دوستان مکرم سوگمندانه باید اذعان کنیم شجره ملعونه تحریف تا حدود زیادی موفق شده حساسیت ملت ما را نسبت به مظلومان عالم بشدت کاهش دهد و همانگونه که در فایل صوتی اشعری زمان بود مملکت را سعودیزاسیون کنند و آن را یک موفقیت می داند . شاهد من تظاهرات صدها هزار نفری در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در کشورهای مختلف حتی کشورهای کفر و لائیک اتفاق افتاده اما بر کشور ما مثل عربستان سقوطی خاک مرده پاشیده اند
سلام.. ضرورت مطالبه واکنش مناسب ملت عزیز برابر ظلم و جنایت صهیونیسم علیه ملت مظلوم فلسطین
#پخش_سخنرانی_زنده
🔺موضوع:
اهمیت و ضرورت جلب مشارکت گسترده و آگاهانه در انتخابات ۱۴۰۰
🎙 سخنران :
🔹دکتر عباس بابایی
🔻پژوهشگر و مدرس دانشگاه
⏰ چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۶
♨️شرکت از طریق لینک روبیکا روشنا استان زنجان 👇👇👇👇
https://rubika.ir/roshana_zanjan
مدیریت روشنگری و عملیات روانی معاونت فرهنگی سپاه استان زنجان
🔅🔅🔅🌓🌓🌓🌓
🆔 eitaa.com/roshana_zanjan
🆔:@sgm_Ghaemon
از ملاکهای مهم انتخاب اصلح در بیان امام صادق علیه السلام
🔸شخصی از امام صادق (ع) پرسید: بین دو حاکم در تردید هستم، چکنم؟
🔹امام فرمود: عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
🔸شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
🔹امام فرمود: ببین افراد متدین به کدام مایلند.
🔸شخص گفت: اگر نفهمیدم؟
🔹امام فرمود: بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر آنها را خشمگین میکند، او را برگزین.
📗منبع؛ اصول کافی جلد ۱ص ۶۸
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسی که پذیرش عدالت برایش سنگین است نمی تواند در رکاب امام زمان (عج) باشد
پست اینستاگرامی حجت الاسلام جعفری استادیار شبکه تربیتی صالحین ناحیه زنجان در جواب معترضان به شورای نگهبان.
🔍#مشارکت_حداکثری
#دولت_جوان_انقلابی
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
#شورای_نگهبان
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🆔:@sgm_Ghaemon
💥امنیت آوری انتخابات چگونه؟
✍️عبدالله گنجی
💥اینکه گفته میشود مشارکت بالاتر موجب امنیت کشور میشود شاید مخالفانی نداشته باشد، اما بیشتر جنبه انتزاعی آن به ذهن متبادر میشود. اینکه رهبری میفرمایند: کسانی که بنده یا جمهوری اسلامی را قبول ندارند برای کشورشان مشارکت کنند یعنی چه؟
جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی، بازی نظام سلطه در قاعده سلطهگر – سلطهپذیر یا جهان آزاد و قرنطینه را به هم زد. چنین امری در شأن ملت کهن ایران بود، اما پرهزینه هم بود.
در این میدان مبارزه بین عوامل قدرت عرفی و ظاهری ایران و امریکا فاصله زیادی است. اگر وسعت، ثروت و جمعیت را مهمترین عوامل قدرت یا ابرقدرتی یک کشور بدانیم طبیعی است که فاصله ایران و امریکا چند برابر است.
👇 اما مقاومت ۴۲ ساله ایرانیان از دو عامل قدرت نامتقارن سرچشمه میگیرد؛
#اول تجربه تاریخی ملت و
#دوم ایمانی که این ملت بر آن استوارند.
دشمن و رقیب امروز ما – غرب به ماهو غرب- جایگاه مردمی این نظام را از صندوق رأی میفهمد.
راهپیمایی روز قدس، یا ۲۲ بهمن و... را امری تبلیغی، هیجانی و تودهای ارزیابی میکند که در رسانه بزرگنمایی یا کوچکنمایی میشود.
اما رأی اینگونه نیست، جنبه کمی، کیفی و جهتگیری تک تک آرا روشن میشود و میزان مشارکت – که به معنی رفراندوم به جمهوری اسلامی است- جایگاه دشمن را تنظیم میکند.
این باور سادهاندیشانه یا به خاطر کماطلاعی است که هنگام مشارکت پایین (مانند انتخابات ۱۳۹۸) به مثالآوری از کشورهای اروپایی پناه ببریم.
