eitaa logo
قائمون
304 دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
5.8هزار ویدیو
469 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴اندکی تامل/آنچه که هستیم و آنچه که در ذهن ما تصویر سازی میکنند! 🤔 ایران گرسنه تو یک روز برای تتلو ۵۷ میلیارد درآمد داشت 🤔 ایران‌گرسنه تو یه روز لیر ترکیه رو از سقوط نجات داد 🤔 ایران گرسنه رکورد ترافیک مسافرت رو شکست 🤔 ایران گرسنه رکورد ثبت نام برای ماشین های پوکیده رو شکوند ⏪در حالی که مردم آلمان ثروتمند!! از سرما لباس گرم می‌پوشن و بخاطر نبود انرژی و نبود گندم و آرد و روغن به کشورشان نگفتن گرسنه‌ایم، گفتن باید قناعت کنیم. 👇🏻چی شد که یهو: 🤔بعد ایران به خاطر ماکرونی ۷۰۰ گرمی گرسنه است. به اسم وطن دوستی،وطن فروشی نکنید عزت و شرف مردم ایران را با عکس و هشتک های سعودی؛ عنتر نشنال و شبکه های معاند و... بر باد ندید 🧐هموطن آگاه باش
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ذخایر کالاهای اساسی در دولت قبل به خط قرمز رسیده بود/ زمانی با عطسه رئیس‌جمهور آمریکا شاخص‌های اقتصادی بهم می‌ریخت/ تورم را از بالای ۵۰درصد به ۳۵ درصد رساندیم 👈محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور: زمانی میدیدم با یک عطسه رئیس‌جمهور آمریکا، شاخص‌های اقتصادی کشور بهم می‌ریخت؛ امروز می‌بینید می‌گویند مذاکره هست یا نیست تغییر آنچنانی در شاخص‌های اقتصاد کشور مشاهده نمی‌شود. 🔹زمانی که دولت را تحویل گرفتیم فروش نفت به ۵۰۰ هزار بشکه در روز رسیده بود که عمدتا به منابع حاصل شده دسترسی نداشتیم. پول‌های بلوکه شده را نمی‌توانستیم استفاده کنیم. در ذخایر کالاهای اساسی به خط قرمز رسیده بودیم. 🔹مشکلات اقتصادی در کمتر از سه ماه حل شد. در بحث کرونا روزانه ۷۵۰ نفر فوتی داشتیم و واکسن هم نمی‌دادند؛ در دولت سیزدهم موفق شدیم با پول خودمان واکسن وارد کنیم. ما از فروش نفت توانستیم ذخایر اساسی را از خط قرمز جدا کنیم. 🔹کارشناسان می‌گفتند دلار به بالای ۴۰ هزار تومان می‌رسد؛ با گشایش‌های ارزی ما توانستیم شاخص‌های اقتصادی را به ثبات برسانیم. زمان شروع دولت رشد تورم به بالای ۵۰ درصد رسیده بود که هم اکنون توانسته‌ایم تورم را به ۳۵ درصد برسانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون اول رئیس‌جمهور در پخش تلویزیونی: برای بودجه سال گذشته ۸ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی درنظر گرفته بودند که همان ماه‌های اول تمام شد و وقتی ما کار را شروع کردیم هیچ‌ منبعی برای یارانه‌دادن نداشتیم
. 📍 وقتی ماجرا بیخ پیدا می‌کند/پاسخ ایرنا به جوابیه تک ماکارون 🔻مدیران شرکت به ابهام‌ها پاسخ می‌دهند؟ 🔹شرکت تک ماکارون در پی انتشار خبری مبنی بر "توقیف ۶۷۰ تن احتکار شده در شرکت تک ماکارون" در خبرگزاری ایرنا، جوابیه ای را ارسال کرده که ایرنا ضمن درج جوابیه توضیحاتی را منتشر کرد. 🔹نکته قابل تامل در جوابیه تک ماکارون این است که این شرکت اصل موضوع توقیف ۶۷۰ تن ماکارونی در این شرکت را نه تنها تکذیب نکرده بلکه در تماس تلفنی مدیرعامل شرکت با خبرگزاری تایید کرده بنابراین ماجرای توقیف ۶۷۰ تن ماکارونی درست بوده است. 