📝
#آموزش_قرائت_قرآن_کریم
#قرائت_مقدماتی
#تجوید
🗓 سه شنبه ۲۵ دی
🌷 پایگاه شهید چمران
🌴 حوزۀ شهید ورزنده
@Gharargah_mehshekan
📝
#آموزش_قرائت_قرآن_کریم
#قرائت_مقدماتی
#تجوید
🗓 سه شنبه ۲۵ دی
🌷 پایگاه شهید چمران
🌴 حوزۀ شهید ورزنده
@Gharargah_mehshekan
🔰سبک زندگی قرآنی
⚠️مراقب چیزهایی که می شنوید باشید.
🔶 و مِنَ النَّاسِ مَن يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُواً أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ.
(لقمان/۶)
🔶 و برخى از مردم، خريدار سخنان بيهوده و سرگرم كننده اند، تا بى هيچ علمى، ديگران را از راه خدا گمراه كنند و آن را به مسخره گيرند؛ آنان برايشان عذابى خوار كننده است.
💥یکی از مهمترین عوامل گمراه کننده، گويندگان و خوانندگانى اند كه مردم را سرگرم كرده و آنان را از حقّ و حقيقت باز مى دارند.
✅ سرمايه گذارى براى مبارزه و تهاجم فرهنگى عليه حقّ، سابقه اى طولانى دارد.
و دشمن از راه سخنان باطل، و موسیقی های لهوی، مردم را به گمراهی می کشانَد.
#سبک_زندگی_قرآنی
@Gharargah_mehshekan
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎞 کمیکموشن | سرود پرواز
🌷 داستان گروه سرودی که همگی با هم شهید شدند!
ساعت ۱۶ روز چهارشنبه اول بهمن سال ۱۳۶۵، دانشآموزان گروه سرود مدرسۀ راهنمایی قطب راوندی، با یک دستگاه مینیبوس به سالن پیشاهنگی (سینما تربیت) رفته بودند تا سرودشان را اجرا کنند. پس از بازگشت از محل اجرای سرود، در محل سهراه بازار هدف حملۀ هوایی میگهای دشمن قرار گرفتند و نامشان در شمار یکصد شهید بمباران هوایی آن روز شهر قم جاودانه شد.
#شهید
#گروه_سرود
#انقلاب_اسلامی
#شهدای_گروه_سرود
#بهمن_خونین_جاویدان
@Gharargah_mehshekan