکشد ، پسر موفق به فرار می شود ؛ پسرک که عشقش را از دست داده در پی انتقام می افتد ، پس از جستجو ؛ مغازه ی پدردختر را پیدا میکند و با اسید چهره اش را می سوزاند ؛ برادر دختر هم در پی پسر میافتد تا اینکه واقعیت را از زبان پدر می شنود ؛ تازه فهمیده ماجرا چیست ؛ حال نمی داند چه کند! خودکشی؟ انتقام ؟ .... و ادامه ماجرا)
سناریو ای که خواندید را همین الان فی البداهه ذهن مریض اینجانب نوشت.😃
حالا اگر کسی به من بگوید : چرا اینقدر سیاه نمایی ؟؟!! باد در غبغب انداخته ، می گویم : ساکت ! بخشی از حقیقت جامعه است!!
این پاسخ اکثر فیلمساز های ماست.
آری ؛ بخشی از حقیقت جامعه است ، حداقل می تواند یک مصداق در خارج داشته باشد!
اما این همه ی جامعه است؟ یا فیلمساز ما تک بعدیست؟! آیا در همان بُعد سیاه ، هیچ کورسوی امیدی وجود ندارد؟!
این اصلی ترین غفلت سینمای ماست. سینمایی که به یک #آینه تقلیل یافته است ؛ آن هم نه آینه ای صیقلی و شفاف ؛ که کدر و غبار گرفته.
💠 به قول مولوی :
پیش چشمت داشتی ، شیشه ی کبود / زان سبب عالم کبودت می نمود.
حال آنکه ، اگرچه سینما برگرفته از جامعه ی خود است اما یک آینه صرف نیست و نقشی فعال دارد. سینما یک فرآیند است ؛ سینما از جامعه ایده میگیرد ؛ روی آن کار می کند و سپس تحویل جامعه میدهد. فراموش کرده ایم که سینما فقط نمایشگر جامعه نیست و به عنوان موجودی کنشگر در جامعه اثر می آفریند و تاثیر می گذارد.
بر جرایم می افزاید و از آن کم می کند ؛ قهرمان می سازد ؛ ضدقهرمان پرورش می دهد. و در یک سخن :
سینما #منفعل نیست ؛ #فعال است.
✍🏻 ابوالفضل صدقی
🎉 با نهایت احترام، جایزه ویژه هیئت داوران منهای فجر، "#سیکل_بی_افتخار" تقدیم می شود به تمام ذهن های مریض پردازنده چنین فیلم نامه هایی👏👏👏
🔺#جشنواره_منهای_فجر
🆔️ @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
7️⃣ هفتمین فیلم بدِ سال 98
#قسم، فیلمی سیاه و مملو از بدبختی، برآمده از همان ذهنهای مریضی که عرض کرده بودیم.
✅ یکی از ابداعات سینمای ایران که استفاده از آن در سالهای اخیر برای کسب جوایز بینالمللی شدت گرفته ژانر "بدبختی محض" است، فیلمهایی با محتوای سیاه بدون هیچ نقطهی سفید یا حتی خاکستری.
✅ داستان فیلم قسم ساختهی محسن تنابنده در یک اتوبوس میگذرد، خانواده پر جمعیتی که به سرکردگی راضیه (مهناز افشار) قصد دارند به مشهد رفته و در حرم امام رضا(ع) قسم بخورند اطمینان دارند بهمن (مهران احمدی) همسرش که خواهر راضیه بوده را کشته. اما در نهایت مشخص میشود نه تنها بهمن قاتل نیست بلکه یک آدم سالم و قابل اعتماد هم در این اتوبوس پیدا نمیشود و همه به نوعی گناهکارند.
✅ اتوبوس این فیلم با آدمهای گوناگونی که دارد به نوعی نمایانگر جامعه از منظر محسن تنابنده است، جامعهای مملو از تباهی و دروغ و جنایتهای پنهان. آدمهایی که هیچ یک سالم نیستند از انحرافات اخلاقی و کلامی و رفتاری گرفته تا اعتیاد و انواع و اقسام جرائم!
