فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زیباکلام: ما فوق العاده مردم، جامعه و کشور عقب ماندهای هستیم😐
سیستم اصلاح طلبا این شکلیه که با دروغ و وعده های پوچ کاندید خودشون رو به مردم قالب میکنن بعد که خوب گند زد و کشور رو به عقب برگردوند با همه مصاحبه میکنن و میگن ما ایرانیا آدمای عقب افتاده ای هستیم .
آقای زیباکلام شما و دار و دستتون عقب مانده اید نه مردم شریف ایران !
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴سیدحسن نصرالله در سلامتی کامل است
🔹درپی شایعات منتشر شده درباره شرایط جسمانی سید «حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان منابع نزدیک به ایشان تایید کردند که سید نصرالله به طور خاص در فصل بهار دچار حساسیت و آلرژیهای بهاری میشود و اکنون شرایط جسمانی او رو به بهبودی است.
🔹این منابع تاکید کردند، شایعاتی که درباره ابتلای دبیرکل حزب الله به کرونا منتشر شده صحت ندارد.
🆔:@sgm_Ghaemon
📍کمپین انتخاباتی اسحاق جهانگیری متولی اصلی ستادهای همتی شد/ معاون اول روحانی در سودای ابقا
🔺حزب کارگزاران سازندگی با محوریت اسحاق جهانگیری حمایت خود از همتی در استانهای کشور را آغاز کرده و کرباسچی دبیر این حزب اعلام کرده که این حمایت صد در صد است.
🔺گفته می شود علی رغم شانس بسیار اندک همتی به عنوان کاندیدای کارگزاران و اصلاحات، اما ابقای اسحاق جهانگیری عضو ارشد حزب کارگزاران سازندگی به عنوان معاون اول دولت احتمالی پذیرفته شده است.
🔺بر اساس این گزارش نشریه سازندگی وابسته به کارگزاران نیز تمام قد در حال حمایت از عبدالناصر همتی رئیس بانک مرکزی حسن روحانی است.
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍آقای حسن خمینی! شما آن کسی نیستید که میتواند درباره حل مشکلات مردم حرف بزند
🔻سید علی صدرینیا، فعال رسانهای نوشت:
🔹سید حسن خمینی یکی دیگر از حامیان روحانی و تبلیغ کنندگان او بود؛ او در انتخابات ۱۳۹۲ در کنار هاشمی و خاتمی و ناطق حمایت خود را از روحانی اعلام کرد؛ پس از گذشت چهار سال اول و مشخص شدن همه ناکارآمدیها و ضعفهای روحانی باز هم سید حسن خمینی در انتخابات ۹۶ ویدئویی تبلیغاتی ضبط کرد و در آن گفت: "جا دارد که همه با هم یکبار دیگر به دولت جناب آقای روحانی اعتماد کنیم... اعتماد مجددی به این دولت داشته باشیم و با رأی به آقای روحانی آینده کشورمان را رقم بزنیم."
او از کارنامه روحانی دفاع کرد و برنامه اقتصادی او برای آینده را هم برنامهای مفید دانست.
🔹البته این حامی انتخاباتی روحانی، که از رقم زدن آینده کشور با اعتماد به روحانی سخن میگفت، در همه روزهای سخت و پر از ضعف و خطای دولت در این سالها، هوشمندانه و فرصتطلبانه سکوت کرد تا بار منفی این اتفاقات به نامش نوشته نشود؛ حتی آن روزی که دولت با تصمیم ناگهانی خود برای گرانی بنزین در آبان ۹۸ جامعه را شوکه کرد و آن همه هزینه بار آورد، باز هم سید حسن خمینی سکوت کرد و حاضر نشد اعتبارش را برای حمایت از دولت به میان بیاورد؛ انگار نه انگار که او شریک همه سیاهیهای دولت روحانی است.
🔹حالا این روزها و در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ دوباره نطق حامی روحانی باز شده و به شورای نگهبان حمله کرده و طلبکارانه گفته دولت برآمده از این انتخابات توان حل هیچ مشکلی را ندارد!
این روزها خیلیها درباره عملکرد شورای نگهبان سخن میگویند و حق هم دارند به عملکرد شورا نقد داشته باشند و نسبت به مشارکت و تشکیل دولت کارآمد و قوی و دارای پشتوانه نگران باشند؛ اما با کارنامهای که حسن روحانی، در هشت سال گذشته به جای گذاشته و کاری که در زندگی مردم کرده، حتما آقای حسن خمینی بعنوان یکی از حامیان جدی او، آن کسی نیست که صلاحیت داشته باشد تا درباره حل مشکلات مردم حرف بزند!
🔻پ ن:
اخیرا سیدحسن مصطفوی (خمینی) با اشاره به ردصلاحیت تعداد زیادی از کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ گفته بود: هر روز و امروز هر حرکتی که بخواهد نافی عنصر جمهوری باشد یک حرکت ضدانقلابی است. مگر می شود نظام همان نظام امام باشد و مردم در آن حق نداشته باشند؟! اینکه کسی بگوید اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند هم مشروعیت نظام باقی است ناشی از نشناختن روح و ماهیت جمهوری اسلامی است!!
