eitaa logo
قائمون
307 دنبال‌کننده
11هزار عکس
6هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📍 جلسه محرمانه گروه بیلدربرگ پس از ۲۴ سال 🔸پس از ۲۴ سال، گروه بیلدربرگ از ۱۹ تا ۲۱ این ماه در پرتغال ملاقات خواهد کرد و اگرچه مکان این جلسه همچنان مخفی است، امّا همه چیز نشان می‌دهد که در سینترا نیست، بلکه در کاخ Pestana لیسبون خواهد بود. 🔻در منطقه آلکانتارا، یک هتل مجلل منحصر به فرد که در آن هر شب در این زمان حدود ۱۰۰۰ یورو هزینه دارد. از سال ۱۹۵۴، هر ساله این اجلاس تقریباً محرمانه قدرتمندترین افراد جهان را گردهم می‌آورد. 🔸دولت سایه که شامل سران کشورها، اعضای دولت‌ها و پارلمان‌ها، رؤسای اتحادهای نظامی، رؤسای شرکت‌های چند ملّیتی، رهبران بانک‌ها و سازمان‌های مالی بین‌المللی، رسانه‌ها و سازمان‌های زیست محیطی، عمدتاً آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها و بریتانیایی‌ها. ✍️ اهمیت این خبر از آنجاییست که این گروه به شدت فعالیت مخفی داشته و نشست اخیر آنها بیانگر در جریان بودن اقدامات خرابکارانه ای در جهانی می‌باشد . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🇮🇷 📝آیا اخطار وتهدید رئیس جمهور ایران به سران افغان درباره حق آبه ایران درست و بموقع بود؟ 🍃🌹🍃 🔻به دلایل زیر می توان این اخطار و تهدید رئیس جمهور محترم را درست و بموقع دانست: 1⃣ ناآشنایی یا جهالت مقامات طالبان در مورد معاهده هیرمند 2⃣ دروغگویی آن‌ها در مورد میزان آب پشت سد 3⃣ اصرار دوباره ایران بر حسن همجواری و همسایگی و حل و فصل این بدعهدی با گفت‌وگو و مذاکره 4⃣ اعزام تیم کارشناسی 5⃣ اطلاع کامل ایران از دستکاری طالبان در مسیرهای رودخانه و انحراف آن به سمت بند کمال خان 🔺برخی می‌گویند که نباید به سمت تنش با طالبان رفت، این‌ها همان کسانی هستند که در مورد رژیم باکو نیز همین را می‌گفتند و همین مساله باعث شده تا طالبانی های حاکم در کابل توهم بزنند که ایران از آن‌ها می‌ترسد!! انهدام سد کجکی و کمال‌خان با توجه به هزاران تماس تلفنی، ده‌ها دیدار و ارائه صدها نامه و درخواست هیچ تبعات حقوقی برای ایران ندارد. اگر به خواسته قانونی ایران عمل نکنند ایران باید این دو سد را به شکلی منهدم کند که دیگر هیچ وقت کسی نتواند آن را بازسازی کند.
📷بقایای خودروی ساخت ایران در یک تصادف 🔹امروز روستای میلکی شهرستان پارسیان هرمزگان
🇮🇷 📝 تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبرمعظم انقلاب در دیدار صبح امروز  🍃🌹🍃 1⃣ در سیاست خارجی وقتی می‌گوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحن‌مان هم التماس‌آمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی این‌جور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پخته‌ی سیاسی قدیمی فلان کشور این‌جوری گفت، این‌جوری قضاوت کرد، آن یکی این‌جوری گفت، این‌جوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشم‌مان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیه‌مان به اصول خودمان باشد. 2⃣ حکمت یعنی در همه‌ی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبه‌شده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجاعی و حساب‌نشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبه‌شده باشد. 3⃣ مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم می‌سازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم: «نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضی‌ها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبه‌ی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد. همان معنایی که ما در تقیه معنا کردیم ــ در بحث امامت، بنده مفصل راجع به تقیه صحبت کردم ــ تقیه یعنی وقتی شما در یک جایی دارید حرکت میکنید، به یک صخره‌ای میرسید که از آن عبور نمی‌توانید، یک راهی پیدا کنید از کنار صخره و عبور کنید. انعطاف یعنی این. معنایش این نیست که ما از ادامه‌ی راه پرهیز کردیم و عقب‌نشینی کردیم، نه. به جنگ صخره نرفتیم، انعطاف پیدا کردیم، توانستیم راه دیگری را پیدا کنیم.