✅ زیر سوال بردن حکم اسلامی قصاص عمدتا یکی از فاکتورهایی است که محور اصلی این دست فیلمها را شکل میدهد، در فیلم قسم هم میبینیم که همه اطمینان دارند بهمن قاتل است و حتی حاضر شدند برای آن قسم بخورند و به دنبال قصاص او هستند اما در نهایت مشخص میشود بهمن قاتل نبوده و اگر حکم قصاصی اجرا میشده دقیقا مصداق بی عدالتی بوده.
قسم و فیلمهایی مثل قسم با هر دقیقه تماشا مقادیر قابل توجهی ناامیدی و بی اعتمادی و بدبختی درون روح و روان انسان تزریق میکنند، به همین دلیل فیلمهایی هستن برای ندیدن.
هزینه ساخت: نامعلوم
میزان فروش تاکنون: حدودا 2 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 77
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
⚜️#منهای_فجر⚜️
#اندیشکده_فطرت
6️⃣ ششمین فیلم بدِ سال 98
#نیوکاسل، اگر در توصیف برجام گفته شد: "تقریبا هیچ" در توصیف این فیلم باید گفت: "دقیقا هیچ"
✅ در ادامه معرفی ابداعات سینمای ایران توجه شما را به یک فرمول طلایی برای پول پارو کردن جلب میکنم، چند نفر سلبریتی + مقادیر متنابهی فحش + شوخیهای جنسی = پارو به دست گرفتن. مطلقا هم نیازی به فیلمنامه و سایر جزئیات کار هنری و سینمایی نیست.
✅ تمام داستان فیلم خلاصه میشود در چند خانواده نصفه و نیمه که در یک خانه بزرگ قدیمی زندگی میکنند و با تصمیم صاحب ملک برای تخریب آن، مجبور به تخلیه هستند به اضافه بازیگرانی که در تمام دقایق فیلم بر سر یک دیگر فریاد میکشند و مشخص نیست چرا سازندگان فکر کردند این سر و صداها میتواند ذرهای برای مخاطب جذاب باشد، در حقیقت کپی درجه چندم و ناشیانه از فیلمهای متعددی که با این موضوع ساخته شده.
✅ فیلم نه داستان دارد، نه حرف خاصی برای گفتن و حتی در واداشتن مخاطب به خندیدن با فحش و شوخیهای جنسی هم ناتوان است! گذارهای که مورد تایید نیست اما بیانگر عمق فاجعه نیوکاسل است، چراکه حتی توان استفاده از آن فرمول طلایی را هم ندارد.
✅ "نیوکاسل" علاوه بر اسم همان شهری که همه میدانیم، اسم نوعی بیماری ویروسی مشترک میان انسان و پرندگان است که علائمی چون ریختن اشک از چشم، بیخوابی و سرگیجه دارد.
پس حواستان باشد #نیوکاسل نگیرید!
هزینه ساخت: نامعلوم
میزان فروش تاکنون: حدودا 2 میلیارد!
⛔️امتیاز منفی فیلم: 78
#منهای_فجر
#سینمای_استراتژیک
🆔 @FetratArak
به دلیلِ ابداع مسلک گونی پوشی،
دومین کاندیدای دریافت #تندیس_کلاغ_بلورین جشنواره #منهای_فجر معرفی میشود:
جناب آقای ایمان صفا
🆔 @Fetratarak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بین بازیگرها، آدم حسابی هم پیدا میشه...
#جشنواره_فجر
🆔 @FetratArak
برای شرکت در نظرسنجی انتخاب بازیگر شایسته دریافت #تندیس_کلاغ_بلورین به صفحه اینستاگرام اندیشکده مراجعه کنید.
#جشنواره_فجر
#منهای_فجر
آدرس صفحه اینستاگرام اندیشکده: @Andishkadefetrat
لینک شرکت در نظرسنجی:https://instagram.com/stories/andishkadefetrat/2237900675512327078?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1k0zfapjqvzuz
🆔 @FetratArak