✍🏻سرگذشت واقعی شهیده زینب کمائی
👈قسمت1️⃣1️⃣
فصل چهارم
مدتی بعد، ما از محله ی جمشیدآباد به لَین احمدآباد اثاث کشی کردیم. پدر و مادرم یک خانه ی شریکی خریدند و من تا سن چهارده سالگی، که جعفر (بابای بچه ها) به خواستگاریم آمد، در همان خانه بودم.
چهارده سال و نیم داشتم که مستاجر خانه ما جعفر را به مادرم معرفی کرد. آن زمان، سن قانونی برای ازدواج، پامنزده سال بود و ما باید شش ماه منتظر می ماندیم و بعد عقد می کردیم.خداوکیلی من تا آن موقع نه جعفر را دیده بودم نه می شناختمش. زمان ما همه ی عروسی ها همین طوری بود؛ همه ندیده و نشناخته زن و شوهر می شدند.بعد از عروسی، چند ماه در یکی از اتاق های خانه مادرم بودیم تا جعفر توانست در ایستگاه 6 آبادان، یک اتاق در یک کواتر کارگری اجاره کند. اوایل زندگی، مادر شوهرم با ما زندگی می کرد.سال ها مستاجر بودیم.جعفر کارگر شرکت نفت بود و هنوز آنقدر امتیاز نداشت که به ما یک خانه ی شرکتی بدهند و ما مجبور بودیم در اتاق های اجاره ای زندگی کنیم. پنج تا از بچه هایم، مهران و مهرداد و مهری و مینا و شهلا، همه زمانی به دنیا آمدند که ما مستاجر بودیم.
هر وقت حامله می شدم، برای زایمان به خانه ی مادرم در احمدآباد میرفتم. آنجا زایشگاه بچه هایم بود. در خانه ی مادرم چون مرد نامحرمی نبود، راحت بودم. یک قابله ی خانگی به نام جیران می آمد و بچه را به دنیا می آورد. جیران زن میانسالی بود که مثل مادرم فقط یک دختر داشت. اما خدا از همان یک دختر، سیزده نوه به او داده بود. بابای مهران همیشه حسابی به او می رسید و بعد از به دنیا آمدن بچه، مبلغی پول و مقداری خرت و پرت مثل قند و شکر و چای و پارچه به او می داد.
بچه ی ششم را باردار بودم که به ما یک خانه ی شرکتی دو اتاقه درایستگاه 4 فرح آباد، کوچه 10 پشت درمانگاه، سر نبش خیابان دادند. همه ی خانواده اعتقاد داشتیم که قدم تو راهی خیر بوده است که ما از مستاجری و اثاث کشی راحت شدیم و بالاخره یک کواتر شرکتی نصیبمان شد. خیلی خوشحال بودیم. از آن به بعد، خانه ای مستقل دستمان بود و این یعنی همه ی خوشبختی برای خانواده ی ما. مدتی بعد از اثاث کشی به خانه ی جدید، دچار درد زایمان شدم. دو روز تمام درد کشیدم. جیران سواد درست حسابی نداشت و کاری از دستش بر نمی آمد. برای اولین بار وبعد از پنج تا بچه، مرا به مطب خانم دکتر مهری بردند. آن زمان شهر ابادان بود و یک خانم دکتر مهری، مطب دکتر مهری در لین 1 احمدآباد بود. من تا آن زمان خبر از دکتر و دوا نداشتم؛ حامله می شدم و جیران که قابله ی بی سوادی بود، می آمد و بچه هایم را به دنیا می آورد.
خانم مهری آمپولی به من زد و من به خانه برگشتم و با همان حال مشغول کارهای خانه شدم. اذان مغرب حالم خیلی بد شد. جیران را خبر کردند و باز هم در غروب یکی از شب های خرداد ماه، برای ششمین بار مادر شدم و خدا به من یک دختر قشنگ و دوست داشتنی داد. جیران به نوبت او را در لغل بچه ها گذاشت و به هرکدامشان یک شکلات داد.
مهران، که پسر بزرگ و بچه ی اولم بود، بیشتر از همه ی بچه هایم ذوق کرد و خواهرش را در بغل گرفت. هرکدام از بچه ها را که به دنیا می آوردم، جعفر یا مادرم به نوبت برایشان اسم انتخاب می کردند.
