⭕️ #سهم_من_چیست؟
🔴 ۲۰ پیشنهاد برای افزایش شور انتخاباتی
۱. آوای پیشواز گوشی های خود را انتخاباتی کنید. کدها در سایت ها و با جستجوی اینترنتی قابل دریافت است
۲. پروفایل های شخصی و کانال ها و گروه های شهرستان با تصاویر انتخاباتی و هشتگ #همه_می_آییم مزین کنم. هر شهرستان میتواند یک پروفایل اختصاصی و هماهنگ طراحی کند
۳. تا روز انتخابات به سبک دهه فجر ، جلوی مساجد، محلات و خیابان ها را با پرچم های کوچک و آویز ایران مزین کنیم. نصب پرچم روی تاکسی های تاکسیرانی هم پیشنهاد میشود.
۴. گروه های سرود نوجوانان شعرهای حماسی و ملی و انقلابی به صورت سیار یا ثابت در میدان ها و پارک های اصلی شهر همراه با نورافشانی اجرا کنند.
۵. در بنرها و تراکت های تبلیغی سطح شهرستان فقط و فقط از جملات #مثبت استفاده شود؛
🔹جملاتی مثل: خیز دوباره (فلان شهرستان) برای خلق حماسه ؛ خبر آمد خبری در راه است #همه_می_آییم ؛ (اسم شهر) آماده ی قیام ؛ شهر.... در تدارک تکرار یک حماسه بزرگ؛
۶. پخش آهنگ های انقلابی از بلندگوهای شهر و جلوی ستادهای انتخاباتی
۷. استفاده از ظرفیت کاریزمای شهید سلیمانی در بیلبوردهای تبلیغاتی
🔹مثال:
شهیدسلیمانی: جمهوری اسلامی #حرم است
آغاز رزمایش مدافعان حرم : ۲۸ خرداد۱۴۰۰
۸. مطالبه برای مدیریت تعرفه های انتخاباتی ( اعلام نگرانی از تکرار کمبود تعرفه سال۹۶)
۹. پشت نویسی ماشین با جملات کوتاه(به نیابت از حاج قاسم رای میدهم یا فقط به عشق ایران رای میدهم) با عکسی از حاج قاسم یا نمادهای ملی و شهرستانی یا لوگوی پیروزی(V)
۱۰. پخش کلیپ های دعوت به انتخابات در بین الصلاتین مساجد و پخش سرودهای ملی بلافاصله بعد از پایان نماز
۱۱. ایجاد حس رقابت بین مساجد، جوانان آتش به اختیار هر محله، محلات، مناطق ، شهرها با استفاده از ظرفیت جوانان خلاق و تکنیک های عملیات روانی
۱۲. مانور رسانه ای روی اقدامات تبلیغی و برجسته سازی تجربه های موفق تبلیغی و فعالیت ها با اشتراک گذاری در مقیاس بسیار وسیع در فضای مجازی.
۱۳ . تهیه دستبندهایی ظریف و کوچک از پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران ویژه جوانان انقلابی و توزیع در مراسم ارتحال امام تا روز انتخابات
۱۴. راه اندازی پویش #رای_میدهم و #ما_منتظر_انتخاباتیم ؛ گرفتن عکس با این جملات و با پرچم ایران توسط طیف ها و سلایق مختلف سیاسی و خصوصا افراد مرجع و تاثیرگذار و انتشار #حداکثری در کانال ها و گروه های شهرستان.
🔹به قید قرعه به تصاویر ارسالی جوایزی تقدیم شود
۱۵. برگزاری #جشن_تکلیف_سیاسی ویژه رای اولی ها در پارک ها یا فرهنگسراهای شهر همراه با اجرای برنامه های متنوع و شاد و برنامه ریزی جهت اجرای مسابقات، راه اندازی تریبون آزاد یا رژه موتوری ویژه این گروه همراه با ماشین صوت و...
۱۶. استفاده از ذوق و استعداد و پیشنهادات و طرح های ابتکاری خواهران فعال فرهنگی محلات
۱۷. سه شب آخر منتهی به ۲۸ خرداد روزهای بسیار حساسی است. جهت نورافشانی به صورت همزمان در چند نقطه شهر از هم اکنون با نهادهای متولی هماهنگ شود. ( دقت شود این امور اسراف نیست بلکه سرمایه گذاری است)
🔹 میتوان طرح رزمایش مجازی در اینستا و توئیتر و... با موضوع دعوت به انتخابات برای دو روز آخر منتهی به ۲۸ خرداد و خصوصا صبح ۲۸ خرداد آماده کرد.
۱۸. از هیئت امنای همه مساجد و سازمان تبلیغات و نهادهای متولی بپرسید برای شور انتخاباتی تا کنون جلسه ای تشکیل داده اند؟ حتما از روابط عمومی ادارات ، بانک ها مطالبه کنید سهم آنان برای خلق حماسه حضور چه بوده است؟!