🔹این شرکت در جوابیه خود مشخص نکرده است که ۶۷۰ تن ماکارونی تولید شده چرا در شرایط افزایش قیمت و کمبود در بازار در انبار شرکت باقی مانده است. 🔹بر اساس مستندات موجود و اذعان مدیرعامل شرکت، ماکارونی های توقیف شده چند ماه پیش و قبل از سال ۱۴۰۱ تولید شده است؛ سوال اینجاست که چرا این حجم از تولیدات باید ماه ها آنهم در حالی که احتمال گرانی وجود داشت در انبار این شرکت باقی مانده و توزیع نشده است؟ 🔹تک ماکارون به این سوال به صراحت پاسخ دهد که آیا در روزهای اخیر توسط تعزیرات جریمه شده یا نه و مبلغ و دلیل آن چه بوده است؟ 🔹سوال دیگر آنکه شرکت تک ماکارون در زمانی که کمبود ماکارونی و همچنین افزایش قیمت وجود داشت، چه میزان از محصولات را روانه بازار کرده است؟ همچنین میزان آرد یارانه ای دریافتی و تطابق آن با میزان تولید واقعی و محصولاتی که روانه بازار شده چقدر است؟ 🔹سوال دیگر اینکه آیا ۶۷۰ تن ماکارونی توقیف شده در انبار اصلی شرکت نگهداری میشده یا در انبار دیگری نگهداری میشده است؟! 🔹مدیران شرکت تک ماکارون بصورت صریح جواب دهند که آیا قیمت مصوب اعلام شده را می پذیرند؟ آیا شایعه عدم پذیرش قیمت توسط برخی تولید کنندگان بزرگ ماکارونی با هدف افزایش قیمت، تطابقی با واقعیت دارد؟
🔴از شهرداری که با تیر زنش رو کشت رسیدیم به شهرداری که برای کار مردم چاقو میخوره...
♦️ تبعات ژئواستراتژیک جنگ اوکراین 🔹 اندیشکده رند در یادداشتی به بررسی تبعات ژئواستراتژیک جنگ اوکراین برای روسیه پرداخته است. نویسنده هزینه‌های این تصمیم پوتین را با هزینه‌های ورود شوروی به نبردهای کره و افغانستان قابل قیاس می‌داند. 🔸 در این یادداشت بیان شده که علی‌رغم بودجه‌های تسلیحاتی بالای روسیه، اراده ضعیف سربازان و پشتیبانی ناقص لجستیکی به خطاهایی در نبرد اوکراین منجر شده است. هم‌چنین رشد اقتصاد روسیه در سال جاری احتمالاً ۱۵ درصد کاهش خواهد داشت که عمدتاً متأثر از تحریم‌هاست. 🔸 از نگاه نویسنده، پیامد ژئواستراتژیک مهم دیگر برای روسیه، خدشه در وجهه و اقتدار این کشور است. افزایش اتحاد دو سوی آتلانتیک و افزایش هزینه‌های سیاسی و رسانه‌ای همکاری با مسکو برای دیگر کشورها به خصوص چین از نشانه‌های آن است. 🔸 دو پیامد ژئواستراتژیک مهم دیگر برای روسیه، یکی کاهش وابستگی اروپا به نفت و به ویژه گاز روسیه است که اهرم فشار مهمی را در بلندمدت از مسکو سلب می‌کند. دیگری اینکه احتمال دارد برخی دولت‌های اروپایی به سمت تقویت بازدارندگی هسته‌ای حرکت کنند و آمریکا نیز به آنان کمک کند. 🔸 از منظر قدرت نرم نیز، افزایش پوشش رسانه‌هایی مانند صدای آمریکا، رادیو اروپای آزاد، بی‌بی‌سی و دویچه‌وله در شرق اروپا و تضعیف موقعیت جریان‌های سیاسی متمایل به تعامل با مسکو، دو مسأله مهمی است که نفوذ و هژمونی روسیه را به چالش می‌کشد. ✅ اگر سنجش نتایج نبرد با اهداف اولیه این حمله مد نظر قرار بگیرد، می‌توان در موفقیت روسیه در اوکراین تردید ایجاد کرد. احتمال دارد که تجربه این نبرد علاوه بر ترغیب فنلاند و سوئد به عضویت ناتو، موج فروش تسلیحات و استقرار نیروهای آمریکایی در کشورهای اروپایی را نیز در پی داشته باشد.
