📣هفته بسیج مبارک
🌷امام خمینی(ره): بسیج شجره طیبّه ودرخت تناور وپرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل وطراوات تعیین وحدیث عشق میدهد. بسیج لشگر مخلص خداست که دفتر تشکل آن راهمة مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نمودهاند.
@Gahadetabeen
✅ عملیات ترولینگ در جنگ شناختی
ترول نام هیولائی افسانه ای در اسکاندیناوی است که در تاریکی شب به قربانیان خود حمله کرده و آنها را آزار می دهد.
#️⃣امروزه این اصطلاح وارد فضای مجازی شده و به کاربرانی اشاره دارد که با آیدی ناشناس به قربانی خود حمله کرده و از طریق توهین، تهدید و تحقیر به آزار او می پردازند.
☣عملیات ترولینگ به عنوان یکی از اجزای جنگ شناختی در فضای مجازی، به این صورت است که تعداد قابل توجهی اکانت ناشناس به شکل سازماندهی شده و متمرکز به بخش کامنت، دایرکت، لایک، دیسلایک، فالو، آنفالو، تگ، کوت، منشن و هشتگِ یک "اکانت هدف" حمله کرده و با انبوهی از پیامهای توهین، تهدید و یا حتی توصیه و تشویق، او را دچار "دگرگونی یا تسلیم روانی" کرده و به انجام رفتار مورد نظر خود مجبور می سازند.
🚻علاوه بر صاحب اکانتِ هدف ، سایر اعضای حاضر در صفحه (فالوورها) که انبوه واکنشهای یک سویه را نسبت به اکانت مورد علاقه خود مشاهده می کنند نیز، تحت عملیات شناختی قرار گرفته و به احتمال زیاد برای اجتناب از انزوا و آسیب، با موج همراه شده و ضمن کنترل رفتار خود، به همسوئی با عملیات ترولینگ و یا سکوت در مقابل آن می پردازند.
⚠️موفقیت عملیات ترولینگ به این بستگی دارد که صاحب "اکانت هدف" و یا اعضای مشاهده کننده به این باور برسند که موج ایجاد شده، "صدایِ واقعیِ افکار عمومی" بوده و دچار نوعی انزوای روحی و ترس از طرد یا تنبیه اجتماعی شود.
✅راهکار مقابله با عملیات ترولینگ، معرفی و تشریح این عملیات برای عموم جامعه و ایجاد عملیاتهای متقابل "ضد ترولینگ" از طریق بی اعتبارسازی ترولها (اکانتهای بدون شناسه واقعی) در اذهان جامعه با کمک آموزش، خبررسانی، طنز، هنر و راستی آزمائی است.
🇮🇷اولین اقدام شما در عملیات ضد ترولینگ، انشار گسترده این پیام و ارسال آن برای تمام اطرافیان خودتان، به ویژه کسانی که احساس می کنید در دام ترولینگ افتاده اند، می باشد.
@Gahadetabeen
❗️اگر بهعقب برگردیم و حکومتهای مختلف ایران را بررسی کنیم، متوجه میشویم این دشمنی حتی وقتی آخوندها سر کار نبودند هم وجود داشت. بیایید به چند نقطهی تاریخ سفر کنیم:
🔺برمیگردیم 70 سال پیش؛
وقتی دکتر مصدق میخواست نفت ایران را از چنگال خارجیها دربیاورد، آمریکاییها سرنگونش کردند. دکتر مصدق روحانی و آخوند نبود، مگر نه؟
🔺بیایید برویم به 80 سال پیش؛
روزی که «انگلیسیها و روسها» در جریان جنگ جهانی به ایران حمله کردند و هزار مصیبت بر سرمان آوردند. رضاشاه حکومت میکرد. او نیز یک آیتالله نبود!
🔺نظرتان چیست که برویم به 85 سال پیش؟
وقتی آمریکاییها خاک تخت جمشید را زیرورو کردند و بیش از سی هزار قطعه عتیقهی باستانیمان را بهراحتی آبخوردن به کشورشان بردند. آن روز هم رضاشاه حکومت میکرد، نه یک عالم دینی.
🔺با ماشین زمان برویم به 100 سال پیش؛
آن روزی که انگلیسیها قحطی بزرگی در ایران به راه انداختند و چند میلیون نفر را به سینهی قبرستان فرستادند. آن روزها از تلخترین روزهای تاریخ مردم مظلوم ایران است که در فیلم یتیمخانۀ ایران به تصویر کشیده شده. آن موقع احمدشاه از سلسلۀ قاجار بر ایران حکومت میکرد. احمدشاه که روحانی نبود، بود؟
🔺160 سال پیش چطور است؟
برویم ببینیم آن موقع چه خبر بوده. انگلیسیها «پاکستان و افغانستان» را از ایران جدا کردند. مملکت را ناصرالدینشاه قاجار اداره میکرد. آخوندها هم سر کار نبودند.
اگر بخواهیم همینطور عقب برویم، باز هم حوادث دیگری هست که نشان میدهد نوع حکومت ایران مهم نیست، آنها هرگاه بتوانند به ما ضربه بزنند، میزنند.
