eitaa logo
جوان‌آینده.حیدریون
197 دنبال‌کننده
492 عکس
53 ویدیو
201 فایل
📩به نام خدا 🎓 #کانال‌جوان‌آینده محل ارائه و نشرگاه کنفرانسهای روزانه با موضوعات سیاسی؛مذهبی؛و... برای افرادی که برای فرصتهای کمی جهت مطالعات تخصصی دارند... 🇮🇷جبهه‌سایبری‌حیدریون #ایتا https://eitaa.com/Ftr_Youth
مشاهده در ایتا
دانلود
نشریه خط رویش 10؛ گذری بر تاریخ.pdf
4.87M
#نشریه_خط_رویش_۱۰ 🔴گذری بر تاریخ... بررسی برخوردهای متناقض سازمان ملل دراستفاده‌ی قطعی سلاح شیمیایی صدام وعراق در جنگ باایران و بهانه‌های امروزبرای حمله به سوریه 🎁معاونت فنی #جبهه_سایبری_حیدریون
🌎جلسه کنفرانس هماهنگ ⏰ساعت: 11 🗓 شنبه 17تیر 📚 با حضور : استاد علوی 🔊موضوع:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔵🔴شروع نشست🔴🔵
با سلام و روز بخیر قسمت اول بررسی عملکرد سوابق سازمان منافقین جهت بهره برداری به شرح زیر تقدیم میگردد.
عملکرد و سوابق سازمان منافقین: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره ) پدیده ای شگرف در تاریخ ایران به حساب می آید که از آمال و اهداف فرو خفته ی مبارزات ملت در سده های اخیر ایران نشات گرفته است. فساد مهار گسیخته، اختناق، ظلم، بی عدالتی، تبعیض، وابستگی به بیگانگان و مهم تر از همه، زیر پا گذاشته شدن موازین اسلامی توسط نظام شاهنشاهی، مشخصه های حکومتی بود که امام خمینی(ره ) پرچمدار مبارزه با آن بود. رهبر انقلاب خواستار تشکیل حکومت اسلامی و در پرتو آن، تحقق عدالت اجتماعی، اقتصادی و استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور از بیگانگان و آزادی آحاد ملت در چارچوب موازین اسلامی بودند.
تبیین اهداف اصلی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران از یک سو و بررسی شرایط تاریخ قبل و بعد از انقلاب، یکی از وظایف نیروهای انقلابی است. لذا در این نوشته سعی شده تا با توجه به دستور رهبر معظم انقلاب، مبنی بر شناخت تاریخ دهه 60 - برای جلو گیری از تحریف آن و عوض نشدن جای جلاد و شهید - شرایط آن زمان، خصوصا جنایات منافقین و علت و نحوه برخورد نظام با اعضای سازمان بررسی و تحلیل گردد.
دسته بندی دوره های پس از انقلاب تا رحلت امام(ره ): در یک دسته بندی ساده می توان دوران امام خمینی(ره ) در عصر انقلاب را به دو زمانه مجزا تقسیم نمود: 1 - دوران گذار: اولین دوره - که از سال 1357 تا سال 1360 تداوم یافته است - را می توان ( دوران گذار ) نام نهاد؛ زیرا در این دوره علاوه بر اینکه در حال گذار از شرایط سیاسی - اجتماعی دوران قبل از انقلاب و استقرار کامل نظام جمهوری اسلامی هستیم، با تغییر زود گذر و مکرر دولت ها مواجهیم. از خصوصیات این دوره، برسر کار آمدن دو دولت با گرایش التقاطی اسلام لیبرالیستی می باشد که هیچ سنخیتی با انقلاب و تفکرات انقلابی ندارد.
کابینه ی بازرگان در پی حل مسائل و مشکلات موجود در قالب های سیاسی رایج بود و از هر گونه اقدام و حرکت انقلابی برای ایجاد تغییرات بنیادی در نهادها و ساختارها یا اصلاح ساختارها و نهادهای به جا مانده از رژیم گذشته و ایجاد نهادهای نو، پرهیز می کرد که هیچ سازگاری ای با فضای انقلابی و مطالبات عمومی و نیز ماهیت انقلاب نداشت. از طرفی دولت موقت نیز به هیچ نحو پیام انقلاب را درک ننمود. برای مثال تا چندین ماه نیروهای مستشار نظامی آمریکا در ایران مشغول کار بودند و صرفا دولت موقت تمایل داشت که اسم آن را تغییر جزئی دهد که با مخالف شهید چمران و رهبر معظم انقلاب مواجه شده بود و اخراج گردیدند.