✔️ رسانه‌های عبری: اسد پیروز شد 🔹رسانه‌های صهیونیستی با بازنشر گستردۀ تصاویر دست‌دادن رئیس‌جمهور سوریه و ولی‌عهد سعودی در نشست جده نوشتند: این پیروزی اسد و سوریه بود. 🔹این درست‌تر است که بگوییم اتحادیۀ عرب به سوریه بازگشته نه برعکس. 🔹با بازگشت سوریه به اتحادیۀ عرب، بهار عربی رسماً پایان یافته و جهان عرب دوباره موضوع فلسطین را در رأس نگرانی‌های خود قرار داده است.
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 روزت مبارک دخترم 🍃🌹🍃 🌺 ولادت حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها مبارک باد‌.
🇮🇷 📝 عاشقانه‌ای ناب | همسر علامه طباطبایی؛ آیا شما می‌توانید تحمل کنید؟! 🍃🌹🍃 🔻فرض کنید دختر یک خانواده ی ثروتمندی هستید در تبریز.، با یک طلبه ساده، ازدواج میکنید و بخاطر ادامه تحصیل همین طلبه ی ساده راهی نجف میشوید. گرما و غربت شهر نجف را در نظر بگیرید، خدا به شما فرزندی میدهد. بعد این فرزند می میرد! دوباره فرزند میدهد، در همان بچگی می میرد! فرزند سوم هم می میرد …!! 🔹فقر گریبانتان را گرفته، در حدی که یکی یکی، اسباب خانه را میفروشید، حتی رختخواب! 🔸اگر دختر ثروتمندی باشید و این فقر و نداری، روال زندگی مشترکتان شود چه بر سر اعتقاد و حوصله و صبوری و اخلاقتان می آید؟؟ 🔹نقش همسر علامه همیشه مرا به فکر فرو میبرد. علامه درباره ایشان گفته بودند: ” من نوشتن المیزان را مدیون ایشانم” !! یا “اگر صبر حیرت انگیز همسرم نبود من نمیتوانستم ادامه‌ی تحصیل بدهم. 🔺علامه در جایی فرموده بودند “ایشان وقتی در قم رو به حضرت معصومه سلام میدادند من جواب خانوم را میشنیدم! همچنین هنگامی که زیارت عاشورا میخواندند من جواب سلام امام حسین (علیه السلام) را میشنیدم!”
