eitaa logo
قائمون
308 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ منطقه در یک نگاه 1️⃣ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه برای شرکت در مراسم درگذشت رئیس فقید امارات راهی ابوظبی شد. 2️⃣ رسانه‌های یمنی از انجام اولین پرواز از فرودگاه صنعا پس از شش سال در راستای اجرای توافقنامه آتش ‌بس موقت خبر دادند. مقصد این هواپیما امان پایتخت اردن بود. 3️⃣ مخالفان نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمسنتان که خواهان استعفای وی هستند، در ایروان تظاهرات و تجمع خودرویی برگزار کردند. 4️⃣ ائتلاف سیاسی موسوم به کمیته هماهنگی شیعیان عراق با صدور بیانیه‌ای از اعلامیه نمایندگان مستقل برای تشکیل دولت استقبال کرد. 5️⃣ امیر قطر پس از سفرهای منطقه‌ای در راستای سفر به کشورهای اروپایی وارد اسلوونی شد و قرار است در ادامه به کشورهای اسپانیا، آلمان، انگلیس، فرانسه و و سوئیس سفر کند. 6️⃣ نیروی هوایی عمان رزمایش مشترکی را با نیروی هوایی آمریکا در خاک عمان آغاز کرد. 7️⃣ طوفان گردوغبار شدید، استان‌های مختلف عراق را درنوردید و کلیه پروازهای بغداد و نجف اشرف تا اطلاع ثانوی متوقف شد.
♦️ جنگ اوکراین، فرصت اصلاح سازمان ملل؟ 🔹 اندیشکده گروه بحران در مقاله‌ای به ارزیابی این مسأله پرداخته که آیا نبرد اوکراین، ممکن است فرصتی برای اصلاح ساختار سازمان ملل به شمار بیاید؟ ساختاری که در «لحظه سانفرانسیسکو» یا زمان تثبیت نظم کنونی بر مبنای قدرت اعضای دائم شورای امنیت در 1945 شکل گرفت. 🔸 نویسنده با اشاره به سندی تحت عنوان «برنامه مشترک ما» که از سوی دفتر دبیر کل سازمان ملل تهیه شده، پیشنهاداتی در سه حوزه ارائه داده است. 1️⃣ مدیریت شوک‌های اقتصادی تبعات کرونا و نبرد اوکراین بر بازارهای انرژی و غلات، می‌تواند محرکی برای افزایش هماهنگی گروه‌های اقتصادی مانند G7 و G20 باشد که با همکاری دفتر دبیر کل بتوانند کنسرسیومی از «کشورهای عضو، گروه‌های کلیدی سازمان ملل متحد و مؤسسات مالی بین‌المللی» برای مدیریت شوک‌های اقتصادی تشکیل دهند. 2️⃣ مقابله با ترویج اطلاعات نادرست ترویج اطلاعات ناقص یا نادرست در جریان همه‌گیری کرونا و نبرد اوکراین به بحران اعتماد به نهادهای رسمی و فقدان درک مشترک در عرصه بین‌المللی منجر شده است. سازمان ملل متحد با جلب مشارکت‌های بین‌بخشی با جامعه مدنی و نخبگان می‌تواند نظارت قوی‌تری بر محتوای فضای مجازی اِعمال کند و تلاش‌های پیشگیرانه‌ای برای ارائه پیام‌های واقعی شکل دهد. 3️⃣ کنترل تسلیحات تقویت گروه‌های حقیقت‌یاب سازمان ملل برای ارزیابی خلع سلاح‌های کشتار جمعی، ارتقای مفاد توافق‌نامه‌های ممنوعیت به‌کارگیری مین‌ها و تسلیحات شیمیایی و ایجاد ائتلاف‌هایی از دولت‌های کوچک برای ترویج هنجارهای کاربرد مسئولانه تسلیحات، از پیشنهادات این مقاله برای سازمان ملل است. 🔸 بحران‌های بزرگ مانند جنگ‌های جهانی به تغییرات اساسی در نظم بین‌الملل منجر می‌شوند ولی بحران‌های کوچک اگر مشمول فراموشی و مرور زمان نشوند، حداکثر به تغییرات فنی و عملیاتی می‌انجامد. جنگ اوکراین به دلیل اینکه یک‌سوی آن روسیه، عضو دائم شورای امنیت است و چین نیز در این مورد موضع محافظه‌کارانه‌ای دارد، به تغییر اساسی منجر نخواهد شد.
