#نمایندگان_مجلس و #خواص
رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای در سالهای نه چندان دور در خصوص ضرورت عمل به موقع #خواص فرمودند« #خواص اگر در هنگام خودش کاری که به آنها نگاه میکنند تشخیص دادند و عمل کردند، تاریخ نجات پیدا می کند، حسین بن علی ها به کربلا کشانده نمی شوند. اما اگر #خواص بد فهمیدند، اگر #خواص دیر فهمیدند، فهمیدند با هم #اختلاف کردند وقتی فاجعه اتفاق افتاد، وقتی حرکت تاریخ به سمت سراشیب آغاز شد دیگر چه فایده» . امروز نمایندگان نوک حملات خود را به سمت رئیس مجلس نشانه رفتند که چرا سر خود برای گران کردن سوخت در کنار رئیس جمهوری قرار گرفته که سوء تدابیرش از حد فزونی یافته و همچون چوپان دروغگو ، دیگر کسی به وعده ها و قسم های او باور ندارد. اما نمایندگان باید به خوبی این نکته را درک کرده باشند که اگر به موقع عمل نکنند ؛ دیگر چه سود. اولا این آقایان #خواص چرا از قبل مصوبه ای را در مجلس نگذراندند که رییس محترمشان هر تصمیمی را خواست در شورای عالی سران بگیرد با هماهنگی آنان باشد. دوم اینکه وقتی در هفته قبل آقای لاریجانی اشارتا خبر افزایش قیمت سوخت را به نمایندگان داد چرا هیچ کسی نگفت که این بر خلاف برنامه ششم، بر خلاف بودجه سالانه، بر خلاف قول رئیس مجلس، بر خلاف گفته آقای نوبخت، بر خلاف قول آقای زنگنه و بر خلاف گفته آقای جهانگیری و حتی بر خلاف گفته های شخص رئیس دولت است. سوم اینکه چرا این خواص به این بصیرت نرسیده اند که این دولت نسبت به غرب متعهد و نسبت به مردم خود عهد شکن و بی تعهد است. چهارم اگر واقعا به این سباست معترض بودید چرا بلافاصله تقاضای جلسه اضطراری برای روز جمعه و یا شنبه نداشتید. لذا اجازه دهید مردم در خواص بودن شما تردید و در استفاده شما از فضای ایجاد شده برای انتخابات پیش رو یقین کنند. آقایان و بانوان نماینده شما نزدیک به چهار سال است که مجلس را از جایگاه خود که عصاره فضایل ملت است دور کرده
🍃این عمار🍃
@HAMSANGARANSAHED
هدایت شده از Sadegh
🔹بار دیگر رهبری هزینه شد تا دولت سر پا بماند.
🔹دولت حسن روحانی طی شش سال با بی تدبیری و نداشتن برنامه اقتصادی درست و گره زدن شریان های اقتصادی به مذاکرات هسته ای، اقتصاد کشور را دچار آسیب جدی نمود که منجر به مشکلات معیشتی زیادی برای مردم عزیز ایران شد.
🔹دولت به خاطر عدم رعایت سیاست های اقتصاد مقاومتی و در شرایط تحریم در بودجه و اعتبارات خود برای اداره کشور دچار مشکل و به عبارتی با بی تدبیری به بن بست بودجه ای و اعتباری رسید.
🔹در این شرایط طرح افزایش قیمت بنزین در جلسه سران قوا تصویب میشود تا شرایط دولت در بودجه و اعتبارات کمی ترمیم شود. در این شرایط بار دیگر رهبری خود را هزینه میکند و این مصوبه را تایید و حمایت میکند تا دولت سرپا بماند.
🔹نتیجه بی تدبیری دولت در این سال ها اقتصاد کشور را به بن بست رساند در هر حالی دولت میتوانست طرح های اقتصادی درستی انجام دهد.
🔹انتخاب دولت جوان انقلابی حزب اللهی توسط مردم باید در دستور برنامه های جریان انقلابی باشد که نظام هر بار هزینه بی تدبیری عده ای را ندهد.
🍃این عمار🍃
💢 #طرح_پیچیده دشمن برای ایجاد جنگ داخلی در ایران
1⃣ گران کردن #بنزین به حدی که این اطمینان وجود داشته باشد که در کشور آشوب و اعتراضات گسترده ایجاد خواهد شد
2⃣ ورود #رهبری و برگرداندن قیمت بنزین به حالت عادی
3⃣ مصاحبه های پی در پی دولت مبنی بر #عدم_توانایی در پرداخت حقوق کارمندان و خالی بودن خزانه و وضعیت بسیار وخیم اقتصادی
4⃣ #استعفای_دولت
5⃣ عدم برگزاری #انتخابات مجلس و حذف قوه مقننه ی کشور
6⃣ #خروج روحانی از کشور
7⃣ اعلام روحانی مبنی بر اینکه در شش سال گذشته تمام تصمیمگیری ها توسط #رهبری به وی ابلاغ شده و هیچ تصمیمگیری با رضایت شخصی وی نبوده
8⃣ اعلام قانونی بودن #دولت_روحانی توسط مجامع بین المللی و اینکه تنها منتخب واقعی مردم تنها حسن روحانی است
9⃣ تشکیل دولت در یک کشور #خارجی (مانند آن که رئیس جمهور یمن انجام داد و بهره برداری وسیع رسانه ای از آن شد)
🔟 ورود نیروهای نظامی #بین_المللی به جنگ با ایران و بازگشت روحانی به قدرت و به اصطلاح حمایت از دموکراسی و مسلح کردن نیروهای هوادار وی و مخالفین حکومت در داخل کشور (دقیقا همانند آنچه در یمن اتفاق افتاد و باعث ویرانی تمامی زیرساخت های آن کشور شد)
👈 طرح فوق العاده #پیچیده فوق، با اعلام حمایت رهبری از تصمیم سران قوا (با اعلام اینکه من صاحب نظر نیستم) در همان گام نخست #متوقف شد
🔸 ایشان به صراحت اعلام کردند که مهمترین مسئله امنیت است و بدین وسیله خاطرنشان کردند اگر در این برهه با تصمیمگیری دولت مخالفت کنند، #امنیت_ملی با خطر جدی مواجه خواهد شد
👈 حالا نوبت مجلس است بسم الله کفایت سیاسی رئیس جمهور را بررسی کنید
هدایت شده از Sadegh
🌹رهبر انقلاب با صحبتهاشون و حمایت از تصمیم سران قوا،
باعث جلوگیری از سقوط دولتشدند✌️
اگر دولت سقوط میکرد کشور دچار خلا سیاسی میشد و کشتار و خونریزیهای بیپایان توسط منافقین آموزش دیده شکل میگرفت...❌
اینجا میشه فهمید که یک رهبر دینی حتی از "آبروی خودش" برای "دولت مخالفش" هزینه میکنه تا کشور و مردم بیش از این آسیب نبینند...⚠️
در این شلوغی ها نه، ولی سالهای آینده مردم خواهند فهمید که رهبرانقلاب برای این ملت همه چیز خودش رو فدا کرد....✌️💔💗
#فداییان_رهبریم💗
#گرانی_بنزین
_________________
⇱ ڪلیــڪ ڪنید ⇩⇩⇩
🌸 eitaa.com/joinchat/3093102592Cc9d364a057
هدایت شده از 🎥 دوربین مخفی ایتا 🎥
🔴 تحلیل جالب وحید یامین پور از موضع رهبر انقلاب درباره #بنزین:
🔸 گمان میکنم مهمترین دلیل موضع رهبر انقلاب که تعجب بسیاری از منتقدان دولت را برانگیخت، "تقسیم تقصیر" بود.
