📢 یک گزارش: احمد الشرع، «هدف اصلی» داعش برای ترور است
◀️ یک گزارش جدید سازمان ملل متحد میگوید رئیسجمهور سوریه احمد الشرع ( جولانی)، «هدف اصلی» داعش برای ترور است.
◀️ کارشناسان سازمان ملل در سال گذشته پنج توطئه ترور ناکام علیه الشرع و دو وزیر ارشد را مستند کردهاند.
◀️ این حملات به داعش یا گروه پوششی آن، سرایا انصار السنه، مرتبط بودهاند./آسوشیتد پرس
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دبیرکل انصارالله یمن: امروز شاهد بزرگترین جنگ تاریخ علیه اسلام هستیم؛ امت اسلامی با چالشهای گسترده روبهروست
🔹سید عبدالملک الحوثی، دبیرکل انصارالله یمن، با اشاره به شرایط کنونی جهان اسلام اعلام کرد: امروز شاهد بزرگترین جنگ تاریخ علیه اسلام هستیم و از زمان شکلگیری جامعه انسانی تاکنون چنین سطحی از اقدامات سازمانیافته و مجهز علیه انسانیت سابقه نداشته است.
🔹وی با بیان اینکه «نیروهای شیطان» در پی تهیکردن انسان از معنویت و تبدیل او به موجودی بیروح هستند، تأکید کرد امت اسلام با چالشهای بزرگی روبهروست و مشکلات روزافزون در کشورهای عربی و اسلامی وضعیت تأسفباری را رقم زده است.
🔹الحوثی افزود: تغییر این واقعیت تنها از طریق بهرهگیری از ظرفیتها و نعمتهایی که خداوند برای اصلاح امور در اختیار مسلمانان قرار داده، امکانپذیر خواهد بود.
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
⭕️ بیانیۀ جدید القاعده در مورد حضور آمریکا در منطقه
🔹 سازمان القاعده در این بیانیه جدید خود، آمریکا را تهدید کرده است که ناوهایش را غرق خواهد کرد.
🔹همچنین مجاهدان را فراخوانده است تا عملیات افتخارآمیز انهدام ناو یو.اس.اس کول را تکرار کنند.
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
✍یک دستاورد زیبا و پر چالش برای آمریکایی ها (پهپاد حدید ۱۱۰ )
سطح مقطع راداری پهپاد حدید 110 قابل و مقایسه با جنگنده F35 هست که پنهانکاری زیادی داره
قابلیت حمل بمب و موشک هدایت شونده و حتی حمله انتحاری و مداومت پروازی بالایی داره که میتونه چندین ساعت روی پایگاه دشمن پرواز کنه
پیشرانش هم جت هست و چندین برابر پهپادهای شاهد سرعت داره
زودتر بیایید تا پذیرایی کنیم یانکی های الدنگ،این تازه کم ماست...
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام خمینی(ره): همه کشتیهای نظامیتان را بیاورید اینجا
🔹ما اتکال به خدا داریم، یک دست غیبی درکار است
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
🚨🚨🚨🚨#فوری | ورود هواپیماهای نظامی چینی و روسی به ایران ادامه دارد‼️‼️
⛔️ظهر امروز یک هواپیمای باربری نظامی روسی از نوع ایلوشین ایل ۷۶ وارد کشور شد و لحظاتی پس از ورود رادار خود را خاموش کرد.‼️‼️‼️
🪧#مرگ_بر_آمریکا
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
🚨🇮🇷 دستگیری و انهدام تیم گروهک تروریستی جیش العدل در سیستان و بلوچستان
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختره میگه من اومدم پارسی یاد گرفتم که بتونم در ایران، پزشکی بخونم
چون پزشکی ایران حرف اول را در جهان میزند
بعد تعجب میکنه که چرا ایرانیا خودتحقیر هستن و قدر خودشون نمیدونن
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
✅🖋️چرا محور « سه راه بیستون -میدان مادر - سرگل » طی یک دهه اخیر به مهمترین کانون شورش در #رشت تبدیل شده است ؟!
❇️دریچه : تا جایی که می دانیم از اوایل انقلاب، عمده ترین کانون های شلوغی و درگیری، محور « خیابان سردار جنگل- سبزه میدان - علم الهدی » ، در دهه ۷۰ محور این آشوبناکی به سمت شمال شهر و کانون « چهارراه گلسار - صابرین » تغییر می یابد و سپس در دهه ۸۰ این محور به سمت مناطق مرکزی در کانون « فلکه گاز - منظریه » سازماندهی شده و در دهه ۹۰ بسمت محور « چهاراه میکائیل - شهرداری » سوق می یابد .