من هم این وسط مثل یک ادم هیچکاره سکوت می کردم؛ جعفر که بابای بچه بود و حق پدری اش بود که اسم آنها را انتخاب کند، مادرم هم که یک عمر آرزوی بچه داشت و همه ی دلخوشی زندگی اش من و بچه هایم بودیم. نمی توانستم دل مادرم را بشکنم. او که خواهر و برادری نداشت، مرا زودتر شوهر داد تا بتواند به جای بچه های نداشته اش، نوه هایش را ببیند. جعفر هم فقط یک خواهر داشت. تقریبا هر دوی ما بی کس و کار و فامیل بودیم...
ادامه دارد ....
@GOOLLEYAS
قلمم حوصله کن ، شعر به نام پدر است
کاغذ و دفتر و دیوان، همه ، رام پدر است
واژه ها در سر من با هیجان می رقصند
شعرهم مست شده،تشنه ی جام پدر است
امشب انگار که شب جلوه ی دیگر دارد
روشنی بخش شبم ، ماه تمام پدر است
می کنم سجده به پایش ، قدم لرزانش
قبله ام کج شده و ، سمت مقام پدر است
می زنم بوسه به دستان پر از احساسش
بوسه هایم همگی بوسه ز کام پدر است
در هوای نفسش شوق پریدن دارم
همچنان مرغ دلم بر لب بام پدر است
پند و اندرز پدر حک شده در ریشه ی من
چونکه یک معجزه در متن کلام پدر است
روز و شب زجر کشیده که من آرام شوم
جان نثاری ز خودش خط مرام پدر است
باز هم نام پدر آمد و خون جوش آمد
قلم آرام نشو ، شعر به نام پدر است....🌹
پدرم فقیر منم که ندارمت....
به یاد تمام پدران آسمانی.....🌹🌹🌹
💜🖤💜
تقدیم به پدرم وهمه پدران آسمانی یادشان گرامی🖤🌹
@GOOLLEYAS
🔰 توصیه معنوی رهبر انقلاب پیرامون تعطیلی اعتکاف امسال
🔻 حضرت آیتالله خامنهای همواره با اشاره به برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در ایام البیض (۱۳-۱۵) ماه رجب آن را یک فرصت با ارزش برای صفا دادن به دل، توبه و خودسازی دانستهاند. مؤمنین و بهویژه جوانان نیز در طول سالیان بعد از انقلاب اسلامی با گرایش به این پدیدهی معنوی آن را مغتنم شمرده و برای استفاده از این پدیدهی معنوی در مساجد شهرها سه روز معتکف شدهاند.
🔹 اما امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا و توصیهها و دستورالعملهای مجموعههای مسئول برای پرهیز از اجتماع به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری، قرار شد مراسم معنوی اعتکاف در سراسر کشور برگزار نشود.
🔹 با توجه به شرایط پیش آمده، رئیس ستاد مرکزی اعتکاف با ارسال نامهای از رهبر انقلاب درخواست کرد برای کسانی که قصد شرکت در مراسم معنوی اعتکاف را داشتند و اکنون از این فیض محروم ماندهاند توصیهای داشته باشند.
🔺 حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به این نامه و برای استفاده از فرصت ایامالبیض ماه رجب به تمام مشتاقان مراسم معنوی اعتکاف امسال توصیهای مرقوم داشتند که متن آن را پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR منتشر میکند:
«کسانی که از عمل با فضیلت اعتکاف محروم ماندهاند، بهتر است در هر یک از این سه روز نماز حضرت جعفر طیار علیه السلام بخوانند.»
@GOOLLEYAS
💖چند روایت زیبا در ولادت باسعادت مولانا امیرالمؤمنین علی صلواتالله علیه؛
💠 ابوطالب صبر كن...!
شب جمعه سیزدهم ماه رجب، سال سی ام از عام الفیل بود، ثلثی از شب گذشته بود كه درد حمل بر فاطمه بنت اسد عارض شد حضرت ابوطالب به او گفت: ناراحت به نظر می آیی؟ فاطمه گفت: احساس درد و ناراحتی دارم. حضرت آن اسمی را كه در ذكر آن از گرفتاریها نجات می یافت را بر زبان آورد و فاطمه نیز بواسطه گفتن آن ذكر آرام گرفت. سپس به او گفت:
من می روم عده ای از زنان آشنایت را بیاورم تا در این موقع شب تو را در ولادت فرزندت یاری دهند. فاطمه گفت: هر طور صلاح می دانی عمل كن. ناگهان صدایی از گوشه خانه شنیده شد كه گفت: ای ابوطالب، صبر كن! چرا كه ولیِّ خدا را دست نجس نباید لمس كند. (روضة الواعظین، صفحه ۶۸.)