هدایت شده از روشنا استان زنجان
اسلایدهای مربوط به فرآیند هوشیارسازی.pptx
17.83M
| فرآیند هوشیارسازی بحران جمعیت و فرزندآوری 🔹 پرده نگار روشنا برای ترویج فرزندآوری https://eitaa.com/roshana_zanjan https://rubika.ir/roshana_zanjan •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
📝 تسلیم شوید تا نقشه‌شان خنثی شود! 🔸 محسن رنانی جایی تأیید کرد که دولت‌های غربی عقب‌ماندگی ایران را می‌خواهند اما بی‌درنگ تقصیر را گردن نظام انداخت چون در ریلی رفت که آنها گذاشتند. یعنی آنها بدِ ما را می‌خواهند ولی اگر ما کنار بیاییم و عقب بنشینیم (حتی بیشتر از برجام) آنها می‌گویند: آه! نقشه‌مان شکست خورد، حالا مجبوریم بگذاریم پیشرفت کنند. 🔹 اگر مقاومت کنیم همان کاری را انجام دادیم که آنها می‌خواهند، پس کنار بیاییم و تسلیم شویم تا کاری را انجام بدهیم که آنها نمی‌خواهند؟! 🔸 حتی وقتی ناچار می‌شوند به اراده غربی‌ها در جلوگیری از قدرت گرفتن ایران اذعان کنند باز تقصیر را به داخل می‌آورند که شما ستیز کردید والا نقشه آنها جواب نمی‌داد! شیطانی وجود دارد که می‌خواهد توسعه پیدا نکنیم اما راه خنثی کردنش کنار گذاشتن مقاومت (به قول خودشان ستیز) و تعامل با همان شیطانِ بدخواه است. 🔹 این وارونگی و مقصرتراشی با همه تناقض و مسخرگی‌اش منشأیی ندارد جز همان ستیز، منتها ستیزی که از کینه‌های داخلی می‌آید. با خصومت‌های اتوکشیده زمینه کمترین همدلی را از بین می‌برند و حاضر نیستند مقصر اصلی در کُند و متوقف شدن توسعه را غرب بدانند. اگر چنین کنند دیگر ضدتوسعه خواندن نظام خریدار نخواهد داشت. 🔸 رنانی بسیار مدعی ادب است اما با منطق وارونه و خصومت پنهان بدترین توهین‌ها را به شعور مخاطب می‌کند. پاسخ امثال او فقط با منطق سرراست و صریح ممکن است. اگر دولت که دانشگاه را اداره می‌کند و‌ حقوق او را می‌دهد شرط بگذارد که از این پس فقط با نام «محسنِ خاک بر سر» می‌تواند تدریس کند ستیز خواهد کرد یا تعامل؟ 🔹 حرف زدن از تعامل زیبا است و در دانشگاه و رسانه مشتری جذب می‌کند اما با چه کسی باید تعامل کرد؟ با بوش؟ در دوره خاتمی حتی با بوش تعامل کردند اما پاسخ را با گذاشتن ایران در محور شرارت داد. اوباما وحشی‌ترین تحریم‌های تاریخ را علیه‌مان وضع کرد و بعد از عقب‌نشینی «تقریبا هیچ» کف دست‌مان گذاشت، می‌ماند ترامپ و پمپئو! 🔸 تعامل‌های هاشمی و خاتمی و روحانی (که رنانی آنها را ترجیح می‌دهد) هیچ کدام انگلیس را وادار نکرد تا بدهی چند صد میلیون دلاری‌اش را بپردازد، فقط گرو گرفتن جاسوس جواب داد. زبان‌بازانِ ستیزه‌جوی وطنی احتمالا بتوانند مودبانه با اسرائیل هم کنار بیایند اما فقط کاریکاتوری از ستیز با داخل و تعامل با توحش می‌سازند. 🔹 نظام پر از عیب است و تقصیر بسیاری از ناکارآمدی‌ها را بر عهده دارد اما مروری بر آمار شهرنشینی و گسترش دانشگاه‌ها و اشتغال زنان و مصرف سوخت و غذا و دارو نشان می‌دهد ادعای ضدتوسعه بودنش چه دروغ وقیحانه‌ای است. تحریم‌های اوباما همزمان که یک دهه ایران را زمینگیر کرد به بازار دمکرات‌دوستان داخلی و امثال رنانی گرما داد. 🔸 بعد از انقلاب اسلامی غرب یک راه برای ما باقی گذاشت و آن اینکه به عنوان «ایرانِ خاک بر سر» ادامه حیات بدهیم. نوسان در روابط رخ داده اما خارج از عملیاتی که ماهیگیر با قلابش انجام می‌دهد نبوده. هر سیاستی که انتخاب کردیم برنامه اصلی که تضعیف و ویرانی است را کنار نگذاشته‌اند، قرار هم نیست کنار بگذارند. تعامل کنیم یا مقاومت؟
