eitaa logo
مجمع جهانی قلم
257 دنبال‌کننده
169 عکس
53 ویدیو
25 فایل
📝🍃﷽✍️📝 ✨جایی برای آنان که با واژه‌ها نفس می‌کشند… 💠 اگر عاشق عالم بیدارگر کلماتید، اگر شعر، داستان، انگیزه یا حتی یک جمله‌ی ناب حالتان را دگرگون می‌کند، ما اینجاییم؛ جمعی از شاعران، نویسندگان و دوستداران قلم تا دنیایی بسازیم پر از معنا، احساس، ایده..
مشاهده در ایتا
دانلود
📌 معرفی مجتبی رحماندوست، نویسنده و شاعر پیشکسوت، مشاور اسبق رئیس جمهور در امور جانبازان، دبیر کل اسبق جمعیت دفاع از ملت فلسطین، نماینده فعلی تهران در مجلس شورای اسلامی وعضو هیات موسس مجمع جهانی قلم 📚از جمله تألیفات دکتر رحماندوست می‌توان به "پیاده تا قبله اول" "رای حلال" "نگهبان غار" "کلیدهای قرآن وحدیث" “مفتاح التفاسیر”، “تفاسیر قران کریم”، “تفسیر به رای”، “مسافر” (داستان کودک)، “یک جفت ونیم” (مجموعه داستان)، “میل لیلی” (داستان)، “سفر غریب” (سفرنامه) و “مفقود سوم” (زندگی‌نامه) اشاره کرد که در این میان کتاب “روشی نو در آموزش مبادی العربیه” با موضوع آموزش نموداری صرف و نحو توسط نشر خورشیدباران منتشر شده است «طوفان بمبئی» اثری دیگر از مجتبی رحماندوست است که در ۷ فصل با عناوین طوفان بمبئی، تعبد سید حسن به رهبری، پیاده‌روی اربعین، پرواز چهارده و نیم ساعته، ۵۵۵۵ کیلومتر راه زمینی، ترکیه وام‌دار اسرائیل و آواز دهل تدوین شده است ╭─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╮ ✍️ لینک کانال در بله ، ایتا و روبیکا 🆔 @GlobalPenForum ╰─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╯ 🔹انتشار و بازنشر مطالب آزاد است.
📌 نسبت سینما و قران را نباید به اقتباس داستانی تقلیل داد. گفتگو با خبرگزاری بین المللی قران ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ ایکنا پیرامون این موضوع با احمد شاکری، نویسنده، پژوهشگر و منتقد ادبی و سینمایی، مصاحبه‌ای انجام داده که در آدرس ذیل با آن همراه می‌شویم. شاکری در حوزه ادبیات داستانی و نقد ادبی و سینمایی فعالیت‌های گسترده‌ای داشته و سابقه عضویت در انجمن قلم ایران و شورای عالی ادبیات داستان بسیج، تدریس عناصر داستان و داستان‌نویسی، داوری جشنواره‌های ادبی و سردبیری فصلنامه «اصحاب قلم» را در کارنامه خود دارد. «سرزمین پدری»، «عریان در برابر باد»، «نفس»، «باران نیمروز» و «بازتاب» از جمله آثار او در حوزه داستان و نقد ادبی هستند🔽 https://iqna.ir/fa/news/4374330/ ╭─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╮ ✍️ لینک کانال در بله ، ایتا و روبیکا 🆔 @GlobalPenForum ╰─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╯ 🔹انتشار و بازنشر مطالب آزاد است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حسین منزوی از آن جمله شاعرانی است که علی‌رغم تاثیرگذاری‌اش بر جریان شعر معاصر، کمتر در فضای عمومی نشر مطرح شده است. او را پدر غزل معاصر یا احیاکننده این قالب در دوران کنونی می‌دانند. او توانست با درک عمیق از ظرفیت‌های ادبیات، غزل را به عنوان یک قالب کهن و کلاسیک با دغدغه‌ها، زبان و روحیات انسان معاصر درآمیزد و طرحی نو در این قالب دراندازد. نگاه نو او به این قالب، آن را از حالت تکراری خارج کرده و طراوت خاصی به آن بخشیده است. گفته می‌شود منزوی در دوره‌ای به غزل روی آورده است که بسیاری از اهالی شعر و ادب گمان می‌کردند که عمر این قالب به سرآمده است شاعر ابوالفضلی که نخواست شعرهای آیینی‌اش منتشر شود - تسنیم شرح کامل را در آدرس ذیل دنبال کنید🔽 https://share.google/qUyr8ECYI4V5d0X3s ╭─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╮ ✍️ لینک کانال در بله ، ایتا و روبیکا 🆔 @GlobalPenForum ╰─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╯ 🔹انتشار و بازنشر مطالب آزاد است.