💠 فاطمه بنت اسد و ورود به كعبه
صبح هنگام، بار دیگر فاطمه بنت اسد را درد عارض شد. حضرت ابوطالب (علیه السلام) ناراحت و پریشان از خانه بیرون آمد، در راه عده ای از زنان قریش را دید كه علت ناراحتی را از او پرسیدند حضرت پاسخ داد: فاطمه در شدیدترین حال وضع حمل قرار گرفته است و سپس ابوطالب دست بر صورتش گذاشت در این حال پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم رسید و پرسید:عمو جان، چرا ناراحتی؟!
عرض كرد: فاطمه بنت اسد در حال وضع حمل است. در همین حال، فاطمه ندایی را شنید كه می گوید: ای فاطمه، بر تو باد كه به خانه خدا بروی. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دست ابوطالب (علیه السلام) را گرفت و با هم نزد فاطمه آمدند و او را با خود كنار خانه خدا آوردند. (بحارالانوار، جلد ۳۵، صفحه ۳۰.)
💠 جبرئیل و فاطمه بنت اسد:
فاطمه بنت اسد در قسمت پشت كعبه (یعنی پشت آن سمتی كه درب است) ایستاده بود و رو به كعبه دعا می خواند كه ناگهان پیش چشمان همه حاضران دیوار خانه خدا از همان قسمت شكاف برداشت و آنقدر از هم فاصله گرفت كه فاطمه توانست از شكاف دیوار وارد شود و جبرئیل او را به داخل برد و دوباره دیوار به هم آمد و او داخل كعبه ماند.(امالی شیخ طوسی، صفحه ۸۰.)
💠 فاطمه بنت اسد در داخل كعبه؛
قدم گذاشتن فاطمه بنت اسد به داخل كعبه چیزی جز دعوت خداوند نبود چرا كه از در خانه وارد نشد، بلكه خالق جهان دیوار را برای او شكافت و فاطمه را فرا خواند و دوباره دیوار را بست و اینك باید، پذیرایی الهی از این مهمان صورت گیرد. آری این چنین بود كه فاطمه در آن سه روزی كه در درون كعبه ماند از میوه ها و غذای بهشتی برایش آوردند. (اعلام الوری،صفحه۳، ارشاد مفید،صفحه۳.)
💠 پرستاران فاطمه بنت اسد در كعبه:
وقتی فاطمه بنت اسد در درون كعبه قرار گرفت پنج بانو نزد او آمدند در حالی كه لباس همچون حریر سفید بر تن داشتند و عطری خوش تر از مشك ناب از آنان شنیده می شد. اینان حوا و ساره و آسیه و مادر موسی بن عمران و مریم مادر عیسی (علیه السلام) بودند.
اینان از طرف خداوند برای كمك در ولادت علی (علیه السلام) فرستاده شدند چرا كه نباید زنان ناپاك مكه در ولادت چنین مولودی حضور داشته باشند، آنان رو به فاطمه كردند و گفتند: «السلام علیك ولیة الله: سلام بر تو ای بانویی كه از اولیای خدا هستی» فاطمه جواب سلام آنان را داد. زنان بهشتی برابر او نشستند در حالی كه هر یك ظرف عطری از نقره در دست داشتند. (بحارالانوار، جلد ۳۵، صفحه ۱۳.)
💠 ناله شیطان در تولد مولا علی(ع):
آنگاه كه امیرالمومنین علی (علیه السلام) به دنیا آمد نور حضرت از كعبه تا سینه آسمان را شكافت و بتهایی كه بر روی كعبه نصب شده بود به صورت افتادند. شیطان فریاد بر آورد و گفت: وای بر بتها و عبادت كنندگانشان از این فرزند! (علی علیه السلام؛ ولید الكعبه، صفحه ۴۱.)
«مَنْ كُنْتُ مَوْلاه فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاه»
@GOOLLEYAS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 دلیل ولادت امام علی (ع) در خانه خدا
#استاد_پناهیان
هوالرحمن
بمناسبت روز پدر
با تبریک فرا رسیدن میلاد آقا امیرالمومنین علی ( ع) ، میخواهم از دو نگاه متفاوت روز پدر را بشما عزیزان تبریک عرض کنم.
نگاه اول:
* جان پدر کجاستی *
مسئولیت پذیری و خدمت ، محبت و عشق بی منت و پنهان از صفات بارز*** پدر * است .
