eitaa logo
غروب | Ghoroob🇮🇷
67 دنبال‌کننده
713 عکس
250 ویدیو
0 فایل
و چه تخفیف بزرگی خورده‌است قیمت هر انسان!
مشاهده در ایتا
دانلود
شما هنوز حکومت ندارید، می‌خواید به هرکس که مثل شما فکر نمی‌کنه توهین کنید، بزنیدش، بکشیدش! وای به وقتی که حکومت کنید...
ایران اعلام کرده است که اگر ترامپ ایران را بمباران کند، ویدیوهایی از آزار جنسی کودکان توسط او را منتشر خواهد کرد. اگر او ایران را بمباران نکند، اسرائیل این ویدیوها را منتشر خواهد کرد🤣🤣 تنها گزینه او: بمباران اسرائیل
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مگه میشه باشی و تنها بمونم؟ محاله بذاری، محاله بتونم...
312.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر درسی که از یاد گرفتنش طفره بری، اینقدر تکرار میشه تا بالاخره تغییر کنی...
ایران تنها کشوری است که دست دانشجوی اوپوزسیون آن، آنقدر باز است که می‌تواند در سالن دانشکده میزی با تصاویر کشتگان فتنه و پرچم معارض پرچم رسمی و نظام حاکم سیاسی به‌راه بیندازد و شعار صریح براندازی نظام سیاسی را سر دهد. تنها کشوری که دانشجو می‌تواند در صحن آن پرچم شیروخورشید اقامه کند و تصویر رهبر آن را پاره کند و به ساختمان دانشگاه آسیب بزند بی‌آنکه مثل بقیه کشورهای دموکراتیک آمالش دو دستش در صحنه قلم شود و خود و خانواده‌اش از تحصیل در دانشگاه محروم شوند؛ وهمچنان معتقد باشد که در نظام دیکتاتوری زیست می‌کند! و شما احمق‌ترین دانشجویانی در جهان هستید که در قرن ۲۱ و قله پیشرفت‌های جهان و تضارب گفتمان‌های سیاسی، در سال ۲۰۲۶ آرزوی «نظام ‌پادشاهی» میکنید. آبروبرید و تهی از حقیقت! «مهدی مولایی»
پس یادداشت می‌کنیم: دانشگاه‌ها هم می‌تونن خروجی‌هایی مثل مصطفی احمدی‌روشن، مجید شهریاری، داریوش رضایی‌نژاد، محمدمهدی طهرانچی، فخری‌زاده و … داشته باشن که هرکدوم در «علم» و «وطن‌پرستی» و «ایمان» یه وزنه محسوب می‌شدن؛ برا همین توسطِ «دشمن» ترور شدن. هم خروجی‌هایی مثلِ داعش‌جوهای چاقوکش و فحاش، رجوی تروریست و شریفی‌زارچیِ وطن‌فروش که چیزی برای ارائه ندارن؛ بجز الواتی، توحش و خیانت. رجوی و زارچی‌شون باز پاشون می‌رسه اونورِ آب و از اونجا سیسِ مبارز می‌گیرن؛ این چاقوکش‌ها نهایتاً تبدیل می‌شن به همونایی که کف خیابون آدم می‌کُشن و می‌سوزونن. این گونهٔ نادر از موجودات، در‌واقع چون به دردِ هیچ‌ جای وطن نمی‌خورن، گزینهٔ خوشگلِ ویترینِ وطن‌فروشی می‌شن. دیگه انتخاب با خودته که کدوم بشی. 🗣کافه رحیمی
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هفتاد و دو سال از اولین مرگ بر آمریکای این دانشگاه می‌گذره! و همچنان مرگ بر آمریکا 📍دانشگاه تهران، دیروز
غروب | Ghoroob🇮🇷
ایران تنها کشوری است که دست دانشجوی اوپوزسیون آن، آنقدر باز است که می‌تواند در سالن دانشکده میزی با
پهلوی برمیگرده؟ پس غلط می‌کنید که با بودجه نظام جمهوری‌اسلامی و از اموال مستضعفینی که محتاج نان شبشان هستند بطور رایگان در دانشگاه‌های این کشور تحصیل می‌کنید. خاک بر سر وزارتخانه‌ای که چندین هزارمیلیارد تومان از بودجه ضعفا و پابرهنگان این کشور را صرف دانشجویان جلبک‌مغز آن دانشگاه میکند که به اذعان آمار رسمی،  ۸۷ درصد آن‌ها از دهک‌های مرفه و برخوردار جامعه‌اند و بعد از تحصیل رایگان، کوچک‌ترین علقه‌ای به خاک این کشور ندارند و کار کردن و خدمت زیر این پرچم را عار می‌دانند و در پی نابودی آنند! عمله استکبار تربیت می‌کنید؟ بودجه این ملت را صرف آموزش کسانی می‌کنید که نه‌تنها خدمت به کشور، اشتغال در ذیل نظام سیاسی حاکم و تلاش برای پیشرفت آن برایشان معنایی ندارد بلکه به‌دنبال براندازی آنند و آرزوی بازگشت پادشاهی می‌کنند؟ خون به دل دلسوزان نظام می‌کنند، به‌فریاد آرزوی مرگ برای رهبری می‌کنند و کف دانشگاه، همگی انگشت وسط حواله پرچم الله‌نشان ایران می‌کنند. فردا پشت تریبون با افتخار و ژست خواهید گفت که «هیچ دانشجویی بازداشت نشده و تلاش داریم که برای کسی پرونده انضباطی تشکیل نشود». بله شما اگر غیرت داشتید، اوباش آکادمیک اینطور جولان نمی‌دادند! «مهدی مولایی»
وقتی معلم میگه مثل همدیگه ننویسید، ما: 🤣🤣🤣