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍آلمان کشوری که هنوز در تامین مایحتاج پایه و کالاهای اساسی خود مشکل دارد 🔹در دوران اوج هم دیدیم که چطور همه کالاها در ایران در دسترس بود ولی مردم اروپا و آمریکا برای تامین ساده‌ترین مواد غذایی به زدوخورد با هم مشغول بودند و برای تامین امنیت پلیس کنار قفسه می‌ایستاد. 🔺این مسائل دلیل دارد و اگر می‌بینید در ایران این اتفاقات نمی‌افتد به خاطر این است که هنوز در بخشی از مدیریت مالی و اقتصادی تابع محض لیبرال ها و نئولیبرال‌ها نشده‌ایم!! 🔹دلیل اصلی تسریع در تغییر مدل پرداخت در ایران، این بود که وضعیت اقتصادی اروپا به خاطر جنگ اوکراین به شدت متزلزل شد و هجوم برای خرید کالای ارزان از ایران (اختلاف قیمت تا بیش از ۲۰ برابر شده و احتمال دارد به ۴۰ برابر برسد، و آنقدر سود قاچاق بالا است که افراد حاضر هستند خطر جانی برای آن هم بپذیرند) به نحو عجیبی بالا رفت. 🔺ایران با توجه به سیاست‌های دقیق رهبری در بیست سال گذشته، تا حد بسیار زیادی در تامین کالاهای خود شده است، اما هجوم خرید و صادرات و قاچاق در ایران ممکن بود ما را هم مثل در تامین مواد غذایی با مشکل روبرو کند. لذا به سرعت دولت اقدامی کرد که جلوی این مشکل گرفته شود. و متاسفانه پیش‌بینی بازارهای مالی ادامه جنگ است./kharej2025
📍تمایل به بچه‌دار شدن در کدوم استان‌ها بیشتره؟/تهرانی‌ها یک بچه، یزدی‌ها و سیستان و بلوچستانی‌ها ۴ بچه دوست دارن 🔸براساس گزارش مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران‌ (ایسپا) تمایل به بی‌فرزندی در استان تهران، تک فرزندی در مازندران، ۲ فرزندی در اردبیل، سه فرزندی در قم، چهار فرزندی در سیستان و بلوچستان و یزد و پنج فرزند و بیشتر در استان سیستان و بلوچستان وجود داره و این نگرش‌ها به‌طور نسبی با رفتارهای باروری استانی هم مطابقت داره. 📊 با استناد به این نظر‌سنجی ۱۲ درصد پاسخگویان در پاسخ به این پرسش که چند فرزند برای یک خانواده مناسبه، نداشتن فرزند رو مطلوب می‌دونن. 👨‍👩‍👦 ۲۰/۷ درصد یک فرزند، 👨‍👩‍👧‍👦 ۳۲/۷ درصد ۲ فرزند 👨‍👩‍👧‍👦 ۱۶ درصد سه فرزند 👨‍👩‍👧‍‌ ۱۱/۶ درصد چهار فرزند و ۵/۶ درصد پنج فرزند و بیشتر رو برای یک خانواده مطلوب می‌دونن. ‌۱/۴ درصد هم به این سوال جواب ندادن. 🔹میانگین تعداد فرزندان مطلوب برای یک خانواده از نظر پاسخگویان، ۲/۲۲ فرزند هست. 🔸همچنین میانگین تعداد فرزندان مطلوب از نظر مردان ۲/۳۲ فرزند و برای زنان ۲/۱۲ فرزند هست. 🔻پاسخگویان متاهل ۲/۳۳ فرزند‌(تعداد فرزندان بیشتری رو نسبت به مجردها ۱/۹۶مطلوب می‌دونن. 🤔 نظر شما چیه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آغاز طرح آزمایشی هوشمندسازی یارانه نان در زنجان 🔹براساس این طرح، نانوایی‌های زنجان به کارت‌خوان هوشمند مجهز شده‌اند. دولت به نانوایی‌ها آرد را به قیمت آزاد می‌دهد اما در ازای فروشِ نان به نانوایی یارانه می‌دهد. 🔹قیمت نان برای مردم تغییر نمی‌کند. در هنگام پرداختِ پول نان توسط خریدار، مابقی پول همان لحظه از حساب دولت به حساب نانوا واریز می‌شود. محدودیتی هم در تعداد خرید نان وجود ندارد.
