🏴 بسم رب الشهدا و الصدیقین 🏴
🌹#امام_خامنهای: برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهیست بر همه چیز ترجیح داشت
از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعنِ برخی بدخواهان مانع تلاش شبانه روزیاش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد
✍ بخشی از پیام تسلیت #رهبر_انقلاب در پیِ شهادت شهید جمهور آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی
🎬 موضوع کنفرانس :
📜 زندگینامه سیاسی و نگاه مکتبی شهید آیت الله #دکتر_سید_ابراهیم_رئیسی رضوان الله تعالی علیه
🎥 با اجرا و روشنگری :
📚#جناب_دکترقریش_حسین_پور
☑️#دکترای_مدیریت_استراتژیک
☑️ #تحلیلگر_مسائل_سیاسی_اجتماعی
☑️#فعال_فضای_مجازی
📆 تاریخ برگزاری: دوشنبه
۱۴۰۳ / ۳ / ۷
⏰ زمان برگزاری: ساعت : ۲۲
✔️ برای شادی ارواح طیبه #شهدای_خدمت فاتحه مع صلوات🙏
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_Soldier_VelyatFagih
🍃🌹🍃࿐჻ᭂ🍃:🌹🍃:🍃🌹🍃჻ᭂ࿐
با سلام ودرود بیکران به پیشگاهِ مقدس امام زمان ( روحی وارواح العالمین لتراب مقدمه الفدا ) وادایِ احترام به ارواح پاک ومطهرامام عزیز وشهدای گرانقدر وآرزوی سلامتی وطول عمرِ باعزت وبابرکت برای رهبرمعظم انقلاب#امام_خامنه_ای_مدظلهالشریف
سلام وعرض ادب واحترام محضر شما استادفرهیخته جنابِ #دکترقریش_حسین_پور و آرزوی سلامتی وتوفیق روزافزون برای شما ، مثل همیشه امشب هم با موضوعی دیگر پیرامون:
📜 زندگینامه سیاسی و نگاه مکتبی شهید آیت الله دکتر #سید_ابراهیم_رئیسی🖤 رضوان الله تعالی علیه
در خدمت شما استاد ارجمندهستیم
ضمن عرضِ خیرمقدم به شما ، دعوت میکنم که با روشنگریهایِ بی بدیلتون همه حاضرین ومستمعین رو به فیض برسانید به برکتِ ذکرشریف صلوات
#اللهم_صلی_علی_محمدوال_محمدوعجل_فرجهم
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت شما هموطنان گرامی
شب همگی بزرگواران بخیر ونیکی
با زندگینامه سیاسی شهیدخدمت آیتالله دکتررئیسی در خدمت شما بزرگواران هستیم
🖤 آیتالله سیدابراهیمرئیسی در آذرماه سال 1339 هجری شمسی در خانواده ای روحانی درشهر مشهد و درمحله نوغان دیده به جهان گشود.
👈پدر ایشان حجت الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی و همچنین مادر وی سیده عصمت خدادادحسینی از سلاله سادات حسینی و نسبت اش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین (ع) می رسد.
👈دکتر رئیسی در 5 سالگی پدر خود را از دست داد.
👈 ایشان تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوی نژاد شروع کرد.
👈درسال 1354 جهت ادامه تحصیل به حوزة علمیة قم و مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسه ای که با مدیریت آیت الله پسندیده تحت نظر امام خمینی اداره می شد، تحصیل نمود.
۱
👈در پی اهانت به امام خمینی (ره) در روزنامة اطلاعات در 17 دیماه سال 1356 و آغاز حرکت های مردمی، رئیسی در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشت و در قالب هسته ای از طلاب انقلابی فعالیت می نمود.
👈 ایشان در این دوران فعالیت های مبارزاتی خود را در قالب ارتباط با علمای انقلابی آزاد شده از زندان و یا در تبعید، پی گرفت.
همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت نمود
۲
👈 پس از پیروزی انقلاب اسلامی،
وی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهیدبهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد و به دنبال شورش های مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی- عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
👈ورود آیت الله رئیسی به عرصة مدیریت از سال 1359 و باحضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز شد و پس از مدتی با حکم شهید قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد.