عدم درک انقلاب باعث گردید که کارتر در یادداشت شخصی خود در 12 فوریه 1979 یعنی یک روز پس از پیروزی انقلاب بنویسد که ( گروه مهندس بازرگان خیلی به ما کمک کرده اند و پیغام فرستاده اند که می خواهند روابط خود ادامه دهند. ) رفتار بازرگان در مواردی مانند اشغال لانه جاسوسی نشان داد که دولت لیبرال موقت با روحیه غیر انقلابی خود، نمی تواند چارچوب های قانونی و کلی رژیم گذشته را در هم ریخته، طرح ها و سیاست هایی با مقتضیات انقلابی در اندازد.
با روی کار آمدن بنی صدر، این وضعیت در شرایط دیگری تداوم یافت. در واقع؛ در سه سال اول انقلاب یعنی در ( مرحله گذار )، لیبرال های محافظه کار در دو مقطع، دولت تشکیل دادند. تقابل نیروهای انقلابی، حزب اللهی و مکتبی با لیبرال ها، در این مرحله مطرح شد. در مقطع اول، لیبرال ها در کنار دوگانگی سیاسی موجود به عنوان چالش اصلی کشور و انقلاب، درگیر تنش های داخلی مانند برخی فتنه های قومیتی، تلاش نظام سلطه برای براندازی جمهوری اسلامی، مانند: حادثه طبس، ترورهای خیابانی و شخصیت ها، شروع دفاع مقدس و ... بودند. اما ( دوره گذار ) با روی کار آمدن دولت شهیدان رجایی و باهنر و ترور آنها پایان می یابد.
2 - دوره استقرار: دوره دوم انقلاب با آغاز ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای در سال 1360 و نخست وزیری مهندس موسوی آغاز می شود. آیت الله خامنه ای که بعد از شهید رجایی با کسب 95 درصد کل آرا به ریاست جمهوری برگزیده شد، دست به تشکیل کابینه زد. حضرت امام(ره ) در مراسم تنفیذ حکم ایشان در تاریخ 1360/7/17، این دوره را به عنوان ( آغاز دوران استقرار حکومت اسلامی ) نام بردند.
در این دوره، نیروهای انقلابی و مکتبی پس از سه سال کشمکش سیاسی با لیبرال های محافظه کار ( دولت موقت) و لیبرال های مدرن ( بنی صدر )، قوای سه گانه را تحت کنترل خود درآوردند. از مشخصات این دوره می توان به موارد ذیل اشاره نمود: الف: اتحاد چپ و راست التقاطی علیه نیروهای خط امام با اتحادهایی مانند: تشکل شورای ملی مقاومت در پاریس. ب: افزایش اقدامات تروریستی گروه های چپ علیه سران نظام و مردم. ج: افزایش توان جمهوری اسلامی در عرصه دفاع مقدس و شروع پیروزی های بزرگ. د: ریزش برخی نیروی های درونی و تقابل با خط امام، مانند آیت ا... سید کاظم شریعتمداری و آیت ا ... منتظری.
مروری بر تاریخچه و رفتار سازمان منافقین در دهه اول انقلاب: منافقین، عنوانی است که به دلیل رفتار متعارض و عملکرد دوگانه سازمان مجاهدین خلق از ابتدای دهه 60 به این گروهک التقاطی اطلاق می گردد و شکل گیری آن به سال 1344 بر می گردد که سه تن از اعضای سابق جبهه ملی دوم و نهضت آزادی، تصمیم گرفتند در مبارزه علیه رژیم شاه، سازمانی با مشی مسلحانه به وجود آورند. محمد حنیف نژاد، سعید محسن و عبدالرضا نیک بین رودسری، هسته اولیه گروه را تشکیل دادند و یک سال بعد علی اصغر بدیع زادگان به این جمع پیوست. این افراد با آنکه شخصا مذهبی بودند و نسبت به عقاید و رفتار مذهبی خویش توجه و حساسیت داشتند، اما از نظر سیاسی و ایدئولوژیک، پرورش یافته جبهه ملی و نهضت آزادی بودند. حنیف نژاد در باره سیر مطالعاتی خود می گوید که؛ ( ما حدود سه سال و نیم با عده معدودی مطالعه می کردیم و سپس تا سال 47 تعداد افراد ما بیشتر شد ... ابتدا فقط قرآن و گاهی هم نهج البلاغه می خواندیم و برای بالا بردن سطح اعتقادات افراد از کتاب های آقای مهندس بازرگان و طالقانی استفاده می کردیم ... ما برای وارد شدن به نظریات مارکسیست ها، کتاب های آن ها را هم مطالعه می کردیم. )
بیشترین تاثیر در انحراف سازمان مجاهدین را مطالعه آثار مهندس بازرگان بر جای گذاشت. این تاثیر به حدی بود که سعید محسن ادعا می نمود؛ ( بدون اغراق من صد بار کتاب راه طی شده را خوانده ام ). این قرابت در حدی بود که در دوازدهم اردیبهشت ماه 60 ، مقاله ای از مهندس مهدی بازرگان با عنوان ( فرزندان مجاهد و مکتبی عزیزم ) در روزنامه میزان به چاپ رسید که واکنش های متفاوتی را برانگیخت. امام راحل(ره ) هم در نامه به محتشمی وزیر وقت کشور از عبارت ( منافقین این فرزندان عزیز مهندس بازرگان ) استفاده نمودند. ادامه دارد ...