مشاور ترامپ: بعد از ۴۱ سال فهمیدم ایران بر آمریکا پیروز شده است 🔹ولید فارِس: بعد از مطالعه در مورد حکومت ایران از آغاز تاکنون، بحران گروگان‌گیری دهه ۱۹۸۰، جنگ نیابتی ایران با اسراییل، گسترش پروژه هسته‌ای ایران و کنترل چهار کشور عربی توسط شبه‌نظامیان جمع‌بندی من در مقطع کنونی این است که حاکمان تهران-دست‌کم تا اینجا- پیروز شده‌اند. 🔹ایران، توانمندی‌های نظامی و اطلاعاتی‌اش را تقویت کرده، توسعه ارضی‌اش را از طریق شبه‌نظامیان گسترده کرده و به لطف جاذبه توافق هسته‌ای به نفوذ قابل توجهی در غرب دست پیدا کرده است.
بعد از ۴۱ سال مطالعه فهمیدم ایران مقابل آمریکا پیروز شده است مشاور ترامپ: بعد از ۴۱ سال مطالعه فهمیدم ایران مقابل آمریکا پیروز شده است یکی از تندترین و ضدایرانی‌ترین مشاوران رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مقاله‌ای اعتراف کرده که بعد از ۴۱ سال مطالعه به این نتیجه رسیده که ایران در برابر آمریکا برنده شده است. به گزارش مشرق، «ولید فارِس»، تحلیلگر آمریکایی لبنانی‌تبار که برای مدتی در دولت «دونالد ترامپ» به عنوان یکی از مشاوران سیاست خارجی او فعالیت می‌کرد در مقاله‌ای تصریح کرده بعد از سال‌ها مطالعه حکومت جمهوری اسلامی ایران، از آغاز تا کنون، به این نتیجه رسیده که تهران در برابر آمریکا به پیروزی رسیده است. ولید فارس که یکی از ضدایرانی‌ترین تحلیلگران حال حاضر آمریکا است در مقاله‌ای روز دوشنبه (۱۶ مه/ ۲۶ اردیبهشت) در رسانه دست راستی «نیوزمکس» می‌نویسد: «بعد از مطالعه بر روی رژیم ایران از آغاز آن تا کنون، بر روی انقلاب [امام] خمینی در سال ۱۹۷۹، بر روی اتحاد ایران با [بشار] اسد، بر روی بحران گروگان‌گیری دهه ۱۹۸۰، بر روی جنگ نیابتی ایران با اسرائیل، بر روی گسترش پروژه هسته‌ای ایران و بر روی کنترل چهار کشور عربی توسط شبه‌نظامیان طی دهه گذشته جمع‌بندی من در مقطع کنونی این است که حاکمان تهران-دست‌کم تا اینجا- پیروز شده‌اند.» این استاد دانشگاه دفاع ملی واشنگتن در ادامه با برشمردن سوابق تحقیقاتی‌اش بر روی ایران تصریح کرده است: «من از هنگام انتشار اولین کتابم در بیروت درباره راهبردهای ایران، تا هشدارهایم به واشنگتن درباره آغاز شکل‌گیری محوری جدید از سال ۱۹۹۲ در مقالات علمی متعددم در ژورنال‌ها و یادداشت‌هایم در رسانه‌ها، تا سال‌های متمادی حضورم در جلسات استماع کنگره و سمینارهای سازمان‌های امنیتی-دفاعی ۴۱ سال را به پیگیری سیر تحولی این رژیم، ژئوپولتیک آن و شورش‌های مردمش اختصاص داده‌ام.» وی سپس نوشته «سفر جمهوری اسلامی ایران» را می‌توان به کلامی ساده اینطور خلاصه کرد: «تهران، پس از حفظ یک خط درگیری مستمر با آمریکا، اسرائیل و بسیاری از کشورهای غربی توانست از جنگ سرد، نظام تک‌قطبی دهه ۱۹۹۰، دوران پس از ۱۱ سپتامبر، بهار عربی و دوران پس از خروج آمریکا از عراق و افغانستان جان به در ببرد.» ولید فارس خاطرنشان کرد: «ایران، توانمندی‌های نظامی و اطلاعاتی‌اش را در داخل تقویت کرده، توسعه ارضی‌اش در منطقه را از طریق شبه‌نظامیان گسترده کرده و (در تحولی به همان اندازه مهم) به لطف جاذبه توافق هسته‌ای به نفوذ قابل توجهی در غرب دست پیدا کرده است.»