مأموریت استاد بیسواد برای توجیه شکست آمریکا 🔹یک استاد غربزده ادعا کرد: ایران یمن را داد تا امنیت خود را تامین کند(!) محمود سریع‌القلم به یورو نیوز گفته است: 🔻«تا هشتاد درصد توافق اخیر میان عربستان و ایران، به خاطر تصمیم ایران است. حدود ۸ سال پیش وزیر خارجه عربستان گفت ما حاضریم با ایران در عراق، سوریه و لبنان به توافقی برسیم اما در یمن حاضر نیستیم شراکت کنیم و ایران باید از یمن بیرون برود. در اتفاقاتی که از شهریور گذشته در ایران صورت گرفت، حاکمیت به این نتیجه رسید که عربستان چقدر نقش اساسی دارد. در نتیجه به این جمع‌بندی رسید که بهتر است یمن را معامله کند. عربستانی که تا چند وقت قبل به عنوان دشمن اول محسوب می‌شد، حالا این فضای مسالمت‌آمیز با او شروع شده، این نشان می‌دهد که اگر ایران زیر فشار باشد، یوترن (دور زدن) را انجام می‌دهد». 🔹تلاش برای وارونه جلوه دادن واقعیت، در حالی است که تحلیل‌گران بسیاری در غرب تاکید کرده‌اند جدیت عربستان برای توافق با ایران، نتیجه چند اتفاق غیر قابل انکار بوده است: 🔻-شکست‌های پیاپی آمریکا در منطقه و ناکامی تبعی عربستان 🔻شکست عربستان در ‌اشغال یمن در حالی که تصور می‌کرد حداکثر ظرف چند ماه کار یمن را یکسره می‌کند. 🔻حملات موشکی و پهپادی مقاومت یمن به بزرگ‌ترین مراکز نظامی و اقتصادی و نفتی عربستان به ویژه شرکت آرامکو. 🔻قدرتمند‌تر شدن ایران در تحولات منطقه‌ای و جهانی، به نحوی که قدرتی مانند روسیه را به اتحاد راهبردی با ایران کشاند. 🔹چند نمونه از تحلیل‌ها درباره توافق عربستان و ایران را مرور کنید: 🔻رویترز: توافق تهران- ریاض، سیلی بر صورت دولت بایدن بود. 🔻روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت: واشنگتن، ‌بار دیگر متحمل سیلی شد. 🔻وبسایت آمریکایی وُکس: توافق تهران-ریاض، نمایانگر خاورمیانه پسا آمریکایی است. 🔻باربارا اسلاوین، تحلیلگر آمریکایی: این تحول، دو گروه را سرخورده می‌کند: اسرائیل و حامیان تغییر حکومت در ایران. 🔻مارک دوبوویتز، رئیس ‌بنیاد دفاع از دموکراسی‌‌ها: این توافق، ضربه جدی به دولت آمریکاست. 🔻میشل پل خبرنگار رادیو فرانسه در اسرائیل: برآیند نگاه رسانه‌‌های اسرائیل به این توافق، یک خبر بد و سیلی واقعی به دولت تل‌آویو است. 🔻گیوم نودَن خبرنگار رادیو فرانسه در آمریکا: واشنگتن در قبال این توافق، شگفت‌‌زده و منفعل است. 🔻روزنامه لوموند: عربستان فهمید شکننده است. حملات مستقیم و غیرمستقیم به زیرساخت‌ها و نفتکش‌های عربستان طی سال‌های گذشته هم شکنندگی دولت عربستان را نشان دادند، هم این نگرانی را در نزد مقامات ریاض تشدید ساختند که جنگ با ایران، ویرانگر خواهد بود. جنگ یمن به باتلاقی برای عربستان تبدیل شده و ریاض را به نزدیکی با تهران سوق داده است. 🔹یادآور می‌شود برخلاف ادعای سریع‌القلم، سفارت یمن در تهران برقرار است و کشورمان همچنان با صراحت و قاطعیت از مقاومت ملت مظلوم یمن حمایت می‌کند. 🔹اقتدار مقاومت یمن به حدی است که دولت سعودی، هیئت‌هایی را برای توقف جنگ و آتش‌بس نزد مقامات مقاومت در صنعا گسیل کرد. در همین حال، انصار‌الله از توافق ایران و عربستان استقبال کرده که نشان می‌دهد بر خلاف ادعای سریع‌القلم، ایران معامله‌ای بر سر یمن نکرده است. 🔹همچنین باید به آقای سریع‌القلم یادآور شد که جمهوری اسلامی ایران، نه عربستان، بلکه آمریکا و اسرائیل و انگلیس را صحنه‌گردان اصلی آشوب‌افکنی سال گذشته می‌داند و عجیب است که وی سعی می‌کند، رد پای آن سه دولت خبیث را پاک کند. 🔹روزنامه کیهان
💢ایران دیگر مطیع نیست 🗣دنیس راس، دیپلمات باسابقه آمریکایی مشاور ارشد سه رئیس‌جمهوری آمریکا گفت: 🔸ایران آنگونه که باید از ما بترسد، نمی‌ترسد. 🔹آنها در مسیر غنی‌سازی ۶۰ درصدی هستند. آنها آشکارا آزمایشی انجام دادند که امکان می‌دهد برخی موارد را تا سطح 83/7 درصدی غنی‌سازی کنند. این واقعیت که آنها تا سطح ۶۰ درصد غنی‌سازی کرده و ۱۶ آبشار از سانتریفیوژهای جدید، سانتریفیوژهای پیشرفته «آی.آر۶» دارند... یعنی اینکه در مسیری هستند که هر چند تصمیم به ساخت بمب اتمی نگرفته‌اند، اما خودشان را در وضعیتی قرار داده‌اند که گزینه داشتن یک سلاح هسته‌ای را دارند. 🔸بنابراین، ما باید ارتباط برقرار کرده و با آنها به گونه‌ای گفت‌وگو کنیم که هم در کلام و هم در عمل دلیلی داشته باشند که ببینند اوضاع فرق کرده است.