🔹در حالیکه محبوبیت رئیس جمهور و دولت به صفر میل میکند، تحمل بار ناشی از تصمیم اخیر محال بهنظر میرسد. درست زمانیکه مجلس و برخی ارکان دیگر نظام در تدارک تجدیدنظر در این تصمیم بودند، رهبری آنرا بدون بازگشت اعلام کردند.
🔸بازگشت از این تصمیم چه به دلایل اقتصادی و چه سیاسی میتوانست بهکلی ساختار دولت را دچار فروپاشی و اضمحلال کند و ظاهرا رهبری باقی بودن دولت ضعیف و بیقواره را بهتر از فروپاشی کامل آن و در واقع بهتر از "بی دولتی" دانستهاند لذا سهم تقصیر دولت را به سران قوا تقسیم کردند.
🔹به خصوص اینکه زوال اخلاق سیاسی در برخی دولتمردان، احتمال رفتارهای پرهزینهتری را تقویت میکند.
آیا راهی برای رهایی از چنین وضعی هست؟ استعفای دولت؟ استیضاح و اعلام عدم کفایت؟ برگزاری انتخابات زود هنگام؟
هیچکدام.
🔸مردمسالاری ساختارمند یگانه راه تغییر واقعی است. راهی که منافاتی با "ثبات" ندارد. بیست و چند میلیون نفر به ابقای همین دولت رای دادهاند و اغتشاشات ناگهانی دو روز اخیر نشان میدهد تغییر جز از طریق انتخابات آتی، گزینهی قابل اعتمادی نیست.
#گرانی_بنزین #بنزین_روحانی
Join 🔜 @secretcam 🏃♀
📣 *تردید نکن!*
♦️ در گیر و دار هجوم به خانه #مولا، در میان شعله و تازیانه و غلاف شمشیر و سیلی و چه و چه، وقتی ریسمان به گردن حیدر انداخته و به سوی مسجد پیامبر میکشیدند؛ همان #سلمان که در پله ای از #ایمان ایستاده بود که اگر ابوذر از مقامش آگاه میشد جانش را میگرفت، همان سلمان که در وصفش فرموده اند: «مِنّا أهلُ البَیت»، همان سلمان که از یاران انگشت شمار #علی در این وانفسا بود، همان سلمان لحظه ای تردید کرد!
♦️ آن هم نه تردید در حقانیت مولایش! بلکه قدری درنگ کرد که مگر این علی همان علی قاتل مرحب و عمرو بن عبدود نیست!؟ مگر همان علی نیست که در قلعه خیبر را از جا کند؟! مگر همان علی نیست که به اسم اعظم آگاه است!؟ مگر همان علی نیست که *او با حق و حق با اوست* !؟ پس چرا هیچ نمیگوید!؟ چرا دست به #ذوالفقار نمی برد!؟ چرا زمین مدینه را از خون اینان لبریز نمیکند؟!
♦️ در همان شلوغی مولا لحظه ای برگشت و به چشمهای سلمان خیره شد که #شک_نکن! دوباره با من #بیعت کن که من #همان_علی هستم و امروز #وظیفه ام این است...
♦️ امروز هم قصه همان است. مولا حرفی میزند، کاری میکند اما جماعت مؤمنین و امت حزب الله از درکش عاجز میشوند. موج انتقادات راه می افتد که چنین گفتن غلط بود و چنان گفتن بهتر...
‼️ *برادر! #ولایت را بد فهمیده ایم! طرفدار ولایت بودن آنجا که رأی من و تو را تأیید میکند #ولایت_مداری نیست. اگر #عقل و #فهم من و تو #ملاک بود که اکنون من و تو مولای این امت بودیم و آن وقت واویلا! #عیار ما آنجا #محک زده میشود که مولا مخالف نظرمان سخنی گفت! آنجا که دو دوتای عقلمان چهارتای مولا نمی شود! آنجا اگر گفتیم #سمعاً_و_طاعتا مردیم...*
🖋سید مهدی سرخان
@HAMSANGARANSAHED
هدایت شده از علی عبایی
نیسان آشوبگران بیگانه در تهران متوقف شد
🔹شامگاه یکشنبه تیمی از مأموران یکی از نهادهای امنیتی در حال بررسی وضعیت شهر تهران با گروهی از اتباع بیگانه مواجه شدند که ظرف مدت نیم ساعت اقدام به تخریب و به آتش کشیدن پنج بانک کرده بودند.
🔹این گروه ۷ نفره که به وسیله یک خودروی نیسان آبی در جنوب تهران تردد میکردند از محدوده دروازه غار تخریب اموال عمومی را شروع کرده و در نهایت در حوالی میدان شوش در حین تخریب پنجمین بانک شناسایی و دستگیر شدند.
🔸این افراد همگی از اتباع یکی از کشورهای همسایه شرقی هستند.
fna.ir/dd81tb
@Farsna
۱۲ دلیل بر حکیمانه بودن مواضع رهبر انقلاب در ماجرای سهمیهبندی بنزین
متن این یادداشت را در ادامه بخوانید:
صبح یکشنبه ۲۶ آبان ماه، رهبر معظم انقلاب نکات راهبردی پیرامون متن و حواشی تصمیم متأخر دولت در سهمیه بندی بنزین فرمودند. پس از سخنان ایشان، شبهاتی در ذهن برخی نخبگان و خواص راجع به مواد و مفاد سخنان ایشان شکل گرفت که در این متن تلاش شده است منطق حِکمی مواضع ایشان برای دانشگاهیان، نخبگان و توده مردم تشریح گردد.
اول: عدم تغییر در تصمیمات بر اثر فشار اعتراض و آشوب
منطق عقلانی مدیریت حکم می کند تصمیماتی که روند قانونی و کارشناسی خود را طی کرده اند( فارغ از صحت و سقم) ، در صورت نیاز طی فرایند قانونی تغییر یابند نه تحت فشار اعتراض و اشوب؛ که در این صورت ثبات حکومت دچار اختلال می شود و این پیام به جامعه منتقل می شود که هر تصمیمی با اعتراض خیابانی و اشوب قابل تغییر است، ثبات حکومت مخدوش شود، سیستم بی اعتبار میشود. ضمن آنکه، اگر رأس حکومت به تصمیمات مدیران کشور بی اعتنایی کند، برای سایر تصمیمات در سایر سطوح چه اعتباری باقی می ماند. امام امیرالمؤمنین(ع) می فرمایند:
«إِنِّی وَ اللَّهِ مَا أَحُثُّکُمْ عَلَی طَاعَةٍ إِلَّا وَ أَسْبِقُکُمْ إِلَیْهَا وَ لَا أَنْهَاکُمْ عَنْ مَعْصِیَةٍ إِلَّا وَ أَتَنَاهَی قَبْلَکُمْ عَنْهَا» (نهج البلاغه؛ خ۱۷۵)
امام جامعه به هیچ کاری دستور نمی دهد و توقعی از مردم مطرح نمی کند، مگر آنکه قبل از دیگران خودش به آن پایبند باشد. تغییر تدبیر بر اثر آشوب و فشار، شجره ممنوعه هر حکومت عاقل و مدبری است.