🔻در غرب اندیشمندانشان این هنر را داشتهاند که برای مردم انگارهای بسازند که لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی پایان تاریخ است و مردم هیچ راهی برای رسیدن به نظام سیاسی دیگری سراغ ندارند و نمیبینند؛ بنابراین مشارکت پایین در غرب را مرتبط با ضعف برنامه، قبول نداشتن کاندیدا، نامقبول بودن حزب، بیربط دانستن سیاستها و... میدانند، اما درشرق و خصوصاً در ایران چنین تحلیل نمیکنند.
در غرب به خاطر اینکه پذیرفتهاند لیبرال دموکراسی پایان تاریخ است، چیزی به نام انقلاب، براندازی و اپوزیسیون بیمعناست و کاهش مشارکت را در پارادایم فاصله مردم و حاکمیت تحلیل نمیکنند، اما در شرق و ایران اینگونه نیست.
✔️بنابراین، مشارکت حداکثری خصوصاً بعد از سه سال فشار حداکثری امریکاییها به مثابه میوهچینی ایرانیان یا دشمنان تلقی میشود. دشمن میخواهد تأثیر فشار خود را ببیند و جمهوری اسلامی میخواهد تأثیر فشار دشمن به ناکامی منجر شود.
👇مثالی از امنیت آوری انتخابات بسیار مهم است و عینیت مشارکت و امنیت را رقم میزند.
انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۷۲ در اوج نارضایتی اقتصادی و تورم ۵/۴۹ درصدی برگزار شد، ایرانیان حدود ۵/۱۵ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و این مشارکت بهرغم حضور احمد توکلی به عنوان مخالف سرسخت هاشمی بود.
رئیسجمهور نیز ۵/۱۰ میلیون رأی آورد که از ۱۴ سال قبل بنیصدر کمتر بود.
رأی رئیسجمهور در سال ۷۲ پایینترین حد نصاب انتخاب یک رئیسجمهور در ایران پس از انقلاب است.
چهار سال بعد در خرداد ۷۶ که اولین انتخابات رقابتی جدی در کشور بود (و این روند تاکنون ادامه داشته است) ۲۸ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و رئیسجمهور منتخب نیز حدود ۲۰ میلیون از رأی را به خود اختصاص داد. بعد از انتخابات هم خاتمی و هم مقاممعظم رهبری تأکید کردند که این مشارکت بالا و این حماسه بزرگ یک تهدید بزرگ نظامی را از کشور دور کرد. تأکید مشترک رئیسجمهور وقت و رهبری بر این موضوع قطعاً صحت آن را قطعی مینماید.
اما این موضوع نشان میدهد که دشمن براساس میزان مشارکت ۱۳۷۲ جلو آمده بوده است و با انتخابات چهار سال بعد مجدداً خود را با جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی تنظیم کرده است.
🔻در همه انتخاباتهای ۲۴ سال گذشته مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری نمره قابل قبولی داشته و رقابت واقعی وجود داشته است.
🔴 امسال به جهت تثبیت ویروس کرونا و فشار اقتصادی سه ساله، پیشبینی میشود این مهم تقلیل یابد، به همین دلیل مردم و حاکمیت نمیتوانند طبق روال عادی با مسئله برخورد کنند.
اگر مشارکت بالاتر و حداکثری امنیتآور است- که هست- باید زمینههای حضور حداکثری فراهم شود، البته ملت میداند که مشارکت بالا خط پایان محاصره سه ساله ملت ایران است و تو دهنی را انشاءلله خواهد زد. اما وجود
⚡️ رقابت جدی،
⚡️مناظره حقیقی،
⚡️برنامه باور پذیر
⚡️کنترل حداکثری کرونا
چهار عنصری هستند که میتوانند بخشی از مشارکت را اصلاح و نسبت به ۱۳۹۸ جبران کنند.
👇امنیتآوری انتخابات روی دیگری نیز در داخل دارد.
برخی انتخابات را نه پروسهای برای چرخش نخبگان که بستری برای مبارزه با نظام جمهوری اسلامی میدانند.
بستری را میبینند که به
روشهای مختلف میشود در آن چالش و هزینه تولید و اصل انتخابات را به سخره گرفت.
🆔:@sgm_Ghaemon
🌎 تعریف رجل سیاسی، مذهبی
🔸 ۱- رجال مذهبی،
رجالی هستند که آگاهی لازم به دین اسلام و مذهب تشیع داشته و تدین و تقیدشان به انجام شعایر و مناسک دینی در زندگی فردی و اجتماعی از برجستگی ویژه ای برخوردار باشد، به گونه ای که در میان مردم به این خصوصیت، شناخته و مشهور باشند.
