1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت خودکشی بسیاری از زنان ارتش آمریکا
یک قربانی تجاوز در ارتش آمریکا می گوید:
نه تنها با کسی که به او تجاوز کرده هیچ برخوردی نشده، بلکه همچنان در محل خدمت حضور داشته و به کارش ادامه خواهد داد!
و همین موضوع است که باعث خودکشی بسیاری از زنان ارتشی شده است.
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا کنه اون اتفاقی که سر شهید رئیسی اومد سر این جوون نیاد🤔
این جوان شجاع و بصیر، داره اسم قاتلینش رو به زبان میاره احیانا خدایی نکرده فردا، پس فردا، سربه نیست شد مردم بدونند باید یقه چه کسانی رو بگیرند.😔
#درخواست_حمایت_مردم_از_آقای_ثابتی انقلابی و شجاع و نترس
#اللﮩـمعجـللولیـڪالفـرج
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپانه
حیرت عکاسان ، از بی حیایی وطن فروشان ایرانی در...😳😲
‼️از در آغوش گرفتن نامحرم تا حجاب میکروسکوپی
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 این فیلم رو یادتونه ؟؟
لحظه ربودن یک روحانی در ایرانشهر سیستان و بلوچستان توسط افراد ناشناس مسلح
چند هفته گذشته هیچ اطلاعی از وضعیت این روحانی در دسترس نیست .
نه رئیس جمهور به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور واکنشی نشون داد نه هشتگی ترند شد نه حتی مقامات انتظامی کارگروه ویژه تشکیل دادند نه دختر رئیس جمهور برای ملاقات با خانواده و فرزندان این روحانی رفتند منزلشون نه سخنگوی دولت حتی موضع گیری کرد و نه سلبریتی ها که البته قشر سلبریتی که کلا خفه خون گرفتند.
ولی یک دختر مدافع فتنه بنا به هر دلیلی که البته بیشتر ناشی از سهل انگاری خودش بوده و البته رذالت قاتل کشته میشه که یقینا این اتفاق دردناک و مایه تأسف و تالم هست ولی بحث ما تفاوت فاحش در برخورد با دو حادثه هست . کاری به مواضع این دختر در زمان فتنه و وضعیت وی در صفحات اجتماعی نداریم ولی مشکل اینکه تو جمهوری اسلامی ایران هر کسی بیشتر زحمت کشید برای نظام بیشتر تو حاشیه هست.
🔷 گزینه های دولت پزشکیان
🔹یکی از ویژگیهای دولت پزشکیان این است که همه چیزش به رئیسجمهور می آید! مثلا مدیرانی که برای وزارتخانه ها انتخاب می شوند عین پزشکیان خاص و استثنایی اند!
🔹گفته شده گزینه مدیر کل بازرسی وزارت علوم،آقای محترمی است که در تصاویر بالا با شورت ورزشی در حال دویدن در خیابان های تهران(به همراه چند آقا و خانم محترم)مشاهده می شود و البته جهت یادگاری، عکسی هم گرفته است!(نفر دوم از سمت راست!)
🔹این تصاویر نشان می دهد که مدیران دولت چهاردهم علاوه بر تخصص و دانشمندی،مانند پزشکیان افرادی ورزشکار و شادند و بی حجابی را مسئله ای فرهنگی می دانند که با بگیر و ببند حل نمی شود!
🔹امید آن که با انتصاب این برادر عزیز ، شاهد تحولاتی بنیادین در اداره کل بازرسی وزارت علوم باشیم.(با تشکر از دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی جهت تایید این افراد جهت تصدی مناصب حساس و مهم در جمهوری اسلامی)