♦️ عوامل مؤثر بر پایداری توافق هسته‌ای 🔹 با توجه به بن‌بست کنونی در مذاکرات هسته‌ای، به نظر می‌رسد حتی در صورتی که توافق هسته‌ای احیا شود، پایداری آن دشواری‌های بسیاری داشته باشد. مؤلفه‌هایی که در خصوص تداوم توافق هسته‌ای مؤثر هستند را می‌توان چنین برشمرد: 1️⃣ سیاست داخلی آمریکا جمهوری‌خواهان توافق هسته‌ای را میراث ناکارآمد دولت اوباما قلمداد می‌کنند و استقرار احتمالی آنان در دو سال آتی در کنگره و کاخ سفید، احتمال خروج دوباره آمریکا از توافق و یا حداقل بدعهدی‌های مکرر و در نتیجه عدم انتفاع ایران از آن را افزایش خواهد داد. 2️⃣ گذشت زمان هر چه بازه اجرای توافق به غروب‌های هسته‌ای نزدیک گردد، زیاده‌خواهی‌های آمریکا و متحدانش در اروپا و غرب آسیا درباره تداوم محدودیت‌ها افزایش خواهد یافت. این مسأله می‌تواند احتمال استفاده آمریکا از مکانیسم ماشه و یا اِعمال همان تحریم‌ها با برچسب‌های دیگر برای افزایش فشار بر ایران را افزایش دهد. 3️⃣ تشدید مواجهه آمریکا با روسیه و چین بحران اوکراین و احتمال تشدید تنش‌های آمریکا با چین در حوزه آسیاپاسیفیک، می‌تواند اراده آمریکا و اروپا برای حفظ منافع ایران از برجام را نیز تحت‌الشعاع قرار دهد. زیرا از منظر آنان، تهران قدرتی است که هم‌سو با روسیه و چین، درصدد به چالش کشاندن هژمونی غرب برآمده و تقویت اقتصاد آن می‌تواند مفرّی برای مسکو جهت خنثی‌سازی تحریم‌ها و منبعی برای پکن برای تأمین انرژی باشد. ✅ با توجه به موارد مذکور، به نظر می‌رسد شکنندگی و ناپایداری توافق هسته‌ای نسبت به قبل افزایش یافته است. بنابراین حتی در صورت احیای توافق، حفظ اهرم‌های توان‌مندی هسته‌ای و امکان تسریع در بازگشت به شرایط پیش از توافق برای بازدارندگی در برابر بدعهدی‌های آمریکا و اروپا، امری ضروری است. البته مناسب است که سناریوهای احتمالی برای فروپاشی توافق نیز مد نظر قرار بگیرد.
🔸 گزارش مؤسسه خاورمیانه: «روابط آمریکا و دولت‌های خلیج فارس در دوراهی؛ زمانی برای بازتنظیم» 🔹 مؤسسه خاورمیانه در گزارشی به بررسی چالش‌های مناسبات طرفین پس از حمله روسیه به اوکراین پرداخته و تلاش کرده برای بازتنظیم این رابطه، راهکارهایی ارائه دهد. این گزارش از دو جنبه حائز اهمیت است. نخست اینکه نشان می‌دهد نگرانی از شکاف در روابط آمریکا و متحدان منطقه‌ای در خلیج فارس تا چه میزان جدی و اساسی است و دوم اینکه بحران اوکراین نه‌تنها التیامی بر روابط رو به وخامت واشنگتن و پایتخت‌های عربی در خلیج فارس نبوده، بلکه بر عمق زخم‌های این روابط نیز افزوده است. 🔹 از منظر نویسنده گزارش، در شرایطی که آمریکا تجاوز روسیه را به عنوان یک حمله اساسی به نظم بین‌المللی می‌داند، اعضای شورای همکاری خلیج فارس برابر فشارها برای همسویی قطعی علیه مسکو که با آن روابط عموماً مثبتی دارند، مقاومت می‌کنند. 🔹 توصیه‌های سیاستی این گزارش اگرچه در بخش‌هایی مانند پیشنهاد همکاری‌های دو و چندجانبه در زمینه توسعه انرژی‌های پاک توانسته به کاهش اهمیت نفت این منطقه برای آمریکا توجه کند، اما در زمینه نگرانی‌های امنیتی اعضای شورای همکاری خلیج فارس، راهکارهایی ارائه می‌دهد که نه جدید است و نه احتمالاً مؤثر.