💠دلایل این تغییرات و پراکندگی قابل بحث و واشکافی است اما اینکه چرا عمده ترین کانون شورشی فعلی محور « سه راه بیستون -میدان مادر - سرگل » شده است ، باید مقداری بحث صورت پذیرد .
۱- اساسا میزان سرمایه گذاری و توسعه یافتگی ناحیه غرب مجاور رشت نسبت به شرق طی سده اخیر کمتر بوده است ، لذا میزان قابل ملاحظه ای از ناهمگونی بافت تدارک نایافته و از هم گسیختگی جوامع شهری- روستایی را دامن می زند که این بحران جامعه سازی در کرانه غربی شهرستان رشت و همجوار منجر به « تلاقی التهاب شهری رشت » نیز می شود .
❎تعداد مناطق محروم از سرمایه گذاری حاشیه شهر در غرب نسبت به شرق ، معنا دار است .
۲- طراحی شهری و الحاق بخش های از حاشیه غربی رشت به بافت تجاری مرکزی شهر بدون طراحی و توسعه موقعیت های فرهنگی و مذهبی و امکان های جامعه پذیری صحیح و بطئی ، طی دهه های اخیر بوده است و به صورت شتابناک جلوه هایی از بحران در انضمام و الحاق شهری را شکل داده است ، تأسیس و توسعه خیابان معلم ، سرگل و محورهای واصل و هجوم سرمایه گذاران ملکی و تجاری در این محور در کنار کاستی های مناطق اطراف قابل ملاحظه است .
◀️بر این اساس مشاهده نابرابری و شکل گیری احساس محرومیت و فقر در این مناطق توسط مهاجرین شهری و جوامع اطراف ، بسیار مشهود و عینی است . مهمترین کانون تقریبا دائمی بازار محلی که اقتصاد سنتی و کم درآمد را شکل می دهد در این محدوده است که حاکی از همسایگی اقتصادهای نابرابر و مجاورت طبقات اجتماعی ناهمگون است
۳- شکل گیری سنخ خاصی از کسب و کار مدرن در این محور ( کافه ها ، بوتیک ها ، سالن های آرایش و... ) که به همراه خود نگرش مشخصی از جامعه پذیری شبه مدرنیته را دامن می زند. شکل گیری گروه های غیر رسمی دارای تمایلات اجتماعی - فرهنگی - سیاسی مشوش حاصل این ریخت شهری اقتصادی است .
۴- بر اساس اسناد و شواهد تاریخی ، مهمترین ناحیه حضور و فعالیت گروهک های چپ غیر مذهبی و التقاطی مانند چریک های فدایی خلق و مجاهدین خلق پیش و اوایل انقلاب در محور سام- سردار جنگل - نقره دشت به محوریت امثال « شل حسن » بوده است . بر اساس همین مسئله بود که شهید « عباد عزت پژوه » با تأسیس پایگاه و اقدامات مختلف به مبارزه با گروهک ها پرداخت . بنابراین جغرافیای این منطقه برای بازمانده گروهک های ضدانقلاب خارج نشین آشنا و دارای استعداد است .
⚠️پ ن : دلایل دیگری هم می تواند برشمرد که در یادداشتی دیگر تنظیم می شود اما همه این موارد خدای نکرده به معنای ضدیت و یا زاویه داری مردم این مناطق با انقلاب و نظام نیست کما اینکه سایر مناطق نبودند بلکه شامل یک آسیب شناسی واقع بینانه از پدیده های دامنه دار است که مورد طمع دشمن قرار گرفته است .
🔷حسین بهمنش - بهمن ۱۴۰۴
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
شبح!
وقتی ناوشکن نیوجرسی درسال۱۹۸۳وارد لبنان شدروزنامه فالانژیست کار نوشت:
کجاست خدای مستضعفین دربرابر عظمت نیوجرسی؟!
اندک زمانی بعد شهید مغنیه،با منفجر کردن مقر تفنگداران دریایی USA وکشتن ۲۴۱ نفر ازکماندوها پاسخ داد پیامی فرستاد گفت:
پرودگار مستضعفان اینجاست،پس عظمت نیوجرسی کجاست؟
#مرگ_بر_آمریکا
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کارشناس نظامی ترکیه ای: صد تا پهپاد یا موشک ایرانی همزمان شلیک بشه آبراهام لینکلن راحت غرق میشه
#برای_ایران
https://eitaa.com/For_Iran