eitaa logo
جوانان حزب الله
354 دنبال‌کننده
199 عکس
92 ویدیو
0 فایل
پایگاه خبری جوانان حزب اللّه 🇮🇷
مشاهده در ایتا
دانلود
بچه‌خوشگل‌های ایرفورس بهتر است بروند توی همان مانورهای داخلی ایالات خودشان عملیات‌های نظامی نمادین انجام دهند و توی استدیوهای فیلم‌برداری بدلکار فیلم‌های سینمایی شوند. یا خیلی هنر کنند نیم‌ساعتی در کاراکاس چرخ‌بزنند و مثل دزدان قافله رئیس‌جمهوی را از تخت‌خواب بربایند. اینجا زمین‌بازی مبتدی‌ها نیست. اینجا اگر در تاریکای دشت‌های ایران دنبال خلبان‌تان بگردید، هلیکوپتر‌ها و هواپیماهای چندصدمیلیون‌دلاری‌تان را به آتش می‌کشیم تا دشت‌ها روشن‌تر شوند. حالا از امشب در خوابگاه خلبان‌ها و نظامیان آمریکایی، همه کابوس سقوط و‌ گیرافتادن در تپه‌های ایران را خواهند دید. بچه‌خوشگل‌های نازتان را به جلسات تراپی و مشاوره بفرستید تا مشکلات روحی‌ روانی‌ حاصل از تجربه‌ تلخ‌شان حاد نشود؛ و در کلاس‌هایتان بگویید که دشت‌، قلمرو شیرهاست نه توله‌کفتارهای پنهان‌شده در شیار کوهستان!
معاون رئیس‌جمهور: عملیات دیشب آمریکا در اصفهان برای «نجات» نبود! عصبانیت و استیصال ترامپ، تایید نابودی یک نقشه بزرگ است؛ بقیه ماجرا در آینده رو می‌شود اسماعیل سقاب اصفهانی: دیشب آسمان زیبای اصفهان عزیزمان، فقط شاهد سقوط چند فروند هواگرد نبود انگار یک سناریوی بزرگ فرو ریخته است! عصبانیت و استیصال ترامپ، تایید نابودی یک نقشه بزرگ است. فعلاً فقط می‌توان همينقدر گفت: شاید این عملیات هیچ‌وقت «نجات» نبوده است. بقیه ماجرا در آینده رو می‌شود. صبر کنید…
منابع خبری: شدت آتش سوزی در پایگاه ویکتوریا آمریکایی ها را مجبور به در خواست کمک از آتش نشانی عراق کرد برای اولین بار است که عراقی ها اجازه ورود به این پایگاه دارند.
216.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آتش‌سوزی در پایگاه نظامی ویکتوریا آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد همچنان ادامه دارد
‌ انفجارهای مجدد در امارات عربی متحده به گفتۀ رسانه‌های عربی، آژیرهای هشدار حملات موشکی و پهپادی، و همچنین سامانه‌های پدافندی بار دیگر در امارات فعال شده‌اند.
برخی منابع :دقایقی پیش حملات آمریکایی صهیونی به تهران، شیراز، اهواز، بندر عباس، قم صورت گرفته.
سپاه پاسداران با صدور بیانیه ای از شهادت "سردار سرلشکر پاسدار سید مجید خادمی" رئیس سازمان اطلاعات سپاه خبر داد
مسبب حمله امروز صبح دشمن به دانشگاه شریف آن دانشجو نماهایی بودند که همین دو ماه پیش برای دشمن در همین دانشگاه فرش قرمز پهن کردند.
دادستان عمومی کرمانشاه: تاکنون حدود ۳۰ نفر از عوامل دشمن آمریکایی‌ـ‌ صهیونیستی در کرمانشاه دستگیر و برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل شده است.
۹ شهید در حمله آمریکایی ـ صهیونی به شاهدشهر شهریار‌ ۴ کودک در بین شهدا معاون سیاسی فرمانداری شهریار: در حمله آمریکایی ـ صهیونی ‌به دو ساختمان در منطقه مسکونی «شاهدشهر» شهریار، ۹ نفر به شهادت رسیدند و ۲ منزل مسکونی کاملا تخریب شد‌.
اعتراف ترامپ به مسلح کردن اغتشاشگرها توسط کردها در آشوب دی ماه خبرنگار فاکس نیوز به نقل از رئیس جمهور تروریست آمریکا: زمانی که در ایران آشوب‌هایی شکل گرفت، ایالات متحده اسلحه‌های زیادی از طریق کردها برای ایران فرستاد! عامل کشتار مردم در ۱۸ و ۱۹ دی را بشناسید!
مقام ایرانی در گفت‌وگو با رویترز: تهران پیشنهاد پاکستان را دریافت کرده و در حال بررسی آن است