دوم: اعتبار بخشی به ساختار رسمی کشور و قانون
منطق حِکمی و عقلی دیگر سخنان رهبر انقلاب در حمایت از تصمیم سران قوا درباره سهمیه بندی بنزین، اعتبار بخشی به ساختار رسمی کشور و قانون است، حضرت آقا در هر دوگانه ای که ساختار یا قانون کشور در یک طرف آن قرار بگیرند، طرف ساختار و قانون و نظم و انتظام را می گیرند (اوصیکم بتقوی الله و نظم امرکم)
در تبیین رفتار هوشمندانه متأخر امام خامنه ای، باید به یک مباحثه استراتژیک پرداخت و به یک سؤال راهبردی پاسخ داد که چرا رهبرانقلاب حفظ و تثبیت ساختارهای قانونی نظام اسلامی را بر هر چیزی مقدم می دارند؟
در بیان دلایل و حکمت های این رفتار پیچیده ولیّ خدا می توان مواردی را برشمرد. واضح است که این کار موجب «تثبیت» و «استحکام» بیشتر این ساختارها خواهد شد و این «تثبیت»، فوائد متعدّدی در بلند مدت به همراه دارد.
اولین و مهمترین فائده تثبیت ساختارهای قانونی نظام اسلامی، تقویت «قانون مداری» و جلوگیری از بی قانونی و ایجاد هرج و مرج در کشور است. بستر قانونی کشور، به مصداق آیه شریفه «وَ الْبَلَدُ الطَّیِّبُ یَخْرُجُ نَباتُهُ بِإِذْنِ رَبِّه» (اعراف: ۵۸)، همچون زمین پاکی است که همه محصولات کار حکومت بر آن استوار است.
یکی از مصادیق برجسته این مسئله، دفاع رهبرانقلاب از ساختارهای قانونی نظام اسلامی در انتخابات سال ۸۸ و دعوت معترضین و فتنه گران به پیگیری مطالباتشان از راههای قانونی بود. اگر در آن فتنه، ایشان تحت تأثیر اعتراضات خیابانی و فشار فتنه گران، از ساختارهای قانونی نظام دفاع و حمایت نمی کردند، آنگاه جریان غیرانقلابی و فتنه گر به خود اجازه می داد در هر مسئله ای، از راههای غیرقانونی و ایجاد ناامنی، دیدگاه خود را به اکثریّت مردم و نظام اسلامی تحمیل نماید. درواقع باید گفت رهبرانقلاب با ایستادگی خود در برابر خواسته غیرقانونی فتنه گران، ساختارهای قانونی نظام در امر انتخابات را تثبیت و مستحکم نمودند؛ بگونه ای دیگر هیچ فرد یا جریانی به خود اجازه نمی دهد با ایجاد آشوب و ناامنی و یا از راههای غیرقانونی مطالبات خود را پیگیری نماید.
فائده دیگر استحکام ساختارها در نظام اسلامی این است که وقتی ساختارهای قانونی نظام اسلامی مورد پذیرش همه گروههای سیاسی درون نظام قرار گرفت، آنگاه ولیّ خدا با استفاده از ظرفیّت همین ساختارهای مورد قبول همه، بسیار راحت تر می تواند بحران ها و فتنه های احتمالی آینده را مدیریت نماید.
نکته دیگر آن است که هرچند استحکام ساختاری در برخی زمانها که جریانات غیرانقلابی بر آن ساختارها حاکمند، ممکن است در کوتاه مدت مضرّاتی داشته باشد، امّا زمانی که جوانان انقلابی به بلوغ فکری رسیده و بر ساختارهای استحکام یافته نظام اسلامی مسلّط شوند، آنگاه برکات و منافع فراوانی از همان ساختارهای مستحکم نصیب مردم خواهد شد.
ممکن است خضر زمانه ما به دلایلی، برخی ساختارهای درحال سقوط نظام اسلامی را مرمت نماید؛ ساختارهایی که ممکن است افراد و جریانات غیرانقلابی برآن حاکم باشند که در معیشت مردم نیز اختلال ایجاد نموده اند:
«فَانْطَلَقا حَتَّی إِذا أَتَیا أَهْلَ قَرْیَةٍ اسْتَطْعَما أَهْلَها فَأَبَوْا أَنْ یُضَیِّفُوهُما فَوَجَدا فِیها جِداراً یُرِیدُ أَنْ یَنْقَضَّ فَأَقامَهُ؛ پس موسی و خضر(ع))
به راه خود ادامه دادند، تا به قریهای رسیدند؛ از مردم آنجا خواستند که به آنها غذا دهند، ولی آنها از مهمان کردنشان خودداری نمودند؛ (با اینحال) آنها در آنجا دیواری یافتند که میخواست فرود آید، جناب خضر(ع)) آن را برپا داشت.» (کهف: ۷۷)
ولیّ خدا ساختارها را، اگرچه موقتاً جریان غیرانقلابی از آن منتفع شوند، «اقامه» نموده و «استحکام» می بخشد تا زمانیکه جوانان انقلابی به «بلوغ فکری» رسیدند و بر آن ساختارها حاکم شدند، بتوانند از دل همان ساختارها، گنج های قیمتی برای مردم استخراج نمایند:
«وَ أَمَّا الْجِدارُ فَکانَ لِغُلامَیْنِ یَتِیمَیْنِ فِی الْمَدِینَةِ وَ کانَ تَحْتَهُ کَنْزٌ لَهُما وَ کانَ أَبُوهُما صالِحاً فَأَرادَ رَبُّکَ أَنْ یَبْلُغا أَشُدَّهُما وَ یَسْتَخْرِجا کَنزَهُما رَحْمَةً مِنْ رَبِّکَ؛ و اما آن دیوار متعلق به دو نوجوان یتیم در آن شهر بود، و زیر آن گنجی متعلق به آنها وجود داشت، و پدرشان مرد صالحی بود، پروردگار تو میخواست آنها به «بلوغ» برسند، و گنجشان را استخراج کنند، این رحمتی از پروردگارت بود.» (کهف: ۸۲)
رعایت مصلحتی به نام «حفظ و استحکام ساختاری و قانونی کشور» آنقدر مهم است که ممکن است در نتیجه آن و در مقاطعی از زمان، مردم و خود ولیّ خدا نیز متحمّل سختی هایی شوند.
براستی چرا یعقوب(ع)، که به گواهی آیات قرآن بدبینی شدیدی نسبت به پسرانش داشت، حاضر شد یوسف(ع) را همراه آنان به صحرا بفرستد و با این عمل خود، به پسرانش «اظهار خوش بینی» نماید؟ شاید اصلی ترین دلیل، یک چیز بود: «جلوگیری از فروپاشی ساختار خانواده»؛ خانواده ای که بر مبنای اعتماد و خوش بینی افراد به یکدیگر پایه گذاری شده و استحکام می یابد و فروپاشی آن می تواند امر دعوت پیامبر خدا را دچار اختلال نماید.
ساختارهای نظام اسلامی آنقدر مهم اند که برای حفظ و استحکام آنها، گاه یوسف ها هم باید متحمل سختی هایی شوند؛ و این همان مضمون جمله امام(ره) است که فرمود:
حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر- و لو امام عصر(عج) باشد- اهمیتش بیشتر است.» (صحیفه امام(ره)؛ ج۱۵، ص۳۶۵)
نکته دیگر آن است که زمانیکه ولیّ خدا فرصتی ایجاد می نماید تا ساختارهای قانونی برآمده از رأی مردم، در مسائل مختلف حکومتی تصمیم گیری نمایند، آنگاه مردم نیز بطور طبیعی اشکالات و انتقادات خود را متوجه مسئولان آن نهادهای قانونی خواهند دانست، نه کلّ نظام اسلامی.