🇮🇷 📝 منازعه آب جدی است! 🍃🌹🍃 🔻«اخطار می‌کنم سریعا حق آبه مردم سیستان و بلوچستان را بدهید، بعدا نگویید که به ما نگفتید.» این پیام رئیس‌جمهور محترم به طالبان در سفر به سیستان و بلوچستان در واکنش به کمبود آب هیرمند بود؛ موضوعی که نشان می‌دهد منازعه آب یک تهدید جدی برای آینده ایران و منطقه است. 🔸به گمان بسیاری این منازعه برخاسته از قهر طبیعت و خشکسالی‌های پی در پی است اما باید بپذیریم این تهدید چندان ربطی به قهر طبیعت ندارد چرا که برای طبیعت این اقلیم هزاران سال است که در بر همین پاشنه می‌چرخد، پس موضوع ناسازگاری لجوجانه و طولانی‌مدت مردمان این منطقه از گیتی است که سبب شده تا آب، این هدیه ارزشمندی که خداوند به پاکی آن را از آسمان فرو فرستاده تا مایه حیات و اکسیر زندگی آدمیان باشد «وَأَنْزَلْنَا منَ السَّمَاء مَاءً طَهُورًا» در قلب نگرانی‌های امروز و آینده سیاستمداران قرار گیرد. 🔹متأسفانه این از عادت‌های سیاست‌ورزی است که تا وقتی موضوعی به یک بحران یا ابرچالش چندجانبه تبدیل نشود کمتر به آن می‌اندیشیم و پس آنکه وارد مرحله بحرانی شد تازه به تکاپو می‌افتیم تا راه حلی برای آن بیابیم و موضوع آب هم از این قاعده مستثنی نیست. با اینکه کارشناسان حوزه آب از مدت‌ها پیش بارها در خصوص بحران آب و آینده مخاطره برانگیز آن هشدار داده بودند اما متأسفانه دولت‌ها کمتر شنیدند با این حال جای امیدواری است که این بار فریاد کشاورزان و شهروندان سیستانی که کارد به استخوان‌شان رسیده از سوی دولت محترم شنیده شده است. هشدار رئیس‌جمهور به طالبان جهت تأمین حقابه سیستان و بلوچستان می‌تواند نقطه شروعی برای برخورد قاطعانه و منسجم با طغیانگری طالب‌ها باشد. 🔺مسئله هیرمند و اختلاف میان دو کشور نشان می‌دهد که «بحران آب یک بحران حاکمیتی است»، بحرانی که به فوریت نیازمند تصمیم‌گیری درست و اقدام به موقع مسئولان است چرا که‌ بهبود شرایط زیست محیطی و حفظ جایگاه طبیعت همواره در تقویت امنیت ملی کشورها مؤثر بوده است و بالعکس هرگونه بی‌توجهی در حوزه محیط زیست به خصوص مسئله آب می‌تواند آثار سیاسی اجتماعی را به وجود می‌آورد که آنها به نوبه خود زمینه بروز منازعه و تهدیدات امنیتی بعدی خواهند شد.