فرزندان ، به سختی میتوانند میزان سعی و کوشش و ایثار پدر در بهبود وضعیت خانواده و حال بسیار آشفته ونگرانی های فوق العاده انها را فهم کنند .
سال گذشته در حمله به دانشگاه کابل افغانستان ، ۲۲ دانشجوی بیگناه جان باخته و حدود ۴۰ نفر زخمی شدند.
پدر یکی از دانشجویان کشته شده دراین جنایت، که نگران حال فرزندش بود، پس از ۱۴۳ تماس بی پاسخ با پسرش، در پیامکی نوشت:
* جان پدرکجاستی ؟***
*جان پدر کجاستی* عمق نگرانی های پدر از احوالات فرزندان است و معمولا به زبان نمی آید.
* جان پدر کجاستی* عمق محبت و معرفت و فضیلت پدر نسبت به خانواده است .
*جان پدر کجاستی*
نماد جایگاه فرزندان در عمق جان پدر و عاشقانه ترین ارتباط خانوادگی بین یک پدر با فرزندانش است.
پدر و مادر و خانواده همان با ارزش تربن سرمایه بشر امروزی هستند که قیمت ندارند.
* جان پدر کجاستی *
می تواند همان پیام پدر معنوی ما، آقا امام زمان (عج) به همه مردم دنیا باشد.
چگونه و با چه کسانی زندگی میکنیم ؟
چه می خوریم؟
چه می پوشیم؟
و بر کدام محور و مسیر در حرکتیم ؟
براستی
* جان پدرکجاستی؟*
@GOOLLEYAS
🌾🌿🌾
💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
🔱کعبه، در هلهله فرشتگان، برای میلاد عشق لحظه شماری میکرد؛
🔱میلاد علی مظهر تمام عشق و صفا و تفسیر بلند عدالت و شجاعت.
💞مولا جان !
🔱ولادت تو، آفتابیترین روز تاریخ بود که روشنایی روز را خجل کرد.
🔱حجرالاسود، بر دستهای تو بوسه زد و مسجد الحرام، تو را در آغوش گرفت.
🔱صفا و مروه به نظاره ات نشستند،
💝تا این که همانند آفتاب، از درون کعبه سرزدی.
💝آن گاه، لبخند بر لبان عدالت نقش بست.
🔱ای کامل کننده دین احمد
🔱و ای سنگ صبور محمّد صلی الله علیه وآله وسلم !
💝کائنات، با تکرار نام تو به تکاپو میافتند و قیام میکنند.
💞امیر مهربانی،!
🔱تو آمدی و ناخدای کشتی نجات بشریت در عصر دلمردگی و جهالت شدی.
🔱یک آسمان بلاغت و یک کهکشان فصاحت!
💝ای سراسر و بخشش و عدالت!
دستمان گیر که محتاج سرکوی توایم!
🌸☘🍃میلاد مولود کعبه
و روز پدر مبارک باد 🍃☘🌸
🌾🌿🌾@GOOLLEYAS
سرچشمه ی عشق با علی آمده است
گل کرده بهشت تا علی آمده است
شد کعبه حرم خانه میلاد علی
کز کعبه صدای یا علی آمده است
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
میلاد مردترین مرد وپدرترین پدرعالم حضرت علی علیه السلام برشما مبارک
ان شاالله زیرسایه پرمهرحضرت پدر ، امیرالمومنین علی علیه السلام سلامت وعاقبت به خیر باشید.
@GOOLLEYAS
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
💌 #امام_علی ع از دیدگاه اندیشمندان غیرمسلمان
۱. #شبلی_شمیل (دانشمند مکتب مادیگرا):
امام و پیشوای انسانها علی بن ابیطالب بزرگ بزرگان و یگانه نسخهای است که با اصل خود «پیامبر(ص)» مطابق است.
امام علي ابن ابي طالب ع نسخه اي است که نه شرق و نه غرب ، نه در گذشته و نه در امروز صورتي مطابق اين نسخه نديده است.
۲. #میخائیل_نعیمه (دانشمند مسیحی) :
پهلوانی امام(ع) تنها در میدان جنگ نبود بلکه او در روشنبینی، پاکدلی و ... ،بالجمله در همه صفات پهلوان بود.
اگر چه مدت زیادی از حضور او گذشته، اما هر گاه بخواهیم بنیاد زندگی نیکو و سعادتمندی را بگذاریم باید به روش او رجوع کرده و دستور و نقشه را از او بگیریم.