هرچند متأسفانه جریانات غیرانقلابی و نفوذی های دشمن در درون نظام اسلامی با انواع ابزارهای رسانه ای، به غلط اینگونه القاء می کنند که برخی مشکلات و ناکارآمدی ها، نتیجه عملکرد «انقلاب» مردم است نه «انتخاب» مردم. به عبارت دیگر، جریانات غیرانقلابی که بعضاً با رأی خود مردم به مسئولیت رسیده اند، همواره تلاش می کنند تا ناکارآمدی هایی را که خود مسبب آن بوده اند را به ولیّ خدا و اصل موجودیّت نظام اسلامی ربط دهند:
وَ إِنْ تُصِبْهُمْ حَسَنَةٌ یَقُولُوا هذِهِ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ وَ إِنْ تُصِبْهُمْ سَیِّئَةٌ یَقُولُوا هذِهِ مِنْ عِنْدِکَ؛ و اگر به آنها (منافقان) حسنة (و موفقیّتی) برسد، میگویند از ناحیه خدا است و اگر سیئة (و شکستی) برسد، میگویند از ناحیه تو(پیامبر(ص)) است.» (نساء: ۷۸)
بدیهی است که تنها راه حل در مقابله با این شبهات، تبیین و روشنگری برای مردم است.
سوم: مشی مبتنی بر اخلاق، فتوت و جوانمردی
مشی و ممشا و مشرب امام خامنه ای در تمشیت کشور، اداره امور، مبتنی بر اخلاق است، ایشون با فتوت و جوانمردی و مروتی که از امام و پدر جامعه انتظار میرود مسوولیت کلان تصمیمات سایر مسوولین را بر عهده گرفتند تا مسوولین امور اقتصادی و امنیتی، تحت حمایت ایشان، هر کدام به وظایف سخت خود در این روزها برسند، در واقع ایشان به دلیل تقوایی که دارند به ملاحظه حفظ آبروی مدیران ارشد کشور، از پایگاه اجتماعی بالای خود برای مدیران کف میدان عملیات اقتصادی و امنیتی هزینه کردند.
منطق قرآنی «إِنَّهُمْ فِتْیَةٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَ زِدْناهُمْ هُدی»(کهف: ۱۳) از برکات فتوت در هدایت جامعه حکایت می نماید. در دنیای سیاست ورزی غیراخلاقی مدرن و در میانه این همه سیاهی و زغال سنگ، رفتار حاکمان الهی مانند رگه های الماس می درخشد.
چهارم: دسته بندی و تفکیک نظرات کارشناسی و مردم معترض
ایشان با دسته بندی نظرات کارشناسی درباره این طرح به دو دسته کسانی که واجب می دانند و کسانی که مضر می دانند و همچنین با دسته بندی مردم به چهار گروه نگران، ناراحت، کسانی که مضر میدانند و کسانی که خیال می کنند مضر است، بر این نکته اشاره داشتند که دولت باید هم به نگرانیهای طیفهای مختلف مردم و هم به اشکالات متکثر و متضلع کارشناسان توجه و آنها را رفع کنند، ایشان در عین حال که فداکارانه از اصل تصمیم حمایت کردند نگرانی و ضرر بخشی از مردم را تایید کردند و دوبار اشاره داشتند که خودشان سلبا و ایجابا نظری در مورد جز
با رشد معرفت مردم، طراحیهای دشمن، وضعیت منطقه، مسؤولین و ساخت حکومت، میسنجند.
یکی از مؤیدات و مستندات روایی دلیل یازدهم در لزوم عمل چندضلعی امام جامعه، حدیث امیرالمؤمنین است که خود تجسم عدالت و صداقت بود و فرمود:لا یقیم امرالله سبحانه الا من لایصانع و لایضارع و لایتبع المنافع؛ امر خدا را اقامه نمیکند مگر کسی که سه ضلع توأمان را رعایت کند :
۱- سازشکار و محافظه کار نباشد،
۲- همرنگ دیگران نشود و بازی دشمنان منافقان و متکاثران را نخورد،
۳- از خواسته و هوای نفس خود تبعیت نکند.
دوازدهم: تبیین قاعده مشورت و توجه به نظرات مدیران در اداره نظام اسلامی
اصل مشورت با مدیران حکومتی و به رسمیت شناختن دیدگاههای آنان، منطق پیچیده و مؤثری دارد که باید واکاوی و کالبد شکافی شود. خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم به پیامبراکرم(ص) دستور می دهد تا در موضوعات گوناگون حکومتی، با اصحاب خود «مشورت» نمایند:
مشورت با اصحاب، چه پیش از نزول این آیه شریفه و چه پس از آن، سیره همیشگی و پرتکرار رسول خدا(ص) بود؛ به عنوان نمونه، رسول خد(ص) پیش از جنگ بدر، پیش از جنگ احد، در جنگ احزاب، چگونگی نبرد با یهودیان بنی قریظه، چگونگی نبرد با یهودیان بنی نضیر، در ماجرای حدیبیه، در فتح مکه و هنگامی که آمدن ابوسفیان به ایشان گزارش شد، در غزوه طائف، در غزوه تبوک و در برخی انتصابات، با اصحاب خود مشورت نمودند.
علاوه بر رسول خدا(ص)، سایر امامان معصوم(ع) نیز خود، ملتزم به این سیره بودند و مردم را نیز به آن دعوت می نمودند؛ همچنانیکه امیرالمؤمنین(ع)، دیگران را به مشورت دادن به خود توصیه می نمودند:
ایشان همچنین در پاسخ به ابن عبّاس که در موضوعی خاصّ به امام (ع) مشورت داد، فرمود:
امام(ع) همچنین در نامه به جناب مالک اشتر، او را به مشورت با دانشمندان توصیه می فرمایند:
وَ أَکْثِرْ مُدَارَسَةَ الْعُلَمَاءِ وَ مُنَافَثَةَ الْحُکَمَاءِ فِی تَثْبِیتِ مَا صَلَحَ عَلَیْهِ أَمْرُ بِلَادِکَ وَ إِقَامَةِ مَا اسْتَقَامَ بِهِ النَّاسُ قَبْلَکَ؛ برای استوار ساختن آنچه امور شهرهایت را به سامان آورد و برپا داشتن نظام نیکویی که مردم پیش از تو برپا داشته بودند، با دانشمندان فراوان گفت و گو کن و با فرزانگان سخن بسیار بگو.» (نهج البلاغه، نامه ۵۳)
در این میان، یکی از مظاهر و مصادیق «مشورت» ولیّ خدا، بخصوص در زمانه ما، اجازه و فرصت دادن به ساختارهای متعدّد نظام اسلامی و به رسمیّت شناختن آنها، برای اتخاذ تصمیمات کارشناسانه و عدم دخالت در «جزئیات» تصمیمات آنهاست؛ ساختارهایی که مسئولان آن، عمدتاً با رأی مستقیم یا غیرمستقیم مردم انتخاب شده اند و حتی ممکن است جریانات و افراد غیرانقلابی بر آن ساختارها حاکم باشند. این رفتار سیاسی ولیّ خدا، در برخی موارد، منشأ سوالات و ابهاماتی است. چراکه اولاً گستره مشورت های ساختاری ولیّ خدا، طیف گسترده ای از مؤمنین انقلابی تا ضعیف الإیمان ها و بیماردلان و حتی در مواردی منافقان را نیز دربر می گیرد و ایشان حتّی در برخی موارد، علی رغم مخالفت قلبی و فکری با دیدگاه مردم یا مسئولان، در مقام «عمل»، دیدگاه آنان را بر دیدگاه خود ترجیح می دهند؟
شاید بتوان یکی از نمونه های تاریخی این مسئله را پیشنهاد و اصرار جناب مالک اشتر به امیرالمؤمنین(ع) برای انتصاب و ابقاء ابوموسی اشعری در فرمانداری بصره دانست. امیرالمؤمنین(ع) در این باره می فرمایند:
«وَ اللَّهِ مَا کَانَ عِنْدِی مُؤْتَمَناً وَ لَا نَاصِحاً وَ لَقَدْ کَانَ الَّذِینَ تَقَدَّمُونِی اسْتَوْلَوْا عَلَی مَوَدَّتِهِ وَ وَلَّوْهُ وَ سَلَّطُوهُ بِالْإِمْرَةِ عَلَی النَّاسِ وَ لَقَدْ أَرَدْتُ عَزْلَهُ فَسَأَلَنِی الْأَشْتَرُ فِیهِ أَنْ أُقِرَّهُ فَأَقْرَرْتُهُ عَلَی کُرْهٍ مِنِّی لَهُ وَ تَحَمَّلْتُ عَلَی صَرْفِهِ مِنْ بَعْدُ؛ به خدا سوگند او (ابوموسی اشعری) نزد من مورد اطمینان و دلسوز نبود؛ کسانی که پیش از من زمامدار بودند، دلباخته او بودند و او را به ولایت و حکومت بر مردم گماشتند و من تصمیم داشتم او را عزل نمایم. اشتر از من خواست او را ابقاء نمایم؛ پس با کراهت او را ابقاء نمودم، ولی پس از آن تصمیم بر عزلش گرفتم.» (مفید، محمد بن محمد؛ الأمالی؛ تحقیق: استاد ولی، حسین؛ غفاری، علی اکبر؛ ص۲۹۶-۲۹۵)
همچنین، نمونه دیگر مشورت امام حسن(ع) با مردم برای ادامه جنگ با معاویه و یا پذیرش صلح است؛ امام(ع) در این زمینه خطاب به مردم فرمود:
با سر دادن شعار «البقیة، البقیة»، خواهان پذیرش صلح شدند و حضرت نیز صلح را پذیرفت.(ر.ک: جزری، ابن الأثیر؛ الکامل فی التاریخ؛ ج۳، ص ۴۰۶)
@HAMSANGARANSAHED
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸استاد حسن عباسی:
💬 جهرمی فقط مصرف کننده اینترنت است نه مدیر آن!
