30097111053643.pdf
3.52M
کتاب "انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه"
#کتاب_انتظار
✍ به قلم استاد علیرضا پناهیان
چیزینمانـدهبهفرج، آگاهبایدگردیم:)♥️!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج✨
@GORDAN313
﴿ لشــــکـر مجاهدون✌🏻﴾
کتاب "انتظار عامیانه، عالمانه، عارفانه" #کتاب_انتظار ✍ به قلم استاد علیرضا پناهیان چیزینمانـدهبه
نگاه عامیانه🍃:
'نگاه عامیانه یعنی..👀
'نگاهی سطحی به مفاهیم و مسائل عمیق داشتن،
و به اندک آگاهی دربارۀ هر چیزی اکتفا کردن.🗞
'نگاه عامیانه یعنی از چراییها و چگونگیها نپرسیدن، و ریشهها و
نتیجهها را ندانستن!⚠️
'یعنی به افکـار عمومی اتکا کردن!🧠
'تلقیهای عامیانه، ممکن اســت دربارۀ هر چیزی پدید بیاید.
'موضوعات معنوی که از پیچیدگی و پنهانیهای خاصی برخوردارند،
بیش از هر موضوعی در معرض برداشتهای #عامیانه قرار دارند.🙂🔗
#طعم_کتاب🧡🍂
#کتاب_انتظار✨
@GORDAN313
هدایت شده از دانشگاه تبیین
ممنوعیت مدل موی دم اسبی برای دانشآموزان دختر در بعضی از مدارس ژاپن.
گفتن دلیلش اینه که گردن دختران باعث تحریک جنسی پسرها میشه.
بدن خودمه و تو چشاتو درویش کن به ژاپنی چی میشه؟ 🙂😂
+طاهــا شیرازے الاصل
ʳᵉⁱⁱʰᵃⁿᵉᵉʰ
﴿ لشــــکـر مجاهدون✌🏻﴾
ممنوعیت مدل موی دم اسبی برای دانشآموزان دختر در بعضی از مدارس ژاپن. گفتن دلیلش اینه که گردن دختران
بهافتخـار اسلام، خیـــلی از اونا جلو تریم:)🍃!!
﴿ لشــــکـر مجاهدون✌🏻﴾
مبادا به این روز برسیم❗️ #فرزند_آوری #بحران_جمعیت #جهاد_تبیین [مجاهـــگردانــدون🌿]
🔰بررسی روند جمعیت ایران
دسترسی به اطلاعات دقیق و معتبر درباره پیشینه تاریخی جمعیت ایران کاری بسیار مشکل و در مواردی غیر ممکن است. مطالعهی اسناد و مدارک تاریخی نشان میدهد تا سال ۱۳۳۵ هجری شمسی (اولین سرشماری عمومی نفوس) اطلاع دقیقی از جمعیت ایران وجود ندارد، به همین دلیل بسیاری از محققان و پژوهشگران داخلی و خارجی، جمعیت گذشته ایران را با استفاده از نتایج سرشماری ۱۳۳۵ به بعد و سایر مدارک و اسناد تاریخی پیشنگری کردهاند. جمعیت ایران، در نخستین سرشماری (سال ۱۳۳۵) حدود ۱۹ میلیون نفر و در سرشماری سال ۱۳۹۵ (آخرین سرشماری) حدود ۸۰ میلیون نفر شمارش شد. بنا بر این از اولین تا آخرین سرشماری حدود ۶۱ میلیون نفر به جمعیت کشور اضافه شد. به عبارتی در مدت ۶۰ سال گذشته جمعیت ایران ۴٫۲ برابر شده است. قسمت قابل ملاحظه از افزایش جمعیت در این دوره، مرهون رشد طبیعی جمعیت است. در نیمقرن اخیر رشد جمعیت کشور با افت و خیزهایی روبهرو بوده است. رشد جمعیت ایران از نخستین سرشماری در سال ۱۳۳۵ تا شروع انقلاب اسلامی روندی کاهنده و پس از انقلاب اسلامی افزایش یافته بهطوری که در دههی ۱۳۶۵-۱۳۵۵ یکباره به رشدی حدود ۴ درصد رسیده که در تاریخ کشور بیسابقه بود. البته در دهه ۱۳۶۵-۱۳۵۵ مهاجرین بسیاری وارد کشور شدند، اگر تأثیر مربوط به معاودین عراقی و به خصوص ورود پناهندگان افغانستانی به کشور را از رقم رشد سالانه ۴ درصد کسر شود میزان رشد طبیعی سالانه جمعیت به رقمی حدود ۳٫۲ درصد میرسد که میزان رشد بالای جمعیت را نشان میدهد.
بعد از انتشار نتایج سرشماری ۱۳۶۵ و مشاهدهی رشد بالای جمعیت طی دههی ۱۳۶۵-۱۳۵۵ دولت متوجه سنگینی بار افزایش جمعیت و نگران تأمین نیازهای مختلف آن در سالهای آتی شد و به فکر احیای سیاست قدیمی کنترل جمعیت افتاد (البته سیاست کنترل جمعیت برای اولین بار در دههی ۱۳۵۵-۱۳۴۵ بهطور رسمی اجرا شده بود). دولت وقت در خرداد ماه ۱۳۶۷، سیاست تحدید موالید را اعلام نمود و متعاقب آن برنامههای تنظیم خانواده را به اجرا درآورد. در دهههای بعد سیاستهای تنظیم خانواده به موفقیت چشمگیری دست یافت. سرعت کاهش باروری در نیمه دوم دهه ۱۳۶۰ و اوایل دهه ۱۳۷۰ به اندازهای چشمگیر بود که تعبیر «انقلاب باروری» در مورد آن مصداق پیدا کرد.
. به این ترتیب میزان کاهش تعداد موالید به همراه کاهش تعداد مرگ و میر و افزایش امید زندگی، متوسط رشد سالانهی جمعیت کشور را، از ۳٫۹ درصد در دهه ۱۳۶۵-۱۳۵۵، به ۱٫۲۴ درصد در دوره ۱۳۹۵-۱۳۹۰ رسانید.
#جهاد_تبیین
@GORDAN313