عزیزان زیادی پس از مشاهده این مطلب در خصوصی پیام داده و ابراز محبت و نگرانی کرد ه اند .
چون پاسخ جداگانه به تک تک این بزرگواران برایم میسر نیست . همینجا از همه عزیزان تشکر می کنم .🌷
محتاج دعایتان هستم 🙏
سردار دستمریزاد🌹
چندی پیش یکی خطاب به سردار قاسم سلیمانی نوشت «#سردار_برگرد» و دیگری نوشت «#سردار_بجنگ» هر دو هم از سر دلسوزی بود .
من برای سردار تعیین تکلیف نمی کنم؛ چون او گوش به فرمان رهبر است و از او کسب تکلیف می کند . از اینرو پسندم آنچه را جانان پسندد.
اما من بر اساس «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» به سردار سلیمانی و همکارانش می گویم :
سردار از شما و همکارانتان ممنونیم 👇
.
چرا که ثابت شده است در دنیای فعلی، این تک ستاره ها نیستند که موفق اند، بلکه موفقیت از آنِ یک گروه و تیم هماهنگ است و مجموعه سپاه پراست از ستاره هایی همچون قاسم سلیمانی
سردار متشکریم 👇
چون هر جا ملت و کشور با مشکل مواجه می شود این شما هستید که دلسوزانه جان خود را به خطر می اندازید تا ما رفاه و اسایش و امنیت داشته باشیم.
سردار ممنونتیم 👇
وقتی دشمن بعثی با حمایت دو ابر قدرت و پشتیبانی کشورهای عربی به کشور ما حمله کرد، شماها بودید که پیشاپیش سایر نیروهای مسلح و بسیج مردمی از ما دفاع کردید .
سردار متشکریم👇
زمانی که منافقین مردم بیگناه این مرز و بوم را وحشیانه شکنجه می کردند و می کشتند ، این شما بودید که جان شیرین خود را سپر بلا ی ما کردید و آنان را سرکوب کردید .
سردار خدا قوت👇
این شما بودید که پس از جنگ، به جای استراحت و عزلت گزینی در کنج پادگان ها، تمام امکانات خود را بسیج کردید تا ابرپروژه هایی که خارجی ها (با وجود گرفتن بودجه چند برابری) آن را ناتمام رها کرده بودند ، به سرانجام برسانید تا ملت از منافع آن بهره ببرند و دولت ها نیز با افتتاح آنها، پُزَش را بدهند .
سردار دستمریزاد👇
هنگامی که برخی از مسئولین همصدا با دشمنان خارجی ، یأس و ناامیدی و بی کفایتی جوانان را به جامعه پمپاژ می کردند ، شما پیش قراول جوانان متعهد و متخصصی شدید که در حوزه تکنولوژی برتر (هوافضا، سلول های بنیادی، ماهواره ، انرژی هسته ای ، صنایع دفاعی و ...) کشور را به جرگه سرآمدان این عرصه وارد کردید و «#ما_می_توانیم» را در عمل اثبات کردید .
سردار بارک الله👇
زمانی که هر روز ترس و دلهره هواپیماربایی ، سفر را به کام مسافرین هوایی و خانواده آنان تلخ می کرد، شما قدرتمندانه امنیت پرواز را بر عهده گرفتید و برای همیشه وقوع این حوادث تلخ را از اذهان مردم پاک کردید .
سردار خسته نباشی 👇
در هنگامه ای که کشورهای همسایه بخاطر جنایت های طالبان و داعش و ... در آتش جنگ و خونریزی می سوختند ، شما در قامت «الهه نجات» ظاهر شدید و همه برنامه ریزی 20 ساله استکبار و کشورهای مزدور منطنقه را نقش بر آب کردید و ملت و کشور خود را از این حوادث هولناک مصون نگه داشتید .
سردار دمت گرم 👇
وقتی دشمنان با خروج از برجام نقض عهد کردند و کشور در معرض تهدید خارجی و نابسامانی اقتصادی قرار گرفت و کشور نیاز به همدلی و گذشت پیدا کرد . شما به جای شماتت و ملامت کسانی که در این چند سال از هیچ جفایی در حق شما کوتاهی نکرده بودند، بزرگوارانه و متواضعانه دست همکاری بسوی مسئولین دراز کردید و منافع کشور و ملت را بر دلخوری های گذشته ترجیح دادید تا مردم شاکر و فهیم ما از این پیچِ خطرناک و گذرِ حساسِ تاریخی به سلامت و سربلند عبور کنند.
سردار دوستت داریم👇
بخاطر اینکه ناسپاسی ها و متلک پرانی بعضی از روشنفکران غرب زده، نمایندگان مجلس و سلبریتی ها را به دل نمی گیری و کریمانه از آن گذر می کنی و از آن دختر بد حجاب تا آن دانشجوی منتقد نظام رافرزند خود دانسته و برای آنان خیر خواهی و دلسوزی می کنی و...