اینترنت یک سازمان نظامی به فرماندهی یک ژنرال آمریکاییست.
❓مدیریت اینترنت در ایران باید به عهده چه کسی باشد؟
❓آیا وزارت ارتباطات صلاحیت مدیریت اینترنت در ایران را دارد؟
▫️گفتگو با صدای انقلاب
@sedayeenghelab_ir1
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @hasanabbasi_ir
هدایت شده از حمید رسایی (نماینده مجلس)
♻️ فتنه در کمین حزبالله چیست؟
حمید رسایی: فتنه تمام افراد الزاما به یک شکل نیست. قرار نیست نیروهای حزباللهی هم بروند شیشه بشکنند و پمپ بنزین آتش بزنند تا خود را فتنهگر بنامند.
نیروهای انقلابی، ولایتی و حزب اللهی مراقب باشند، فتنه آنها همان «تردید» در تبعیت از رهبری و اما و اگر بستن نسبت به جهتگیری تعیین شده از سوی رهبر انقلاب در مواجه با یک بحران است. فتنه نیروهای ولایی، کسلی، تنبلی و بیتفاوتی و دنیاطلبی است.
یادمان نرود که حزبالله یعنی کسی که در وقتش فریاد میزند، در وقتش سکوت میکند و در وقتش دست به اقدام میزند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از ایران سرزمین من
فرمانده، بدون سلاح رفته بود صدای معترضان را بشنود
🔹بین همه التهابهای اخیر، دو مرد آرام چشم روی هم گذاشتهاند، اینجا در معراج شهدا که بزمگاه دیرینه شهدای انقلاب است.
🔹شهید ابراهیمی میگفت باید مردم معترض بیگناه را از این صف جدا کرد. بدون سلاح، تأکید میکنم بدون سلاح بین جمع رفت. همین که میخواست با مردم هم صحبت شود، چند نفر محاصرهاش میکنند. یک نفر تیر به پهلویش میزند. بعد چاقو به قلبش میزنند، وقتی خونین روی زمین میافتد و بیحال میشود یک نفر چاقو را توی سرش فرو میکند.
🔹آقا مرتضی فرمانده بود اما همیشه به پاسدار بودنش افتخار میکرد. فرماندهای که سربازِ سربازهایش بود. خودش جنوب شهری بود، شهریار زندگی میکرد.
🔹زندگی سادهای داشت، تغییرات قیمت و تورم را با پوست گوشت و استخوان حس میکرد. اصلا آن روز بهخاطر همین، نامردها مجال حرف زدن به او ندادند و به وحشیانهترین شکل او را به شهادت رساندند. میترسیدند حرفش باعث شود معترضان صف خود را جدا کنند و آن ها لو بروند، تنها بمانند.
هدایت شده از خط ۵۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازنشر
شهید رجایی: خداوند در جهنم جایی داره که مساوی است با گناه ۳۶ میلیون انسان. اونجا جای منه! چون یک "بله" و یک "نه" ی من، زندگیشون رو تحتالشعاع قرار میده
عضویت در رسانه مردم 👇
✔️ @khat57
🔸 sapp.ir/khat57
🔹 eitaa.com/Khat57
▪️ instagram.com/khat57_original
🔴 حمایت رهبر انقلاب بسیار شجاعانه بود
🔻 #سعید_لیلاز کارشناس مسائل اقتصادی و فعال اصلاح طلبِ عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران:
🔹اصلاح قیمت بنزین فینفسه یک گام بلند به سمت عدالت اجتماعی است که ضریب جینی را به سرعت اصلاح میکند.
🔹افزایش قیمت بنزین تماماً خیر مطلق است. چراکه این صرفه جویی به کشور این امکان را میدهد که روزانه ۵ تا ۸ میلیون لیتر به صادرات سوختش اضافه کند
🔹صادرات سوخت در شرایط تحریمی بسیار سادهتر از صادرات نفت است. بیتدبیریها و دعواهای جناحی مانع اصلاح قیمتها شده بود.
🔹اقدام رهبر انقلاب در حمایت از تصمیم سران قوا در شرایطی که حتی دولتمردان نیز در فضای سنگین به وجود آمده قادر به حمایت از تصمیم خود نبودند، بسیار اقدام شجاعانهای بود.
🔹ایشان سد روانی سنگینی که پس از اعلام خبر گران شدن بنزین ایجاد شده بود، شکستند و فکر میکنم که ما باید پشت سر این موضع که تماماً بر حق بود، بایستیم
🔍 #تبیین_و_تحلیل | رهبر انقلاب درباره توطئه جدید علیه ایران چه گفتند؟
👈 *نقشه سه ضلعی دشمن*
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی با اشاره به مسائل رخ داده در برخی نقاط کشور پس از عملیاتی شدن طرح مدیریت مصرف سوخت این اتفاقات را نه حرکتی مردمی که ناشی از یک طراحی امنیتی دانستند. ایشان در چند سال اخیر ابعاد اصلی نقشهی دشمن برای تحت فشار گذاشتن ملت ایران و تسلیم جمهوری اسلامی را در دیدارها و سخنرانیهای مختلفی تبیین کردهاند. از این رو، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر با مرور بیانات رهبر انقلاب اسلامی، زوایای این توطئه و راه غلبه بر دشمن را بررسی کرده است.
