eitaa logo
اپلیکیشن قانون‌خوانی
338 دنبال‌کننده
190 عکس
8 ویدیو
0 فایل
لینک نصب اندروید : https://ghanonkhani.com/ghanonkhani.apk لینک نصب سیب اپ : https://sibapp.com/application لینک نصب کافه بازار : https://cafebazaar.ir/app/com.hascoweb.app.ghanonkhani تلگرام قانون‌خوانی : @Ghanon_khani
مشاهده در ایتا
دانلود
. سوال : در رسیدگی به جرائم ضابطان دادگستری فاقد کارت ویژه ضابطان 《 موضوع ماده ۳۰ ق.آ.د.ک 》کدام مرجع صالح است ؟
نظر شما در خصوص این مسئله چیست ؟ سوال : آیا پس از تکمیل تحقیقات و اعاده پرونده از دادسرا به دادگاه می‌توان در راستای ماده ۳۷۱ ق.آ.د.ک به متهم ابلاغ کرد که آخرین دفاع خود را بیان کند یا الزاماً باید برای اخذ آخرین دفاع جلسه مجدد دادرسی تشکیل داد ؟
. با توجه به ماده ۹۱ ق.آ.د.م نظر شما در خصوص این سوال چیست : سوال : آیا رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی استان در راستای وظایف خود در پرونده‌ای لایحه یا دادخواست تقدیم دادگاه کرده باشد، آیا می‌تواند در همان پرونده به عنوان مستشار دادگاه تجدیدنظر اتخاذ تصمیم کند ؟
. نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : چنانچه محکوم‌به مندرج در اجرائیه تسلیم قطعات زمین با مساحت و موقعیت مشخص باشد و بر اساس مبایعه‌نامه این ملک به عنوان ملک مسکونی به فروش رسیده باشد، اما در زمان اجرای حکم و حسب استعلام صورت گرفته از شهرداری مشخص می‌شود پس از وقوع بیع و پیش از تسلیم ملک، در نتیجه طرح تفصیلی شهرداری کاربری ملک به فضای سبز تغییر یافته است، آیا محکوم‌له می‌تواند با ادعای تلف محکوم‌به و استناد به ماده ۴۶ قانون اجرای احکام مدنی تعیین بهای روز ملک و وصول آن را از واحد اجرای احکام مدنی درخواست کند ؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : پس از صدور حکم بر فروش ترکه به لحاظ قابل تقسیم نبودن اموال، برخی وررثه مقارن با شروع عملیات اجرایی راجع به فروش ترکه، سهم‌الارث خود را به اشخاص ثالث یا دیگر ورثه منتقل می‌کند. آیا این انتقال منجر به خروج اموال از عنوان ماترک و متوقف شدن عملیات اجرایی می‌شود؟
شما در خصوص این سوال چه نظری دارید : سوال : چنانچه بیعی به یکی از علل قانونی فسخ گردد و سپس مراتب فسخ توسط صاحب حق فسخ به طرف مقابل به وسیله اظهارنامه یا وسیله دیگر قانونی اعلام گردد، آیا آثار فسخ معامله از زمان تحقق شرط فسخ جاری است یا زمان اعلام فسخ به طرف مقابل؟
پاسخ شما در خصوص این سوال چیست ؟ چنانچه پس از صدور قرار تامین‌ کیفری از نوع وثیقه، ولی طفل اعم از پدر یا جد پدری اقدام به تودیع وثیقه متعلق به مولی‌علیه خود نماید، آیا پذیرش و صدور قرار قبولی وثیقه دارای وجاهت قانونی است ؟
سوال : الف : با توجه به ماده ۱۳۰۱ ق.م که صرفا امضای مندرج در ذیل یک نوشته را به ضرر امضا کننده دلیل محسوب کرده است ( و نه نوشته روی امضا را )، چنانچه به لحاظ دلایل موجود در پرونده از جمله اقرار شخصی ذی نفع یا متعهد‌له، سفید امضا بودن نوشته‌ای و به اعتبار دیگر ، تقدم امضا بر متن یک سند اثبات شود، بار اثبات صحت مفاد و مندرجات آن سند بر عهده چه کسی است؟ ب: آیا در فرض سوال، نظریه اعطای وکالت ظاهری امضاکننده سند به دارنده جهت تنظیم مفاد آن سند، موضوعیت دارد ؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست؟ سوال : آیا می‌توان عاقله را به خاطر دیه طفل تا اثبات اعسار یا پرداخت محکوم‌به بازداشت کرد یا خیر؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : در صورتی که محکوم‌علیه دارای سه دانگ مشاعی از یک لنچ باری باشد و وسیله مذکور برای امرار معاش محکوم‌علیه لازم باشد به عنوان مستثنیات دین معرفی شود آیا می‌توان با وحدت ملاک از تبصره یک ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی یک دانگ و کمتر یا بیشتر از سهم محکوم‌علیه را جهت وصول دین توقیف کرد؟