✍#امیرحمزه_مهرابی
کانال گرا محلی برای تحلیل های جدید و یادداشتهای تولیدی👇
@Gera_97
سلام بر دوستان عزیز
به دلیل شرایط خاص جسمی(سرگیجه) به تشخیص پزشکان یک عمل جراحی مختصر در ناحیه سر در پیش دارم.
ممکن است تا یکی دو هفته حجم یادداشتهایم کاهش پیدا کند.
استدعا دارم :🔻
1⃣.برای بهبودی همه مرضای اسلام و جانبازان عزیز و این حقیر دعا کنید.
2⃣.در این مدت صبوری کنید و در کانال " گرا"
حضور داشته باشید و با مرور آرشیو مطالب و محدود یادداشتهایم با برادر خود همراهی کنید .
به بزرگواری خودتان عذر مرا بپذیرید.
امیر حمزه مهرابی
@Gera_97
هدایت شده از A.H M
یا دداشتی از دکتر محمدجواد توکلی در مورد مشکلات نظام اقتصادی -سیاسی
البته ایشان با نگاهی ساختار گرایانه ، از نقش افراد( مبتنی بر رویکرد رفتار گرایی) غفلت ورزیده اند .
نکته ای که اینجانب در یادداشتهایم همیشه بر آن تاکید ورزیده ام این است که:
جامعه به مثابه یک سیستم است و باید در تجزیه و تحلیل ها، همه ابعاد را مد نظر داشت( ساختارگرایی، رفتارگرایی ، کارکرد گرایی و..).
در عین حال نوشته قابل تاملی است 👇
هدایت شده از A.H M
✅ مشکل در نظام اقتصاد سیاسی است نه افراد!
✍دکتر محمدجواد توکلی اقتصاددان
🔻 اینکه رییس بانک مرکزی تصمیم اشتباه میگیرد، نماینده مجلس قانون نامناسب تصویب می کند، به این خاطر نیست که الزاما اینها افراد بدی هستند. انتخاب های بد تا حدود زیادی محصول نظام دموکراتیک اقتصاد سیاسی کشور است که در آن تلاقی نظام سیاسی و اقتصادی تولید رانت می کند و بر بازیگران آن فشار می آورد که برای حفظ در قدرت، دست به لابی گری بزنند.
✅ این یافته اقتصاددانان بزرگی همچون ارو و بوکانان است که به تحلیل مشکل انتخاب عمومی پرداختند. در غرب این مشکل را تا حدودی با دیکتاتوری حزب حل کردند، حزب بدنه کارشناسی دارد که بلندمدت و ملی فکر می کند، نه اینکه مثل نماینده یک شهر کوچک کوتاهمدت و منطقه ای و حتی شخصی فکر کند. هرچند حزب هم مشکلاتی همچون وابستگی تامین مالی به ثروتمندان را دارد، حداقل بخشی از مشکلات انتخاب عمومی را حل کرده است.
✳️ اگر ما بخواهیم مشکلاتمان را ریشهای حل کنیم، چارهای نداریم جز اینکه الگوی حکمرانی اقتصاد سیاسی مان را ارتقا بدهیم، حالا یا با حزب، یا با مجلس تخصصی و یا هر روش دیگر. اگر این اقدام نشود، باز هم نماینده درگیر لابیگری با وزیر و رییس بانک مرکزی و رییس سازمان برنامه و بودجه می شود که منابع را به سمت حوزه انتخابیه خودش بکشد، دولتیها هم برای گریز از سؤال و استیضاح درگیر همین ماجرا میشوند. در این حالت نه برنامه توسعهای اجرا میشود و نه اسناد بودجه عملی میشوند.
🆔 Sapp.ir/Gera_97
🆔 https://sapp.ir/ostad_news
تحلیلی بر مصاحبه تلویزیونی آقای رئیس جمهور
🔸آقای روحانی! با مردم شفاف باشید.🔸
✍دکتر امیر حمزه مهرابی :
آقای روحانی در 22 بهمن سال 96درمیدان آزادی، با اشاره به اصل 59 قانون اساسی، موضوع برگزاری #همه_پرسی( رفراندم) را مطرح کرد . این موضوع مجدداً در مصاحبه تلویزیونی دیشب خود ( 15تیر 97) تکرار کردند.
اما آقای رئیس جمهور هیچگاه روشن نکردند که چه موضوع بسیار مهمی است که از راه عادی قابل حل نیست و نیاز به همه پرسی دارد؟
در #اصل_59_قانون_اساسی آمده است :
«در مسائل بسيار مهم اقتصادي ، سياسي ، اجتماعي و فرهنگي ممكن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسي و مراجعه مستقيم به آراي مردم صورت گيرد. درخواست مراجعه به آراي عمومي بايد به تصويب دو سوم مجموع نمايندگان مجلس برسد. »
🔵نکات مهم این اصل و نتیجه گیری های مهمتر :
1⃣این مسئله باید «بسیارمهم» باشد. پس مسایل عادی، جاری و حتی مهم را هم شامل نمی شود.