🔸 ۲- رجال سیاسی،
رجالی هستند که قدرت تحلیل و درک آنها از مسائل و پدیده های سیاسی به جهت آگاهی عمیقشان از مسائل سیاسی اجتماعی اعم از داخلی و بین المللی و حضورشان در صحنه های سیاسی به نحوی باشد که همواره مصالح نظام اسلامی و معیارهای اصیل انقلابی در عملکرد آنها لحاظ شده باشد، به گونه ای که در میان مردم به این خصوصیت، شناخته و مشهور باشند.
🔻 تعریف مدیر و مدبر
🔸 1- مدیر،
شخصی است برخوردار از شایستگی های ذاتی و اکتسابی لازم از نظر دانش و مهارت، شخصیت و نگرش های فردی و تجربه که توانایی شناخت و استفاده بهینه از منابع انسانی و مادی در کشور را با رعایت حداکثر بهره وری و در راستای مأموریت، رسالت و اهداف کلان نظام و ارزش های حاکم بر جامعه داراست و سوابق او حاکی از موفقیت وی در صحنه های مدیریتی کلان باشد.
🔸 2- مدبر،
شخصی است که از توانایی پیش بینی و عاقبت اندیشی نسبت به امور، مبتنی بر عقلانیت و دانش صحیح برای اداره امور کشور برخوردار باشد و در بحران ها قدرت حل مشکلات و برون رفت از آنها را به نحو شایسته داشته باشد. حرکت شورای نگهبان حرکت کاملاً صحیح بوده است که مانع از لجام گسیختگی و ولنگاری در ثبت نام ها می شود. هر چند بخشی از دلسوزان و منتقدان قابل احترام در این زمینه اظهار نظر کردند ولی به نظر میرسد که بخشی از واکنش ها سیاسی و با اهداف انتخاباتی بود.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️تحریم و اتکای به توان داخلی
🔹 سایت وزارت نفت ایران اعلام کرده است که پس از عدم تمایل شرکتهای هندی برای مشارکت در میدان گازی «فرزاد ب»، قرارداد این پروژه با شرکت پتروپارس امضا شده است.
🔹 این میدان گازی که در 2008 کشف شده بود، قرار بود توسط شرکتهای هندی توسعه یابد که به دلیل تحریمهای اِعمال شده پس از خروج آمریکا از برجام، از مشارکت در آن اجتناب کردند.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تعارض جمهوریخواهان کنگره با کاخ سفید درباره تغییرات اقلیمی
#گزارش_کوتاه
🔹 بیش از 60 درصد آمریکاییها، تغییرات اقلیمی را یک خطر مهم قلمداد کرده و فعالیتهای انسانی را عامل آن میدانند. چنین نگرانی محدود به حامیان حزب دموکرات نیست. چنانکه 75 درصد جمهوریخواهان نیز از اقداماتی برای کاهش گازهای گلخانهای حمایت میکنند.
🔸 این نگرانی فقط در افکار عمومی وجود ندارد. انیستیتوی نفت آمریکا به عنوان نماینده تجاری صنعت نفت و گاز این کشور، از اقدامات لازم در راستای کاهش انتشار گازهای کربنی حمایت کرده است. با همه این موارد، جمهوریخواهان کنگره در برابر سیاستهای بایدن در این خصوص مقاومت میکنند.
🔸 یک دلیل اصلی چنین رفتاری را باید در الگوی قبیلهای سیاست در نظام دوحزبی آمریکا جستجو کرد. از نظر برخی جمهوریخواهان، آنان میبایست با هر سیاستی از سوی حزب دموکرات به مخالفت برخیزند تا هویت سیاسی خود را حفظ کنند و پشتیبانی رسانهای راستگرایان را از دست ندهند.
🔸 دلیل دیگر اینکه ساختار ضد اکثریت سنا که به اقلیت قدرت جلوگیری از تصویب قانونهای مورد حمایت اکثریت را میدهد، این اطمینان را به جمهوریخواهان داده که میتوانند بر مواضع خود پافشاری کرده و مانع توفیق دولت بایدن شوند.
✅ به نظر میرسد یکی دیگر از دلایلی که در این یادداشت به آن اشاره نشده را میتوان «تعارض منافع» بخشی از جمهوریخواهان از طریق روابط اقتصادی آنان با برخی شرکتها و مؤسسات مرتبط با صنایع نفتوگاز در آمریکا قلمداد کرد.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ مذاکرات ایران و عربستان
#گزارش_کوتاه
🔹 اندیشکده خاورمیانه در مقالهای گفتگوهای ایران و عربستان را مسیر موازی مذاکرات وین میداند که تنشزدایی در سیاست خارجی ایران را پیگیری میکند. ولی معتقد است نباید به این گفتگوهای منطقهای خوشبین بود، زیرا بین تهران و ریاض، اختلافات جدی وجود دارد.