۱۹. ذاکرین محترم اهلبیت به عنوان گروه مرجع خصوصا با در پیش رو بودن شهادت امام صادق (ع) نقش مهمی در گوشزد کردن حساسیت حماسه حضور دارند. فقط کافیست در آخر مجلس یا هنگام دعا فقط در حد یک دقیقه یک گریز یا دعای انتخاباتی بفرمایند.
(شهیدسلیمانی: جمهوری اسلامی قرارگاه حسین بن علی است)
۲۰_ بسیج اصناف یک جماعت متدین و یک ظرفیت بسیار عالی با سابقه انقلابی بسیار درخشان هستند. با استفاده از این ظرفیت یک تراکت دعوت به انتخابات طراحی فرموده و تقدیم به اتحادیه اصناف، اصناف متدین و انقلابی نمایید تا با نصب در درب مغازه فضای شهر را انتخاباتی کنند.
☘ امیدوارم شما هم با برگزاری جلسه و هم افزایی و #اقدام_سریع گامی جهت تحقق مشارکت حداکثری بردارید. توقف در شعار و جلسه ممنوع؛ زمان کم داریم و دشمن بیشمار!!
*نامهای به عزیزانی که دور قبل به آقای روحانی رأی دادند*
سلام دوست عزیز
در صحنه انتخاباتهای دور قبل
فضا را دوقطبی کردند من و تو را از هم جدا کردند
چون دلسوز ما نبودند به فکر منافعشان بودند
در صورتی که من و تو یکی بودیم
سر یک سفره بودیم
منفعتمان مشترک بود
دردمان یکی بود
آرزویمان یکی بود
هر دو دنبال عدالت بودیم
هر دو دنبال رفاه بودیم
هر دو دنبال پیشرفت بودیم
هر دو دنبال سربلندی ایران و ایرانی بودیم.
جدایی من و تو به نفع آنها تمام شد ولی
*سفرهٔ هر دوی ما کوچک شد*
درد و رنج بیکاری به هر دوی ما رسید
داغ پر پر شدن سردار و شهید فخریزاده به دل هر دوی ما نشست
خسارتهای بورس و بنزین و... به هر دوی ما وارد شد
*بدعهدی استکبار را هر دو با چشم دیدیم و باور کردیم و البته چوبش را هم خوردیم*
آش شوری بود که خودمان پختیم و مجبور شدیم خودمان بخوریم
*اینجا ایران است ایرانِ آزاد*
هرکسی میتواند بیاید طبق یک چهارچوب حداقلی نظر من و تو را به خودش جلب کند و سبد رأی خودش را پر کند
من و تو نباید ما بودنمان را فراموش کنیم
فدای سرمان
*انتخاب غلطی بود که همه ما با هم رقم زدیم*
ولی عوضش رشد کردیم خیلی چیزها برایمان روشن شد هرچند هزینههای زیادی دادیم
الان همانها که فقط دنبال منافعشان
هستند
در بوقهای رسانهایشان *فریاد رأی بی رأی سر دادند* آنها دلسوز ما نیستند
یک لقمه نان هست
همه با هم میخوریم
کم یا زیاد
ما درد کشیدیم
ما رنج بردیم
الان وقت تغییر است
ما دوباره با هم میتوانیم انتخاب کنیم و کسی که شایستهتر از همه هست را انتخاب کنیم و اوضاع را به نفع خودمان عوض کنیم
من و تو *چه باحجاب چه بیحجاب* چه تُرک چه لُر چه بلوچ چه باسواد چه بیسواد چه پولدار چه فقیر همه سر یک سفرهایم
و کسی جز خود ما دلسوز ما نیست
همه ما با هم رأی میدهیم و سرنوشتمان را خودمان تعیین میکنیم
جوری که با کمترین هزینه بهترینها را برای خودمان به بار بنشانیم.....
💐💐💐💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم:
اون کسی که این انقلاب رو درست کرد
گفتا ولی ما مردم گوش نکردیم😔
تازه التماس هم کرد خوب گوش کنید...
من التماستون میکنم....
#انتخاب_اصلح
https://eitaa.com/GOOLLEYAS
🔴 اگر جاافتاده بود که مبنای مشارکت «تکلیف» است نه «حق»، امروز نمیگفتند «مشارکت کم است، چون دعوای جناحی نیست!»
🔴 ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
🔴 حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. آیا چنین کسی، بهتر کار میکند؟!
🔻علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - ۱۴۰۰.۰۳.۰۵
➖در جامعۀ ما رسماً توسط برخی فرقههای سیاسی تلاش شده که سیاست از دیانت جدا بشود و سالها کار کردهاند که در این کشور گفته نشود «شرکت در انتخابات یک تکلیف است».