2⃣در زمینه اقتصادي ، سياسي ، اجتماعي و فرهنگي باشد. پس مسایل «دفاعی» و«امنیتی» را شامل نمی شود.
3⃣از اعمال «قوه مقننه» است، در نتیجه مسایل «قوه مجریه» و «قضاییه» را شامل نمی شود.
4⃣نیازبه تصويب دو سوم مجموع نمايندگان مجلس، تایید شورای نگهبان و سپس موافقت رهبری دارد. پس با سخنرانی و مصاحبه محقق نمی شود .
🔴سوالات مهم :
🔹1-این موضوع چه ربطی به قوه مجریه دارد که بعد از انقلاب از سوی دو رئیس جمهور، مطرح و پیگیری شده است ؟!
⛔️یاد آوری :
بنی صدر نیز موضوع ضرورت اجرای اصل 59 و برگزاری رفراندم، دقیقا در 22 بهمن سال 59 و در میدان آزادی مطرح ساخت و مجدداً در 10 اسفند همان سال تکرارکرد و در 14 اسفند، آن غائله معروف را بوجود آورد .
🔸2-چرا هیچیک از دو رئیس جمهو، هیچگاه مصداق آن را روشن نکردند ؟ و نگفتند :
✅آن چیزی که بسیار مهم است
✅در زندگی مردم تأثیراساسی دارد،
✅تکلیفش معلوم نیست،
✅از مسائل اختلافی است ،
✅و تنها راهکار آن همه پرسی است،
کدام است⁉️
🔹3-اگر این مسئله جزء #سیاست_های_کلان(اقتصادي ، سياسي ، اجتماعي ، فرهنگي و دفاعی ) کشوراست؟ که طبق اصل 110 قانون اساسی، از وظایف واختیارات رهبری است و رئیس جمهور و سایر قوا باید تابع اوامر ومجری دیدگاه های ایشان باشند.( مگر این که قانون اساسی را قبول نداشته باشند)
🔸4-اگر موضوعات مهمی مثل «برجام و مسئله هسته ای» است؟ پس چرا نه تنها نظر مردم را در این زمینه جویا نشدید؟ بلکه پس از امضاء برجام نیز، متن آن را در اختیار مردم قرار ندادید ؟ مگر شما بااین ادعاکه باید با مردم شفاف بود، موضوع رفراندم را مطرح نکردید؟
🔹5-اگر موضوع مربوط به «قدرت دفاعی و صنایع موشکی» یا «دفاع استراتژیک و منطقه ای» است؟ که از شمول اصل 59 خارج است و ارتباطی با وظایف رئیس جمهورنیز ندارد.
🔸6-اگر موضوع بحث شما #مذاکره_با_آمریکا ست؟ که آنهم بار ها و بارها از سوی شماها صورت گرفته و نتیجه آن هم به خوبی برای ملت روشن شده است .
🔹7-اگر موضوع به پذیرش و اجرای اسناد و لوایحی مثل: 2030 ، FATF و زیر مجموعه آن هاست؟ که جزء مسائل عادی است وقاعدتاً باید در قوه مقننه مورد بررسی قرار گیرد.( هرچند متاسفانه در هر دو مورد تلاشهایی برای دور زدن مراجع ذیربط صورت گرفته است)
🔸8-بحث دیگری که از سوی جناح لیبرال و چپ، بارها به عنوان مسئله مهم! مطرح می شود، مسئله «#رفع_حصر»فتنه گران و باغیان است. که این مسئله نیزجزء اختیارات شورای امنیت ملی و سپس قوه قضاییه است و ربطی به قوه مجریه ندارد و اساسا از دایره همه پرسی خارج است .
🔹9- می ماند همه پرسی در مورد میزان شایستگی و توانایی دولت در حل مشکلات اقتصادی، تورم ،رکود، بازارسکه ،ارز، مایحتاج عمومی مردم ،رانت خواری ، حقوق نجومی و ...
که اتفاقاً آحاد جامعه از این همه پرسی استقبال می کنند و پیشنهاد می کنیم در صورت احراز سایر شرایط مندرج در اصل 59 آین اقدام مبارک صورت گیرد.
⏪ نتیجه گیری:
به نظر می رسد طرح این نوع مسائل مبهم و تکرارآن ، بیشتر یک #عملیات_روانی است برای انحراف افکارعمومی و سنجش میزان اقبال مردم با هدف طرح مسائل خطرناک و بنیادی تردر آینده.
بحث های جذاب گذشته و آینده را از کانال «گرا» پیگیری نمایید ↙️
🆔 Sapp.ir/Gera_97
♦️نقش شاه سلطان حسین ها در سرنوشت ملتها♦️
💠بخش اول💠
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
در سلسه یاد داشت هایی به بررسی نقش دولت های ترسو و راحت طلب در سرنوشت کشور ها و ملت ها پرداخته و به عنوان نمونه، حکامی از ایران،لیبی،عراق و...را معرفی خواهیم کرد . انشاءالله :
🔵1-#شاه_سلطان_حسین_صفوی
✅هشدار یک دهه پیش:
امام خامنهاي در سال 1387 در بيانات خود در دانشگاه علم و صنعت با بيان اينکه «#شجاعت_در_برابر_هيبت_دشمن»، جزو شاخصهاي تقويت ساخت حقيقي نظام است، فرمودند:
«در مقابل دشمن اگر مسؤولين كشور احساس رعب و خوف بكنند، بر سر ملت، بلاهاي بزرگ خواهد آمد. آن ملتهايي كه ذليل و مقهور دست دشمن شدند، عمده علت اين بود كه مسؤولان - پيشروان قافله ملت - شجاعت لازم، اعتماد به نفس لازم را نداشتند.
