eitaa logo
اپلیکیشن قانون‌خوانی
337 دنبال‌کننده
190 عکس
8 ویدیو
0 فایل
لینک نصب اندروید : https://ghanonkhani.com/ghanonkhani.apk لینک نصب سیب اپ : https://sibapp.com/application لینک نصب کافه بازار : https://cafebazaar.ir/app/com.hascoweb.app.ghanonkhani تلگرام قانون‌خوانی : @Ghanon_khani
مشاهده در ایتا
دانلود
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : آیا شاکی خیانت در امانت ققط می‌تواند مالک باشد یا متصرف را نیز شامل می‌شود؟ و چنانچه متصرف را شامل شود، آیا متصرف قانونی را شامل می‌شود؟ و آیا شکایت متصرف قانونی از مالک بابت خیانت در امانت مورد پذیرش است ؟
سوال : وفق ماده ۱۱۸۳ قانون مدنی در کلیه امور مربوط به اموال و حقوق مالی مولی‌علیه، ولی نماینده قانونی او می‌باشد؛ چنانچه به ولی طفل دسترسی نباشد یا وی مراجعه نکند و مادر دارای حضانت باشد، با توجه به اینکه به موجب ماده ۶ قانون حمایت خانواده ، مادری که حضانت طفل را به عهده دارد حق اقامه دعوا جهت مطالبه نفقه وی را دارد، آیا واریز دیه طفل به حساب مادر یا خود طفل با وجود در قید حیات بودن ولی امکان‌پذیر است ؟
رای وحدت رویه ۸۵۴ دیوان عالی کشور مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
سوال : چنانچه متهم در مهلت واخواهی از رأی صادره تجدیدنظرخواهی نماید، آیا دادگاه تجدیدنظر می‌بایست این مورد را واخواهی تلقی و امر به اعاده پرونده به دادگاه بدوی جهت رسیدگی به واخواهی نماید یا این‌که آن ‌را انصراف از واخواهی تلقی نموده و به تجدیدنظرخواهی وی رسیدگی نماید؟
49.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد ۳۱۰ تا ۳۱۵ از همراه با مواد مرتبط قانونی و سابقه آزمونی مواد قانوی و آرای وحدت رویه و نظریات مشورتی .
شما چه نظری در خصوص سوال زیر دارید ؟ سوال : چنانچه در پرونده‌ای هم‌زمان صدور رای برائت یا موقوفی تعقیب امکان‌پذیر باشد، اولویت با صدور رای برائت است یا قرار موقوفی تعقیب ؟
شما در خصوص سوال زیر چه نظری دارید ؟ سوال : با عنایت به مواد ۶۷ و ۷۳ ق.م.ا ، آیا جرائم عمدی که مجازات قانونی آنها حبس بیشتر از یکسال می‌باشد، قابلیت تبدیل شدن به مجازات‌های جایگزین حبس را دارند یا خیر ؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ اولاً، آیا طرح خواسته‌ای مانند صدور حکم به اعلام بطلان معامله و ابطال مبایعه‌نامه راجع به پلاک ثبتی معین و دیگر اراضی فروشنده به صورت کلی با جهات متعدد مانند صوری بودن معامله، مجهول بودن ثمن، کلی بودن مبیع در اموال قیمی و یا دیگر جهات مسموع است؟ بدین توضیح که، دادگاه ابتدا بر اساس جهت اول ادعایی به موضوع دعوا رسیدگی کند و چنانچه دلایل راجع به آن برای اثبات خواسته کافی نباشد، به جهت ادعایی دوم رسیدگی و اتخاذ تصمیم کند و یا آنکه درج جهات متعدد ممنوع بوده و هر خواسته صرفاً با یک جهت قابل طرح است؟ ثانیاً، چنانچه طرح خواسته با جهات متعدد که منافاتی با یکدیگر ندارند، از حیث موازین قانونی صحیح نباشد، دادگاه چه تصمیمی باید اتخاذ کند؟ آیا باید اخطار رفع نقص صادر و تعیین جهت واحد از سوی خواهان را خواستار شود و یا آنکه باید قرار عدم استماع دعوا صادر کند؟