eitaa logo
خط مقدم
5.2هزار دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
2.7هزار ویدیو
14 فایل
🎖️کانال جامع و تحلیلی خط مقدم (Frontline Guard) 🔴 آخرین اخبار مهم روز همراه با تحلیل اختصاصی ✅ مطالب تحلیلی، تبیینی، سیاسی، نظامی، مذهبی ✍️ #سرباز_خط_مقدم 👤 ارتباط و تبادل: @M_tab110 تعرفه تبلیغات ارزان: 👈「 @FrontlineTab
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻مجری و تحلیلگر بی‌بی‌سی در سفر به ایران: 🔹من رفتم تا ببینم دونالد ترامپ چطور به مردم ایران کمک کرده! منطقه رسالت در تهران، ۱۰۰۰ ایرانی آواره، ۱۵۸ کشته که ۱۲ نفرشون کودک بودند و ۱۷۹ واحد مسکونی با خاک یکسان شده. بنابراین، من حرف ترامپ رو باور می‌کنم وقتی که میگه ایالات متحده و اسرائیل غیرنظامی‌ها رو هدف قرار نمیدن! ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
691.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ویدیویی از سرعت بسیار بالای پهپاد جت انتحاری دالاهو (حدید ۱۱۰) در حمله به تروریست های اقلیم کردستان عراق. ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
خط مقدم
✍ اولا رویترز از خودش مطلب میزنه و هیچ معلوم نیست‌‌. ثانیا آمریکا به نظر میرسه که فعلا دنبال به دست
✍ چرا با اینکه در مذاکرات قبل ایران قبول کرد که هسته‌ای رو بده طبق سخن وزیر امور خارجه عمان، باز هم آمریکا حمله کرد؟ پاسخ این سوال بیشتر ما رو به اهداف آمریکا از این مذاکرات می‌رسونه اونها چاره ای به جز کشیدن ایران به مذاکرات نداشتند چون طبق تحلیل قبل اون‌ها در میدان شکست خوردند. پس اون‌ها دنبال نابودی ایران، تجزیه ایران و تغییر رژیم هستند و عملاً هر راهی که پیدا کنند به این خواسته‌شون برسند دنبال می‌کنند چه با جنگ چه با مذاکرات و مسئله هسته ای طبق فرموده رهبر شهیدمون بهونه ای بیش نیست. اگر دید با جنگ نمی‌رسه به مذاکره روی میاره و اگر دید با مذاکره نمی‌رسه به جنگ روی میاره. و این معنی دشمن و شیطان اکبر بودن آمریکا هست. برای همین میگیم باید منتظر نتیجه این سفر ها و این به اصطلاح مذاکرات بود. و اگر خواسته شون تأمین نشه باز به جنگ ولو با وجود هزینه ها روی میارن. و این دست مسئولین ما رو میبوسه که از هر دو جهت قفلشون کنند و با عدم تسلیم و با مقاومت اونها رو به زانو و عقب نشینی بکشونند که راهی به جز این راه پیروزی ایران اسلامی عزیز ما نیست. 👤 ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تهدید به سرنگونی دولت لبنان توسط شیخ نعیم قاسم ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
چارچوب هماهنگی شیعیان عراق، به صورت رسمی علی الزیدی را به عنوان نامزد نهایی نخست‌وزیری عراق معرفی کرد 🔹 در پی معرفی «علی الزیدی» به‌عنوان نامزد نخست‌وزیری عراق، جزئیاتی از سوابق علمی و حرفه‌ای او منتشر شد. 🔹 علی فالح کاظم الزیدی شهروند عراق و از چهره‌های فعال در حوزه‌های حقوقی، مالی، سرمایه‌گذاری و آموزشی است. 🔹 رویکرد مدیریتی او بر «دولت‌سازی، اصلاحات نهادی، توسعه اقتصادی و توانمندسازی جوانان» متمرکز عنوان شده است. 🔹 او دارای مدرک کارشناسی حقوق، کارشناسی مالی و بانکداری و کارشناسی ارشد مالی و بانکداری است. ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
🔴 روبیو: همه در ایران تندرو هستند مارکو روبیو، وزیر خارجهٔ آمریکا مدعی شد که همهٔ سیاستمداران در ایران را «تندرو» می‌داند. روبیو که در دوران حضور در مجلس سنا یکی از جنگ‌طلب‌ترین قانون‌گذاران آمریکایی بود و به همین واسطه به کابینهٔ ترامپ راه پیدا کرد در مصاحبه‌ای با فاکس‌نیوز تلاش کرد ایران را مقصر توافق برای اتمام جنگ با آمریکا جلوه دهد. ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
🔴 معاون اول رئیس‌جمهور ایران: 🔺️کشورهایی که قبلاً از سوخت‌رسانی به هواپیماهای ما خودداری می‌کردند، اکنون برای تأمین منابع انرژی با ما مذاکره می‌کنند(فرانسه) 🔺️ما از مرحله تأثیرپذیری از تحریم‌ها به مرحله مرجعیت در تأمین نیازهای جهان منتقل شده‌ایم. ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
18.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹۳ پیش‌بینی شگفت‌انگیز یحیی سنوار پیش از مرگ که هر سه محقق کردند ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
🔴 گروسی: دوران اجماع جهانی علیه ایران به پایان رسیده است. ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
خط مقدم
🔴 گروسی: دوران اجماع جهانی علیه ایران به پایان رسیده است. ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با
✍ هر موقع دیدید روی آوردند به این حرف ها منتظر غافلگیری باشید. خطاب به مسئولین: حواس جمع باشید، گول این حرف ها رو نخورید. 👤 ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
🔴 فوری | وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با فاکس‌نیوز: ● پیشنهاد ایران برای بازگشایی تنگه هرمز برای واشینگتن یا دیگران قابل قبول نیست. ● ایران نگاه متفاوتی نسبت به این آبراه حیاتی دارد؛ منظور آنها از باز شدن تنگه این است که بله، تنگه باز باشد اما تا زمانی که با ایران هماهنگی‌ها انجام شود و از آنها اجازه گرفته شود؛ آنها می‌گویند در غیر این صورت شما را منفجر می‌کنیم و باید به ما پول پرداخت کنید. ● این باز کردن تنگه نیست. آنجا آبراه بین‌المللی است. آنها نمی‌توانند سیستمی را جا بیندازند که ایرانی‌ها استفاده از این تنگه را مشخص کنند؛ ما هم این را تحمل نخواهیم کرد. ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!
انور قرقاش، مشاور رئیس ‌امارات: ایران بدون داشتن سلاح‌های هسته‌ای هم مانند یک ابرقدرت رفتار می‌کند. ✍ ممنون از اعتراف زیبا. ┄┅┄┅┄┅❀☫❀┅┄┅┄┅┄ 「 @FrontlineGuard 」 ❗️با خط مقدم اخبار رو زودتر ببین!