گاهي در بين آحاد مردم عناصر مؤمن، فعال، فداكار، آماده به جانبازي هستند، منتها مسؤولين و رؤسا وقتي خودشان اين آمادگي را ندارند، نيروهاي آنها هم از بين ميرود و اين ظرفيت هم نابود ميشود.
آن روزي كه شهر اصفهان در دوره#شاه_سلطان_حسین مورد غارت قرار گرفت و مردم قتلعام شدند و حكومت باعظمت صفوي نابود شد، خيلي از افراد غيور بودند كه حاضر بودند مبارزه و مقاومت كنند؛ اما شاه سلطان حسين ضعيف بود. اگر جمهوري اسلامي دچار #شاه_سلطان_حسین_ها بشود، دچار مديران و مسؤولاني بشود كه جرأت و جسارت ندارند؛ در خود احساس قدرت نميكنند، در مردمِ خودشان، احساس توانايي و قدرت نميكنند، كار جمهوري اسلامي تمام خواهد بود». ( 24 آذر 1387)
✳️با شاه سلطان حسین بیشتر آشنا شوید:
مشهور است شاه سلیمان ( پدرشاه سلطان حسین آخرین پادشاه صفوی ) به درباریان خویش گفته بود: اگر طالب آسایش هستند بعد از وی پسرش «حسین میرزا» را به سلطنت بگمارند و اگر جویای تعالی و افتخار هستند «میرزا مرتضی» پسر دیگرش را برتخت بنشانند.
درباریان و صاحب منصبان، به طمع رفاه و آسایش بیشتر، یک پادشاه ضعیف ولی رفاه طلب را بر یک فرمانروای سلحشور و شجاع ترجیح دادند و با پا درمیانی « مریم بیگم» ،«حسین میرزا » را انتخاب کردند و او را با نام «شاه سلطان حسین» بر اریکه قدرت نشاندند. این انتخاب در واقع نشان دهنده علاقه آن قوم به منفعتجویی، لذت پرستی و تنآسایی بود.
🔸سلطان حسین قبل از رسیدن به قدرت، تظاهر به داشتن سواد مذهبی و انجام مستحبات می کرد به طوری که به «ملا حسین» معروف بود و به هنگام تاجگذاری، علامه محمد باقر مجلسی در آن مجلس حاضر و تاج را با دست خود، بر سر وی نهادند.
🔹سلطان حسین که مثل سایر شاه زاده ها و آقازاده ها،در رفاه و آسایش بزرگ شده بود، بیشترِ وقتِ خود را به عیش و عشرت می گذراند و به جای پرداختن به امور کشورداری،به دعوای «متشرعه» و«متصوفه » دامن می زد.
🔸وی برخلاف ظاهرش ریاست طلب بود و از این رو به همه بدبین بود حتی پسر ارشد(ولیعهد) خود را از ترس اینکه جای وی را بگیرد،کشت و شایعه کردند که خود کشی کرده است.( بر گرفته از : رستم التواریخ نوشته سید محمد آصف)
این بحث ادامه دارد↙️
Sapp.ir/Gera_97
🏴"به مناسبت سالروز شهادت امام جواد علیه السلام"🏴
🌚سیاست خلفای عباسی با سیاست امویها فرق داشت. امویها خشنتر بودند ولی اینها موذیتر بودند یعنی سیاستمدارانهتر عمل میکردند که فقط عده قلیلی میتوانستند دست سیاست اینها را بخوانند.
یکی از کارهایی که اینها میکردند این بود که چون میخواستند ائمه را تحت نظر داشته باشند، به زور و اجبار، یکی از دخترهایشان را به آنها میچسباندند که باید با این دختر ازدواج کنی! بعد که ازدواج میکردند، میگفتند: دختر ما و داماد ما باید همین جا کنار خودمان باشند! برای این که به یک شکلی که مردم نفهمند اینها را تحت نظر و تحت مراقبت شدید و اذیت شدید داشته باشند.
▪️معتصم بالاخره سبب شد که همسر امام جواد یعنی امّ الفضل (دختر مامون) امام را مسموم کرد، آن هم با یک وضع خیلی ناراحتکنندهای. و چون برای همه مسمومکنندهها معلوم و محرز بود که دستور خلیفه بوده، جرأت این که بدن امام را دفن کنند، نداشتند.
