eitaa logo
گرافیلما
55 دنبال‌کننده
130 عکس
116 ویدیو
2 فایل
کارگروه تخصصی فیلم «جور دیگر باید دید» ادمین: @ensankade1 https://gerafekr.ir
مشاهده در ایتا
دانلود
اینگمار برگمان:  "امروزه همه می‌گویند هنر باید به سیاست بپردازد. اما من بر این باورم که هنر باید به اخلاق بپردازد که براستی سرانجام به سیاست هم راه می‌دهد." از کتاب "برگمان به روایت برگمان"
«پزشکی، حقوق، تجارت یا مهندسی، همه اینها برای زندگی لازمند اما شعر، زیبایی، افسانه، عشق... اینها چیزهایی هستند که به خاطرشان زنده می‌مانیم. به قول والت ویتمن: ای من! ای زندگی! در میان این همه پرسش‌های مکرر در میان زنجیره بی‌پایان بی‌ایمانان در شهرهای آکنده از ابلهان به چه باید دل خوش کرد؟! پاسخ: به اینکه تو اینجایی که زندگی هست و یگانگی! که نمایش بزرگ همچنان پابرجاست تا تو هم، کلامی بر آن بیفزایی» دیالوگی از فیلم "انجمن شاعران مرده"  ساخته "پیتر ویر"
به نام خدای مهربون سلام به همه‌ی عزیزای کانال گرافیلما 😍 حدودا ۷ ماه و ۱۶ روز از آخرین فعالیتی که داشتیم میگذره. اگه یادتون باشه آخرین بار باهم راجع به فیلم "انجمن شاعران مرده" گپ و گفت کردیم. امروز می‌خوایم این خبر خوش رو بهتون بدیم که داریم براتون یه عالمه برنامه خوب آماده می‌کنیم. از جلسات هفتگی تماشا و تحلیل فیلم بگیر تا ... . برنامه‌های متنوعی که اجراش اول از همه به یاری خدا و بعد به همّت ما و همینطور به پشتیبانی (معنوی و مادی) شما عزیزان بستگی داره.
برای شروع میریم که داشته باشیم یکی از نکته‌های استادمون رو راجع به سینما 👇🏻💪🏻 استاد؟! 🤔 راستی یایدمون رفت بگیم که در دور جدید فعالیت‌هامون، بازم در خدمت استاد "نادر خواجه‌زاده" خواهیم بود و ایشالا این بار می‌خوایم کارای جدی‌تری به کمک آقا نادر برای شما انجام بدیم.
سینما و توسعه فردی.mp3
3.04M
❓سینما چگونه باعث توسعه فردی و توسعه وجودی می‌شود؟ 👨🏻‍🏫 استاد 🪴 @Gerafilma
حالا نوبته معرفی اولین برنامه‌ایست که براتون تدارک دیدیم 🤗 قبلش یه گزارش کار از کارایی که قبلا انجام دادیم. ما تو سال‌های قبل ۲ سری جلسات تحلیل فیلم برگزار کردیم. 1⃣ اولی تو سال ۱۳۹۸ بود که که ۷ فیلم رو تو دفتر مجموعه‌مون (چشمه جاری آسمان) روی پرده پخش و بعدش تحلیل کردیم. 2⃣ دومی هم تو سال ۱۳۹۹ بود که ۷ فیلم را بصورت مجازی (بدلیل شیوع کرونا) تحلیل کردیم. ایشالا از ۱۹ اردیبهشت دور جدید جلسات تحلیل فیلم رو شروع می‌کنیم 🤩 این بار جلساتمون رو با یکی از فیلم‌های روی پرده سینما شروع می‌کنیم. فیلم "جنگ جهانی سوم" 👇🏻
1⃣ 👁 سلسله جلسات «جور دیگر باید دید...» فصل سوم فیلم اول 🎥 فیلم: جنگ جهانی سوم کارگردان: هومن سیدی 👨‍🏫 با حضور استاد نادر خواجه‌زاده 📬 دعوت‌کننده: حسینیان @ensankade1 (در صورت تمایل به شرکت، با دعوت‌کننده در ارتباط باشید) 📌 میریم فیلم رو با هم می‌بینیم و بعد در موردش گپ می‌زنیم تا به عمقی برسیم.. 🗓 سه‌شنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ تماشای فیلم: ساعت ۱۴ تا ۱۶ گفتگو: ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ 📺 محل دیدن فیلم: سینما بهمن میدان انقلاب تهران محل گفتگو درخصوص فیلم: یکی از کافه‌های اطراف سینما 💎 سرمایه‌گذاری: ۵۰ هزارتومان (بلیط سینما + حضور در کارگاه گفتگو) 🪴 @Gerafilma
خب الان نوبت اینه که درباره‌ی فیلم "جنگ جهانی سوم" یه سری اطلاعات بهتون بدیم 😎
داستان فیلم "جنگ جهانی سوم": این فیلم داستان کارگری روز مزد را روایت می‌کند که به‌طور تصادفی برای بازی در نقش «آدولف هیتلر» در یک فیلم ایرانی دربارۀ جنگ جهانی دوم انتخاب می‌شود.