🔴 اصلاح‌طلبان نشست‌های نواصلاح‌طلبی را کلید زدند 📝 فارس نوشت: 🔰اصلاح‌طلبان در انتخابات 1400 نتیجه بی کارنامه‌گی خود را دیدند و با رای مردم از قدرت خارج شدند. خروج اصلاح‌طلبان از قدرت حالا سبب شده که آنها به فکر برای بازآفرینی توان نیروهای سیاسی و افزایش سرمایه اجتماعی و بازنگری در فلسفه وجودی این جناح سیاسی بیفتند.سال‌های گذشته برخی از شخصیت‌ها چون محمدرضا تاجیک بحثی را تحت عنوان «اصلاح طلبی بی اصلاح‌طلب» مطرح کرده بود و خواستار بازنگری در شخصیت‌ها و مسیر اصلاح‌طلبی بود. 🔰 خاتمی نیز یکی دوسالی است که به پشتوانه حزب اتحاد ملت و چند شخصیت دیگر اصلاح‌طلب بحث اصلاح‌طلبی جامعه محور را در برابر اصلاح‌طلبی انتخابات محور که از سوی حزب کارگزاران نمایندگی می شود مطرح کرده است. جلساتی هم اکنون با حضور بزرگان جریان اصلاحات همچون بهزاد نبوی، موسوی‌لاری، محمدرضا عارف و ... برای آسیب‌شناسی جریان اصلاحات آغاز شده و قرار است در آن نواصلاح‌طلبی و همچنین بازگشت به هویت اصلاح‌طلبی مورد بررسی و واکاوی قرار بگیرد. 🔰برخی از مجامع علمی و نخبگانی جریان اصلاحات نیز در این مسیر اطلاعات لازم را در اختیار این تیم قرار می‌دهند.
هدایت شده از روشنا استان زنجان
وارد دومینوی دشمن نشویم ♦️دوستی در توییتر نوشته "ما با جماعتی روبرو هستیم که هنوز فرق مهدی طائب با حسین طائب را نمی‌دانند. اما چند ساعت در کلاب هوس در این مورد ویس مهدی طائب به اسم حسین طائب صحبت می‌کنند" و دیگری پاسخ داده "وقتی مهدی طائب فرق میثم نیلی رو با مقداد نیلی نمیدونه، حرجی بر جماعتی که فرق مهدی طائب و حسین طائب رو ندونن هم نیست". 🔹چرا باید استاد محترم، آقای مهدی طائب، حرف هایی بی سند، خلاف واقع و ناروا را علیه فلان فعال یا مجموعه سیاسی درون جبهه انقلاب بگوید؟ این سخنان نادرست که در یک جمع کوچک بیان شده، با چه انگیزه ای و از سوی چه کسانی در فضای مجازی توزیع و ضریب داده می شود؟! که برخی افراد دارای دغدغه هم برای پاسخ دادن و اعتراض کردن، احساس مسئولیت کنند؟ ♦️چرا باید وقت محدود و فرصت مغتنم نیروهای انقلابی، به جای تمرکز روی اولویت های انقلاب و تحرکات جبهه دشمن، صرف خراشیدن و بر چسب زدن به همدیگر شود؟ آیا تکرار این خطاها، و ضریب یافتن آنها در فضای مجازی، اتفاقی عادی است؟ 🔹کاش اولا مراقب باشم سوء ظن و مجادله و اختلاف را به درون جبهه انقلاب نکشانیم، ثانیا با کیفیت و کمیت واکنش، اجازه ندهیم مجادله ضریب پیدا کند، تبدیل به دومینو شود و به ماندن کدورت ها در درون جبهه انقلاب بینجامد. ♦️می گویند چند نفر داشتند نماز می خواندند. یکی از آن میان، لابه لای نمازش، حرف هایی غیر از اذکار نماز گفت. دومی، رو به اولی کرد و گفت نمازت باطل شد! سومی رو به دومی کرد و گفت تو هم حرف زدی و نمازت باطل شد! چهارمی گفت خوبه که من حرف نزدم و نمازم باطل نشد! 