▪️حتی معتصم دستور داد: بدنش را در کوچه بیندازید . دو سه روز بدن مبارک امام(ع) در میان کوچه افتاده بود. بعد به معتصم خبر دادند که یک وضع خارقالعادهای پیش آمده. هر میتی اگر سه چهار روز روی زمین افتاده باشد بدنش عفونت پیدا میکند و بدن این مرد روز به روز بر بوی خوشش افزوده میشود، و اگر مردم این موضوع را بفهمند اوضاع خیلی بد میشود.
⚫️این بود که خودش زودتر اجازه داد بدن امام را دفن کنند. وجود مقدسش را در کنار جدش موسی بن جعفر(ع) در همین محل معروف یعنی کاظمین(علیهما السلام) دفن کردند. و حالت ایشان از این جهت، تأسّی داشت به جدّ بزرگوارشان حسین بن علی(ع) که فرمود: مُلْقاً ثَلاثاً بِلا غُسْلٍ وَ لا کفَنٍ. و لا حول و لا قوّة الّا بالله العلی العظیم.
برگرفته از :
کتاب آشنایی با قرآن، ج12، ص32-29_ شهید مطهری
Sapp.ir/Gera_97
@HoseinDarabi
امام جواد علیه السلام:
اَلمُؤمِنُ یَحتاجُ إلی ثَلاثِ خِصالٍ: تَوفیقٍ مِنَ اللهِ، وَ واعِظٍ مِن نَفسِهِ وَ قَبُولٍ مِمَّن یَنصَحُهُ؛
ترجمه
مؤمن نیازمند سه خصلت است: توفیق از سوی خداوند، واعظی از درون خود، پذیرش نسبت به کسی که او را پند می دهد.
✅رمز موفقیت مسئولین :
1.توفیق از طرف خداوند متعال برای خدمت به مردم
2.داشتن واعظ درونی و وجدان بیدار
3.نصحیت پذیر بودن نسبت به رهبر و امام جامعه
Sapp.ir/Gera_97
ادامه بحث :
♦️نقش شاه سلطان حسین ها در سرنوشت ملتها♦️
💠بخش دوم💠
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
در بخش اول به ارائه سخنان رهبر انقلاب در مورد مضرات حاکمیت شاه سلطان حسین ها بر کشور و چگونگی به قدرت رسیدن و ویژگی شخصیتی شاه سلطان حسین، آخرین پادشاه صفویه پرداختیم :
🔴ويژگيهاي حكومت سلطان حسين
سيدحسين زرهاني دو ويژگيهاي عمده حكومت سلطان حسين را چنين برمی شمارد:
1⃣ بحران تصميم گيري:
او به هيچ وجه قدرت تصميم گيري قاطع نداشت و به گفته کروسينيسکي (مُبلّغ مسيحي ساکن اصفهان و هم عصر اين شاه ) او به هيچ وجه نمي توانست در قبال مشکلات تصميم قاطع بگیرد و متخلفان و خاطيان را مجازات نمايد.او اگرچه از بسياري از مشکلاتِ دربار آگاه بود، اما بي ارادگي مفرط و ضعف شخصيتي، راه هرگونه تصميم را بر او بسته بود .
2⃣ حذف مردان شجاع وکارآمد و انتصاب خواجگان ترسو و راحت طلب:
سيستم شاه سلطان حسيني از مردان قدرتمند خالي و به جاي آن اشراف زادگان و خواجگان بی عرضه ای که خطري براي شاه نداشتند جايگزين مي شدند.
🔸شاه سلطان حسین بهقدری به امور کشور بیاعتنا بود که در پاسخ به هر چیزی که به او اطلاع میدادند و هر کاری که وزرا انجام میدادند فقط به گفتن «یخشی دور» (یاخچی دی - بسیار خوب است) بسنده میکرد چنانکه یکی از معاصران وی در این باره سرودهاست:
آن زدانش تُهی،ز غفلت پُر➖شاه سلطان حسین، یخشی دور
♨️ وقتی خبر حمله « محمود افغان» و تصرف شهرهای قندهار ، هرات،کرمان ، یزد، قزوین ،کاشان و...را یکی پس از دیگری به وی می دادند، می پرسید اصفهان که هنوز نگرفته است؟
می گفتند: خیر . می گفت: یاخچی دی ( بسیار خوب است )
حتی وقتی اصفهان تصرف و غارت شد،او همچنان بی تفاوت در کاخ خود آرام بود. تا اینکه محمود افغان وارد کاخ شاه سلطان حسین شد. ابتدا به وی امان داد ولی تمام درباریان ( که روزی به امید رفاه بیشترازفرد بی کفایتی حمایت کرده بودند ) را سربرید و زنان آنان را به کنیزی و اموالشان را به غنیمت گرفت ! سلطان حسین با دست خود تاج پادشاهی را بر سر او نهاد و وی را سلطان خطاب کرد .