🔰ورود ۴ برابری گردشگران خارجی به ایران سازمان جهانی گردشگری اعلام کرد که در سال ۲۰۲۲، 4/1 میلیون سفر توسط گردشگران خارجی به مقصد ایران انجام شده است که این رقم نسبت به سال قبل از آن ۳۱۵ درصد رشد داشته یعنی بیش از ۴ برابر شده است. رشد ورود گردشگران خارجی به ایران در سال میلادی گذشته ۳ برابر رشد متوسط جهانی در این زمینه بوده است. با این وجود، سهم ایران از جذب گردشگران خارجی همچنان اندک است و تنها 0/4 درصد از کل سفرهای گردشگری خارجی در سال ۲۰۲۲ به مقصد ایران انجام شده است. 🔰خودشان خودشان را نابود خواهند کرد کارشناس و تحلیلگر شبکه رژیم صهیونیستی «i24» در اظهاراتی تند پیرامون قدرت رژیم صهیونیستی گفت: «ادعای قدرت رژیم صهیونیستی مزخرف و بیهوده است، صهیونیست‌ها به دست خودشان اسرائیل را نابود خواهند کرد! 3200 پلیس فقط برای تأمین امنیت یک مراسم مستقر شده‌اند؛ کجای دنیا این همه ترس حاکم است!» 🔰ممنوعیت‌های تیک‌تاکی برای آمریکایی‌ها استفاده از شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» در تلفن‌های همراه شخصی شهروندان ایالت مونتانای آمریکا ممنوع شد. در چند ماه اخیر، قانونگذاران دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا، برای ممنوع کردن این برنامه اشتراک‌گذاری ویدئو در تلاشند. بیش از ۲۵ ایالت آمریکا، استفاده کارکنان دستگاه‌های ایالتی را از تیک‌تاک ممنوع کرده‌اند. 🔰بلوف‌زنی بی‌بی تالف رام، تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی معاریو گفت: «سران سازمان‌های امنیتی رژیم صهیونیستی با ادعاهای نتانیاهو در مورد موفقیت حمله اخیر به غزه موافق نیستند و به او گفته‌اند اغراق نکند. آنها معتقدند درگیری محدود اخیر باعث بازگشت معادله بازدارندگی مقابل غزه نشده و نمی‌تواند در نبرد احتمالی با حزب‌الله یا حماس مبنا قرار گیرد.» 🔰قلیچدار به دنبال حمایت اوغان رسانه‌های ترکیه اعلام کردند که ائتلاف مخالفان اردوغان با سنان اوغان، نفر سوم انتخابات که ۵ درصد آرا را کسب کرد، رایزنی کردند و در ازای کسب حمایت طرفدارانش سمت وزیر مهاجرت را به او پیشنهاد دادند اما گفته می‌شود او به‌دنبال کسب جایگاه معاونت رئیس‌جمهور است. اوغان با اردوغان نیز دیدار کرد. 🔰چوپان‌کشی به جای رهبر القاعده روزنامه واشنگتن‌پست نوشت: ارتش آمریکا اعتراف کرده که قربانی حمله این کشور به شمال غرب سوریه ممکن است یکی از سران القاعده نباشد، بلکه یک شهروند سوری و چوپانی گوسفندان بوده که با موشک هلی فایر آمریکایی کشته شد.
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهات اصلاح طلبان در کاریکاتوری جلوه دادن انتخابات در ایران 🔸مهدی فضائلی در گفتگو با برنامه وارونگی: اگر میزان مشارکت در ادوار مختلف انتخاباتی را مرور کنیم خواهیم دید رابطه الزاما معناداری بین رقابت و مشارکت وجود ندارد. 🔹افرادی که وضعیت را با کشوری مثل ترکیه مقایسه می کنند، آیا حاضرند مواردی مانند بلوغ سیاسی احزاب ترکیه را با خودشان مقایسه کنند؟!