🔹واقعا با ادامه دلخوری های گذشته، یا اولویت دادن به مسائل فرعی و مشغول کردن خود یا دیگران ، جایی برای اقامه جهاد تبیین و مواجهه با جنگ ترکیبی دشمن باقی می ماند؟! آیا جهاد، جبهه نمی خواهد؟ و جبهه بدون الفت، حسن ظن، همدلی و هم افزایی، و اصلی- فرعی کردن مسائل محقق می شود؟! ♦️هیچ کدام ما حق نداریم کمترین مجال و امکانی برای تسهیل نقشه دشمن در زمینه اختلاف افکنی فراهم کنیم. 👤 محمد ایمانی https://eitaa.com/roshana_zanjan https://rubika.ir/roshana_zanjan •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📍تایید تلویحی گزارش سفر خانواده قالیباف از سوریه به ترکیه توسط رئیس قرارگاه عمار 🔹حجت‌الاسلام مهدی طائب، رئیس قرارگاه عمار می‌گوید خانواده‌ محمدباقر قالیباف از سوریه به ترکیه رفته‌اند و ممکن است کسی داماد او را برای انجام این سفر تحریک کرده باشد. 🔹بنابر فایل صوتی که امروز از سخنان آقای طائب در جلسه‌ای خصوصی، در رسانه‌های خارج کشور منتشر شده، وی درباره‌ سفرهای شخص به ترکیه توضیح‌‌ می‌دهد که این سفرها برای همکاری با سردار سلیمانی و‌ پشتیبانی از نیروی قدس سپاه پاسداران بوده است. 🔹 آقای طائب مدعی است که جبهه پایداری، عدالتخواهان، احمدی‌نژاد و جبهه‌ اصلاحات نمی‌خواهند قالیباف رئیس مجلس بماند. 🔹طائب با بیان اینکه در ماجرای به اصطلاح سیسمونی نوه‌ قالیباف «نمی‌دانیم‌ وزارت اطلاعات نقشی داشته یا نه» می‌گوید: با شناختی که از قالییاف دارم او آدمی نیست که زن و بچه‌اش را برای خرید سیسمونی به خارج بفرستد. 🔹او در این فایل صوتی که از طریق برخی رسانه‌های خارج کشور منتشر شده با اشاره به حمایت‌های رهبری انقلاب از قالیباف گفته که آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به نامه‌ علیرضا زاکانی در مورد انتخاب رئیس مجلس یازدهم از محمدباقر قالیباف حمایت کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍رشوه‌های ۵۰ میلیارد تومانی در اتاق بازرگانی! 🔻حریری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: 🔹یک بنگاه اقتصادی دارای کارت بازرگانی در پایان سال که بخواهد کارت خود را تمدید کند، مثلا باید ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه ۴ در هزار را به اتاق بازرگانی بدهد. 🔹اما نظارت‌ها بر اتاق بازرگانی آنقدر ضعیف است که اگر مسئول اتاق بازرگانی انسان ناسالمی باشد، می‌تواند با دریافت رشوه ۵۰ میلیارد تومانی، به جای آن ۳۰۰ میلیارد تومان، ۱۰۰ میلیارد تومان از بنگاه اقتصادی دریافت کند؛ یعنی ۱۵۰ میلیارد تومان هم برای آن بنگاه باقی می‌ماند! 🔹رخ دادن این اتفاق، شدیدا محتمل است و شواهدی وجود دارد که در چند مورد هم اتفاق افتاده است.
📍نقشه‌ مقایسه‌ایِ کشورهای جهان از نظر نظامِ خدمات درمانیِ فراگیر و پوششِ بیمه‌ای 🔺آمریکا- ثروتمندترین کشور روی کره زمین - همان کشوری که مرخصی استعلاجیِ با حقوق ندارد، هنوز نتوانسته اکثریت مردمش را بیمه کند.
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺صفر تا صد ماجرای ارز ترجیحی در ۳ دقیقه.