به این ترتیب به خاطر بی کفایتی سلطان حسین ،سلسه صفویه منقرض وکل ایران اشغال شد و همه مردم به بلاهای گوناگون دچار گشتند. ( شهر های شمالی و غربی کشور نیز به تصرف روسیه و دولت عثمانی درآمد )
⛔️اما بلافاصله، سلطان حسین را نیز زندانی کردند و مدتی بعد، او را در زندان گردن زدند و بدن او را در قم و سر او را در همدان دفن کردند.( بر گرفته از : رستم التواریخ نوشته سید محمد آصف)
⁉️این روزها شنیدن سخنانی از قبیل اینکه: هنوز برجام بطور فاحش نقض نشده است و...شما را به یاد چیزی نمی اندازد؟
این بحث ادامه دارد
Sapp.ir/Gera_97
♦️نقش شاه سلطان حسین ها در سرنوشت ملتها♦️
💠بخش دوم 💠
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
در بخش اول به مطالعه تاریخ و نتیجه تسلیم پذیری شاه سلطان حسین صفوی و اشغال ایران توسط بیگانگان پرداختم . اینک نمونه تاریخی دوم :
🔴2- صدام حسین و نتیجه نوکری و تسلیم پذیری در برابر آمریکا
🔹آمریکا برای اجرای کلان پروژه «خاور میانه جدید» ، طرح های کوچکتری را اجرا کرد تا ضمن حضور در منطقه حساس و استراتژیک خاور میانه، منابع انرژی آن را در اختیار بگیرد .
🔸ابتدا صدام را وادار کرد به ایران حمله کند تا قدرت نوپا و در حال رشد ایران را شکست دهد و قدرت عراق نیز تحلیل برود.
با عدم توفیق در این طرح، صدام ِجاه طلب را اغفال کرد که اَعمال مجرمانه ای مثل: «استفاده از سلاح شیمیایی» ،« حمایت از القاعده»و«اشغال کویت »را انجام دهد تا بهانه حضور نظامی آمریکا در منطقه فراهم شود.
🔹آمریکا به موازات این اقدامات ، حادثه 11 سپتامبر(2001) را بوجود آورد و با ادعای مبارزه با القاعده. افغانستان را اشغال کرد و جرج بوش، عراق و کره شمالی و ایران ( زمان خاتمی) را محور شرارت نامید و به بهانه بیرون راندن صدام، کویت را اشغال کرد و جنوب عراق را نیز تصرف کرد.
❗️همزمان با حمله آمریکا به عراق ، مجمع امور روحانیون( اصلاح طلبان) با صدور بیانیه رسمی و بهزاد نبوی و محتشمی پور(30 دی 69) در سخنرانی خود با تشبیه صدام به «خالد بن ولید» از مسئولین نظام خواستند که در حمایت از صدام، با آمریکا وارد جنگ شوند!!. چیزی که آمریکا در پی آن بود تا کار ایران را یکسره کند ولی هوشیاری و دور اندیشی رهبر معظم انقلاب، مانع از ورود ایران به این باتلاق و وقوع جنگ دهشتناکتر از جنگ 8 ساله شد.
♦️در آن سال ها سازمان ملل و شورای امنیت به بهانه داشتن سلاح هسته ای، علیه «ایران» و «کره شمالی» و بخاطر، ساخت سلاح کشتار جمعی و حمایت ازتروریسم علیه «عراق» چندین قطعنامه صادر کردند و ضمن وضع تحریم هایی، خواستار دسترسی نامحدود بازرسان سازمان ملل از تاسیسات مورد نظرشدند. ایران و کره شمالی، ضمن محکوم کردن و رد این قطعنامه ها، سیاست احتیاط و مدارا را در پیش گرفتند.ولی صدام حسین پس از اندکی مقاومت ، بازرسی بدون قید و شرط را پذیرفت.
ادامه در قسمت بعدی ⏬
Sapp.ir/Gera_97
امام خامنه ای :
#جنگ_نخواهد_شد
#مذاکره_نمی_کنیم
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
صدام هم مذاکره کرد و هم شروط آمریکا را پذیرفت و از هیچ کاری برای نوکری آمریکا دریغ نکرد و به همه خواسته های آمریکا تن در داد
ولی .....
ادامه بحث را بخوانید ↙
ادامه :
♦️نقش شاه سلطان حسین ها در سرنوشت ملتها♦️
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
💠بخش سوم 💠
🔴2- صدام حسین و نتیجه نوکری و تسلیم پذیری در برابر آمریکا
⛔️دیوید کلی سرپرست تیم بازرسی سازمان ملل که مامور سازمان سیاه بود بعدا در خاطراتش نوشت : ما غیراز مواد شیمایی و میکروبی که شرکت های اروپایی در اختیار صدام گذاشته بودند چیزی نیافتیم . تنها یک کارخانه یافتیم که از گازهلیوم برای بادکنک سازی استفاده می شد وآن را در اختیار کالین پاول( وزیر خاجه وقت آمریکا) قرار دادیم تا در شورای امنیت گزارش کند. ولی اهداف نظامی زیادی برای عملیات بعدی را شناسایی کردیم!!
