eitaa logo
اپلیکیشن قانون‌خوانی
146 دنبال‌کننده
184 عکس
7 ویدیو
0 فایل
لینک نصب اندروید : https://ghanonkhani.com/ghanonkhani.apk لینک نصب سیب اپ : https://sibapp.com/application لینک نصب کافه بازار : https://cafebazaar.ir/app/com.hascoweb.app.ghanonkhani تلگرام قانون‌خوانی : @Ghanon_khani
مشاهده در ایتا
دانلود
نظر شما در خصوص این سوال چیست؟ سوال : آیا می‌توان عاقله را به خاطر دیه طفل تا اثبات اعسار یا پرداخت محکوم‌به بازداشت کرد یا خیر؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : در صورتی که محکوم‌علیه دارای سه دانگ مشاعی از یک لنچ باری باشد و وسیله مذکور برای امرار معاش محکوم‌علیه لازم باشد به عنوان مستثنیات دین معرفی شود آیا می‌توان با وحدت ملاک از تبصره یک ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی یک دانگ و کمتر یا بیشتر از سهم محکوم‌علیه را جهت وصول دین توقیف کرد؟
سوال : با توجه به اینکه برخی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از قبول و ارسال اظهار‌نامه نزد مراجع دولتی خودداری می‌کنند آیا دفاتر مذکور مجاز به تنظیم و ارسال اظهار‌نامه به مراجع دولتی می‌باشند ؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال: در صورتی که بابت مطالبه مهریه قرار تامین خواسته صادر و در اجرای این قرار اموالی توقیف شود و سپس در پرونده دیگری رای به محکومیت زوج به پرداخت مهریه صادر شود، اعتراض ثالث اجرایی باید در کدام شعبه رسیدگی شود؟ در شعبه‌ای که قرار تامین خواسته صادر کرده است یا شعبه‌ای که رای اصلی محکومیت به پرداخت مهریه را صادر کرده است ؟
اپلیکیشن قانون‌خوانی : 📚 مجموعه جامع قوانین و مقررات با آخرین اصلاحات و الحاقات 📖 قانون‌خوانی آزمونی ( شامل قوانین اعلامی اسکودا و مرکز‌وکلای‌قوه‌قضائیه همراه با سابقه آزمونی از آزمون‌های مختلف حقوقی، مواد مرتبط قانونی، آرای وحدت رویه، نظریات مشورتی اداره حقوقی قوه قضائیه ) . 📕 آرای وحدت رویه دیوان‌عالی‌کشور در دسته بندی‌های موضوعی مختلف همراه با مواد مرتبط . 📚 نظریات مشورتی اداره‌ حقوقی‌ قوه‌ قضائیه در دسته بندی‌های مختلف همراه با مواد مرتبط. 📚 مجموعه جامع آزمون‌های حقوقی با انتخاب گزینه به صورت (Random ) 🔻لینک نصب اندروید : https://ghanonkhani.com/ghanonkhani.apk 🔻 لینک نصب سیب اپ : https://sibapp.com/application 🔻 قابل نصب از کافه بازار https://cafebazaar.ir/app/com.hascoweb.app.ghanonkhani 🔷️ اینستاگرام : https://instagram.com/ghanonkhani?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg== 🔷️ تلگرام : @Ghanon_khani ⚜ ویژه داوطلبین آزمون‌های حقوقی ، فارغ‌التحصیلان، کارآموزان وکالت و قضاوت، وکلا و قضات و سردفتران اسناد رسمی
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : چنانچه شاکی شکایتی مبنی بر تخریب مال مطرح و در مرحله تحقیقات مقدماتی یک نفر را به عنوان شاهد معرفی کند اما به علت فقد دلیل قرار منع تعقیب صادر و در دادگاه قطعی شود آیا شاکی می‌تواند با معرفی دو شاهد در دادگاه حقوقی دعوای مطالبه خسارت مطرح نماید ؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : اگر به استناد ماده ۵۲۹ ق.آ.د.ک مجازات جزای نقدی به حبس تبدیل شود، در صورت حضور محکوم‌علیه و اعلام آمادگی برای پرداخت جزای نقدی آیا امکان عدم اجرای مجازات حبس واخذ جزای نقدی از محکوم‌علیه وجود دارد و اگر دادگاه در مرحله واخواهی با چنین موضوعی مواجه شود آیا امکان اخذ جزای نقدی و عدم اجرای مجازات حبس وجود دارد ؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : در چک‌های جدید (صیادی) ضمانت توسط اشخاص ثالث چگونه صورت می‌گیرد؟ آیا ضمانت اشخاص ثالث در این چک‌ها باید در سامانه صیاد بانک مرکزی به ثبت برسد یا ضمانت این چک‌ها به مانند چک‌های قدیمی از طریق امضا در ظهر چک مشخص می‌شود ؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : با توجه به اینکه پذیرش یا رد دعوای راجع به انحلال شرکت سهامی خاص، حسب مورد به نفع یا به زیان سهامداران این شرکت است، آیا در این قبیل دعاوی باید سهامداران شرکت نیز طرف دعوا قرار گیرند؟
نظر شما در خصوص سوال زیر چیست . آیا به نظر شما مورد مذکور در سوال زیر سابقه موثر کیفری محسوب می‌شود؟ سوال : شخصی به نوزده سال حبس محکوم شده است اما دادگاه در رای نوشته است با توجه به این که پزشکی قانونی بیان داشته است که امکان تحمل حبس را ندارد، مابقی حبس به صد میلیون تومان جزای نقدی تبدیل و تخفیف می‌شود؟ آیا این سابقه موثر کیفری محسوب می‌شود؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : خواهان در یک دادخواست دو دعوای مطالبه ثمن و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مطرح می‌کند. در زمان رسیدگی به دعوای اعسار احراز می‌شود که به سبب وجود شرط داوری، رسیدگی به دعوای مطالبه ثمن در صلاحیت داور است، در این صورت آیا دادگاه باید به دعوای اعسار رسیدگی و اتخاذ تصمیم کند و پس از قطعیت حکم اعسار قرار عدم استماع دعوای مطالبه ثمن (به جهت وجود شرط داوری ) را صادر کند و به این که جهت شرط داوری، دعوای اعسار نیز قابل استماع در دادگاه نمی‌باشد و دادکاه باید قرار عدم استماع دعوای مطالبه ثمن و دعوای اعسار را صادر کند ؟
سوال : در فرضی که متوفی دو همسر داشته باشد و هر دو ترکه را بابت مهریه خود توقیف کرده باشند؛ اما یکی از دو همسر زودتر اقدام به توقیف کرده باشد، با توجه به صراحت ماده ۲۲۶ قانون امور حسبی، آیا باید ترکه به نسبت طلب بین بستانکاران تقسیم شود و یا آنکه مطابق ماده ۱۴۸ قانون اجرای احکام مدنی شخصی که ابتدا توقیف کرده است طلب خود را وصول کند و اگر مالی باقی بماند نوبت به طلبکار بعدی می‌رسد ؟
نظر شما در خصوص این سوال چیست ؟ سوال : آیا جرائم عمدی که مجازات قانونی آنها حبس بیشتر از یک سال می‌باشد قابلیت تبدیل شدن به مجازات‌های جایگزین حبس را دارند یا خیر ؟