➖شهید سید محمد باقر صدر، که تنها کسی است که امام برای او سه روز عزای عمومی اعلام کرد، میفرماید تفاوت آزادی در اسلام با آزادی در غرب این است: در غرب آزادی را یک «حق» میدانند، اما آزادی در اسلام یک «تکلیف» است! تو وظیفهات است که خودت را آزاد بکنی. دوزخ الهی منتظر تو خواهد بود اگر اجازه بدهی آزادیت را مستکبران و زورگویان عالم ببرند و بدزدند. این در اسلام «تکلیف» است ولی در غرب «حق» است، و بعد ایشان میفرماید: وقتی گفتند حق است، یعنی آدم میتواند از حق خودش صرفنظر کند.
➖در کشور ما برای بسیاری از مردم جا انداختند که انتخابات حق است و نه تکلیف، تا در موقع خودش بگویند ما از این حق صرفنظر میکنیم، یا ما دلمان نمیخواهد از حقمان استفاده کنیم، یا ما دلمان میخواهد از این حقمان اینجوری استفاده کنیم. حوزۀ علمیه و ما طلبهها هم موفق نبودیم جلوی این تحریف بزرگ را بگیریم.
➖اینقدر موضوع حق را در مقابل تکلیف قرار دادند تا تکلیف به محاق برود و اصلاً دِمُده بشود، و بیکلاسی تلقی بشود که کسی بگوید «انتخابات تکلیف الهی است». حتی انتخابات را یک تکلیف اجتماعی و عقلانی هم نمیخواهند معرفی کنند تا در فرهنگ سیاسی جامعه دلبخواهیها در انتخابات تعیینکننده باشد.
➖ضرورت انسانی و الهی شرکت در انتخابات را انکار و پنهان میکنند و انتخابکردن را امری عقلانی معرفی نمیکنند، تا بتوانند به موقع، با عوامفریبی در انتخاب مردم تأثیر بگذارند و منافع ملت را چپاول کنند. اینها پایههایی است که باید درست بشود.
➖انتخابات را در ذهن مردم طوری جا انداختند که انگار طرف میخواهد رنگ لباسش را انتخاب کند! مگر شما در انتخاب مرجع تقلید میتوانید دلبخواهی از روی قیافه یا هنر سخنوریِ او انتخاب کنید؟
➖الان طوری شده که میگویند «اگر تنوع در نامزدها نباشد، مشارکت پایین میآید» بله تنوع اثر دارد ولی به چه قیمتی؟ آیا واقعاً باید افراد بدون صلاحیت با انواع ترفندهای دروغ و دغل وارد بشوند تا مشارکت افزایش پیدا کند؟! ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
➖حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. اما مگر کسی که محکمتر فحش بدهد و بدتر تیکه بیندازد، بهتر کار میکند؟! دیدید که مملکت را این جماعتِ تیکهبینداز و عوامفریب به چه روزی رساندند.
➖اگر در مناظرهها، تیکه انداختن و فحشدادن، بیشتر از «داشتنِ برنامه» نقش دارد و مناظرهگری مهمتر از داشتن برنامه است، پس ما هنوز به انتخابات حقیقی نرسیدهایم. اگر حتماً و حتی با زیر پا گذاشتن قانون، باید همۀ فرقههای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند، پس هنوز به انتخابات مطلوب و صحیح نرسیدهایم.
➖در یک جامعه سالم، برای یک انتخابات حقیقی، اصلاً تبلیغات زیادی مضر است، اغواگری هم ممنوع است، چهرسد به دوقطبیسازیهای کاذب که بدتر از همه است. انتخابات حقیقی، انتخاباتی است که بستر انتخاب صحیح برای مردم پدید بیاید.
➖اگر در جامۀ ما جابیفتد که اصل شرکت در انتخابات یک تکلیف است، آنوقت دچار خیلی از این چالشها نمیشویم، مثلاً اینکه الان برخی میگویند «از همۀ فرقههای سیاسی حضور ندارند!»
➖خب همۀ فرقههای سیاسی آدمهای دارای صلاحیت میفرستادند! آیا نمیتوانستند کسانی را بفرستند که عزیزترین کسانشان مقیم کشورهای استکباری نباشند؟ این دیگر تقصیر نظام که نیست! مردم که نباید تاوانش را پرداخت کنند!
➖اصل مشارکت و مسئلۀ انتخابات نباید تحت تاثیر جنگ و دعوای فرقههای سیاسی مخرب قرار بگیرد. انگیزۀ مشارکت باید یک انگیزۀ سالم انسانی و الهی باشد تا جامعه به سعادت و به منافع خودش برسد.
#انتخابات
@Panahian_ir
https://eitaa.com/GOOLLEYAS
#پوستر ||
🔰من مدیر پشت میز نشین نبوده ام...
🔻کانال رسمی سید ابراهیم #رئیسی
#انتخابات_1400
https://eitaa.com/GOOLLEYAS