🔹با این گزارش دروغ، تحریم های شدیدتری علیه عراق وضع شد. صدام بجای اتخاذ تدابیر لازم و دور زدن تحریم ها، پذیرفت که نفت عراق توسط سازمان ملل بفروش برسد ودر مقابل، غذا و دارو به آنها بدهند.
آمریکا وقتی وادادگی و تسلیم پذیری صدام را مشاهده کرد، خودمختاری منطقه کردستان عراق و منطقه پرواز ممنوع را به صدام تحمیل کرد تا زمینه تشکیل کردستان متحد و تاسیس اسرائیل دوم را فراهم کند.
♦️متعاقب آن صدام پذیرفت که برای اعتماد سازی، کلیه توانمندی ها و ظرفیت های نظامی را با ذکر جزییات و آدرس آنها به شورای امنیت گزارش نماید.نماینده کلمبیا( رییس شورای امنیت وقت) به دستور مخفیانه آمریکا 8 هزار صفحه (که مربوط به کمک های تسلیحاتی و شیمیایی آمریکا و اروپا به صدام بود ) از 12 هزار صفحه گزارش عراق را از پرونده خارج ساخت. شورای امنیت نیز به بهانه ناقص بودن گزارش و مخفیکاری صدام، خواستار اقدام جامع جهانی علیه صدام شد.
🔸همین قطعنامه کافی بود که سنای آمریکا مجوز حمله نظامی به عراق را به رئیس حمهور بدهد و با اطلاعات کاملی که در این چند سال بدست آورده بودند، نقشه حمله دقیقی را طراحی کردند.
⁉️دو هفته قبل از حمله نظامی آمریکا به عراق، تیم کارکشته ای از مامورین سیا در قالب بازرسان سازمان ملل وارد عراق شدند و به شناسایی فرماندهان و شخصیت های «موافق »و «مخالف» حمله آمریکا پرداختند تاهنگام حمله از همکاری موافقین بهره مند شوند و مخالفین را در این گیر و دار ترور کنند .
💥💥💥در ساعت 6 بامداد ۲۹ اسفند ۱۳۸۱ (۲۰ مارس ۲۰۰۳ )حملهٔ غافلگیرانه و گسترده آمریکا به عراق با همکاری بیش از 70 هزار نیروی کمکی از کردستان عراق، آغاز شد و بدون هیچ مقاومتی ،عراق به اشغال آمریکا در آمد و صدام، مزد نوکری آمریکا و عقب نشینی و تسلیم پذیری اش را گرفت. خود و اطرافیانش اعدام شدند. عراق ویران شد و صدها هزار نفر بیگناه کشته شدند و به نوامیس آنها تجاوز شد و...
⛔️آیا مسئواین دولتی از تاریخ عبرت نمی گیرند که این بازرسی ها به چه هدفی صورت می گیرد؟!
Sapp.ir/Gera_9
✳️« رمز گشایی از عبارت« اشتباه کردم»✳️
(فلسفه و دلایل بیان این عبارت از سوی رهبر انقلاب)
✍دکتر امیر حمزه مهرابی
بخشی از فرمایشات رهبر عزیز انقلاب در سخنرانی 22 مرداد 97 حذف شده بود که تا کنون دو روایت نزدیک به هم نقل شده است. ولی هر یک از این دو روایت که صحیح باشد، تاثیری در تحلیل ما ندارد. وجه مشترک دو روایت این است : ( در قضیه برجام بنده اشتباه کردم که اجازه مذاکره و........دادم. ضرر کردیم ).
به عقیده نگارنده بنا به دلالیل که در پی می آید ، بیان این عبارت از جانب رهبری بسیار هوشمندانه و به جا بود و حذف آن عملی ناشیانه و غیر مسئولانه است.
گروه های مختلف در نحوه مواجهه با واژه « اشتباه کردم»، رویکرد های متعددی را به شرح زیر در پیش گرفتند :
1-یافتن شریک جرم : در قضیه برجام فقط دولت مقصر نیست رهبری هم به اعتراف خودشان مقصرند(حامیان دولت و طرفداران برجام)
2-حذف و سانسور: این عبارت از صوت و تصویر ایشان حذف کردند(دایه های مهربانتر از مادر مثل: مسئولین دفتر ایشان و برخی رسانه های گروهی و مجازی خودی )
3-خود برتر پنداری : ما قبل از رهبری تذکر داده بودیم که این کار اشتباه است .( برخی از مسئولین قبلی)
4-تعجب و انکار: مگر رهبری هم اشتباه می کند؟!(برخی نیروهای انقلابی و ولایتمدار)
5-تعمیم و تسری : چون رهبری یکی دو مورد اقرار به اشتباه کردند، از کجا معلوم که اشتباهی در گذشته نبوده و آینده نیز تکرار نشود؟ ( دشمنان و معاندین)
♦️الف : نقد رویکرد پنجگانه :
🔶ب: فلسفه بیان این عبارت :
1⃣گردن گیری پدرانه :
2⃣جلوگیری از تکرار برجام :
3⃣اطمینان بخشی به صحت تصمیمات :
4⃣فرهنگ سازی :
5⃣اتمام حجت با خواص :
6⃣هشدار به جامعه :
7⃣مصداق نرمش قهرمانانه :
8⃣دفع اَفسد به فاسد:
علاقه مندان به شرح و توضیح هر یک از بندها،می توانند فایل PDF و word مقاله را دریافت و مطالعه کنند ⏬
تحلیل های جدید و جذاب را در کانال گرا دنبال کنید
Sapp.ir/Gera_97
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️
♦️نقش شاه سلطان حسین ها در سرنوشت ملتها♦️
💠بخش چهارم 💠
🔴3- معمر قذافی ومدل لیبی
«مدل همه چیز در برابر هیچ»
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
✳️لیبی در سال 1947 م . با مبارزات «عمر مختار» به اشغال نظامی ایتالیا پایان داد . چهار سال بعد، با برپایی حکومت پادشاهی محمد ادریس سنوسی کشوری مستقل شکل گرفت.
