هدایت شده از سلام بر امام زمان
«بِنَفْسِي أَنْتَ مِنْ مُغَيَّبٍ لَمْ يَخْلُ مِنَّا»
🌿«جانم فدایت، تو پنهان شدهای هستی که از میان ما بیرون نیستی!»
#هر_صبح_سلام_بر_امام_زمان
《حجاب خوشایند من》
معمولا عادت ندارم به حرف های آهسته دیگران گوش دهم اما ناخواسته می شنیدم که تعریف می کرد چرا چادر را دوست ندارد، چرا به برتری اش در جایگاه حجاب اعتقاد ندارد، دلایلش از منظر امثال من منطقی نبود و برآمده از تمایلات شخصی اش بود که پوشش راحت را انتخاب می کرد! اما در لابه لای حرفهایش متوجه وجود خاطره ای ناخوشایند از حجاب، در بیان او شدم که بدون تردید اگر ریشه و تمام این دلزدگی نباشد، نقش مهمی در این دلسردی داشته است و آن چادر چرک و چروک مادرش بود که با تلخی بسیاری از آن صحبت می کرد. ذهنم درگیر شد و خودم را به جای آن دختر معترض قرار دادم، به راستی که اگر کسی لذت حجاب را نچشیده باشد، تحمل آن چقدر طاقت فرسا می شود! زیرا که چادر پوشیدن عشق می خواهد، عشقی که در اثر تلاش یک مربی عاشق ایجاد شده باشد، خواه این مربی مادر و خواه یک معلم باشد! مربی که ارزش زیادی برای اعتقادات خود قائل بشود.
می خواهم بگویم ما بانوان محجبه و مدافع حجاب برتر، نقش بسیاری در خوشایندی پوشش چادر، در ذهن آن نوجوان و جوان مورد تهاجم افکار غرب داریم!
چادر و لباس تمیز و اتوکشیده و مرتب ما، کفش واکس خورده و عاری از خاک و لبخند همیشگی ما، به همراه اظهار لذت از انتخاب چادر و تشویق نوجوان و جوان چادری، می تواند یک قاب خوشایند، در ذهن مخاطب ما از بانوان محجبه شکل بدهد، حتی اگر مورد انتخاب آن جوان معترض نباشد!
شاید به بیان دیگر، بتوان گفت که پوشش بسیار تمیز و عاری از هر بوی زننده، گزینه ای مناسب، برای بستر سازی در جذب یک نوجوان مانده بر سر دوراهی به سوی حجاب باشد.
راستی محرم نزدیک است و حضور پاکیزه ی ما در مجالس اهل بیت سلام الله، فرصت خوبی برای تبلیغ بی کلام حجاب خواهد بود.
فاطمه شکیب رخ
#جهاد_روایت
#جهاد_تبیین
#حجاب
@Ghalamzaniii
مهدی نصیری هستند همان منتقد هتاک نظام جمهوری اسلامی که خود را صاحب نظر در تمام ارکان نظام هم می دانستند و با جدیت از برگزاری رفرنداوم دفاع می کردند! اتفاقا چقدر هم در بحث حجاب شرعی، نظرهای غیر شرعی داشتند!
در حال حاضر ظاهرا به این نتیجه رسیده اند که تمام افاضات اخیرشون کشکی بیش نبوده و اکنون باید فقط به مسیر برانداز سوزی پیوست و تمام!!!
ماهیت واقعی ایشان از ابتدا هم همین برانداز سوزی بود فقط در لباس انتقاد مستور بود!
@Ghalamzaniii
«محرم کودکی های من»
به یاد دارم آن وقت ها که کودکی ۵-۶ ساله بودم، با آغاز محرم کنار مادرم در مسجد محله مان هر شب در مراسم عزاداری شرکت می کردیم.
در هنگام شروع روضه، چراغ های خاموش و نور سبز محراب برای من هیجانی جالب ایجاد می کرد. من در کنار مادرم می نشستم و می دیدم که تمام خانم های مسجد، چادرها را بر صورت کشیده اند و از صدای گریه بلند آنها می فهمیدم که حتما کلی اشک هم ریخته اند، مادرم را می دیدم که بر سینه می کوبد و بلند بلند گریه می کند. من نیز دلم می خواست مانند او گریه کنم که نمی توانستم، آخر در تمام زمان سخنرانی در مسجد به رغم غرولند های بانوان کم حوصله، دویده بودم و در هنگام شروع روضه به اجبار فاطمه خانم خادم مسجد، باید کنار مادرم می نشستم! نه از امام حسین علیه السلام اطلاع کاملی نداشتم و نه از ظلمی که بر ایشان و یارانشان وارد شده بود چیزی می دانستم!
لاجرم به سرم می زد که بجای اشک نداشته ام با آب دهان، پایین چشمانم را تر کنم، چشمانم را با دست بمالم تا کمی قرمز شود تا وقتی چراغ ها را روشن کردند، مادرم مرا ببیند و بگوید الهی مادر به قربانت رود تو هم برای آقا گریه کرده ای؟ چقدر این جمله را دوست داشتم…
خداروشکر که چند سالی ست در بسیاری از مساجد و هیئات، کودکان در محرم، جایگاه ویژه ای یافته اند و با شرکت در مجلسی جدا از والدین، دیگر لازم نیست در کنار مادرها با کلی سوال درباره امام حسین، روضه های زنانه را تحمل کنند، هرچند که برخی مادرها با دادن گوشی به دست کودکان، ترجیح می دهند، آنان را در کنار خویش نگه دارند!
هدفم از شرح این خاطره این بود که یادآور شوم اگر امروز امثال من منتظر سیاه پوشی محرم و روضه های آن هستیم این لطف و رزق را مدیون صبوری و تحمل مادرانی هستیم که غرولند ها و گوشه و کنایه های دیگران را بخاطر شیطنت فرزندان خویش می شنیدند، اما خم به ابرو نمی نشاندند تا بلکه فرزندان خویش را به مجلس اباعبدالله وابسته و دلبسته کنند.
راستی یادمان نرود اگر حضور توفیق در محفل اشک اباعبدالله(ع) را پیدا کردیم با هر قطره اشک برای مادران حسینی مان دعا کنیم.
فاطمه شکیب رخ
#جهاد_روایت
#جهاد_تبیین
#محرم
@Ghalamzaniii
رهبر فرزانه انقلاب، استحاله فرهنگیِ احتمالی را معلول غفلت از تبلیغ در حوزه علمیه دانستند؛ این مسئله نشان از آن دارد که تنها نهاد روحانیت میتواند سدّ محکم بر سر راه کُفر و ضدفرهنگها قرار بگیرد! و بدون تردید در این کارکرد، حوزه علمیه جایگزینی نخواهد داشت و هیچ نهاد و یا جریانی نمیتواند این نقش را به جای حوزه ایفا نماید!
پس می توان دریافت که هر کم کاری و یا نتایج ناخوشایندی آتی که در اثر غفلت در این امر دیده شود، بدون تردید تکلیف وا نهاده ای است که طلاب در آن اهمال و کوتاهی کرده اند!
شاید وقت آن باشد که طلاب محترم با درک اولویت دین و مسائل جامعه در دوران حاضر، از جدیت در اجرای کرسی علمی گذاشتن و یا انتشار کتب و مقالات پژوهشی خویش بکاهند و خیزش نوینی را به سوی امر تبلیغ برگزیند!
به نظر می رسد جامعه ای که در نتیجه استحاله فرهنگی تغییر مسیر دهد، میزبان علوم و پیشرفت مکتوب و منشور طلاب و اندیشمندان حوزوی نیز نخواهد بود و چاره آن است که مسئله تبلیغ، پیش از علم اندوزی هر طلبه، تبدیل به بایدی لاجرم در اذهان طلاب گردد.
فاطمه شکیب رخ
#جهاد_روایت
#جهاد_تبیین
#تبلیغ
@Ghalamzaniii
هدایت شده از ✍️قلم زنی✒️
«ایام هفته متبرک»
در تعلق ایام هفته به نام و یاد اهل بیت علیهم السلام، سید ابن طاووس (ره) در کتاب (جمال الاسبوع) به نقل از ابن بابویه با ذکر سند از صَقر بن ابی دُلَف و در سند دیگر از قطب راوندی روایت کرده است: که از امام هادی علیه السلام درباره حدیث رسول خدا صلی الله علیه واله، (لا تُعادُوا الْاَیّامَ فَتُعادِیکُمْ؛ با روزها دشمنی نکنید تا آن ها با شما دشمنی نورزند)، سوال کردم که من معنی آن را نمی فهمم، فرمودند: مراد از روزها تا زمانی که آسمان ها و زمین برپاست، ما هستیم. سپس چنین عنوان کردند؛
شنبه: به نام (زیارت) رسول خداست.
یکشنبه: (زیارت) امیرالمومنین(علیه السلام).
دوشنبه: (زیارت) حسن و حسین (علیهماالسلام).
سه شنبه: (زیارت) علی بن الحسین و محمّد بن علی و جعفر بن محمّد (علیهم السلام).
چهارشنبه: (زیارت) موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمّد بن علی و علی بن محمد (علیهم السلام).
پنجشنبه: (زیارت) حسن بن علی (علیه السلام).
جمعه: (زیارت) امام زمان (عج الله تعالی فرجه).
این است معنی ایام، پس در دنیا با ایشان دشمنی مکنید که در آخرت با شما دشمنی خواهند کرد.
منبع: جمال الأسبوع بکمال العمل المشروع، صص 29 ـ 38؛ بحارالانوار، ج۵۰، ص۱۹۴.
@Ghalamzaniii
سلام بر محرم
حرم حضرت معصومه سلام الله
۲۷ تیر ۱۴۰۲
محرم الحرام۱۴۴۴
@Ghalamzaniii
السلام علیک یا فاطمه المعصومه
مراسم تعویض پرچم عزای حسین (ع)
لبیک یا حسین علیه السلام
@Ghalamzaniii
May 11
《هر که با آل علی (ع) در افتاد ور افتاد》
حمله به مکتب اباعبدالله علیه السلام در طول تاریخ یدی طولانی دارد و این حقیقت گفتنی است که دشمنان کور دل برای حذف معنوی این مکتب، اقدامات بسیاری از جمله تخریب بقاع و حرم های مطهر انجام داده اند ؛ منصور عباسی اولین مهاجمی بود که در سال ۱۴۶ ق، بر بارگاه مطهر امام حسین (ع) حمله برد و سقف و بنایی که در سال ۶۵ ق. ساخته شده بود را ویران ساخت.
هارونالرشید نیز در سال ۱۹۳ ق. دستور تخریب کامل کربلا را به همراه بناهای موجود بر مزار امام حسین (ع) و برادر بزرگوارش حضرت ابالفضل عباس (ع) صادر کرد و زمین مزار مبارک امام (ع) را شخم زد و خانههای اطرافش را با خاک یکسان نمود.
متوکل عباسی هم چهار مرتبه اقدام به تخریب قبر حضرت امام حسین (ع) نمود: در مرتبه اول در سال ۲۳۲ ق. خانههای اطراف حرم را ویران کرد و زمین آن را شخم زد. دومین بار در سال ۲۳۶ ق. تمام خانههای شهر کربلا را ویران ساخت و آنجا را به صحرایی تبدیل نمود و شهر را زیر آب برد. برای سومین بار در سال ۲۳۷ ق. مجددا دستور قبر مطهر را صادر کرد و با شخم زدن زمین، قبر امام حسین (ع) را محو گرداند و از رفتن مردم به زیارت و تجمع در آنجا ممانعت کرد. چهارمین اقدام متوکل نیز در سال ۲۴۷ق. مصادف با زیارت نیمه شعبان، انجام شد. ادامه چنین اقداماتی مانند حمله و غارت حرمین کربلای معلی، توسط عثمانی ها، آل سعود و در نهایت صدام، در سطور تاریخ ثبت شده است.
خلاصه کلام آنکه حمله و تخریب به مبانی و آثار مکتب امام حسین علیه السلام، قدمتی دیرنیه دارد، اینکه هر سال با آغاز محرم الحرام، معاندین سیاه دل با اقدامات سخفیف خویش در تلاش برای تخلیه اعماق نا آرام خویش هستند، پدیده ای تازه نیست و نخواهد بود!
هرچند که خطوط تاریخ، گواه ناکامی امثال آنان است و به قول سعدی شاعر فرهیخته ایرانی، آدمی را بَتَر از علت نادانی نیست!
فاطمه شکیب رخ
#جهاد_روایت
#جهاد_تبیین
#محرم
#امام_حسین
@Ghalamzaniii
فریاد یا محمدا
زینب (س) رسید به کربلا...
روز ورود امام حسین علیهالسلام به سرزمین کربلا مصادف بود با روز پنجشنبه، دوم محرم سال ۶۱ هجری قمری (الارشاد (شیخ مفید)، ص ۴۱۶)
#امام_حسین
#محرم
@Ghalmzaniii
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید #روضه_ابا_عبدالله_الحسین
@Ghalamzaniii