«چهار هزار شهید در یک روز»
۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ بود که همان زن و مرد مجاهد همیشه در صحنه، بی خبر از اعلام حکومت نظامی رژیم پهلوی، چادر بر سر و چکمه به پا، برای آنچه که خیلی ها هنوز رویای محالش می پنداشتند؛ در میدان ژاله تهران، حاضر شدند!
با حضور مخالفان، از هر گوشه میدان، صدای الله اکبر و مرگ بر شاه شنیده می شد، این روش، شیوه اعتراض مبارزانی بود که از روزهای پیش آغاز شده بود.
اما یکباره ورق برگشت و آتش گلوله بر مردمی بی دفاع زبانه کشید، بسیاری از آنهایی که در زیر این حمله بی رحمانه محاصره شدند، شهادت را در آغوش کشیدند و آنهایی که به دور از معرکه مانده بودند، برای نجات مجروحان شتافتند…
در نهایت، درگیری ها تا بعدالظهر آن روز به طول انجامید و چهار هزار نفر به دست رژیمی ناخلف، کشته شدند!
از همان ابتدای ثبت این جنایت عظیم در تاریخ منحوس پهلوی، وارثان آن در تلاش تطهیر این اقدام برآمدند چنانچه، دو روز پس از ۱۷ شهریور، اردشیر زاهدی، سفیر ایران، در واشنگتن با وارن کریستوفر، معاون وزارت خارجه آمریکا، دیدار و ادعا کرد که کمونیستهای سازمان یافته، تظاهرات های ایران را ترتیب دادهاند!
این تطهیر جنایت، همچنان در برنامه استکبار حتی در زمان فعلی پابرجا است؛ به طوری که در این سال ها از تحریف رقم کشتار مردم بی دفاع نیز، کوتاه نیامدند و منابع وابسته به آن رژیم، آن را ۷۸ تن اعلام می کنند!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#هفده_شهریور
@Ghalamzaniii
«از خون جوانان وطن، لاله دمیده»
هفده شهریور ۱۳۵۷ برگی تاریخ ساز بود که بر طبق برآوردها در ساختار سیاسی، اقتصادی و نظامی کشور، تأثیرهای ماندگار بجای نهاد؛ تزلزل در ارتش پهلوی بهعنوان مهمترین رکن قدرت آن رژیم، گسترش اعتصابات، فلج شدن اقتصاد و تحکیم رهبری امام خمینی(ره) از مهمترین پیامدهای آن بود که عامل تدوام مبارزات مردم و تسریع سقوط رژیم شد.
در بعد دیگر این قیام، بازخورد اثرات معنوی آن است؛ تولد فرزندان خمینی (ره) که ایران اسلامی را در ابعاد گوناگون رشد دادند و سبب سازندگی و حفظ آن از طمع اجانب شدند، بخشی از این مواهب این واقعه می توان شناخت.
شهید مصطفی احمدی روشن، در شمار آن جوانانی بود که از خون شهدای وطن دمیده و درهفده شهریور ۱۳۵۸ متولد شد؛ ایشان دانشآموخته مهندسی شیمی و دکترای رشته نانو بیوتکنولوژی دانشگاه شریف بود.
احمدی روشن، دانشمند جوان و هستهای کشورمان یکی از پایهگذاران سایت هستهای نطنز بود که در طول سالهای خدمت و فعالیت در بخشهای صنعت هستهای کشورمان بهویژه در بخش تأمین کالاها و خرید تجهیزات هستهای مرتبط با غنیسازی در زمان تحریمها، کارنامه مطلوب و مؤثری از خود بهجای گذاشت.
احمدی روشن، سرانجام 21 دیماه، هزار و سیصد و نود در آستانه اربعین حسینی و درحالیکه به محل کار خود میرفت بهواسطه اقدام ناجوانمردانه و بزدلانه دو تروریست موتورسوار به درجه رفیع شهادت نائل شد.
«یاد شهدای راه اسلام و وطن مان ایران گرامی باد»
#شهداء
#فاطمه_شکیبرخ
@Ghalamzaniii
وقتی انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند؛
آن وقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد!