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 🚩 چرا آیت‌الله خامنه‌ای برای یک شاعر مراسم گرفتند؟ 🗣 روایتی از توجه ویژه آیت‌الله خامنه‌ای به «جواهری»، شاعر برجسته عرب؛ ایشان با حفظ کردن اشعار این شاعر بزرگ و خواندن آن‌ها از حفظ در دیدار با او، تمجید ویژه‌ای از جایگاه ادبی او به عمل آورده‌اند. ╭─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╮ ✍️ لینک کانال در بله ، ایتا و روبیکا 🆔 @GlobalPenForum ╰─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╯ 🔹انتشار و بازنشر مطالب آزاد است.
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 🏠 ای به آخرین حضور رهبر شهید انقلاب رضوان‌الله‌علیه در نمایشگاه 🗓 بازنشر ╭─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╮ ✍️ لینک کانال در بله ، ایتا و روبیکا 🆔 @GlobalPenForum ╰─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╯ 🔹انتشار و بازنشر مطالب آزاد است. ─═इई 🍃🕊🍃ईइ═─
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
مجمع جهانی قلم
📌 به میزبانی دانشگاه قم؛ اختتامیه چهارمین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار شد + لیست ا
📌 به میزبانی دانشگاه قم؛ اختتامیه چهارمین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار شد + لیست اسامی برگزیدگان در این دوره از جشنواره حدود ۸۵۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در بخش‌های مختلف قرآنی، فرهنگی و هنری حضور داشتند و آثار و توانمندی‌های خود را در رشته‌های پیش‌بینی‌شده به رقابت گذاشتند شرح کامل را درآدرس ذیل دنبال کنید🔽 https://qom.ac.ir/ZTw8  ╭─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╮ ✍️ لینک کانال در بله ، ایتا و روبیکا 🆔 @GlobalPenForum ╰─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╯ 🔹انتشار و بازنشر مطالب آزاد است.
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای ایران ایران ترانه‌ای با صدای محمد نوری و شعری از تورج نگهبان با آهنگسازی محمد سریر است تورج نگهبان زاده ۶ اردیبهشت ۱۳۱۱ اهواز، ایران درگذشته ۳۰ مرداد ۱۳۸۷ (۷۶ سال) لس آنجلس، کالیفرنیا، آمریکا آرامگاه قبرستان فارست لاون، هالیوود (کالیفرنیا) پیشه شاعر، ترانه‌سرا، نویسنده ملیت ایرانی تحصیلات فوق‌لیسانس این اثر برای اولین‌بار در آلبوم «دلاویزترین» در سال‌های ۱۳۶۰ منتشر شد که ایران درگیر جنگ بود.  ╭─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╮ ✍️ لینک کانال در بله ، ایتا و روبیکا 🆔 @GlobalPenForum ╰─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╯ 🔹انتشار و بازنشر مطالب آزاد است.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 بیستم شهریور شهادت آیت‌الله مدنی به دست منافقان (1360) است. آمار منتشر شده سایت خانه کتاب و سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران نشان می‌دهد که از سال 1375 تا شهریورماه سال جاری، تنها 9 عنوان کتاب درباره آیت‌الله مدنی به رشته تحریر درآمده که حاکی از نبود آثار کافی درباره شخصیت و اندیشه دومین شهید محراب است  ╭─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╮ ✍️ لینک کانال در بله ، ایتا و روبیکا 🆔 @GlobalPenForum ╰─⊰ 🍃 🖋️ 🍃 ⊱─╯ 🔹انتشار و بازنشر مطالب آزاد است.