۳. #جرج_جرداق_مسیحی (نویسنده معروف لبنانی):
ای دنیا چه میشد اگر همه نیروهایت را در هم میفشردی و دوباره شخصیتی مانند علی با آن عقل، قلب، زبان و شمشیر نمودار میکردی؟
۴. #کارلایل (فیلسوف انگلیسی):
ما نمیتوانیم علی را دوست نداشته باشیم و به وی عشق نورزیم زیرا هر چه خوبی هست که ما آن را دوست داریم همه در علی جمع است.
او جوانمرد شریف و بزرگواری بود که دلش سرشار از مهر و عطوفت و دلیری بود، از بشر شجاعتر، اما شجاعتش آمیخته با مهر و عطوفت و لطف و احسان بود.
۵. #لامنس (کشیش بلژیکی):
برای عظمت علی این بس که تمام اخبار و تواریخ علمی اسلامی از او سرچشمه میگیرد. او حافظه و قوه شگفتانگیزی داشت.
علمای اسلام از مخالف و موافق، از دوست و دشمن مفتخرند که گفتار خود را به علی مستند دارند
چرا که گفتار او حجیت قطعی داشت، او باب مدینه علم بود و با روح کلی پیوستگی تام داشت.
۶. #مادام_دیالافوا (سیاح فرانسوی):
این مرد بزرگ در دانش، فضائل، عدالت و صفات نیک بینظیر بود و نسلی پاک و مقدس نیز از خود باقی گذاشت. فرزندانش نیز از او پیروی کردند و برای پیشرفت مذهب اسلام مظلومانه تن به شهادت دادند.
علی(ع) کسی است که در قضاوت به منتهادرجه عدالت رفتار میکرد و در اجرای قوانین الهی اصرار و پافشاری داشت.
۷. #پطروشفسکی (استاد دانشگاه لنینگراد):
"علی (ع) تا سرحد شور و عشق پایبند دین، صادق و راستگو بود... و مقام صفات اولیاءالله در وجودش جمع بود."
۸. #بارون_کاردايفو (دانشمند فرانسوي ):
علي ع مولود حوادث نبود ، بلکه حوادث را او به وجود آورده بود، زاهد از دنيا گذشته بود . به مال و منصب دنيا اعتنايي نداشت ، و در حقيقت جان خود را فدا نمود . روحي بسيار عميق داشت که ريشه ي آن ناپيدا بود و در هر جا خوف الهي او را فرا گرفته بود
۹. #نويسيان (دانشمند مسيحي) :
اگر امام علي ع اين خطيب با عظمت و اين گوينده ي زبر دست ، امروز در همين عصر ، بر منبر کوفه مي نشست ،
شما مي ديديد که مسجد کوفه با آن همه وسعت ، از مردم مغرب زمين و دانشمندان جهان براي استفاده از درياي خروشان علم علي ع موج مي زد
۱۰. #دکتر_بولس_سلامه ( حقوق دان بزرگ مسيحي):
علي ع به مقامي رسيده است که يک دانشمند ، او را ستاره درخشان آسمان علم و ادب مي بيند ،
و يک نويسنده برجسته ، از شيوه نگارش او پيروي ميکند
و يک فقيه ، هميشه بر تحقيقات و ابتکارات او تکيه دارد .
۱۱. #ويل_دورانت (خاورشناس مشهور انگليسي) :
علي ع در جواني ، نمونه کامل تواضع ، تقوا ، نشاط و اخلاص ، در راه دين است . خوش منظر و نيکو خصال ، و پر انديشه و درست پيمان بود
۱۲. #رينولدالين_نيکلسون ( محقق و خاورشناس معروف انگليسي):
علي ع برجستگي ها و فضايل بسيار داشت . او هوشيار ، دور انديش ، شجاع ، صاحب راي ، حليم ، وفادار و شريف بود
♦️و در آخر چه زیبا گفت #ابن_ابی_الحدید :
"من چه بگویم در حق مردی که دشمنانش نتوانستند عظمتها و فضایل او رامنکر شوند و همه آنان به برتری شخصیت او اعتراف کردند...
من چه بگویم درباره مردی که همه فضیلتها به او منتهی می شود و هر مکتب و هر گروهی خود را به او منسوب می نماید. آری اوست رییس همه فضیلتها."