چند عکس از فیلم "جنگ جهانی سوم"
حتما تو عکس‌هایی که از فیلم جنگ جهانی سوم براتون گذاشتیم، محسن طنابنده رو در نقش آدولف هیتلر دیدید. حالا اگه می‌خواید لحظاتی از بازی آقا محسن رو تو فیلم در نقش هیتلر ببینید، دومین تیزر فیلم رو از دست ندید 👇🏻 راستی تا یادمون نرفته بگیم که این نقش واسه آقا محسن چند جایزه بین‌المللی از کشورهایی مثل ایتالیا، صربستان و آمریکا بهمراه داشته 🏆🥇
یه نکته برای عزیزانی که تا به حال در جلسات تحلیل فیلم گرافیلما شرکت نکردن 👇🏻 می‌دونید فرق جلسات تحلیل ما و جلساتی که در رسانه‌های آپارات و یوتیوب پخش میشه، یا در تلویزیون و برنامه‌هایی مثل هفت برگزار میشه، چیه؟ این جلسات تحلیل و نقد فیلم که با عنوان "جور دیگر باید دید" برگزار شده تفاوت‌هایی با روال معمول جلسات نقد فیلم داره: 1⃣ اولاً نظر نهایی برآیند گفتگوهای تمام حاضران هست و استاد منتقد تنها به پیشبرد بحث کمک می‌کنه و جمع‌بندی و تکمیل رو انجام می‌ده. 2⃣ دوماً لزوماً قرار نیست به فیلم برچسب بد یا خوب زده بشه، رویکرد داوری صرف نداشته و غالباً تاکید بر تحلیل و کارکرد توسعه‌ی فردی و توسعه‌ی فرهنگی فیلم و در نهایت پیشنهادهایی برای تکمیل کاستی‌هایش هست. 3⃣ در نهایت اینکه چند دوره برگزاری این جلسات و تماشای حدود ۳۰ فیلم در ژانرهای متفاوت حاکی از تجربه‌ی لذت‌بخش حاضران در تماشای جمعی و همینطور لذت مضاعفشون از گفتگویی سالم، تفکرزا و احساس‌برانگیز بوده و اذعان به اینکه بعد از این جلسات فیلم‌ها را جور دیگری دیده‌اند. 🪴 @Gerafilma
در ادامه بریم واسه مطالعه‌ی یه یادداشت درباره‌ی فیلم "جنگ جهانی سوم" 👇🏻 خیالتون تخت. داستان فیلم رو اسپویل نمی‌کنه.
🔻 یادداشت کوتاهی بر فیلم «جنگ جهانی سوم» ✍️ شاهپور شهبازی دیشب فیلم «جنگ جهانی سوم» (هومن سیدی) را دیدم. سال‌ها پیش در کتاب «دراماتورژی فیلم» نوشتم: «سینما چشم نیست، چشم‌هاست. صدا نیست، صداهاست. دهان نیست، دهان‌هاست. سینما رنگین‌کمان هزاران چهره است. آینه‌ای در برابر آینه. سینما سمفونی شکوهمند رقص خیال است. کهکشان تسلای دشنه و درد. صدای زخم قربانی. تردید پاهای خسته. یقین دست‌های امیدوار. سینما تردستی با گوی قلب و زبان و فهم است ...» فیلم «جنگ جهانی سوم» اما به ما می‌گوید، سینما صدا نیست، نکبتِ خفقان است. دهان نیست، وراجی منافع است. چشم نیست، کوری جمعی است. نگاه نیست، تباهی دیدن است. اخلاق نیست، فروپاشی ارزش‌هاست. سینما دوست نمی‌سازد، دشنه می‌افریند. رستگار نمی‌کند، دوزخ می‌سازد. عطوفت نمی‌بخشد، بیگانگی تقدیم می‌کند. رهایی نمی‌آورد، زنجیر را اکسیژن می‌کند. اخلاق نمی‌سازد، افق‌‌ها را محو می‌کند. سینما خیال می‌آفریند اما خاکستر تقدیم می‌کند. پناه می‌دهد اما ویران می‌کند. امید می‌سازد اما گورستان حفر می‌دهد. سینما از قربانی، جلاد می‌سازد. از همکار، همدست جنایت. از کارگردان، تفرعن بیگانگی، از کارگر بیکار، کارگردان مرگ، از تهیه کننده‌ی سینما، هم‌پیمانِ قرمساق. سینما از عاشقِ شکیب، هیلترِ شقی می‌سازد و از سینمایی‌های هنرمند، نازی‌های اتاق گاز. سینما تنوع چهره‌ها، دست‌ها، دهان‌هاست که از زلالی و آلودگی یک چشمه سبز می‌شوند. زیبایی و زشتی توامان. هم این است و هم آن. «جنگ جهانی سوم» سینماست.