🔸️ *زوایایِ یک توطئه*
چهاردهم خردادماه ۱۳۹۷ رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی سالیانهی مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از ابعاد و اضلاع اصلیِ «نقشهی دشمن» علیه ایران اسلامی پرده برداشتند: «امروز نقشهی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی؛ هدف هر سه نوع فشارهای دشمن هم سیطرهی بر کشور عزیز ما ایران است.»۱۳۹۷/۰۳/۱۴ ایشان در ادامه این سه محور اصلیِ تحرک دشمن را تشریح کردند: «فشار اقتصادی، تحریم است... مسئلهی آنها از فشار اقتصادی و تحریم، صرفاً زیر فشار قرار دادنِ دستگاه دولت و حکومت نیست؛ میخواهند ملّت ایران را به ستوه بیاورند به خیال خودشان؛ میگویند ملّت ایران را به ستوه بیاوریم تا نظام اسلامی ناچار بشود تسلیم زورگوییهای ما بشود... در [فشار روانی] نقاط قوّتی که برای کشور و برای ملّت مایهی اقتدار و مایهی تقویت است نشان کردهاند و آنها را در تبلیغات و در برخوردها بهعنوان نقاط چالشآفرین معرّفی میکنند... فشار عملیشان عبارت است از اینکه در کشور آشوب ایجاد کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
🔹️ اما زوایای گوناگون توطئهی دشمن چیست؟ و دشمن چرا امروز به این طراحی روی آورده است؟
🔹️ با وقوع انقلاب اسلامی دشمنان در عرصههای گوناگون سیاسی، نظامی، فرهنگی و... دشمنیِ خود علیه ایران اسلامی را دنبال کردند و البته در تمامی این میادین ملت ایران پیروز صحنه بود: «ما در جنگ فرهنگی بر دشمن پیروز شدیم. در جنگ نظامی هم ما پیروز شدیم... در جنگ امنیّتی ـ سیاسی هم ما پیروز شدیم. جنگ امنیّتی ـ سیاسیشان سال ۸۸ و حوادث سال ۸۸ بود. برای آن حوادث سالها زحمت کشیده بودند؛ آنجور حوادث یکساعته و یکروزه که به وجود نمیآمد؛ چند سال برای آن زحمت کشیده بودند؛ ملّت ایران و نظام جمهوری اسلامی بر توطئهی دشمن فائق آمد و پیروز شد.»۱۳۹۷/۰۵/۲۲ و حالا «دشمن بعد از شکستی که در جبههی فرهنگی خورده و در جبههی امنیّتی خورده و در جبههی سیاسی خورده و در جبههی نظامی خورده، متمرکز شده روی جبههی اقتصادی.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔹️ «طراحیِ جدید دشمن» یک نقشهی پیچیده و چند لایه است. با فشار اقتصادی ناشی از تحریم، سعی دارند نارضایتی اجتماعی ایجاد کنند: «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ در واقع «فشار عملی» همان «جنگ امنیتی» دشمن برای ناامنسازی کشور و در ادامهی پروژهی تحریم است و این نه یک تحلیل که خبر است: «من یک خبری را به شما بگویم -این تحلیل نیست، خبر است- قضایای دیماه [سال ۹۶] که یادتان هست...
🔹️ چند روز در چند شهر یک عدّهای آمدند و شعار دادند و کارهایی مانند اینها کردند. دولت آمریکا به همراهی صهیونیستها، به همراهی سعودیها، سه سال یا چهار سال کار کرده بودند برای اینکه این قضایا را به وجود بیاورند؛ چقدر خرج کردند خدا میداند! سه سال، چهار سال کار کردند برای اینکه بتوانند چند روز در چند شهر کشور، دویست نفر، پانصد نفر، هزار نفر آدم را جمع کنند که یک شعاری بدهند...
🔹️ چند سال زحمت کشیدنِ آنها را برای ایجاد آن حادثه، ملّت ایران در ظرف چند روز از بین برد. بعد آنها گفتند که خب، این فلان عیبها را داشت، این عیبها را برطرف کنیم، سال آینده -یعنی سال ۹۷- دوباره همان حوادث را راه بیندازیم. رئیسجمهور آمریکا گفت شش ماه دیگر شما خبرهای مهمّی از ایران خواهید شنید؛ آن شش ماه دیگر، همین مرداد [سال ۹۷] بود.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔴آیا رهبر خود را فدا کرد؟
بعضی از دوستان ولایی و انقلابی نتونستن حرفهای رهبری در حمایت از طرح سهمیهبندی بنزین رو هضم کنن، شروع کردن به تفسیرهای مختلف
یکی گفت رهبری خودش رو فدا کرد
یکی گفت رهبری خواست اشتباهی که رخ داده رو تقسیم کنه، (تقسیم تقصیر)
یکی گفت این امتحان ولایتمداری ما بود
یکی گفت حرکت منفعلانهای بود
و حرفهای مختلف دیگه...
درحالیکه حمایت رهبری از مصوبه سران نشانه #اقتدار نظام هستش. یعنی وقتی نظام یک تصمیمی میگیره انقدر قدرت داره که اجراش کنه، اگه با نارضایتی یه عده این تصمیم قانونی لغو بشه، دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه. از فردا هرکی با هر قانونی مخالفت کرد باید قانون عوض بشه. بخاطر همین همه منتظر مجلس بودن که ساعت 9صبح یکشنبه دوفوریت یا سهفوریت لغو این مصوبه رو مطرح کنن، رهبری ساعت هفت صبح، در درس خارجفقهشون از این طرح حمایت کردن. نگذاشتن کار به مجلس برسه
نکته دوم اینکه، رهبری از ساختارهای تصمیمگیری کشورش حمایت کرد. بعضیا فکر کردن رهبری از شخص روحانی حمایت کرد. درحالیکه ایشون از سران سه قوه که یکی از اونها به انتخاب مستقیم رهبری انتخاب شده، دونفر دیگر هم به انتخاب مردم. رهبری باید از ساختارهای نظامش دفاع کنه. جای تعجب داره بعضیا اینطوری تحلیل کردن که رهبری میاد خودش این طرح رو لغو میکنه. مگه بچهبازیه؟
اشکال اساسی که نارضایتی مردم رو بهمراه داشت، عدم تبیین این طرح بود. اگر طرح درست تبیین میشد و مردم میدونستن قراره چه اتفاقی بیفته این ناراحتی پیش نمیومد. کمااینکه خود رهبری هم فرمودن، برخی از مردم خیال میکنن به ضررشون هست. این نکته یعنی رئیس جمهور درست تببین نکرد این طرح رو. درجلسه جمعه هم ایشون به رئیس جمهور گفته بودن، بهتر بود هزینههای حمایتی رو قبل از اجرا شدن طرح به مردم میدادید
دلیل دیگهای که بعضیا حرفهای رهبری رو نفهمیدن، ناآگاهی از وضعیت دولت، بودجه، اقتصاد، مضرات طرح قبلی، مزایایی طرح جدید و در نهایت ضرورت اجراشدن این طرح بود، که اگر کسی به این نکات واقف بود، منتظر همین عکسالعمل از رهبری میبود. در پیامهای بعدی درباره همین موارد صحبت خواهیم کرد
#حسین_دارابی 👇
🌙🔴🌍استاد رحیمپور ازغدی: بیشترین قرارداد با دشمن در ۶ سال گذشته امضاء شده/ احتمالا در شورای انقلاب فرهنگی حضور پیدا نکنم
♦️عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی: در ۴۰ سال گذشته چوب اعتماد بیجا به دشمنان را خوردهایم، طی ۶ سال گذشته بیشترین قراردادها را با دشمن بعد از انقلاب اسلامی امضاء کردهایم.
♦️برخی مسؤولان به بهانه آشتی با جهان میخواهند زیر سلطه آمریکا و استکبار بروند، ما با جهان مشکلی نداریم و تنها با جهانخواران مشکل داریم.
