eitaa logo
اپلیکیشن قانون‌خوانی
146 دنبال‌کننده
184 عکس
7 ویدیو
0 فایل
لینک نصب اندروید : https://ghanonkhani.com/ghanonkhani.apk لینک نصب سیب اپ : https://sibapp.com/application لینک نصب کافه بازار : https://cafebazaar.ir/app/com.hascoweb.app.ghanonkhani تلگرام قانون‌خوانی : @Ghanon_khani
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سوال مربوط به حدنصاب تشکیل و تصمیم‌گیری در مجامع شرکتهای سهامی مذکور در ذیل ماده ۷۲ ل.ا.ق.ت .
. فرض مسئله : زوج دعوای طلاق به طرفیت زوجه مطرح می‌کند و گواهی عدم امکان سازش صادر و طلاق ثبت و اجرا می‌شود و سپس زوج فوت می‌کند . زوجه دعوای ابطال گواهی عدم امکان سازش و ابطال ثبت طلاق به جهت صوری بودن آن مطرح می‌کند .زوجه مدعی است طلاق صوری بوده و برای دریافت مستمری از کمیته امداد انجام شده است . سوال : آیا دعوای زوجه قابل استماع و رسیدگی است ؟
سوال : آیا حکم ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی در خصوص حبس محکوم‌علیه به اطفال و نوجوانان نیز تسری می‌یابد ؟
. با توجه به این‌که حسب تصریح ماده 29 قانون مجازات اسلامی، مدت بازداشت بدل از جزای نقدی از حداکثر مدت حبس مقرر در قانون برای آن جرم بیشتر نخواهد بود و در هر حال مدت بازداشت بدل از جزای نقدی از سه سال تجاوز نخواهد کرد؛ لذا در صورتی‌که محکوم‌علیه پس از محاسبه هر روز بازداشت از قرار دو میلیون و پانصد هزار ریال به مدت 3 سال بازداشت بدل از جزای نقدی داشته باشد، اجرای احکام کیفری در خصوص مابقی مبلغ جزای نقدی می‌بایست چه تصمیمی اتخاذ نماید؟
. سوال : مطابق ماده 720 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) «بزه تغییر در ارقام و مشخصات پلاک وسیله نقلیه» پیش‌بینی شده است. آیا عمل کسی که با پوشاندن پلاک وسیله نقلیه مانع رؤیت و شناسایی آن می‌شود نیز شامل این ماده می‌شود؟
نظر شما چیست؟ آیا عضویت در هیئت مدیره پس از انعقاد قرارداد، آن را باطل می کند؟ فرض کنید: شخص "الف" با شرکت "ب" قرارداد طولانی مدت می‌بندد. بعد از مدتی، "الف" سهامدار شرکت "ب" شده و به عضویت هیئت‌مدیره در می‌آید. سوال: آیا ادامه قرارداد قبلی نیاز به طی تشریفات ماده 129 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت دارد؟ آیا این ماده فقط در زمان انعقاد قرارداد موثر است یا بعد از آن نیز لازم الاجراست؟ بحث: ماده 129 این لایحه، معاملات اعضای هیئت مدیره با شرکت را مشمول تشریفات خاصی می کند. اما آیا این ماده شامل قراردادهایی که قبل از عضویت در هیئت مدیره منعقد شده اند نیز می شود؟
چالش حقوقی: یک رأی، دو سرنوشت؟ ⚖️ با دوستانتان به اشتراک بگذارید و ببینیم چه نظری دارند! متهم در پرونده‌ای دو اتهام دارد: ایراد ضرب و جرح عمدی با چاقو و نگهداری مشروبات الکلی. او به جرم اول اعتراف کرده و تقاضای "تسلیم به رأی" می‌دهد، اما در مورد جرم دوم "تجدیدنظرخواهی" می‌کند. سوال: آیا می‌توان از ماده 442 قانون آیین دادرسی کیفری برای تخفیف مجازات فقط در مورد جرم اول استفاده کرد؟ نظر شما چیست؟
نظر شما چیست ؟ آیا قاضی تجدیدنظر بعد از نظر دادن در مورد قرار بازداشت موقت در پرونده "زنای به عنف"، می‌تواند در دادگاه کیفری یک، به عنوان قاضی به پرونده رسیدگی کند؟  نظر خود را در کامنت‌ها بنویسید .  
شما چه نظری دارید ؟ آیا احضار شاکی یا متهم در تحقیقات مقدماتی باید در قالب وقت احتیاطی باشد یا احضار هریک در وقت رسیدگی بلامانع است؟
چالش حقوق : فرض کنید در یک دعوای اعسار، خوانده غایب باشد و لایحه هم ندهد رای صادره غیابی است یا حضوری ؟ شما چه نظری دارید ؟
شما چه فکر میکنید ؟ سوال : آیا پرونده‌ای که کیفرخواست صادر شده و آماده رسیدگی می‌باشد، می‌توان جهت رسیدگی توأمان ضم پرونده‌ای نمود که هنوز در مرحله تحقیقات مقدماتی می‌باشد و نتیجه آن مشخص نمی‌باشد؟
نظر شما چیست ؟ سوال : چنانچه در دعوای مطالبه خسارات وارده به ملکی که دارای پلاک ثبتی است، خواهان دارای سند عادی باشد و به موجب مبایعه‌نامه عادی ملک را از مالک رسمی خریداری کرده باشد، با توجه به ماده 22 قانون ثبت اسناد و املاک کشور مصوب 1310 با اصلاحات و الحاقات بعدی، آیا دادگاه می‌تواند به دعوا رسیدگی ماهوی نماید یا با توجه به عدم مالکیت رسمی خواهان و به سبب ذی‌نفع نبودن وی باید قرار رد دعوا صادر کند؟