👈 موفقیت او در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال درتابستان 1361 همزمان با دادستانی شهرکرج، مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهده دار شود.
👈حضور همزمان او در این دو مسئولیت، برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال 1361 تا 1363، در این سمت خدمت نمود.
۳
👈 دکتر رئیسی در سال 1362 در سن 23 سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی دختر ارشد آیت الله سید احمد علم الهدی ازدواج کرد.
👈خانم دکتر علم الهدی دانشیار رشته فلسفه علوم تربیت دانشگاه شهیدبهشتی تهران، رییس سابق پژوهشگاه علوم انسانی است.
👈آیت الله رئیسی و خانم دکتر علم الهدی دارای دو فرزند دختر هستند.
👈دکتر رئیسی که اهتمام ویژه ای به تحصیل خود و اعضای خانواده اش دارد، دختر اول ایشان متاهل و دارای دو مدرک کارشناسی ارشد است.
یکی در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) و دیگری در رشته علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم حدیث شهر ری و دختر دوم وی نیز متاهل و دانشجوی کارشناسی رشته فیزیک دانشگاه شریف است..
۴
👈آیتاللهرئیسی در سال 1364 به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب شد و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی ایشان در تهران آغاز شد.
👈 به دنبال موفقیت وی در حل پرونده های قضایی پیچیده، امام خمینی (ره) طی احکام ویژه و مستقیم ، ایشان و حجه الاسلام نیری را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان مامور کرد.
👈بعد از رحلت امام (ره) آیت الله سید ابراهیم رئیسی با حکم رئیس قوه قضائیه وقت به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال 1368 تا 1373 به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت
۵
👈 آیتالله رئیسی از سال 1373 به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد که خدمت ایشان در این سمت تا سال 1383 ادامه یافت.
👈دوره مدیریت آیتالله رئیسی بر سازمان بازرسی کل کشور نقطه عطفی در زندگی ایشان بود.
👈وی که یک مدیریت کلان ملی را به مدت ده سال تجربه می کرد با اتکاء به تجربیات اندوخته خود نظارت بر دستگاه های اداری را متحول و نظاممند کرد.
👈 سازمان بازرسی کل کشور در زمان تصدی ایشان با توسعه متوازن ساختاری مواجه شد و به عنوان یکی از ارکان نظارتی نظام جمهوری اسلامی تثبیت شد.
👈این دوران که با روی کارآمدن دولت اصلاحات همزمان بود بسیاری از گره های نظام اداری و اقتصادی شناسایی و راهکار برون رفت از زمینه فساد در آن تدوین شد.
👈بعضی پرونده های جنجالی مفاسد اقتصادی محصول فعالیت شبانه روزی آیت الله رئیسی و همکارانش در این سازمان و درآن دوره بود.
۶
👈 آیتاللهرئیسی از سال 1383 تا سال 1393، به مدت ده سال معاون اول قوه قضائیه بود.
ایشان که دو رئیس قوه را در این سمت تجربه می کرد به عنوان یکی از مسئولان ارشد قضایی کشور مسئولیت سازماندهی و اداره تشکیلاتی این مجموعه را بر عهده داشت و از سال 1393 تا اسفند 1394 نیز به عنوان دادستان کل کشور خدمت نمود.
👈وی از سال 1391 تا سال 1400 با حکم مقام معظم رهبری، دادستان ویژه روحانیت نیز بود.
در سال 1376، ایشان به پیشنهاد برخی اعضای مؤثر جامعة روحانیت مبارز از جمله آیت الله مهدوی کنی و تصویب شورای مرکزی جامعه روحانیت به عضویت در آن شورا در آمد.
۷
👈 در اسفند 1394، آیتالله رئیسی با حکم امامخامنهای (مدظله العالی) به تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد.