♦️اگر سران سه قوه آدرس غلط به مردم دهند جامعه به انحراف کشیده میشود، ما برای پیشرفت احتیاج به باور فکری و استفاده حداکثری از ظرفیتهای خودمان داریم.
♦️برجام و سند ۲۰۳۰ بر خلاف قانون اساسی و بدون اینکه در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شود، اجرا شد.
♦️احتمالا دیگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور پیدا نکنم، رسالت و وظیفه دانشگاهیان این است که بخشی از آسیبها را شناسایی کرده و راهحل مناسبی برای آنها ارائه دهند.
هدایت شده از Baradaranebasiji
🌙🔴🌍پاسخ علی قلهکی، فعال فضای مجازی به توهینهای روحانی به رحیمپور ازغدی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی؛
اقای روحانی، اعتراض رحیم پورازغدی به شما در جلسه شورای انقلاب فرهنگی، حرف فرو خورده ۸۰ میلیون ایرانی از بی تدبیریهای شما در ماجرای سهمیه بندی بنزین است !
@baradaranebasiji
مهمترین چیز دریک جامعه امنیتش هست. خیلی طبیعی هست که اگر اینترنت به ناامنی کشور کمک کرد، اون رو قطع کنن. تا وقتی که امنیت برگرده، مث الان که برگشته
ولی اگه قطعی نت خودش باعث ناامنی شد چی؟ یعنی انقدر قطعی نت طولانی شد مث الان، مردم کارشون مختل شد و انقدر عصبانی شدن که ریختن امنیت رو بههم ریختن چی؟
مث خود من، کم کم دیگه میخوام امنیت رو بههم بزنم. کاری نکنید یهکاری کنم همین پیامرسانای داخلی هم قطع بشهها، سریع وصل کنید، تا 12 امشب مهلت میدم نت وصل بشه وگرنه آدرس میادینی که میخوایم اغتشاش کنیم رو اعلام میکنم.
تا دیر نشده همینجا بگم که شوخی کردم، کانالمو پاک نکنید یکوقت، غلط کردم😆
#حسین_دارابی
🌙🔴🌍 صحبت های جدید دکتر زاکانی پیرامون حوادث اخیر:
⭕️ دو مرتبه این طرح را پیش رهبری بردند و ایشان نپذیرفتند.
⭕️ آقا در جمع فرماندهان ارتش گفتند مراقب فتنه باشید.
⭕️ یکی از پایههای فتنه ۹۸ همین اتفاقات اخیر است.
⭕️ دولت عامدانه این راه را انتخاب کرد؛ رهبرانقلاب فداکاری کردن؛ اگر حمایت نمیکردند دومینوی تخریب ادامه داشت....
☢ وی افزود: در این قضیه حضرت آقا فداکاری کردند و "جام زهر" نوشیدند. اگر حمایت نمی کردند دومینوی تخریب، ادامه پیدا می کرد.
ایشان با شناخت دقیق میدان، خود را هزینه کردند. هیچکس نمی توانست این کار را انجام دهد.
⭕️ زاکانی خاطرنشان کرد: ایشان به ما توجه دادند که نگاهتان را به رهبری عوض کنید. "رهبری دنبال بلوغ مردم و سیستمهاست".
ایرادها باید از طریق "صندوق رای" رفع و اصلاح شود. این رشد عقلانی زمینه تغییر را باید فراهم کند. رهبر انقلاب این جوانمردی را در اوج نشان دادند و 👈🏻 قدرت اختیار و انتخاب را از مسوولان سلب نکردند....
🔻 تحلیلگران بخوانند:
🔴 درسهایی از #رفتار_سیاسی پیامبر(ص)
🔻 از همان ابتدایی که #حکومت_پیامبر(ص) در #جامعهی_نوپای مدینه شکل گرفت، دشمنان آن هم شروع به کار کردند. پیامبر(ص) در دوران حکومت خود، حداقل با سه گروه دشمن مواجه بود:
1️⃣ دشمن اول، قبایل نیمه وحشی: که اطراف مدینه زندگی میکردند «و تمام زندگی آنها عبارت از جنگ و خونریزی و غارت و به جان هم افتادن و از همدیگر قاپیدن است.» ۸۰/۲/۲۸؛
پیامبر «در هر کدام از آنها اگر نشانهی صلاح و هدایت بود، #پیمان بست ... و بر #عهد و پیمان خودش، بسیار پافشاری میکرد و پایدار بود.» اما آنهایی که شریر و #غیرقابل_اعتماد بودند، «پیغمبر سراغ آنها رفت و آنها را منکوب کرد و سر جای خودشان نشاند..»
2️⃣ دشمن دوم، #اشراف_مکه و اهل قریش: «پیغمبر احساس کرد اگر بنشیند تا آنها سراغش بیایند، یقیناً آنها فرصت خواهند یافت؛ لذا سراغ آنها رفت؛ منتها به طرف مکه حرکت نکرد. راه کاروانىِ آنها از نزدیکی مدینه عبور میکرد؛ پیغمبر تعرّض خودش را به آنها شروع کرد، که جنگ بدر، مهمترینِ این تعرّضها در اوّلِ کار بود. پیغمبر تعرّض را شروع کرد؛ آنها هم با تعصّب و پیگیری و لجاجت به جنگ آن حضرت آمدند. تقریباً چهار، پنج سال وضع اینگونه بود؛ یعنی پیغمبر آنها را به حال خودشان رها نمیکرد؛ آنها هم امیدوار بودند که بتوانند این مولود جدید - یعنی نظام اسلامی - را که از آن احساس خطر میکردند، ریشه کن کنند. #جنگ_اُحد و جنگهای متعدّد دیگری که اتّفاق افتاد، در همین زمینه بود.» آخرین جنگ پیامبر(ص) با این دشمنان، #جنگ_خندق بود و پس از آن، ماجرای #صلح_حدیبیه پیش آمد و پیامبر(ص) با آنان پیمان صلح امضا کرد. اما سال هشتم بعثت، «که کفّار #نقض_عهد کرده بودند، پیغمبر رفت و مکه را فتح کرد، که فتحی عظیم و حاکی از تسلّط و اقتدار آن حضرت بود.»
3️⃣ دشمن سوم، یهودیها: «یعنی #بیگانگانِ_نامطمئنی که علیالعجاله حاضر شدند با پیغمبر در مدینه زندگی کنند؛ اما دست از موذیگری و اخلالگری و تخریب برنمیداشتند... پیغمبر تا آنجایی که میتوانست، با اینها مدارا کرد؛ اما بعد که دید اینها مدارابردار نیستند، مجازاتشان کرد. هرکدام از این سه قبیله عملی انجام دادند و پیغمبر بر طبق آن عمل، آنها را مجازات کرد. اوّل، #بنیقینقاع بودند که به پیغمبر خیانت کردند؛ پیغمبر سراغشان رفت و فرمود باید از آنجا بروید؛ اینها را کوچ داد و از آن منطقه بیرون کرد و تمام امکاناتشان برای مسلمانها ماند. دستهی دوم، #بنینضیر بودند. اینها هم خیانت کردند لذا پیغمبر فرمود مقداری از وسایلتان را بردارید و بروید؛ اینها هم مجبور شدند و رفتند.