آلبرکامو، نویسنده، فیلسوف و روزنامهنگار فرانسوی
@Ghalamzaniii
«فرم نافرم»
چند روز پیش که برای تحویل لباس فرم دخترانه فرزندم به مدرسه او رفته بودم با یک تکه پارچه مستطیل شکل بی روح و تیره رنگ مواجه شدم! از هر بعدی که به این لباس نگریستم؛ متوجه نشدم که طراح این لباس و انتخاب کننده آن به چه دلیل آن را پوششی مناسب برای یک دختر دبیرستانی تشخیص داده است!
در مسیر مدرسه تا خانه به این میاندیشیدم که من به عنوان یک مادر با دیدن این لباس آنچنان در ذوق هنری و روحیام، کوبیده شد که هنوز با اثرات منفی آن دست و پنجه نرم میکنم، پس چگونه یک دختر دبیرستانی، میتواند با چنین فرمی، یک سال پرنشاط و شاداب را سپری کند؛ به یکباره به یاد تنوع و دوخت متوازن لباسهای دختران دبیرستانی در دوران پهلوی افتادم، با آنکه از لحاظ سبک پوشش و پوشیدگی دچار نقص بود ولی از جهت طراحی دوخت به ویژگیهای مناسب برای یک دختر آراسته بود!
خیلی عجیب است که در این سالها هنوز نتوانسته ایم، به یک الگوی اسلامی مناسب برای دخترانمان دست پیدا کنیم که افزون بر تامین نیازهای جوانی و فرهنگی ما ایرانیان، با شرع نیز مخالف نباشد!
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#بوی_ماه_مهر
#فرهنگ_اسلامی
@Ghalamzaniii
«بدیهیات در شب»
شبانگاهان که سکوت و تاریکی، زمین را فرا می گیرد و اعماق وجود، ذهن جوینده را به تفکر و اندیشیدن سوق می دهد، این سوال باقی است که براستی چه قرابتی میان سکوت و تاریکی در شب، نهفته بود که خداوند عالی، آن را به مشرب آرامش آدمی، مقام داده است! و آن سر پنهان آمیزش دو نغز چه می تواند باشد که حاصل آن، مفهومی نوین بنام آرامش، تلقی می شود…
و قابل تامل آنکه، وجود هر یک از سکوت و تاریکی، به معنای واحد، مولد آرامش نخواهند بود؛ پس لاجرم باید گفت، آنچه رحمت بر بندگان است؛ ماهیت شب بوده، نه آنچه افراد آن را ویژگی و صفت شب می شناسند و برای یکدیگر شرح می دهند!
کلام آخر آنکه، گاه در حیطه ی مفاهیم توصیفی از موجودات این هستی، به گونه ای غرق می شویم که از ماهیت وجودی آن موهبت غافل هستیم؛ مطلب را با غم بی پدری مان پایان برم.
چه بسیار از علائم ظهور شما شنیدهایم، بی آنکه از ماهیت وجودی شما بیشتر بدانیم…
شب است و بدیهیات بسیار…
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
#شب
#ظهور
@Ghalamzaniii
«وفاق ملی یا نفاق سری»
خبر انتصابات این روزهای دولت چهاردهم، که در فضای مجازی حاشیه ساز شده است، از حضور جناب آقای ظفر قندی آغاز شد؛ مواضع ایشان در ماجراهایی مانند کوی دانشگاه و فتنه ۸۸ و نیز در سال گذشته که تمجید از سران فتنه بود، با انتخاب آقای حسین کرمانپور دردساز شد؛ وی نیز با توییتهای عموماً ضد امنیت ملی و ادعاهای بی اساس و تحریک آمیز در سال ۱۴۰۱، به عنوان یکی از مهمترین منابع تولید اخبار جعلی در حوزه بهداشت و درمان شناخته می شود.
خانم فاطمه مهاجرانی، بانوی سخنگوی دولت نیز در تجمع انتخاباتی آقای پزشکیان در اراک با اظهاراتی مانند «من به عنوان یک مادر اجازه نخواهم داد مهرشاد شهیدی دیگری بر خاک بیفتد. اجازه نمیدهیم اندکی تمامیتخواه، کوچههای ما را پر از خون جوانانمان کنند.» سبب نگرانی حامیان خط انقلاب شده است.