پایان قسمت اول
با تشکر از استاد علوی و فرصتی که در اختیار گروه قرار دادند.
🔵🔴پایان نشست🔴🔵
❢❥ ❥✺﷽ ✺❥ ❥❢ 🔅⚜کنفرانس هماهنگ ⚜🔅 با همکاری و مدیریت: 📱موضوع : 📱 تاریخ : 96/4/17 📱توسط : استاد علوی 📱 زمان: ⏰ ساعت 21 ✧◆◆◆✧◆◆◆✧◆◆◆✧◆◆ 🖥 کانال ارائه ی کنفرانس جهت انتشار در گروهها: @Ftr_Youth کانال ⬇️محل برگزاري نشست به صورت همزمان در ابرگروه هاي زير ⬇️ 1.🇮🇷گروه دوستان ولایتمدار 2.🇮🇷 گروه آنتی صهیونیست 3.🇮🇷گروه ما جوهره ی انقلابیم 4.🇮🇷گروه زندگی اصلح 5.🇮🇷گروه گفتگوی تلنگر 6.🇮🇷گروه منتظران 7.🇮🇷گروه آگاهانه 8.🇮🇷گروه این فصل را با من بخوان 9.🇮🇷 کانال حزب الله پلاس 10.🇮🇷سالن گفتگوی ادیان و مکاتب فکری وسیاسی 11.🇮🇷 گروه نه به 2030 12.🇮🇷 گروه مبارزان سایبری 13.🇮🇷گروه حمایت از طب سنتی و اسلامی 14.🇮🇷گروه سوالات سیاسی 15.🇮🇷 گروه مطالبه از قوه قضاییه برای محاکمه فریدون 16.🇮🇷گروه مبارزه با فساد 17.🇮🇷گروه رهروان ولایت 18.🇮🇷کمپین مقابله با 2030 19.🇮🇷حامیان آیت الله سید ابراهیم رئیسی در استان قم 20.🇮🇷گروه خادمین نور الهدی 21.🇮🇷حامیان آیت الله سید ابراهیم رئیسی در استان خراسان رضوی 22.🇮🇷گروه سید علی تنها نیست 23.🇮🇷گروه تلگرامی فرزندان درگز 24.🇮🇷گروه آزادگان استان کرمان 25.🇮🇷گروه مخالفان سند 2030 26.🇮🇷گروه امضای بیانیه 27.🇮🇷بیانیه در اعتراض به سند 2030 28.🇮🇷گردان سایبری نحن صامدون 29.🇮🇷گروه ترنم وحی 30.🇮🇷گروه در مسیر ولایت 31.🇮🇷گروه رسام 32.🇮🇷گروه نورالثقلین 33.🇮🇷گروه معرفت بشری 34.🇮🇷گروه سیاست ناب 35.🇮🇷گروه روشنگری *أین عمار* 36.🇮🇷گروه مطالبه گران کار و کرامت 37.🇮🇷گروه شهادت زیباست 38.🇮🇷گروه بصیرت سیاسی 39.🇮🇷گروه شهید گمنام 40.🇮🇷گروه حلقه گفتگو و هم اندیشی 41.🇮🇷گروه صدای انقلاب 42.🇮🇷گروه بصیرت الهی و ولایی 43.🇮🇷پهلوان مردان ولایت 44.🇮🇷گردان سایبری ولایتمداران 45.🇮🇷بانوان مضطر امام زمان 46.🇮🇷گروه تالار ممهدین 47.🇮🇷گروه قرارگاه ولایت 48.🇮🇷گروه گفتمان آزاد دینی 49.🇮🇷گروه جوهره ی انقلاب 50.🇮🇷گروه بصیرت افزایی* روشنگری* 51.🇮🇷گروه شمارش معکوس 52.🇮🇷" جنبش من انقلابی ام " 53.🇮🇷گروه فرهنگیان انقلابی 54.🇮🇷گروه راویان کمیل 55.🇮🇷گروه عاشقان حضرت آقا 56.🇮🇷کمپین مردمی جنبش مطالبات 57.🇮🇷بنات المقاومه 58.🇮🇷فتنه های بنی اسرائیل 59.🇮🇷انصار الحیدر (ع) افسران جنگ نرم 60.🇮🇷 زمینه سازان ظهور 61.🇮🇷 صاحبدلان 62.🇮🇷 منتظران مهدی(عج) 63.🇮🇷 محبین ۱۲۴هزار پیامبر 64.🇮🇷 من هم مدافع حرم هستم 65.🇮🇷 سید علی تنها نیست 66.🇮🇷تک سوار حجاز 67.🇮🇷گردان سایبری امام رضا (ع) 68.🇮🇷مدافعان حرم و حریم ولایت 69.🇮🇷گروه حیدریون 70.🇮🇷قرارگاه فرهنگی منتظران مهدی(عج) ✧◆◆◆✧◆◆◆✧◆◆◆✧◆◆ لطفا سوالات رو آیدی زیر بفرسید: @J_Heydariun ⇱ ڪلیــڪ ڪنید ⇩⇩⇩ 🔴جهت همکاری و درج نام گروه خود در لیست بالا، به آیدی زیر عدد1414را بفرسید.⬇️ @J_Heydariun 🔵پیگیر برنامه ها و کنفرانس های ما در کانال باشید:⬇️ @Ftr_Youth