🔹دستهی سوم #بنیقریظه بودند که پیغمبر امان و اجازهشان داد تا بمانند؛ اینها را بیرون نکرد؛ با اینها پیمان بست تا در جنگ خندق نگذارند دشمن از طرف محلاتشان وارد مدینه شود؛ اما اینها ناجوانمردی کردند و با دشمن پیمان بستند تا در کنار آنها به پیغمبر حمله کنند!... بعد که قریش و همپیمانانشان شکست خوردند و از خندق جدا شدند و به طرف مکه رفتند، پیغمبر به مدینه برگشت. همان روزی که برگشت، نماز ظهر را خواند و فرمود نماز عصر را جلوِ قلعههای بنیقریظه میخوانیم؛ راه بیفتیم به آنجا برویم؛ یعنی حتّی یک شب هم معطل نکرد؛ رفت و آنها را محاصره کرد. بیستوپنج روز بین اینها محاصره و درگیری بود؛ بعد پیغمبر همهی مردان جنگی اینها را به قتل رساند؛ چون خیانتشان بزرگتر بود و قابل اصلاح نبودند.» بنابراین در هیچکدام از این قضایا، پیغمبر نقض_عهد نکرد اما در مقابل نقض عهد آنان، ساکت نماند و پاسخ خیانتشان را با اقتدار کامل داد.
@HAMSANGARANSAHED
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
زیارت امام زمان (ع) در روز جمعه:
جمعه روز حضرت صاحب الزّمان(عج)و بنام آن حضرت است و همان روزى است كه ايشان در آن روز ظهور خواهد فرمود...بگو:
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ الَّذِي يَهْتَدِي بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْوَلِيُّ النَّاصِحُ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَفِينَةَ النَّجَاةِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ الْحَيَاةِ
السَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
السَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللَّهُ لَكَ مَا وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ أَنَا مَوْلاكَ عَارِفٌ بِأُولاكَ وَ أُخْرَاكَ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِكَ وَ بِآلِ بَيْتِكَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى يَدَيْكَ،سلام بر تو اى حجّت خدا در زمينش،سلام بر تو اى ديده خدا در ميان مخلوقاتش،سلام بر تو اى نور خدا كه رهجويان به آن نور ره مىيابند و به آن نور از مؤمنان اندوه و غم زدوده مىشود،سلام بر تو اى پاكنهاد و اى هراسان از آشوب دوران،سلام بر تو اى همراه خيرخواه،سلام بر تو اى كشتى نجات،سلام بر تو اى چشمه حيات،سلام بر تو،درود خدا بر تو و بر خاندان پاكيزه و و پاكت،سلام بر تو،خدا در تحقق وعدهاى كه به تو داده از نصرت و ظهور امرت شتاب فرمايد،سلام بر تو اى مولاى من،من دلبسته تو و آگاه به شأن دنيا و آخرت توام،و به دوستى تو و خاندانت به سوى خدا تقرّب مىجويم و ظهور تو و ظهور حق را به دست تو انتظار مىكشم،وَ أَسْأَلُ اللَّهَ أَنْ يُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ يَجْعَلَنِي مِنَ الْمُنْتَظِرِينَ لَكَ وَ التَّابِعِينَ وَ النَّاصِرِينَ لَكَ عَلَى أَعْدَائِكَ وَ الْمُسْتَشْهَدِينَ بَيْنَ يَدَيْكَ فِي جُمْلَةِ أَوْلِيَائِكَ يَا مَوْلايَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ هَذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَى يَدَيْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِينَ بِسَيْفِكَ وَ أَنَا يَا مَوْلايَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ يَا مَوْلايَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ.
و از خدا درخواست مىكنم بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستد و مرا از منتظران و پيروان و ياوران تو در برابر دشمنانت و از شهداى در آستانت در شمار شيفتگانت قرار دهد،اى سرور من،اى صاحب زمان،درودهاى خدا بر تو و بر خاندانت،امروز روز جمعه و روز توست روزى كه ظهورت و گشايش كار اهل ايمان به دستت در آن روز و كشتن كافران به سلاحت اميد مىرود و من اى آقاى من در اين روز ميهمان و پناهنده به توام و تو اى مولاى من بزرگوارى از فرزندان بزرگواران و از سوى خدا به پذيرايى و پناهدهى مأمورى،پس مرا پذيرا باش و پناه ده،درودهاى خدا بر تو و خاندان پاكيزه ات
@HAMSANGARANSAHED
🔴 می دانید کجای صحبت آقا گریه ام گرفت؟
👌 آنجا که مظلومانه گفتند: "من هم که صاحب نظر نیستم در این قضایا..."
⁉️می دانید این حرف یعنی چه؟!
🔹 رهبر ما (به قول خود آمریکاییها: ابرحریف!) که مراکز و اندیشکده های بزرگ تحقیقات استراتژیک جهان را در موضوعات و وقایع پیچیده منطقه و جهان آچمز کرده، چرا باید بگوید من در این قضایا صاحبنظر نیستم؟!
🔸 فدای مظلومیت اين آقا بشوم که به جای اینکه بگوید:
"کسی از من نظر نمی خواهد" ؛ یا" به نظرات من گوش نمی کنند"... مجبور است از خودش مایه بگذارد که:
من هم که صاحبنظر نیستم در این قضایا...
🔹آقا جان! شما قبل از انقلاب و در دوران تبعید هم در قضایای مختلف مثل سیل جیرفت و... هوش سرشار و توان فوق العاده مدیریت بحران خودتان را اثبات کرده بودید!
حال به آن اضافه کنید تجربه ۴٠ سال حضور در سطح اول تصمیم گیری کشوری که هر روز با بحران مواجه بوده است... و به اعتراف دشمنان شما، به مدد مدیریت استثنایی و اعجاب برانگیز شما، روزبروز بلندترین قله های جهان را فتح می کند...
تازه اینها در شرایطی هست که سکولار به قضیه نگاه کنیم! و در نظر نگیریم آن هدایت و حکمتی را که خداوند به اولیاء خود عطا می کند...
🔸 درست است که امروزه شاخه های علوم گسترده شده و کسی نمی تواند ادعا کند که در همه مسائل کارشناس است و لاجرم بایستی در هر شاخه از علم، از دانشمندان و مشاوران کارشناس کمک گرفت؛ اما در ادارهٔ حکومت، صاحبنظر آن است که بتواند از میان نظرات کارشناسی متفاوت، مناسب ترین نظر را در شرایط خاص زمانی، مکانی و... انتخاب کند.
👌 شما صاحبنظر هستید آقاجان! خدا لعنت کند آنهایی را که به نظرات کارشناسی شما اعتماد نکردند و نمی کنند...
اینهایی که می گویم، فقط در دولت و مجلس (آن هم نه فقط دولت و مجلس فعلی؛ بلکه حتی دولتها و مجلس های به ظاهر حزب اللهی!) نیستند، بلکه آنها را در دفتر حفظ و نشر آثار شما هم دیده ام! همانهایی که نگذاشتند نظرات کارشناسی شما در موضوعات مختلف منتشر شود تا مردم شما را بشناسند... تا امروز مجبور نشوید از آبروی خودتان برای نجات کشور مایه بگذارید...
✊ آری، با خیال راحت دعا می کنم که خدا لعنتشان کند؛ ای پسر_زهرا! و ای نایب_امام_زمان:
👈 اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد، و آخر تابع له علی ذلک...
✍ مجید تقی زاده
#گرانی_بنزین
#فتنه_98
#راهپیمایی_علیه_اغتشاشات
#لیدرهای_منافقین
#دولت_روحانی_سران_آشوب
#حامیان_اغتشاشاگران
هدایت شده از آقا تنها نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 پیشبینی عجیب سه سال پیش آیت الله ناصری: ممکن است در آینده مشکلاتی باشد، از رهبری جدا نشوید...
🗓 ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
#فتنه_۹۸
#فتنه_اکبر
#بشارت
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist