#زیارت_روز_چهارشنبہ
⇜زیارت امام موسی کاظم(ع)
⇜امام رضا(ع)و امام محمدتقی(ع)
⇜امام علی النقی (ع)
■⇨ @Ganje_arsh
نیایش صبحگاهی 🌺 🍃 🌺
ﺧﺪﺍی مهربانم🙏
ﮔﻮﺷﻪ ﭼﺸﻤﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﺗﺎ
👈ﻫﺮﺭﻧﺠﯽ ﺑﻪ ﺭﺣﻤﺖ
👈ﻫﺮﻏﺼﻪﺍﯼ ﺑﻪ ﺷﺎﺩﯼ
👈ﻫﺮ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ
👈ﻫﺮ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﯼ ﺑﻪ آﺳﺎﯾﺶ
👈ﻫﺮ ﻧﺎﻣﻤﮑﻨﯽ ﺑﻪ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﺷﻮﺩ
خدایا🙏
ناامیدے را از وجود ما
خط بزن وعشق ❤ وامید را برما
ببخش وتقدیردوستانمان
راچنان زیبابنویس
که گویی دربهشت🌹
زندگی میکند🙏
آمین یا حَیُّ یا قَیّوم 🙏
ای زنده، ای پاینده 🙏
■⇨ @Ganje_arsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋
صبح زیباتون بخیر ☕ ❄️ 😊
❄️امیدوارم توشه
💕امروزتون پُر باشه
❄️از سلامتی، نشاط
💕دلخوشی
❄️عاقبت بخیری
💕عشق و محبت
❄️وخوشبختی و شادی
■⇨ @Ganje_arsh
.🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
شنیده ام وقتی فردی به خدا می گوید من مسلمانم،فقر و آزمایش های سخت و دردناکی را باید پس بدهد تا درستی حرفش به خودش و خدا ثابت شود. این درست است؟ نمی شود میلیاردر بود و ایمان داشت مانند حضرت سلیمان؟
🌺 پاسخ:
امتحان الهي ممکن است براي همه رخ دهد تنها براي ثروت مندان نيست هرکسي ممکن است به نحوي خاص امتحان گردد . امتحان يک سنّت الهي است که در تمام امت هاي پيشين جاري بوده است و حتّي شامل انبياء بزرگ الهي نيز شده است. آنها نيز با شديدترين و سخت ترين آزمايش ها روبرو بوده اند. امتحان و آزمايش الهي از سنّت هاي دائمي پروردگار براي همه انسان هاست.
👈آزمون هاي الهي جنبه پرورشي دارد؛ يعني همان گونه که «طلا» را به بوته مي برند تا زير فشار آتش ناخالصي هايش بسوزد و خالص گردد يا سربازان را با کارها و اعمال سنگين و خشن تمرين مقاومت و پايداري مي دهند تا سطح کارآئي آنها را از اين طريق بالا برند، آزمون هاي الهي درست به همين صورت است. انسان ها را مقاوم تر، آگاه تر و خالص تر مي سازد و در يک کلمه آزمون هاي الهي وسيله تکامل و پرورش روح و جسم انسان است.(1)
🌱درباره فراز دوم سوال بايد گفت : ثروت و ايمان باهم در تعارض نيست به گفته مولوي :
چيست دنيا از خدا غافل شدن
نه قماش و نقره و فرزند و زن .
1- پي نوشت
(1). ناصر مکارم . پيام قرآن، درالکتب الاسلاميه، تهران، 1386هـ.ش، چاپ نهم، ج 4 ص 549.
#اعتقادی
■⇨ @Ganje_arsh
✨﷽✨
🌼کار خدا بدون حکمت نیست
✍تنها بازمانده یک کشتی شکسته به جزیره کوچک خالی از سکنه ای افتاد. او با دلی لرزان دعا کرد که خدا نجاتش دهد. اگر چه روزها افق را به دنبال یاری رسانی از نظر می گذراند کسی نمی آمد. سرانجام خسته و از پا افتاده موفق شد از تخته پاره ها کلبه ای بسازد تا خود را از عوامل زیان بار محافظت کند و دارایی های اندکش را در آن نگه دارد.