رئیسی: درباره تصمیمات دولت با مردم صحبت می‌کنم رئیس‌جمهور در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا: 🔹مردم را در جریان تصمیمات دولت قرار خواهیم داد و به همکارانم در دولت هم گفته‌ام مردم را در جریان تصمیمات دولت قرار دهند. 🔹طرح «مردمی سازی» یارانه‌های ارزی پرداختی به کالاهای اساسی، باتوجه به الزام قانونی بودجه ۱۴۰۱ و شرایط ویژه جهانی، یک اقدام ضروری است. 🔹پس از ۷ ماه کار کارشناسی متراکم و مشورت با نخبگان، تصمیماتی به نفع اقتصاد ملی گرفته شده است که به زودی در این باره با مردم صحبت خواهم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جزئیات طرح دولت برای جبران حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی‌‌ ‌‌ «رضایی» معاون اقتصادی رئیس جمهور: 🔹دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی که به تجار داده می‌شد، الان همان پول بصورت کالابرگ در اختیار مردم قرار داده می‌شود. 🔹در دو ماه اول، ارزش کالابرگ‌ها بصورت نقد و اعتبار به حساب مردم واریز می‌شود، بعد از دو ماه طرح بصورت کالابرگ پیش می‌رود. 🔹ارزش کالابرگ به طبقات پایین ۴۰۰ هزار تومان و به طبقات بالا ۳۰۰ هزار تومان به هر نفر داده می‌شود.
🔺‏به این فتوشاپ که توسط رسانه های بی وطن منتشر شده دقت کنید... 🔹تیم طراح با خودگفته: حدیثی درباره صدقه را کنار عکس فرد میزنیم تا هر کس دید بگوید:قرار است عکسم را هم روی کارت بزنند و به من صدقه بدهند! 🔹این اسمش تصویر سازی رسانه ای به جهت عصبی سازی است، با هدف آماده سازی لشکر خیابانی...
💢بن‌سلمان ۲ میلیارد دلار در اسرائیل سرمایه‌گذاری می‌کند 🔹رسانه‌های مختلف عبری زبان سرمایه‌گذاری «بن سلمان» به نام دولت عربستان در اقتصاد اسرائیل را افشا کردند 🔹واللا نیوز فاش کرد، ریاض از طریق صندوق سرمایه‌گذاری داماد ترامپ در اسرائیل سرمایه‌گذاری می‌کند و از ۳ میلیارد دلار این صندوق ۲ میلیارد آن را صندوق سرمایه‌گذاری عربستان تامین کرده است 🔹رسانه عبری تاکید کرد، این اولین باری است که صندوق سرمایه‌گذاری سعودی مستقیما در اسرائیل سرمایه‌گذاری می‌کند تا بیانگر تمایل روز افزون ریاض برای تعامل با تل‌آویو باشد.
انریکه مورا : اروپا به توافق نیاز دارد انریکه مورا معاون سیاست خارجی اتحادیه اروپا برای راضی کردن ایران برای توافق به ایران می آید . این خبری بود که تیتر رسانه ها شد. دنباله اروپا از امریکا همیشه به ضرر اروپا تمام شده جنگ روسیه و اکراین یکی از عرصه هایی است که اروپا با دنباله روی از امریکا خودش را دچار دردسر کرده است زخم تبعات جنگ در پاییز امسال بیش از همه سر باز خواهد کرد آنجا که اوکراین بعنوان یکی مهمترین تولید کننده محصولات کشاورزی از جمله گندم نتواند گندم را تولید و بازارهای اروپا بفرستد و اروپا را با بحران غذایی مواجه نماید در آنسو نیز اروپا با تحریم نفت و گاز و خصوصا گاز روسیه در نیمه سرد سال دچار کمبود گاز و نفت بشود مضاف بر اینها ذخائر استراتژیک نفت امریکا هم رو به اتمام است یعنی غرب و حتی دنیا باید خود را برای نفت ٢٠٠ دلاری آماده نماید در این سو جمهوری اسلامی ایران با یک رویکرد معقول و منطقی بدون گره زدن اقتصاد کشور به مذاکرات وین بدنبال مدیریت کشور است و تا تامین منافع ملت ایران در مذاکرات حاضر به پذیرش هیچ توافقی نیست همین رویکرد منطقی و مقابله با زیاده خواهی ها امریکا در مذاکرات کافیست که انریکه مورا برای نجات اروپا از بحرانهای پیش رو راهی تهران بشود و از روی استیصال اعتراف بکند که اروپا نیازمند توافق است .