♥️⚘میلاد امام علی(ع) آغازگر اشاعه عدالت و مردانگی و معرف والاترین الگوی شهامت و دیانت، یاور مظلومان بر عاشقانش مبارک باد⚘♥️
@GOOLLEYAS
صبح و همه ایام تان به خیر و شادمانی با عرض سلام و احترام و تبریک مجدد خجسته میلادِ مولی الموحدین حضرت علی (ع)
راستی چه بهانه ی زیبایی برای قدردانی از پدر که زادروز میلادِ انورِ کعبه به نامِ روز پدر نام گذاری شده است.
با یاد همه پدران عزیزی که برای ما و سرزمین اسلامیمان پدری کردند و مرد و مردانه ایستاده و ایستادهاند،
سلام به قلبِ دوست داشتنی توپدر، به آغوشِ گرمِ تو که پناگاهِ من است، به مهرِ بی پایانِ تو که دریای بیکران است.
سر تعظیم فرود میآورم به کوله بارِخستگی هایت که باز هم ایستاده ای و خم به ابرویت نمیآید. بر چشمانِ همیشه نگرانت برای من ،اما پر فروغ و امیدوار. به شانه ی استوارت که کوه را می لرزانَد.
و به تنهائیت که در غربت ندانستنهای من ایستادی و در نجوای با خداوند بخشنده و مهربان در همه لحظات عارفانه خلوتت با او، اولین دعایت را برای من فرزندت و خانواده ات و عاقبت بخیریم قرار دادی. با همه وجود قدردانت هستم.
خدایا به حق مولود کعبه ات قسمت میدهیم به پدرانی راکه رُخ درعالمِ هستی دارند، سلامتی وعاقبت بخیری و توفیق عزت و کامیابی در پایداری و پایمردی همیشگی برای صلابت فرزندان و جوانان این سرزمین عنایت فرما،
پدرانی که چهره درنقابِ خاک کشیده اند، روحِ بلندشان راباصالحین خودمحشوربدار، و در روز واپسین ایشان را در کنف شفاعت مولای متقیان مورد عطوفت و الطاف بیکران خداوندیت قرار بده
به همه فرزندان و جوانان نیز توفیق عنایت فرما که قدردان وجود ایشان باشیم، و از کوتاهی های ما در باره آن روح های آسمانی سفرکرده در گذر، به حق مظلومیت آقایمان و سرورمان علی ابن ابیطالب علیه السلام
@GOOLLEYAS
22.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلام_امام
🌟 برای زندگی امروز باید از امیرالمؤمنین(علیهالسلام) درس بگیریم
📹 #رهبر_انقلاب : ما امروز بعد از گذشت قرنهای متمادی، با این عید، با این پدیده، چگونه باید برخورد کنیم؟ اسم علی را بردن، که کافی نیست؛ خود را منتسب به او دانستن، که کفایت نمیکند؛ ما که شخصیتهای بزرگ تاریخ و پیشوایان دینی و انبیاء و اولیاء را فقط به عنوان یادگارهای تاریخی نمیشناسیم؛ اینها درسند؛ اینها الگویند؛ اینها دستگیر و راهنماىِ قدم به قدمِ زندگیاند. ما چه درسی از اینها میگیریم؟ این، مهم است.
🔹 امروز امت اسلامی از امیرالمؤمنین و از وجود مکرم نبی اعظم اسلام (صلّیاللَّهعلیهوآله) و از دیگر بزرگانِ راه روشن الهی چه درسی را باید بگیرد؟ کدام سرمشق را در زندگی باید عمل کند؟ این، مهم است. با این نگاه، به امیرالمؤمنین باید نگاه کرد.
🔸 آنچه مسلم است، این است که اینها مظهر تلاش در راه خدا و دین او بودند. «اشهد انّک جاهدت فی اللَّه حقّ جهاده و عملت بکتابه و اتّبعت سنن نبیه صلی اللَّه علیه و آله»؛ شهادت میدهیم که او جهادِ در راه خدا را به صورت شایسته انجام داد. این، چیزی است که ما در زیارت امیرالمؤمنین و بقیهی ائمه (علیهمالسّلام) میخوانیم.
🔹 این جهاد همیشه بر دوش ما هست. جهاد علمی، جهاد عملی، جهاد در دوران جنگ، جهاد در دوران صلح، جهاد با نفس، جهاد با دشمن بیرونی، جهاد با مال، جهاد با جان، جهاد با زبان؛ اینها درس است. ۱۳۸۵/۰۵/۱۷
@GOOLLEYAS