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍 شایعه: افشاگری و نامه احمدی نژاد به رهبری
🔻حقیقت:
🔹این روزها یک شایعه قدیمی با پیوست تصویر یک نامه ی جعلی فتوشاپی که سال ۸۸ منتشر شده و همان زمان تکذیب شده بود، بعد از ۱۲ سال دوباره با عنوان جعلی و کذب افشاگری جدید احمدی نژاد در حال بازنشر است!
🔹 نامه ای مملو از اشتباهات اداری با امضای قائم مقام وزیر کشور که هیچ وجود خارجی نداشت!؛ این نامه جعلی که بدون رعایت اصول اولیه نامه نگاری در ستاد یکی از سران فتنه طراحی شده بود همان زمان توسط محصولی و کامران دانشجو تکذیب شده بود
🔹 بازنشر شایعات اینچنینی بعد از یک دهه در آستانه انتخابات حساس ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ بیانگر این نکته مهم است که دشمن روی طیف رای اولی ها ، زودباوری و آلزایمر سیاسی برخی دوستان و کاربران محترم در فضای مجازی حساب باز کرده است/محمدصادق سلطانزده بشرویه
#زود_باور_نکنیم
#زود_بازنشر_نکنیم
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
⭕️ آبی که از سرگذشت گذشت
🔻پاسخ #ناکارآمدها به این سوال که: چه کردید دو صورت است
۱. #ما نبودیم ویرانه می شد.!
۲. اگر #رقیب بود بدتر می شد!
و ما نمی دانیم وضعیتی که الان هستیم نامش چیست؟
مشکل اینجاست که در این وضعیت، برنامه ای هم بجز ادامه دولت روحانی ندارند و جالب اینکه همچنان ما را از #رقیب می ترسانند.
🔻پ ن:
با شما که تا الان آب از سر ملت گذشته، بیش از این شر مرسانید/
🆔:@sgm_Ghaemon
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قائمون
📍تقدیم به همه ی لیلا های سرزمینم...
#من_رای_میدهم تا خون شهیدان شان پایمال نشود
#مشارکت_حداکثری
🔹بعنوان یک حرکت جمعی تلاش می کنیم تا در حد توان از بین اقوام دوستان همکاران و ... افرادی را که قصد شرکت در انتخابات ندارند مجاب به شرکت و انتخاب اصلح کنیم
کوتاهی نکنید که کوتاهی باعث ارسال سیگنال تضعیف به دشمن خواهد شد و اگر خدای نکرده اتفاقی از این بابت بیفتد و دشمن چشم طمع به ضعف فعلی ما بیاندازد ، تلفات بالایی خواهیم داشت...
بیشتر فکر کنیم
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍📊مصرف انرژی سالانه بیت کوین چقدر است ؟
🔹کل انرژی مصرفی برای استخراج #بیت_کوین ، سالانه 129 TWH است .
برای فهم بهتر این عدد :
🔻این رقم معادل است با کل انرژی مصرفی کشور نروژ ( با مصرف 124 TWH ) !
🔻میزان مصرف انرژی سالانه ایالت نیویورک 161 TWH است.
🔻میزان مصرف انرژی سالانه بنگلادش ( با 163 میلیون جمعیت) ، 71 TWH است.
🔻میزان مصرف انرژی کل دیتا سنترهای جهان 205 TWH است .
هم چنین خوب است بدانید :
-چین با سهم نزدیک به 70 درصدی ، رتبه ی اول استخراج بیت کوین ،
-آمریکا با سهم 7 درصدی رتبه ی دوم
و ایران با سهم نزدیک به 5 درصدی ، جزو 6 کشور اول استخراج کننده بیت کوین در جهان قرار میگیرند.
🆔:@sgm_Ghaemon
بازی یک جریان سیاسی با منافع ملی!
طی روزهای اخیر برخی مقامات دولتی و مسئولان وزارت خارجه اظهارات خوشبینانهای درباره مذاکرات وین مطرح کرده و حتی تلویحاً خبر از احتمال اعلام قریبالوقوع دستیابی به توافق کردهاند. آقای «حسن روحانی» رئیسجمهور صراحتاً گفته است که بهزودی تحریم برداشته میشود. مواضع اخیر رئیس جمهور از خوشبینی قابلتوجه درباره نتیجه مذاکرات وین حکایت دارد؛ بهنحویکه حتی ممکن است همین دور از مذاکرات در حال انجام، دور پایانی باشد و بلافاصله با یک توافق در وین مواجه باشیم؛ اما براساس شواهد میدانی، اساساً نتیجه فعلی مذاکرات با یک توافق خوب و مناسب برای مردم ایران فاصله جدی دارد. منابع میدانی نشان میدهد که اگر دولت بخواهد در وضعیت و فضای فعلی مذاکرات، آن را جمعبندی و بهعنوان توافق نهایی معرفی کند، قطعاً با یک توافق خوب روبرو نیستیم. بر این اساس به نظر میرسد، دولت قصد دارد به هر نحوی که شده و بهویژه با توجه به در پیش بودن انتخابات، یک توافق بد دیگر را روی میز نزاعهای سیاسی در ایران قرار دهد و جامعه را بر اساس آن دچار ابهام و تشتت سازد. مسلّم آن است که هرگونه توافق بدی در وین باید در همان وین رد شود والّا آوردن آن به تهران و قراردادن آن روی میز منازعات، هیچ نسبتی با منافع ملی ندارد
🆔:@sgm_Ghaemon
▼گزارش روز 👇
🔰دوقطبی مشارکت- عدم مشارکت!