🔔زنگ بصیرت: 🌀بی کفایت کیست؟ 🔹کسی که با با خیانت نفت را به شرق نفروخت ولی آن را به غرب مفتی می داد و باعث شد قیمت نفت از ۱۱۰دلار به ۴۰دلار برسد. یا کسی که با آمدنش وپیدا کردن مشتری های شرقی بازار نفت را تصاحب کرد و قیمت را به ۱۱۰دلار رساند؟ 🔸چه کسی بی کفایت است، کسی که قیمت مسکن را از متری یک میلیون به متری ۲۰میلیون رساند و افتخارش این بود که در دولتش یک مسکن هم نساخته است. یا کسی که با آمدنش مقدمات ساخت میلیونها مسکن را فراهم کرده است؟ 🔹چه کسی بی کفایت است، کسی که هزاران کارخانه را با زدوبند به ویرانی کشید و هزاران نفر را بی کار کرد یا کسی که با آمدنش همان کارخانه های تعطیل را راه انداخت؟ 🔹چه کسی بی کفایت است، کسی که با رفتنش میلیاردها دلار بدهی برای دولت بعد به جا گذاشت، یا کسی که بدهی های اورا پرداخت کرد؟ 🔸چه کسی بی کفایت است ،کسی که انرژی هسته ای کشور را ویران کرد و جوانان نخبه را فراری داد و بتون ریزی را فتح الفتوح نامید یا کسی که با آمدنش دوباره صنعت هسته ای جان گرفت و نخبه ها به کشور بازگشتند؟ 🔸چه کسی بی کفایت است، کسی که آمار کشتگان کرونا را به ۷۰۰نفر رساند یا کسی که از ۷۰۰به ۹نفر رساند؟ 🔹چه کسی بی کفایت است کسی که در دولتش هزاران سلطان گندم و طلا و ارز و خودر و روغن و ....شکل گرفت یا کسی که این سلاطین را باحذف ارز ۴۲۰۰ حذف کرد؟ 🔸هرقت دیدید پادوهای غرب به صف شده اند برای زدن کسی بدانید او راه را درست می رود. 🔹مفت خورهای سیاس که وضع موجود حاصل خیانتهای ۸ساله ی آنهاست، همگی به صف شده اند برای زدن دولت انقلابی.....
مجموعه اقدامات شاخص دولت مردمی به روایت دکتر مخبر
🇪🇸💠 سارقان طلا و نقره‌ی سرخ‌پوستان ‼️ اسپانیایی‌ها اولین استعمارگرانی بودند که پای بر سرزمین گذاشتند. آن قسمت از که به دست افتاد دچار صدمات جبران ناپذيری شد. ‼️ شهر در سال ۱۵۱۵ میلادی به تصرف اسپانيا در آمد و بدين ترتيب امپراطوری قوم منقرض شد. ‼️ همچنين امپراطوری که در محل کنوني در آمريکای جنوبی قرار داشت در سال ۱۵۳۰ تحت سلطه اسپانيا در آمد. با تصرف اين مناطق توسط اسپانيايی‌ها و ثروت‌های آنها با بی‌رحمی و شقاوت شروع شد و سيل و از پرو و به اسپانيا سرازير شد. ‼️ بين سالهای ۱۵۲۱ تا ۱۶۶۰ دولت اسپانيا ۲۰۰ تن طلا و ۱۸۰۰ تن نقره از قاره آمريکا غارت کرد. حجم زياد طلا و نقره‌ غارت شده اروپا را خيره کرد و اسپانيا را به بزرگترين دولت مقتدر اروپا مبدل نمود. ⏪ اين گنجينه البته از اسپانيا به ساير نقاط اروپا هم راه يافت و موجب افزايش قدرت مالی آنها گشت در حالی که کشورهای غارت شده که دارای تمدن عالی و سيستم اقتصادی هماهنگ بودند به کلی در هم شکستند و و و بدنبال آن مرگ و نابودی گريبانگيرشان شد، چنانکه تا به امروز نتوانسته‌اند به وضع عادی خود باز گردند. 📚 شناخت ماهيت و عملکرد امپرياليسم، ص ۱۶۱ 👤 دکتر 💠The Incas hide their gold from the Spaniards 🌐 https://www.lookandlearn.com/blog/9432/the-incas-hide-their-gold-from-cortes/ 🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در ✅ کانال جنایات غرب