و اینک با انتصاب نسرین وزیری توسط فرزانه صادق، به عنوان روابط عمومی وزارت راه که در دی ماه سال ۸۸ به علت شرکت در اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری بازداشت و بعد از ۲۳ روز با قرار کفالت از زندان اوین آزاد شده بود، این سوال مطرح می شود که آیا چینش افرادی که مواضعی ناخوشایند، نسبت به انقلاب و نظام اسلامی داشته اند، به منظور چینش زنجیره ای ممتد در مناصب حساس دولتی خواهد بود؟! و آیا این زنجیره قرار است اهدافی همسو با اعتقادات این افراد را دنبال کند؟!
و در آخر آنکه، به نظر می رسد، وفاق تعریفی در عمل ابتدایی دولت حاضر، در دایره افراد وابسته به اصلاحات، منحصر شده است!
✍🏻فاطمه شکیبرخ
#انتصابات
#دولت_چهاردهم
@Ghalamzaniii
مرحوم شيخ مفيد، كلينى، راوندى و ديگر بزرگان در كتاب هاى خود نقل کرده اند؛ يكى از خادمان حضرت ابوالحسن امام علىّ هادى عليه السلام - به نام نصير خادم - حكايت کرده است:
بارها به طور مكرّر مى ديدم و مى شنيدم كه حضرت ابومحمّد، امام حسن عسكرى عليه السلام با افراد مختلف، به لُغت و لهجه تركى، رومى، خزرى و... سخن مى گويد.
مشاهده اين حالات براى من بسيار تعجّب آور و حيرت انگيز بود و با خود مى گفتم، اين شخص - يعنى امام عسكرى عليه السلام - در شهر مدينه به دنيا آمده و نيز خانواده و آشنايان او عرب هستند، جائى هم که نرفته است، پس چگونه به تمام لغت ها و زبان ها آشنا می باشد و بر همه آن ها تسلّط كامل دارد؟!
تا آن كه روزى در محضر مبارك آن حضرت نشسته بودم و بدون آن كه حرفى بزنم، فقط در درون خود، اين فكر را گذراندم.
ناگهان امام حسن عسكرى عليه السلام به من روى نمود و مرا مورد خطاب قرار داد و فرمود: خداوند تبارك و تعالى، حجّت و خليفه خود را براى هدايت و سعادت بندگانش تعيين نموده که داراى خصوصيّات و امتيازهاى ويژه اى مى باشند؛ علم و آشنائى به تمام لهجه ها و لغت ها و حتّى به زبان حيوانات و نيز معرفت به نَسَب شناسى و آشنائى به تمام حوادث و جريانات گذشته و آينده را كه خداوند متعال از باب لطف به حجّت و خليفه خود عطا كرده است، به طورى كه هر لحظه اراده كنند، همه چيز و تمام جريانات را مى داند.
سپس امام حسن عسكرى عليه السلام افزودند: چنانچه اين امتيازها و ويژگى ها نبود، آن وقت فرقى بين آن ها و ديگر مخلوق وجود نداشت و حال آن كه امام و حجّت خداوند، بايد در تمام جهات از ديگران برتر و والاتر باشد.
🏴 سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) محضر امام زمان (عج) و تمامی شیعیان تسلیت باد.
┄┅═══••✾••═══┅┄
منابع: اصول كافى : ج 1، ص 509، ح 11، الخرايج و الجرايح : ج 1، ص 436، ح 14، إرشاد شيخ مفيد: ج 343، بحارالا نوار: ج 50، ص 268، ح 8.
#امام_حسن_عسکری
@Ghalamzaniii
امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:
شیعیان ما دچار غم همیشگی هستند،
تا زمانی که فرزندم که پیامبر(ص)
مژده ی ظهورش را داده است، ظهور کند (بحار الأنوار ج ۵۰، ص ۳۱۷).
عرض می داریم مولاجان، براستی که شیعیان با اندوهی پیوسته، روزگاری را سپری می کنند که امام قائم ایشان، شرید (آواره)، طرید (رانده)، وحید (تنها) و فرید (تک) است!
چه بسا این حزنی که بر جان شیعیان وارد شده است از تشعشات اندوه بی پایان مولایی باشد که به انتظار یاری آنان نشسته است!