@Gahadetabeen
✅ چرا اینبار ایرانیان خارج از کشور، کنش سیاسی دارند؟
🔺 در دورههای گذشته سابقه نداشت ایرانیان خارج از کشور به این شکل خودشون را حامی آشوبها نشون بدن. جایگاه مردم ایران هم در این دورهها ثابت بوده. پس چه چیز برای ایرانیان خارج از کشور تغییر کرده که اینگونه بی مهابا و عصبی به میدان بی آیند ؟
ایرانیان خارج از کشور به 3 دلیل تحت فشار هستند:
🔸 1.به دلیل رکود دوران پسا کرونا.رکود ناشی از کرونا به قدری شدید بود که در سال 2020 قیمت نفت منفی شد.یعنی اگه کشوری میخواست نفت بفروشه،باید یک پولی هم میداد تا کسی نفتشو بخره.چون به خاطر کرونا حمل و نقل و برخی از صنایع کاهش یافت و منجر به کاهش تقاضا در انرژی و نفت شد.بعد از کرونا و افزایش ناگهانی تقاضا،قیمت انرژی ناگهانی افزایش یافت و کشورهای اروپایی به دلیل اینکه واردکننده اصلی انرژی هستن،تورم شدیدی رو تحمل کردن.
🔸 2.باشروع جنگ اوکراین،موج جدیدی از تورمجهانی شکل گرفت.بجز چند کشور اروپایی، بقیه جهان از تحریم علیه روسیه پیروی نکردن و همین تحریم منجر به تورم شدیدتر در حوزه انرژی در اروپا شد. مثلا،تورم در اتحادیه اروپا تو یک سال، 4 برابر شد و از 3 به 12درصد رسید.تورم هلند 6 برابر شد و از 3 به 18 درصد رسید. در آلمان هم مجموع حاملهای انرژی 43درصد گرون شد. گاز خانگی 109 درصد و حتی هیزم هم 108 درصد گرون شد.
🔸 3. در سالهای اخیر، دولتهای راست افراطی در اروپا سر کار اومدن. مثلا در انگلیس بعد از چندبار تغییر نخست وزیر، نهایتا ریشی سوناک،از حزب محافظه کار انگلیس سر کار اومد. در دولتهای راست افراطی، نگاه نژادپرستانه و مقابله با مهاجرین حاکمه و در جو فعلی برخی کشورها به ویژه آلمان، مهاجرین تحت فشار هستن.
👆 به این3 دلیل
ایرانیانی که رفتن اروپا تا زندگی خوبی داشته باشن، حالا هم تحت فشار تورمی و هم تحت فشار مهاجرستیزی هستن. برای کم شدن این فشارها، نیاز به کنش سیاسی دارن. این کنش باعث میشه مورد توجه رسانهها باشن و NGOها ازشون حمایت کنن. حالا اگه این کنش علیه کشور خودشون باشه، از برچسب مهاجر بودن هم دور میشن و تو اروپا چه کاری راحت تر از تجمع علیه ایران.
🔹 به عبارتی دیگه، ایرانیان خارج از کشور نگران مردم داخل نیستن و شرایط زندگیشون آنها را مجبور به کنشگری کرده. همونایی که حتی یک بار هم برای تحریم دارویی تجمع نکردن. اینکنش ها تو آلمان بیشتر بوده چون اونجا هم تورم و هم نژاد پرستی بیشتره. مثل تجمع برلین.
بهمین دلایل و اقدامات رسانه ای در رسانه های خارجی و بازتاب حوادث داخل ایران توسط پروپاگاندای غرب این امر را بر آنها مشتبه کرده بود تا باور کنند عن غریب وارد ایران خواهند شد و از زندگی نکبت باری که به آن گرفتار شده اند رهایی خواهند یافت . حال با فروکش کردن مسائل داخلی ناامیدی بیشتری بر این قشر مستولی شده و عصبیت بیشتری نشان می دهند در اینجا لازم است مدیران رسانه در دولت و حاکمیت از واقعیات زندگی ایرانیان مفلوک در غرب فیلم های مستندی تهیه نمایند و دستگاه سیاست خارجه هم آندسته از این جریان را که جرایمی ندارند و شرایط برگشت دارند را شناسایی و در قبال قبول مصاحبه و گفتن واقعیات غرب به کشور بازگردانند .
@Gahadetabeen
تحلیل_اندیشکدههای_غربی_درباره_رویدادهای_اخیر_ایران.pdf
1.98M
♦️ تحلیل #اندیشکدههای_غربی درباره حوادث اخیر ایران
▫️تجمیع و تحلیل مطالب منتشرشده در اندیشکدههای غربی شامل یادداشتها، مقالات، نشستها، کنفرانسها و مصاحبههای مختلف، از اندیشکده #بروکینگز تا موسسه هادسون و بنیاد دیلکارنگی و #بنیاد_دفاع_از_دمکراسی
@Gahadetabeen
🚨اهمیت سرمایه اجتماعی در گام دوم انقلاب:
🔻سرمایه اجتماعی، عبارت است از یک ظرفیت (جوهر اجتماعی) که هماهنگی و همکاری را در جامعه و گروه، تسهیل می کند. در واقع، می توان سرمایه اجتماعی را یک مفهوم مرکب که دارای سه بعد: ساختار، محتوا و کارکرد است، تلقی نمود که ساختار اجتماعی آن، همان شبکه ارتباطات اجتماعی است و محتوای آن، عبارت از اعتماد و هنجارهای اجتماعی است و کارکرد آن نیز همان عمل متقابل اجتماعی است.