🔸 نویسنده معتقد است این تنش برآمده از «معمای امنیت» است که طی آن هر چه دولتی تواناییهای نظامیاش افزایش یابد، گرچه انگیزه تهاجمی نداشته باشد ولی موجب نگرانی رقبایش میشود و امنیت هستیشناختی آنان را به خطر میاندازد.
🔸 عربستان با تشکیل شورای همکاری خلیج فارس و کمک به صدام علیه ایران، درصدد حفظ این امنیت برآمد ولی سقوط حزب بعث عراق و سپس قیامهای عربی، موازنه را به نفع ایران تغییر داد. اکنون هر دو طرف به این رسیدهاند که در گام اول با پایان جنگ یمن، به نقطه تعادل نزدیک شوند.
🔸 طبق این مقاله، بزرگترین بازنده این بهبود روابط، رژیم صهیونیستی است که با ایرانهراسی درصدد برقراری رابطه رسمی با دولتهای عربی بود تا برای خود مشروعیتی در منطقه ایجاد کرده و موقعیت خود را در جوامع اسلامی ارتقا بخشد. آنها عربستان را بخشی از پازل مهار ایران میدانند.
✅ گرچه علائمی در خصوص تلاش طرفین برای پایان جنگ یمن دیده شده، ولی مسائل مربوط به سوریه، لبنان، عراق، بحرین، رفتار عربستان با جمعیت شیعه خود همچنان به عنوان پروندههای اختلافی روی میز خواهد بود. پس فعلاً برای خوشبینی زود است.
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ سیاست داخلی رژیم صهیونیستی و جنگ غزه
#تحلیل_کوتاه
🔹 در حالی هشتمین روز درگیریهای رژیم صهیونیستی و گروههای مقاومت فلسطین میگذرد که هنوز چشماندازی برای پایان این نبرد شکل نگرفته است. جدا از محاسبات سطوح ملّی، منطقهای و بینالمللی و تاثیری که پایان جنگ در شرایط کنونی برای رژیم صهیونیستی و مخصوصاً در روبط با فلسطینیها خواهد داشت، سیاست داخلی این رژیم را نباید از نظر دور داشت.
🔸 یکی از اهداف نتانیاهو در دامن زدن به ناآرامیهای قدس که منجر به جنگ اخیر شده است جلوگیری از تشکیل کابینه از سوی مخالفان بود. در پی تنشهای ناشی از این امر در شهرهای مختلط فلسطینی_یهودی، نفتالی بنت که در حال رایزنی با لاپید برای تشکیل «کابینه تغییر» و کنار زدن نتانیاهو از قدرت بود، اعلام کرد که کابینه تغییر را چون نمیتواند از پس مسائل شهرهای مختلط برآید از دستور کار خارج میکند. بنابراین، نتانیاهو اکنون به هدف خود رسیده و از این جهت تداوم جنگ دیگر ضرورتی ندارد.
🔸 میزان التهاب جبهه داخلی و درگیریهای فلسطینی_یهودی در سرزمینهای اشغالی نیز عاملی تاثیرگذار در پایان جنگ است؛ هرچه این التهابات افزایش یابد فشارها بر ارتش برای توقف عملیات علیه غزه و تمرکز بر جمع کردن اوضاع داخلی افزایش مییابد.
🔸 جنگ غزه دیر یا زود پایان می یابد اما فعال شدن شکاف عرب- یهود در سرزمینهای اشعالی چالشی وجودی است که به این زودی خاتمه نمییابد. اگرچه شاید مشارکت احزاب عربی در قدرت راهحلی برای حل این چالش قلمداد شود اما تأثیر منفی چنین اقدامی بر پایگاه رأی احزابی که دست به این اقدام بزنند یک مانع بزرگ است.
🔸 تصمیمگیران اصلی این جنگ در طرف اسرائیلی، نخستوزیر و وزیر جنگ هستند که اختلافاتشان منجر به فروپاشی کابینه ائتلافی شد. بهرغم خسارتهای فراوان این جنگ برای رژیم صهیونیستی، در حالی که به نظر میرسد این رژیم در جهت برگزاری انتخابات پنجم حرکت میکند، نتانیاهو و گانتس هیچکدام نمیخواهند مسئولیت توقف جنگ بدونِ دستاورد خاص را بپذیرند.
✅ با این شرایط، به نظر میرسد پیامدهای این جنگ، بنبست سیاسی رژیم صهیونیستی را تشدید خواهد کرد.
🆔:@sgm_Ghaemon