آجرک الله یا بقیه الله
#شهادت_امام_حسن_عسکری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#فاطمه_شکیب_رخ
@Ghalamzaniii
🔹گفتگوی سرکار خانم فاطمه شکیبرخ
باعنوان: «غیبت کبری فرصتی برای رشد و شکوفایی شیعیان است» در خبرگزاری حوزه منتشر شد.
-----------❀❀✿❀❀---------
پژوهشگر تاریخ تشیع و اسلام، مهمترین ویژگی غیبت کبری را فرصتی برای رشد و شکوفایی شیعیان دانست و گفت: وجود چنین اعتقادی افزون بر امیدآفرینی در اجتماع مسلمین، سبب رشد فزاینده باور و اعتقادات آنان میشود.
متن خبر را از اینجا بخوانید👇
https://hawzahnews.com/xd4CJ
#عید_بیعت
#نهم_ربیع_الاول
@Ghalamzaniii
«عشقِ آسمانی»
رسول الله فرمودند: «انّی رزقتُ حُبّها»
خدا عشق او (حضرت خدیجه) را رزق من قرار داده است...
او که رزقِ عشقِ بهترین بنده ی خداوند متعال بود و مفتخر به قامت محبتِ بی همتای حضرت ختمی مرتبت گشته بود؛ عشق را در معنای ایمان و وحدانیت، ارزانی به محضر رسول الله می داشت و در آن هنگام که محمد (ص)، رسولی غریب و یتیم شناخته می شد، با گذشت از تمام هستی اش، بذل تمام مهربانی اش، خدمتی بی مثال برای نهال نورس اسلام به یادگار گذاشت.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله در حق ایشان فرمود که خداوند زنی بهتر از خدیجه (س) به من نداد؛ در آن هنگام که مردم مرا تکذیب میکردند، او مرا تصدیق می نمود و هنگامی که مردم مرا تحریم می کردند، با اموال و دارایی اش، کمکم می کرد (شیخ مفید، الافصاح، ص۲۱۷).
خدیجه (س)، اول بانوی مومن مسلمان برای آنکه اسلام، گسترش یابد؛ از پیله ی روزگار، خویشتن را رهانید! تا ایام گذران عمر را در طبق عشق، به محمد (ص)، صبورانه بخشش کند.
حضور حضرت خدیجه سلام الله در کنار رسول خدا (ص)، تنها همراهی همسرانه نبود و جایگاه و مقام شناخته شده ی حضرت، حمایتی همه جانبه را برای یاری فرستاده ی پروردگار مهیا ساخته بود.
همراهی با دل، رفتار، گفتار، مال،
جان و غیره، زاویای مختلفی از همبستگی به یادگار مانده ی بانویی است که در توصیف جایگاه ایشان، رسول الله فرمودند؛ هیچ کس برای من خدیجه (س) نمی شود (بحار الانوار؛ ج 43؛ ص 131).
او که مفتخر به عشق آسمانی گشته بود؛ خدیجه ای باشرافت بود که دل خویشتن را در پهنای آسمان وا نهاده بود.
دهم ربیع الاول سالروز ازدواج پیامبر عزیز اسلام و حضرت خدیجه بر همه پیروان آن وجود نازنین مبارک باد.
✍🏻 فاطمه شکیب رخ
@Ghalamzaniii
«اندک اندک جمع مستان می رسند»
با حکم الیاس حضرتی (رئیس شورای اطلاعرسانی دولت چهاردهم)، نفیسه زارع کهن، سرپرست اداره کل حوزه سخنگوی دولت شد!
وی روزنامهنگار و از اعضای سابق شورای سیاستگذاری سازمان ادوار تحکیم وحدت است که در آبانماه ۱۳۸۸ همراه حجت شریفی، همسرش دستگیر و در دیماه همان سال آزاد شد.
در خصوص اتهام وی گفته شده، بازداشت بخاطر محتوای وبلاگ و برخی گزارشهای منتشر شده در مطبوعات بوده است.
من از مفصل این نکته مجملی گفتم
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل…
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
#انتصابات
#دولت_چهاردهم
@Ghalamzaniii