🔵🔴شروع نشست🔴🔵
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت بزرگواران. 🔻قسمت دوم بررسی عملکرد سوابق سازمان منافقین جهت بهره برداری به شرح زیر تقدیم میگردد.
📌رفتار منافقین پس از انقلاب: 💠 منافقین پس از انقلاب اسلامی سه مرحله سیاسی را پشت سر گذاشتند که در مرحله سوم، خود وارد نزاع مسلحانه با نظام جمهوری اسلامی شدند. سه مرحله رفتار منافقین پس از انقلاب عبارتند از : ✅ 1 - منافقین در گام اول خود سعی کردند جایگاه سازمان متبوعشان را تثبیت کرده و خود را بعنوان آلترناتیو رهبران سیاسی در حاکمیت معرفی نمایند. این گروه حتی اعتقاد داشت که بعد از انقلاب بواسطه داشتن نیروهای تحصیل کرده مستحق تشکیل دولت می باشد. محمد رضا سعادتی از سران منافقین در سال 57 از طریق آیت الله طالقانی به امام(ره ) پیام فرستاد که( ما خودمان اعضای دولت را مشخص کرده ایم و کشور را اداره خواهیم کرد... اگر شما دولت تشکیل دهید شکست خواهید خورد. ) این گروه در نامه خود به امام خمینی( ره ) و با استفاده از عبارت ( پدر گرامی )، نوشت؛ ( ارکان مجاهدین همان ارکان عقیدتی دین اسلام و مذهب حقه جعفری اثنی عشری است. )
💎 البته به علت نفاق موجود در سازمان، این گروه از یک طرف در رفراندم تصویب قانون اساسی شرکت نکرد، ولی از سوی دیگر مسعود رجوی را کاندیدای ریاست جمهوری نمود یا به صورت مشروط به جمهوری اسلامی رای مثبت داده و در انتخابات مجلس خبرگان کاندیدا معرفی نمودند. 👈 این نفاق از سویی باعث گردید که همزمان با کار سیاسی، با اسلحه هایی که از غارت سرباز خانه ها به دست آورده بودند نیروهای میلیشیای خود را برای فاز نظامی علیه نظام آماده کنند.
✅ 2 - دومین گام از رفتار سازمان منافقین ائتلاف با بنی صدر بود. بنی صدر برای جاه طلبی های خود نیازمند یک نیروی نظامی توانمند بود تا در صورت نیاز بتواند در برابر نهادهایی مانند؛ کمیته، سپاه و ... قد علم کند. به همین خاطر ما شاهد حضور مهدی ممکن و یزدان حاج حمزه از نیروهای ارشد منافقین در دولت بنی صدر بعنوان رئیس دفتر و مشاور فرهنگی هستیم. از سویی سازمان منافقین بنی صدر را بعنوان رئیس جمهور مستقر طعمه خوبی برای رسیدن به اهداف خود می دیدند.