اما روزی که برای جستجوی غذا بیرون رفته بود، به هنگام برگشت دید که کلبه اش در حال سوختن است و دودی از آن به آسمان می رود. متأسفانه بدترین اتفاق ممکن افتاده و همه چیز از دست رفته بود. از شدت خشم و اندوه درجا خشکش زد و فریاد زد: خدایا چطور راضی شدی با من چنین کاری کنی؟ صبح روز بعد با صدای بوق کشتی ای که به ساحل نزدیک می شد از خواب پرید. کشتی ای آمده بود تا نجاتش دهد. مرد خسته، از نجات دهندگانش پرسید: شما از کجا فهمیدید من در اینجا هستم؟
آنها جواب دادند، ما متوجه علائمی که با دود می دادی شدیم!! به یاد داشته باش: اگر کلبه ات سوخت و خاکستر شد، ممکن است دودهای برخاسته از آن، علائمی باشد که عظمت و بزرگی خدا را به کمک می خواند. و فراموش نکنید هیچ کار خدا بدون حکمت نیست
■⇨ @Ganje_arsh
#موفقیت
🍂🍃 یٰـا بـاعث 🍂🍃
🖊 جهت موفقیت در هر ڪارے چه
مادے و چه معنوے هر روز ۵۷۳ مرتبه
تا به پایان رساندن ڪار گفته شود
■⇨ @Ganje_arsh
✨﷽✨
🔴حکایت
✍نقل است که شیخ الرئیس ابوعلی سینا وقتی از سفرش به جایی رسید اسب را بر درختی بست و کاه پیش او ریخت و سفره پیش خود نهاد تا چیزی بخورد . روستایی سوار سوار بر الاغ آنجا رسید .از خرش فرود آمد و خر خود را در پهلوی اسب ابوعلی سینا بست تا در خوردن کاه شریک او شود و خود را به شیخ نهاد تا بر سفره نشیند.
شیخ گفت: خر را پهلوی اسب من مبند که همین دم لگد زند و پایش بشکند. روستایی آن سخن را نشنیده گرفت، با شیخ به نان خوردن مشغول گشت. ناگاه اسب لگدی زد. روستایی گفت: اسب تو خر مرا لنگ کرد. شیخ ساکت شد و خود را لال ظاهر نمود. روستایی او را کشان کشان نزد قاضی برد. قاضی از حال سوال کرد. شیخ هم چنان خاموش بود. قاضی به روستایی گفت: این مرد لال است؟ روستایی گفت: این لال نیست بلکه خود را لال ظاهر ساخته تا اینکه تاوان خر مرا ندهد. پیش از این با من سخن گفته. قاضی پرسید : با تو سخن گفت؟
او جواب داد که: گفت خر را پهلوی اسب من نبند که لگد بزند و پایش بشکند. قاضی خندید و بر دانش شیخ آفرین گفت. شیخ پاسخی گفت که زان پس درزبان پارسی مثل گشت: جواب ابلهان خاموشی است.
📘امثال و حکم علی اکبر دهخدا
■⇨ @Ganje_arsh
#امام_جواد علیه السلام:
💠 الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ إلی ثَلاثِ خِصال: تَوْفیق مِنَ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ، وَواعِظ مِنْ نَفْسِهِ، وَقَبُول مِمَّنْ یَنْصَحُهُ
❇️ مؤمن در هر حال نیازمند به سه خصلت است: توفیق از طرف خداوند متعال، واعظی از درون خود، قبول و پذیرش نصیحت كسی كه او را نصیحت نماید.
📚 بحارالانوار، جلد ۷۵، صفحه ۳۵۸
■⇨ @Ganje_arsh
✅اخلاق
✍پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند : سه چیز است که هر کس نداشته باشد نه از من است و نه از خداى عزّوجلّ. عرض شد: اى رسول خدا! آنها کدامند؟ فرمودند :
1⃣ بردبارى که به وسیله آن جهالت نادان را دفع کند.
2⃣ اخلاق خوش که با آن در میان مردم زندگى کند.
3⃣ پارسایى که او را از نافرمانى خدا باز دارد.
📚 خصال ، ص ۱۴۵ ، ح ۱۷۲ .
■⇨ @Ganje_arsh
✨﷽✨
✅شُتر دیدی ندیدی
✍️من خودم شنیدم که مدیرش داشت دعواش میکرد، حتماً چیزایی که در موردش میگن درسته! من خودم نامه انتقالیاش از یه واحد به واحد دیگه رو دیدم؛ حتماً یه کاری کرده که جابهجاش کردن! من خودم اونا رو توی سالن دادگاه دیدم، احتمالاً بینشون اختلاف افتاده! چجوری خواهرت به این سرعت خونه خریده، حتماً بابات بهش کمک مالی کرده، اما به تو نگفته!
چجوری توی کارش اینهمه رشد کرده، حتماً از یه رانت، یا حمایتِ ویژهای استفاده میکنه، که هیچوقت دست تو بهش نرسیده! و..؛ اگر عادت دارید دیدنها و شنیدنهای شما حتماً برای شما یک توقف ذهنی ایجاد کرده، و شما رو به نتیجه خاصی برسونند،نشونه اینه که به سطحی از تجاوزگری مبتلایید و از قضاوت دیگران هیچ ترسی ندارید.
آنچه میبینید یا میشنوید در اکثر موارد صرفاً همانی نیست که ظاهراً در حال وقوع است! و شما، با دیدنها یا شنیدنها در معرض آزمودنِ خویشید! شُتر دیدی ندیدی؛ "هُنرِ قلبهای سالم است"
■⇨ @Ganje_arsh
#حدیث
💚حضرت زهرا سلاماللهعلیها:
💕هركه
عبادتهاى خالصانه اش را
نزد خداوند بفرستد،
خـداوند بهترين مصلحت ها را
بر او فرو فرستد...💕
📚مجموعه ورّام، ج۲، ص۱۰۸
■⇨ @Ganje_arsh