🔸در سال 1969 م معمر قذافی (افسر 27 ساله ) با کودتا، به حکومت رسید و نظامی سوسیالیستی با گرایشات چپ گرایانه بر پا ساخت . شعارهای بلندپروازانه و حمایت از جنبش های آزادی بخش و همچنین نفت مرغوب و موقعیت استراتژیک لیبی ، آمریکا را به طمع انداخت که حکومت قذافی را سرنگون کند .
♦️هرچند تحریم ها و اقدامات ایذایی آمریکا علیه لیبی از سال 1986م وبه دستور ریگان آغازشده بود ولی پس از حادثه 11 سپتامبر2001 وارد مرحله جدیدی شد . آمریکا با سوء استفاده از این حادثه خود ساخته و به بهانه حمایت لیبی از تروریسم( نیروهای مقاوت)، تحریم های شدیدتری را علیه لیبی وضع کرد . سپس حوادث مشکوکی مثل (انفجارهواپیما بر فراز لاکربی ؛ انفجار هواپیمای فرانسوی ، انفجار کلوپ یهودیان و ... به لیبی نسبت داد .
🔶هر چند قذافی هیچ یک این اتهامات را نپذیرفت و در هیچ دادگاهی ثابت نشد، ولی با قول آمریکا مبنی بر لغو تحریم ها و خارج ساختن نام لیبی از فهرست حامیان تروریست ، همه آن ها را پذیرفت (سال 2003) و تمامی خسارت های هنگفت و سرسام آور آن ها را پرداخت کرد .
🚫اما آمریکا با این ادعا که ، اقدامات نا امن ساز لیبی، مثل کوه یخی است که 5 درصد نوک آن پیداست و علاوه بر اقدامات فعلی ، باید 95 درصد دیگر از اقداماتش را شفاف سازی کرده و کنار بکذارد، لذا تحریم های آمریکا علیه لیبی به همراه ایران و کره شمالی توسط جرج بوش تمدید شد.
⛔️پس ازمدتی آمریکا باز به بهانه فعالیت های هسته ای علاوه بر تشدید تحریم ها ، حملات تجاوز کارانه هوایی و دریایی علیه لیبی انجام داد .
🔸قذافی باز عقب نشینی کرد و نه تنها تمام تجهیزات و مواد هسته ای را از طریق دریا و هوا تحویل آمریکا داد (ژانویه 2004) ، بلکه تمام شبکه ها و سرشاخه های باند قاچاق بین المللی تجهیزات هسته ای را لو داد و اجازه داد بازرسان بین المللی (مأموران سیاه) آزادانه به همه افراد، مراکز نظامی ، صنعتی و دانشگاهی دسترسی داشته باشند.
♦️ اما امریکا برای چندمین بار توقعاتش را افزایش داد و به بهانه تهدید امنیت جهانی ، خواستار «خلع سلاح موشکی» لیبی ، «به رسمیت شناختن اسرائیل» و «عدم حمایت از تروریسم» شد.
🔹قذافی که ابتدا مقاومت می کرد، ولی پس از مشاهده سقوط و دستگیری صدام (دسامبر 2004) به جای اینکه از سرنوشت ذلیلانه و تسلیم پذیری صدام و خیانت آمریکا به نوکرانش، عبرت بگیرد، از ترس سرنگونی ، همه شروط آمریکا را پذیرفت و تمام موشک های اسکاد B و اسکاد C را به همراه کارخانجات ساخت آن ها را تحویل امریکا داد . اسرائیل را به رسمیت شناخت و با آن کشور رابطه دیپلماتیک برقرار کرد و به توصیه آمریکا پسر ارشدش سیف الاسلام (به عنوان جانشین خودش ) برای آموزش های لازم به اسرائیل فرستاد.
این بحث ادامه دارد :
همه به کانال « گرا» دعوتید ⏬
@Gera_97
استقبال سایت های بزرگ خبری از یادداشت کانال "گرا " به نام :
" رمز گشایی از عبارت اشتباه کردم "
نوشته: دکتر امیر حمزه مهرابی
لینک. سایت 👇
http://www.598.ir/