eitaa logo
قائمون
308 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 خطرناکتر از آمریکا در شرایط فعلی، خطر ، از آمریکا هم بیشتر است؛ آمریکا نمی تواند جمهوری اسلامی را از پای در آورد اما اگر به مذهبی های صورتی پر و بال و مسئولیت دهید، به دلیل افکار التقاطی که دارند، انقلاب اسلامی را با نام دین و انقلاب نابود می کنند! چون نه دین را شناخته اند و نه انقلاب را!
🇮🇷 📝 ❄️🌹❄️ 1⃣ آمریکا: تانک‌ اوکراین می‌دهیم اما چند ماه دیگر 🔸معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا: فعلا تانک‌های اضافی در انبارهای آمریکا نداریم. به همین دلیل، ارسال تانک‌های آبرامز M۱A۲ به اوکراین چند ماه طول خواهد کشید. 2⃣ سخنگوی کرملین: تحویل تانک به اوکراین هدر دادن پول است 🔸هر تانک جنگی که توسط آمریکا و دیگر کشورهای غربی به اوکراین ارائه شود، سوزانده خواهد شد. 🔺محموله‌های تانک آبرامز برای اوکراین در واقع هدر دادن پول و یک حماقت گران‌قیمت است. این طرح از نظر فناوری فاجعه‌بار است. 3⃣ بیل گیتس: دولت اوکراین از فاسدترین دولت‌های جهان است. 🔸«بیل گیتس» مؤسس شرکت مایکروسافت و میلیاردر آمریکایی دولت ‌کی‌یف را از بدترین دولت‌های جهان به دلیل شیوع بالای فساد دانست. 🆔 http://eitaa.com/meyarpb 🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
پاسخ معاون سیاسی رئيس‌جمهور به برخی شايعات درباره دریای خزر جمشیدی: 🔹سیاست دولت ایجاد کریدور جامع شمال جنوب است یعنی هم ترانزیت هم انرژی. 🔹 در تعاملات اخیر بویژه گفتگوی تلفنی رئیسی و پوتین این راهبرد را پیگیری کردیم. 🔹اگر رژیم حقوقی خزر را پیش می‌کشیدند همان چیزی را می‌شنیدند که رو در رو به پوتین گفتیم: منافع ایران فقط با ترسیم خط مبدا خاص تامین می‌شود.
آیت‌الله مکارم: بی‌حجابی نیازمند کار فرهنگی است آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار وزیر فرهنگ: 🔹مسأله حجاب در حال حاضر با مسائل سیاسی گره خورده و عده‌ای می گویند اگر بتوانیم حجاب را حذف کنیم نظام جمهوری اسلامی کم رنگ می‌شود‌؛ در این شرایط خشونت و فشار در مسأله حجاب کارساز نیست و باید به دنبال راه‌های فرهنگی باشیم. 🔹نباید طوری رفتار کنیم که دولت تضعیف شود، عدم تضعیف دولت به این معنی نیست که منتقد دولت نباشیم. مردم از ما می‌خواهند که شما صدای ما را برسانید و مشکلات را بگویید. ما مشکلات را می‌گوییم، اما باید گوش شنوایی هم باشد. بنابراین کاری کنید که این دولت إن شاء الله موفق بشود. 🔹باید توجه نمود که اگر امید از مردم گرفته شود کار مشکل می‌شود؛ باید کاری کنیم که مردم امیدوار باشند و امیدشان تبدیل به یأس نشود.
رئیس پلیس پایتخت: 🔹یک فرد صبح امروز با ورود به سفارت آذربایجان با سلاح گرم اقدام به تیراندازی نموده که در این حادثه یک نفر کشته و دو نفر مجروح شدند. 🔹 با سرعت عمل پلیس فرد مهاجم بلافاصله دستگیر و تحقیقات از وی ادامه دارد. 🔹 این فرد به همراه دو فرزند خردسال خود وارد سفارت شده است. 🔹در تحقیقات اولیه فرد مهاجم انگیزه خود را مشکلات شخصی و خانوادگی اعلام کرده است.
خبر تکمیلی: موضوع تیراندازی در سفارت شخصی و ناموسی بوده است برابر اخبار تکمیلی صبح امروز جمعه ۷ بهمن ماه برابر خبر دریافتی از مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ در خصوص ورود یک نفر به سفارت آذربایجان، واقع در خیابان شریعتی شروع به تیراندازی با اسلحه کلاشینکف نموده است که بلافاصله فرمانده انتظامی تهران بزرگ به همراه عوامل در موقعیت سفارت حاضر شدند که پس از بررسی مشخص گردید: فردی حدودا ۵۰ ساله با یکدستگاه خودرو پراید به همراه دو سرنشین دختر۱۴ ساله و پسر ۷ ساله به مقابل سفارت به سمت درب سفارت حرکت و با تهدید سرباز نگهبان که بدون اسلحه بوده وارد سفارت شده و شروع به تیراندازی به سمت درب ورودی سفارت نموده که در این خصوص یک نفر کارمند مرد۴۳ ساله سفارت فوت و ۲ نفر کارمند دیگر۳۰ الی ۳۵ ساله که یک نفر از ناحیه دست و پا مورد اصابت گلوله و نفر دیگر مورد ضرب و جرح قرار گرفته که با حضور سریع و به موقع عوامل انتظامی و اطلاعاتی و امدادی سریعا نفرات مصدوم با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند‌. شایان ذکر است با حضور شخص فرمانده انتظامی تهران بزرگ در داخل سفارت، موضوع و علت انگیزه در حال بررسی می باشد، اما به گفته برخی منابع علت موضوع شخصی و ناموسی بوده است و ضارب نیز بلافاصله توسط نیروی انتظامی دستگیر شده است.