👈 ایشان درسه سال فعالیت در سمت تولیت آستان قدس رضوی ، اقدامات موثری در چارچوب خدمت موثر به حرم نورانی حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) و ارائه خدمات به زائران این بارگاه قدسی در پایتخت معنوی ایران اسلامی انجام داد.
👈رسیدگی به امور زائران بارگاه مقدس امام هشتم(ع)، خدمت به مجاوران و به ویژه مستمندان و مستضعفان حرم رضوی، ترویج معارف قرآنی و مکتب اهل بیت(ع) درجهان اسلام، بهره مند ساختن تهیدستان نقاطی از کشور که موقوفات آستان قدس در آن قرار دارد و سامان بخشیدن به بنگاههای اقتصادی و خدماتی آستان قدس رضوی، موارد مورد تاکید رهبرمعظم انقلاب اسلامی در منشور هفتگانه حکم انتصاب آیتاللهرئیسی در سمت تولیت آستان قدس رضوی بودند
۸
👈 آیتالله رئیسی در 16 اسفند سال 1397 با حکم رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) به ریاست قوه قضائیه منصوب شدند.
👈عملکرد دستگاه قضا در دوران ریاست جناب آقای رئیسی به دلایلی چند؛ تراز این دستگاه را در نظام حکمرانی جمهوری اسلامی بالا برد .
👈آیت الله رئیسی با مدیریت میدانی و پیگیری و رسیدگی نزدیک به مشکلات قضائی مردم، برخورد قاطع و بدون اغماض با مفسدان اقتصادی ، تدوین و نهایی کردن سند تحول قضایی و هوشمند سازی قوه قضائیه، گام های جدی در جهت ارتقای عدالت قضایی برداشت تاجایی که رهبر معظم انقلاب انجام این تحول و ایجاد امید در دل مردم را ستودند .
👈آیتالله رئیسی درسال 1400 با شرکت در سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، با کسب بیش از 18میلیون رای مردم در انتخابات 28 خرداد 1400، رئیس جمهور ایران شد.
۹
👈 برای تبیین سلوک سیاسی شهید عزیزمان بهتر است از انتخابات سال ۹۶ شروع کنیم
👈 برخی رقیبان( روحانی و جهانگیری ) در آن انتخابات مشخصاً در مناظرهها، انواع و اقسام تهمتها و توهینها را نثار رییسی کردند و بیمحابا برای تهییج فضا و پُرکردن سبد رایشان،در بیاخلاقی گوی سبقت ربودند اما تولیت وقت حرمرضوی دربرابر این صفآرایی ناجوانمردانه،سکوت پیشه کرد و عیار و اصالت خود را به رخ کشید
👈 رییسی در آن انتخابات نشان داد که میشود بدون هتک حرمت و افترا هم از مردم رای گرفت و بدین صورت، رویه «حمله بیشتر، رای بیشتر» را منسوخ کرد.
👈 #تقوا و #ذوب_در_ولایت_بودن دو خصلت نیکی بود که #شهیدرئیسی هر دو را به بهترین شکل ممکن در انتخابات ۱۳۹۶ و ۱۴۰۰ بصورت عملی تبیین کردند و ثابت کرد که می توان درپهنای سیاسی غلط جامعه بینالملل باتقوا بود
۱۰
👈 #شهیدرئیسی آن هنگام که رییس قوه قضاییه شد، هم خرق عادت نمود و این قوه را به مثابه یک #نهاد_قابل_نقد در معرض قضاوت منتقدان قرار داد و #فضایهمنشینی را به جای تشکیک صرف حاکم کرد.
👈 شهید عزيزمان، آن هنگام که بر اریکه «مقام دوم نظام» هم جلوس کرد #موضع بالا به پایین درپیش نگرفت و درقبال آنها که خوی و خصالش را قبول نداشتند، زبان طعن و لعن و استهزا به کار نبست؛ بلکه ایشان احترام و تکریم را پیشه کار خود ساخت.
👈 #شهیدرییسی، جان لطیف و روح ظریفی داشت و ذاتاً نمیتواست در ورطه بگومگوهای بیحاصل سیاسی بیفتد.