هدایت شده از روشنا استان زنجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استوری | کاش در ایام حیاتت اینو بهت میگفتم... 🖤 به مناسبت درگذشت استاد فاطمی‌نیا 🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan 🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
🇮🇷 📝 | چرا تبیین کنیم؟ 🍃🌹🍃 🔻 فرقی نمی‌کند مسلمان باشی یا مسیحی... شیعه باشی یا سنی... زن با‌شی یا مرد... بزرگ باشی یا طفلی خردسال... اگر اهل تبیین باشی تو را بر نمی‌تابند، حذفت می‌کنند. یک روز از صحنه روزگار، یک روز از صفحه اینستاگرام، توئیتر و فیسبوک 👌 آری بسته به تبیین‌گری توست هرچقدر عمیق‌تر، دقیق‌تر، ظریف‌تر تبیین کنی و از راستی‌ها، خدمت‌ها، مقاومت‌ها روایت کنی حتی از جنازه‌ی بی‌جان تو و عکس تو در دست مردم نیز می‌ترسند. ❌اما اگر اهل تحریف باشی، تو را عاشقانه که نه!.. مانند گاوی شیرده نوازشت می‌کنند. یا.. در محافل خود، خوشحال از پادویی تو، برایت کف می‌زنند. ✅ حال انتخاب با توست😊 می‌خواهی آزاده باشی و تبیین کنی یا گاو باشی و تحریف کنی.🙂 🔸 اما بدان اگر تبیین را برگزیدی در بیان حق مقاومت کن. حتی اگر مجبور باشی هر شب درِ خانه ی مردم غافل را یک به یک بکوبی تا روشنگری کنی. حتی اگر صدای گریه های شبانه‌ات گوش دنیا را بیازرد. حتی اگر با لگد به پهلویت زنند. حتی اگر تو را به اسیری برند. 🔺 «حتی اگر سرت را با گلوله بزنند.» آری فرق نمی‌کند تو کِه باشی.. حق را روایت کنی... تو را شهیدت می‌کنند. ✍ زینب نجیب | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
🔴 تکرار یک توصیه به رئیس‌جمهور ✍مهدی جمشیدی 1. رأی و اقبال مردم به شما، به دلیل حس "خدمت" و "مردم‌داری" و "پُرکاری" و "صداقت" بود که در درون مردم ایجاد کردید. 2. این سرمایۀ اجتماعی - که به سختی به دست آمد - با به‌کارگرفتن "نیروهای نامتجانس" با این روحیّات، به‌آسانی از دست می‌رود. 3. پس به‌جای تلاش برای ایجاد "همگرایی میان نیروها و جریان‌های سیاسی" از طریق "سهمیه‌بندی قدرت"، هرچه می‌توانید از آن "گذشتۀ مدیریّتی" فاصله بگیرید؛ چه "سیاست‌ها"ی‌شان و چه "خود"شان. 4. و اگر چنین نکنید، "ناهماهنگی‌ها" و "کم‌تحرّکی‌ها" و "بی‌عملی‌ها"ی آنها با پای دولت انقلابی شما نوشته خواهد شد. 5. "تفاوت واقعی" و "تمایز عملیِ" شما با آن گذشتۀ تلخ، برگ برندۀ شما در غالب‌گرانیدنِ گفتمانِ انقلابی‌گری است. 6. این قاعده، خاص این دولت نیست. هر دولتی که مستقر می‌شود "مدیران متناسب با گفتمان خودش" را بر سر کار می‌آورد و اجازه نمی‌دهد فرصتش از طریق "چانه‌زنی با مدیران قبلی"، از دست برود. 7. گذشته از این، بخشی از تازگی دولت به "تازگی چهره‌هایش" بازمی‌گردد. 8. مدیران بزرگ و عمده که هیچ، حتّی در سطوح بسیار پایین نیز "مقاومت"، فراوان است.