🔻امروزه در کنار سرمایه های انسانی و اقتصادی، سرمایه دیگری به نام سرمایه اجتماعی (social capital) نیز مورد توجه قرار گرفته است. سرمایه اجتماعی، یا بعد معنوی یک اجتماع، میراثی تاریخی است که از طریق تشویق افراد به «همکاری» و «مشارکت» در تعاملات اجتماعی، قادر است به حل میزان بیشتری از معضلات موجود در آن اجتماع، فائق آید و حرکت به سوی رشد و توسعه شتابان اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... را امکان پذیر سازد.
در واقع، سرمایه اجتماعی را می توان در کنار سرمایه های اقتصادی و انسانی، بخشی از ثروت ملّی به حساب آورد که بستر مناسبی برای بهره برداری از سرمایه انسانی و فیزیکی (مادّی) و راهی برای نیل به موفقیت قلمداد می شود.
🔸ابعاد سرمایه اجتماعی
در یک دسته بندی، سرمایه اجتماعی به سه بُعد: ساختاری، شناختی و ارتباطی تقسیم می شود که در ادامه به بررسی هر یک از این ابعاد می پردازیم.
1. بعد ساختاری:
این بُعد، به سه دسته زیر تقسیم می شود:
الف: پیوندهای موجود در شبکه، شامل: وسعت و شدت ارتباطات موجود در شبکه.
ب: شکل و ترکیب شبکه، شامل: سلسله مراتب شبکه، میزان ارتباط پذیری و تراکم شبکه.
ج: تناسب سازمانی، مثلاً: تا چه انداره شبکه ایجاد شده برای یک هدف خاص، ممکن است برای اهداف دیگر نیز استفاده شود.
2. بعد شناختی:
این بعد که محور آن، شناخت (یعنی فعالیّت های ذهنی، عقلی و اندیشه ای) است، با استفاده از زبان مشترک، بینش مشترکی از اهداف و ارزش ها را برای اعضای شبکه فراهم می کند و مقدمه فعالیت بهینه آنان در نظام اجتماعی را فراهم می نماید و شامل: زبان، علائم مشترک و روایت های مشترک است.
3. بعد ارتباطی:
این بعد، شامل مؤلّفه هایی چون: اعتماد، هنجارها، تعهدات، روابط متقابل و تعیین هویت مشترک است.
✅✅شرط تحقق عینی بیانیه گام دوم انقلاب
با این توصیف و تفصیل می توان اذعان نمود که رهبر انقلاب به درستی نقطه #قوت_نظام را نشانه رفته و دلیل اینکه رک و شفاف در قبال ساختارهای موجود از عامل و اراده انسانی سخن می راند، این است که #جوان، منشا و مبنای قدرت و اقتدار نظام می باشد، و این بیان و بیانیه نیز حرکت رو به جلویی است که گام های بعدی انقلاب را تسریع می بخشد.
در دنیایی که قدرت و تنازع بقا و جلب منفعت حرف اول و آخر را می زند، این نیروی انسانی مومن و انقلابی است که می تواند منشا تحول و تغییر در کشور و منطقه و جهان قرار بگیرد و حال و هوای انسانی و ایمانی به جهان بشریت اعطا نماید.
🔻مدیریت محافظه کار و فرسوده فقط باعث درجا زدن و اتلاف فرصت ها و قدرت های نظام می شود و به جای سرعت بخشیدن به قطار انقلاب، نقش سرعت گیر و دست اندازهای درونی را برای نظام ایفا می نماید. رویش های انقلاب همان هایی هستند که در جلسات متعددی مثل دانشجویان و طلاب و شاعران و مداحان و اندیشمندان و هنرمندان به دیدار ایدئولوگ انقلاب می شتابند و مورد خطاب ایشان برای حرکت در مسیر تحقق آرمان های انقلابی واقع می شوند.
🔻#بیانیه_گام_دوم اگر بخواهد توان عینی و تحقق خارجی خود را تجربه نماید و به منصه ظهور برسد و منشا تحول و اثر قرار گیرد، بایستی بی تعارف در سطح رسمی و قلمروهای غیررسمی و مردمی، شاهد حضور جوانان و نیروی مستعد مومن انقلابی باشیم تا کمترین اتلاف انرژی در خصوص منابع و توان و اقتدار و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی و ... در کشور داشته باشیم .
✅ نفی #اشراف_سیاسی_قبیله_اصولگرا
@Gahadetabeen