👈 #رییسی شهیدمان نیرویی به غایت مصلح و خیرخواه برای تحکیم سیاسی ایران بود.
👈 ایشان تا آخرین لحظه حیات نورانیاش، هم دایر مدار اخلاق ماند و هم آنچنان که خودش میگفت، متواضعانه «طلبه» ماند و اسیر جاه نشد.
۱۱
👈 درحالی که انتظار می رفت دوران ریاستجمهوریابراهیمرئیسی با انزوا و جنجال همراه باشد، اما به طرز غيرمنتظره ای رئیسجمهورایران در دنیای پیچیده روابط بین الملل جای خود را باز کرد و در مجموع ۲۸ سفرخارجی به ۲۳ کشور داشت و حضور ۹۰ تن از سران کشورهای مختلف جهان درمراسم ادای احترام بر پیکر وی گواه این مطلب بود.
👈 درواقع رئیسی موقعیت بینالمللی ایران را نه تنها با اخذ استراتژی جدید، بلکه با ادامه اقدامات بنیادی دولتهای قبلی تقویت کرد.
👈 ایشان از استراتژیهای همچون بازدارندگی نامتقارن، منطقه گرایی و استراتژی نگاه به شرق استفاده کرد و علاوه بر این، سیاست همسایگی در دولت سیزدهم تقویت شد و افزایش تعاملات با آمریکای لاتین در دستور کار قرار گرفت.
۱۲
👈 در راستای سیاست همسایگی، ایران در دوران ریاست جمهوری رئیسی نه تنها روابط نزدیکش را در سراسر خاورمیانه و آسیا #تثبیت کرد، بلکه دستاوردهای دیپلماتیک ایران فراتر از بهبود روابط با کشورهای همسایه رفت و سعی در ایجاد موقعیت قوی تر در عرصهجهانی داشت.
👈از جمله می توان به عضویت کامل ایران در سازمان همکاری شانگهای و پس از آن عضویت رسمی در "بریکس" اشاره نمود.
👈از سویی به عنوان یکی از حامیان اصلی سوریه از پذیرش مجدد آن در اتحادیه عرب حمایت نمود و این کشور پس از یک دهه طولانی انزوا و تعلیق به عضویت اتحادیه عرب در آمد..
۱۳
👈 بر این أساس یکی ازمهمترین دستاوردها درسیاست همسایگی، احیای روابط با عربستانسعودی است که با حمایت عراق و عمان پس از توافق پکن محقق شد.
👈اگرچه جزئیات دقیق و نحوه اجرای توافق پکن هنوز مورد بحث است، اما بازگشایی سریع سفارتخانه ها در ریاض و تهران نشان دهنده یک لحظه مهم دیپلماتیک در دیپلماسی منطقه است.
👈 با اوج گرفتن حملات اسرائیل به غزه شاهد اولین مکالمه تلفنی رئیس جمهور رئیسی و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان بودیم که نمونه عینی از تحول در روابط دیپلماتیک ایران وعربستان بود و حتی این امر مسیر گفتگو با دیگر کشورهای منطقه مانند بحرین و مصر را باز کرد.
👈در مراسم وداع با پیکر #شهیدرئیسی نیز شاهد حضور دستیار ویژه پادشاه عربستان و وزیرخارجه عربستان به عنوان فرستادگانی در بالاترین سطوح از سوی این کشور برای ادای احترام بر پیکر رئیس جمهور ایران بودیم.
۱۴
👈 در دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی شاهد گسترش فضای دیپلماتیک برای مانور بیشتر از سوی ایران بودیم که نمونه آن توافق ایالات متحده آمریکا و ایران بر سر آزادی ۵ زندانی آمریکایی از ایران در ازای آزادسازی ۶ میلیارد دلار از اموال ایران در کره جنوبی بود.
👈 این تحول حاکی از وجود احتمالات جدید برای گفتگو و چشم اندازی از شکل گیری یک توافق جامع تر و آمادگی واشنگتن برای کاهش فشار بر ایران بود.
