فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به راحتی #تقلبیبودن 😳🤨
پنیر، برنج، بستنی، دارو و خیلی چیزهای دیگه را تشخیص بدید👌
@GMO_NO
#نه_به_تراریخته
#جهان_ارا
52.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم و ببینید با دقت🙏🌺
#نه_به_تراریخته
#جهان_ارا
17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔸رابطه غذا و امنیت و ظهور
🎙 امین بسطامی
#جنگ_غذا ؛ جنگی ناشناخته و بسیار خطرناک که کشور را تهدید میکند ...
#نه_به_تراریخته
@GMO_NO
#جهان_ارا
دوستان عزیزی که اینستا گرام دارید لطفا بنر کانال ما رو اونجا قرار بدید 🌺🙏🌺
#نه_به_تراریخته
#جهان_ارا
آیا محصولات تراریخته مضر هستند؟
دکتر عمرانی درباره جدی بودن خطر محصولات تراریخته میگوید: به استناد اظهارنظر صریح سازمان بهداشت جهانی یکی از دلایل مقاومت انسان نسبت به آنتیبیوتیکها، استفاده از محصولات تراریخته است. دلیل این موضوع این است که به محصولات تراریخته ژن مقاومت نسبت به آفات، عوامل میکروبی یا بیماریهای گیاهی منتقل میشود.
این ژنها بهعنوان یکی از ابزارهای مهندسی ژنتیک است که به خورد جامعه داده میشود. این قضیه مثل یک جراح است که ابزار جراحی را در شکم بیمار جا گذاشته باشد. نتیجه هم میشود ساخت آنتیبیوتیکها و داروهای قویتر و مصرف بیشتر دارو با تاثیر کمتر. ابتلا به بیماریهای دیگر را هم به این فهرست اضافه کنید.
#نه_به_تراریخته
#جهان_ارا
@GMO_NO
استاد دانشگاه اروپایی پارما گفت: استفاده از محصولات تراریخته برای خوراک دام هم مناسب نیست و در اتحادیه اروپا زمانی که محصولی برچسب تراریخته میخورد، مردم رغبتی برای خرید آن ندارند.
به گزارش فارس، استاد کالج اروپایی پارما در همایش مشترک توسعه همکاریهای کشاورزی بین ایران و اتحادیه اروپا گفت: استفاده از محصولات GMO (دستکاری ژنتیکی) نه تنها به عنوان محصول خوراکی بلکه برای خوراک دام هم مناسب نیست.
پاتریک دبویسر گفت: بخشی از محصولاتی که در اتحادیه اروپا وارد میشود، باید برچسب GMO زده شوند و به این دلیل مردم رغبتی برای استفاده از آن نشان نمیدهند. مردم ذهنیت خوبی درباره محصولات تراریخته ندارند.
به گفته این استاد دانشگاه اروپایی واردات و یا تولید محصولات تراریخته حتما باید با مجوز باشد و مجوزهای آنها هم بسیار محدود و ۱۰ ساله است. در بازار اتحادیه اروپا دو میلیون تن آرد سویا از آرژانتین، آمریکا و بخشی هم از کانادا وارد میشود که به عنوان خوراک دام استفاده میشود.
گفتنی است، محصولات تراریخته، اصطلاحاً به محصولاتی گفته میشود که با دستکاری ژنتیکی، از حالت عادی خارج شدهاند، برای مثال، انتقال ژن یک حیوان مقاوم به سرما، به میوه گوجهفرنگی، تحت شرایطی سبب مقاومت گوجه دستکاری شده (تراریخته) نسبت به سرما خواهد شد؛ یا انتقال یک ژن مقاوم نسبت به سم، یا انواع ژنهایی که خواص بیشمار دیگری را منتقل میکنند.
خطرناکترین مورد درباره این محصولات، عدمشناسایی یا لاپوشانی عوارض، بهدلیل مقاصد سازمانهای تجاری و سیاسی جهان، در مورد این محصولات، و احتمال بروز عوارض بسیار شدید و غیرقابل بازگشت طی طولانی مدت، و در نسلهای بعدی کشورهای هدف از جمله ایران است. استفاده قدرتهای جهانی از محصولات تراریخته خصوصاً ایالات متحده، جهت بهرهبرداری تجاری، و همچنین قابلیت استفاده از این محصولات برای ضعیف کردن و وابستگی کامل کشورهای هدف، احتمال بروز خطرات جبرانناپذیری را مطرح میسازد.
مطابق آخرین آمار در هر سلول انسان چیزی در حدود 19 تا 20 هزار ژن شناسایی شده است (تردید درباره یکهزار ژن کم نیست) که فقط یک و نیم درصد کل DNA انسان را تشکیل میدهند. همینطور ژنوم انسان از حدود شش میلیارد جفت نوکلئوتید ساخته شده است که درباره عملکرد بیش از 98 درصد ژنوم انسان هنوز اطلاعاتی بدست نیامده است. تاکنون درباره عملکرد و وظایف بیش از 90 درصد ژنوم بسیاری از گیاهان و موجودات دیگر نیز با میلیونها نوکلئوتید ابهام وجود دارد و هیچ کس عملکرد آنها را هنوز نمیداند.
حال آیا درست است در چیزی که شناخت کافی از آن نداریم و با مرگ و حیات و سلامتی موجودات در ارتباط است، آن هم در مقیاس وسیع دستکاری کنیم و یک ژن را در میان چندین جزء ناشناخته (به لحاظ عملکردی) وارد نماییم که نمیدانیم واکنش آنها نسبت به هم چه خواهد بود.
دولت آمریکا مهمترین بهوجودآورنده و حمایتکننده محصولات تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده) است و شرکتهای صهیونیستی آمریکایی حرف اول را درباره تولید تجاری و صادرات تراریخته (دستکاری ژنتیکی شده)ها
میزنند.
#نه_به_تراریخته
#جهان_ارا
@GMO_NO