⭕️ کلیپ دستگیری یک زن در ورودی سدلتیان تهران؛ مثل همیشه فیلم تقطیع ویک سناریو بوده،اصل ماجرااینه که:خانم شوهرداشته ولی بادوست پسرش درحال رفتن به تفریح وخوش گذرانی بوده همسرش که در تعقیبشون بوده به پلیس اطلاع میده وپلیس بخاطرجلوگیری از عواقب خطرناک بعدی(مثل قتل)ماشین روتوقیف میکنه که این خانم باشوهرش جر وبحث میکنه وبه شوهرش فحاشی میکنه و شوهرش هم این خانم رو داخل ماشین میندازه و پلیس هیچ دخالت در مورد برخورد فیزیکی با اون خانم نداشته و مثل همیشه شبکه های ملکه و سعودی دنبال موج سواری دروغین هستن
🔸 تبعات بحران اوکراین بر سیاست خارجی آمریکا 🔹 حمله روسیه به اوکراین، رخداد مهمی در سیاست خارجی ایالات متحده محسوب می‌شود. این مسأله نه‌فقط دیپلماسی دولت بایدن در کوتاه‌مدت را بلکه می‌تواند اولویت‌های سیاست خارجی آمریکا در بلندمدت را نیز دستخوش تغییر کند. 🔹 حمله به یک کشور اروپایی، دیگر دولت‌ها را به سمت اتحاد بیشتر با آمریکا سوق داده است. اتحادیه اروپا نیاز بیشتری به ناتو احساس کرده و ایده «استقلال راهبردی» که فرانسه منادی آن بود با دشواری بیشتری برای پذیرش در میان اعضای اتحادیه روبرو می‌شود. 🔹 اینکه اتحادیه اروپا در بلندمدت بتواند جایگزینی برای گاز روسیه بیابد، با تردید روبروست ولی در کوتاه‌مدت نتوانسته‌اند با تحریم جامع و یکپارچه مسکو را تحت فشار قرار دهند. برعکس این کرملین بوده که با قطع صادرات به برخی کشورهای اروپایی یا «غیردوست» درصدد مجازات برآمده است.
♦️ ضرورت پایان برتری‌جویی آمریکا 🔹 اندیشکده کوینسی در گزارشی تحلیلی نوشته است که دولت آمریکا برای خروج از بحران‌های سیاست خارجی باید رویکرد برتری‌جویی در روابط بین‌الملل را که از دوران جنگ سرد آغاز کرده، پایان ببخشد. 🔸 به نظر نویسندگان، پایان جنگ سرد این تصور را برای نخبگان حاکم در آمریکا ایجاد کرد که هیچ دولتی حق ندارد چالشی برای ایالات متحده به وجود بیاورد. حمله به افغانستان، اشغال عراق و حمله به لیبی ناشی از تعهد به همین تفکر بود. 🔸 طبق این گزارش، حمله به عراق، صرفاً ناشی از حادثه 11 سپتامبر نبود. بلکه از رویکرد برتری‌جویی آمریکا در «لحظه تک‌قطبی» پس از جنگ خلیج فارس برمی‌آمد و در هر صورت رخ می‌داد. رویکردی که هیچ مقاومتی علیه آمریکا را برنمی‌تابد. 🔸 امروزه، تمایل مشابهی برای حفظ سلطه در آسیا، ایالات متحده را در مسیر برخورد با چین قرار داده است. برای اجتناب از جنگ با چین، نخبگان سیاسی باید بپذیرند که ایالات متحده نمی‌تواند در یک جهان چند قطبی شرایط خود را به دیگران دیکته کند. 🔸 در این گزارش آمده است برخی رقابت‌ها بین ایالات متحده و چین احتمالاً اجتناب‌ناپذیر است. اما این رقابت تهدیدی وجودی برای ایالات متحده نیست و نباید اجازه داد تا از همکاری لازم برای مقابله با تهدیدات اصلی قرن بیست‌ویکم مانند نابرابری، مهاجرت، همه‌گیری‌ها و تغییرات آب و هوایی جلوگیری کند. 🔸 به عبارت دیگر، نباید اجازه داد که رقابت مانع همکاری شود. باید اولاً اطمینان حاصل شود که این رقابت محدود خواهد بود و ثانیاً، امکان مفاهمه و تعامل از طریق نهادهای بین‌المللی و منطقه‌ای را فراهم نمود. ✅ به نظر می‌رسد تبعات نبرد اوکراین و عدم توفیق آمریکا در ایجاد اجماع همه‌جانبه (فراتر از متحدان همیشگی خود) علیه روسیه، نگرانی‌ها بابت تداوم رویکرد تقابل‌جویانه با چین را افزایش داده است. به ویژه که ایجاد اجماع علیه پکن به دلایل دیپلماتیک، اقتصادی و ژئوپلتیک، دشوارتر خواهد بود.