و اینگونه بود که #شهیدرئیسی در حوزه خارجی با مدیریت #شهیدامیرعبداللهیان به غربگراها یاد داد که زبان دنیا رو بلد بودن این نیست که انگلیسی صحبت کنیم و ژست سیاسی بگیریم و قهوه تلخ خوردن و... نیست ..
۱۵
👈 از سویی تمایل بر سیاست نگاه به شرق رئیس جمهور ایران حتی در زمان انتخابات ریاست جمهوری نیز مشخص بود و دیگر تمایلی برای حفظ لابی ایران در غرب وجود نداشت و اتفاقا هدف اصلی رئیسی تضمین و تقویت روابط ایران با چین و روسیه بود و بویژه از تلاش روسیه برای برقراری نظم نوین جهانی بسیار حمایت کرد.
👈 دولت ایران در زمان ریاست جمهوری آیتالله ابراهیم رئیسی تلاش کرد تا مسیر را برای خاورمیانه جدید به سمت چین و روسیه هموار نماید.
۱۶
👈 در کل باید خدمت هموطنان عرض کنم که اگرچه اکنون چالشهای قابلتوجهی بهویژه در بخشهای اقتصادی و اجتماعی در ایران همچنان وجود دارد، اما استراتژیهای دولت سیزدهم تصویری از ایران ارائه میدهد که نه تنها در منطقه تقویت شده، بلکه قصد دارد نفوذ خود را در سطح بینالمللی نیز گسترش دهد.
👈 يقينا اگر دولت بعدی ادامهدهنده استراتژی #دولتشهیدرئیسی در داخل و خارج بصورت عملی باشد و این مسیر به پایان برسد انشاءالله تمام مشکلات داخلی و خارجی کشور حل شده و به قلههای پیشرفت و توسعه و عدالت اجتماعی و اقتصادی خواهیم رسید
👈 بنابراین در انتخابات پیشرو باید کسی را #انتخاب کنیم که درحرف وعمل مصداق واقعی راه #دولتشهیدرئیسی باشد تا تمام تلاشهای شهدایخدمت ان شاءالله به نتیجه برسد
۱۷
👈 امام خامنهای درباره خصوصیات رئیسجمهور مطلوب می فرمایند:
«دارای کفایت باشد، مدیریّت لازم را داشته باشد، باایمان باشد، مردمی باشد، لبریز از امید باشد. مسئولین دولتی باید خودشان ناامید نباشند. اگر یک آدم ناامید و افسردهای را ما در رأس یک کاری گذاشتیم، خب پیدا است که این کار پیش نخواهد رفت؛ باید لبریز از امید باشند. معتقد به توانمندیهای داخلی باشند. آن که معتقد است که چه از لحاظ دفاعی، چه از لحاظ سیاسی، چه از لحاظ اقتصادی، چه از لحاظ تولید و امثال اینها کاری در کشور نمیشود انجام داد، واقعاً لایق فرمانروایی و حکمرانی بر این مردم نیست؛ بایستی کسانی بر سر کار بیایند که معتقد به مردم باشند، معتقد به جوانها باشند، عقیدهی به جوانها داشته باشند، واقعاً عنصر جوان را قدر بدانند، [دارای] عملکرد انقلابی باشند و حقیقتاً عدالتخواه باشند؛ نه اینکه به لقلقهی زبان اسم عدالت آورده بشود؛ به معنای واقعی کلمه عدالتخواه باشند و ضدّفساد باشند. «عدالت» هم البتّه فقط عدالت اقتصادی نیست؛ اگر چه رقم مهمّش عدالت اقتصادی است امّا در بخشهای گوناگون، عدالتْ ساری و جاری است. و یک چنین دولتی انشاءالله اگر به وجود بیاید، آن وقت میتواند صدها مدیر جوان و مؤمن را در بخشهای گوناگون از صدر تا ذیل بگمارد و انشاءالله کار کشور سامان خوبی پیدا کند؛ دنبال این باید باشید.»
۱۸
382.2K
ادامهی کنفرانس زندگی سیاسی #شهیدرئیسی
درباره انتخابات ۱