🔴با فشارهای سیاسی اروپا چه کنیم؟ ⏪در دوره ترامپ فشار حداکثری از جانب امریکا صورت می گرفت و اروپا دعوت به خویشتنداری می کرد، اما اکنون پس از اغتشاشات اروپا میدان دار فشار به ایران شده است. 🔻اگر به روند تحولات نگاه کنیم می‌توانیم بگوییم پس از شکست برنامه جامع اغتشاشات در ایران، غرب یک سلسله اقدامات سطح دولتی را علیه ایران به اجرا خواهد گذاشت. همچنان که طی روزهای گذشته تحرکاتی از سوی بعضی از دولت‌های غربی مثل اعلام تروریستی بودن سپاه مشاهده شده است. 🔻بنابراین باید بدانیم که غربی‌ها انجام اقدامات سریالی علیه ایران مدنظر دارند. ما در این گام باید به‌طور عملی و نه در قالب چند بیانیه یا یک مصوبه داخلی، به کشورهای غربی نشان دهیم که در این معرکه‌گیری جدید هزینه‌های آنان خیلی بیشتر از هزینه‌های ایران خواهد بود. 🔻اگر کنش ایران در پاسخ به اقدام تجاوزکارانه غربی‌ها فقط کلامی باشد، حتماً با اقدامات بعدی غربی‌ها علیه خود مواجه می‌شویم. اما اگر آنان در همین قدم متوجه هزینه سنگین شوند، از ورود به مراحل دیگر خودداری می‌کنند. 🔻اگر ما در مقابل بازداشت دیپلمات‌های خود در اروپا، اقدام متقابل می‌کردیم، تعدیات بعدی اروپا علیه ایران شکل نمی‌گرفت. حالا هم این‌جا جای بیانیه دادن نیست، جای اقدام است؛ چرا که آنان وارد اقدام شده‌اند و بی عملی ایران اقدامات بعدی را حادتر و بیشتر خواهد کرد. 🔻در قضیه توقیف کشتی نفتی یونانی و انگلیسی هم قصه از همین قرار بود. یونان یک کشتی نفتی ایران را به بهانه تحریم آمریکا توقیف کرد و انگلیس هم همین رفتار را نشان داد، وقتی دو کشتی انگلیسی و یک کشتی یونانی به خاطر ایجاد آلودگی در خلیج فارس توقیف شدند از آن پس مسیر ترانزیتی نفتی ایران دیگر هیچ گاه مسدود نشد! 🔻ممکن است استدلال شود که تند شدن مواضع و اقدامات ایران علیه امضاکنندگان مصوبه پارلمان اروپا، یک تله صهیونیستی– آمریکایی و به قصد انزوای ایران صورت می‌گیرد و لذا ایران باید با خویشتنداری از افتادن به این دام خودداری کند. واقعیت این است که ما در ابتدای یک سلسله اقدامات ضدایرانی قرار داریم و دعوت ایران به خویشتنداری، شرط تحقق این سلسله اقدامات است.
🔴سفارت آذربایجان در ایران فعالیت خود را متوقف کرد آیخان حاجی زاده، رئیس اداره مطبوعاتی وزارت امور خارجه آذربایجان در گفت وگو با «تی آر تی هابر» این مطلب را بیان کرد. باکو معتقد نیست که حمله به سفارت آذربایجان در ایران به دلایل شخصی انجام شده باشد. آیخان حاجی زاده، سخنگوی وزارت خارجه آذربایجان به شبکه تلویزیونی تی آر تی هابر گفت: مسئولیت این حمله بر عهده طرف ایرانی است. هر ایالت مسئول تامین امنیت سفارتخانه ها در کشور خود است. دولت آذربایجان قصد دارد به زودی سفارت خود را در تهران تخلیه کند. وستانیوز
🔴همسر ضارب سفارت جمهوری آذربایجان هم‌اکنون در کشور جمهوری آذربایجان حضور دارد! 🔹مهاجم سفارت به دلیل اینکه نتوانسته بود همسر آذربایجانی اش (گلنار علیووا) را به ایران بازگرداند دست به حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران زد. حال سفارت باکو در تهران باید به این ابهام پاسخ دهد که چگونه همسر این فرد بدون اجازه و اطلاع وی از کشور خارج و به باکو رفته است و چه کسانی در این مسئله مشارکت داشته اند.
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | فیلم لحظه حمله به سفارت باکو ⏪ فرد مهاجم به سفارت آذربایجان: فروردین امسال همسرم به سفارت آمده و دیگر برنگشته است 🔻در تحقیقات اولیه متهم مدعی شده: فروردین امسال همسرم به سفارت آذربایجان به تهران مراجعه کرده و دیگر به منزل مراجعه نکرده است. در مراجعات مکرر به سفارت هیچ پاسخی از آنها دریافت نمی‌کردم و تصور می‌کردم همسرم در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران حاضر است و حاضر به دیدار با من نیست.امروز صبح تصمیم گرفتم با اسلحه کلاشینکفی که از قبل تهیه کرده بودم به سفارت بروم.
🔴جوک قرن را آذری جهرمی ساخت ⏪در حالیکه دسترسی به تلگرام بسیار محدود است جهرمی یک نظرسنجی تو‌کانال۳۵ هزار نفریش گذاشته و نتیجه گیری کرده کوچ به پیام رسان داخلی اتفاق نیفتاده... ⏪فقط من اون ۸% که گفتن از پیام رسان خارجی استفاده نمیکنن و تو تلگرام رای دادن را زنده می‌خوام😅😂 ربات هاش توجیه نبودن🥴
حرف حق 👆