از ماهها قبل برخی از جریانات سیاسی داخلی و ضدانقلاب خارج نشین درصدد ایجاد دوقطبی (مشارکت و عدم مشارکت) در انتخابات بودهاند و تلاش نمودهاند آمار مشارکت مردم در انتخابات 1400 کاهش یابد.
❇️گزارههای خبری:
1⃣ یک سوی این دوقطبی کسانی هستند که مردم را به مشارکت در انتخابات فراخوانده و بر حضور حداکثری پای صندوقهای رأی تأکید دارند. در رأس این گروه، رهبر حکیم انقلاب اسلامی قرار دارند. ایشان در این خصوص میفرمایند: «حضور مردم در انتخابات، بر تواناییها و قوّت آن دولت منتخب تأثیر زیادی دارد؛ بالاخره یک دولتی انتخاب خواهد شد، یک رئیسجمهوری انتخاب میشود و دولتی تشکیل میدهد؛ هر چه پشتوانه او بیشتر باشد، قویتر باشد، قطعاً بهتر است و قدرت بازدارندگی کشور را بالا میبرد، امنیت میدهد به کشور، برای کشور آبرو ایجاد میکند؛ بنابراین مشارکت خیلی مهم است» (21/2/1400)؛
2⃣ در رأس گروه دوم، رسانههای حامی آمریکا و چهرههای خارج نشین بهاصطلاح اپوزیسیون قرار دارند که با بهرهگیری از تمامی ابزار و امکانات خود، بهویژه امپراتوری رسانهای، بر طبل تحریم انتخابات میکوبند. رضاشاه ربع پهلوی و گروههای ضدانقلاب خارج نشین نیز با به راهاندازی کمپینها و هشتک سازیهای متعدد در تلاش هستند تا کاهش مشارکت در انتخابات پیش رو رقم بخورد.
3⃣ سومین عنصر این دوقطبی سازی که همراستا با گروه دوم عمل میکند، برخی از جریانات سیاسی و سیاسیون داخلی هستند که سالها نان نظام و انقلاب را خوردهاند و امروزه بهصورت مستقیم و غیرمستقیم بر طبل عدم مشاکت در انتخابات میکوبند. فائزه هاشمی و محمود احمدینژاد و برخی از سیاسیون اصلاحطلب همچون حزب اتحاد ملت را میتوان در این دسته قرار داد. محمود احمدینژاد که در روز ثبتنام عنوان کرده بود «اگر تأیید صلاحيت نشوم؛ رأی نخواهم داد»، دو شب پیش در بخشی از مصاحبه خود با ویژهبرنامه تقاطع، اظهار داشت: «من حق خودم را میگویم. من يك فرد ايراني هستم، حق دارم شركت كنم يا نكنم.»
❇️گزارههای تحلیلی:
آمریکاییها و جریانات سیاسی خارجنشین با این تحلیل که کاهش مشارکت مردم در انتخابات از تولید قدرت بیشتر برای ایران جلوگیری کند؛ بر طبل عدم مشارکت میکوبند تا در ادامه بتوانند خواستههای خود را بر ملت ایران تحمیل کنند؛ و اما سیاسیون داخلی در گمانههای تحلیلی خود فکر میکنند جمهوری اسلامی به پایان راه خود رسیده است و این استراتژی را راهی برای موفقیت و پیروزی در انتخابات میبینند. این افراد درصورتیکه شرایط را مساعد ببینند، در روزهای آخر از یکی از کاندیداها حمایت خواهند کرد و با تبلیغ انتخاب بین «بد و بدتر» درصدد خواهند بود تا رأی گروههای خاکستری را به سمت خود جذب کنند و زمینه پیروزی کاندیدای مورد نظر خود را فراهم آورند.
🆔:@sgm_Ghaemon
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پیاده سازی نسخه گروهک تروریستی منافقین توسط شبکه ضد ایرانی اینترنشنال سعودی برای براندازی و شورش در ایران؛ از رای ندادن تا تجزیه ایران!
🔻 رسانه لندنی_سعودی اینترنشنال درست یک روز پس از پیام سازمان تروریستی منافقین برای تحریم انتخابات و تحریک قومیت ها برای خودمختاری، با تهیه ویژه برنامه ای همسو با این سازمان تروریستی، سناریوی پروژه "از تحریم صندوق تا تجزیه" را در دستور کار خود قرار داد!
لطفا عمله ی دشمن نباشیم.
رای با بصیرت و دشمن شکن.
#نفوذ
#وطن_فروش_خائن
🆔:@sgm_Ghaemon
⁉️آیا ما انتخابات را مهندسی می کردیم؟!
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
🆔:@sgm_Ghaemon