eitaa logo
حزب الله هم الغالبون
4.3هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
14هزار ویدیو
17 فایل
﷽ ܟزࡅߺߺ࡛ߺࡉ ߊ‌ܠܠܘ ܤܩܢ ߊ‌ܠغߊ‌ܠࡅ߲‌᠀ࡍ߭ ⬅️ رهبری معظم انقلاب: با انتشار افکار صحیح در فضای مجازی به معنای واقعی کلمه جهاد کنید. 🤝
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸به قاچاق روزانه ۷ میلیون لیتر سوخت از سیستان و بلوچستان و درآمد سالانه ۱.۷ میلیارد دلار ( ۱۰۰ هزار میلیاردتومان) "قطره" میگه ! پ.ن ۱: بودجه هر استان بین ۵ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان هست و مجدد سیستان و بلوچستان از بالاترین‌هاست! پ.ن۲: اگر از این ۱۰۰ هزار میلیارد تومان، فقط به اندازه نان به مردم میرسه، الباقی رو کی برمیداره؟ شیخ تون؟ ✍رضا رمضانی نژاد 🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گزارش شوکه‌کنندهٔ الجزیره از تجاوز صهیونیست‌ها به زنان فلسطینی 🔹شهروند فلسطینی: از کدام مصیبت بگوییم؟ از زن‌هایی که ربوده شدند یا زن‌هایی که توسط اسرائیلی‌ها مورد تجاوز قرار گرفتند؟ 🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وضعیت زلزله زدگان بعد از گذشت ۱۱ ماه در ترکیه!!!😕 🔴
هشدار سیلاب برای یکشنبه و دوشنبه ⛈️❌🔴 📅۳/۱/۱۴۰۲📅 🔸طبق آخرین خروجی نقشه های هواشناسی، از روز یکشنبه ۵ فروردین موج جدید بارش ها وارد کشور خواهد شد و از بعداز ظهر در جنوب غرب کشور آغاز خواهد شد. طی روز دوشنبه ۶ فروردین بارش ها در جنوب غرب کشور تشدید خواهند شد و بتدریج اواخر وقت دوشنبه این موج از جنوب غرب کشور خارج خواهد شد. 🔸بیشترین بارش ها از عصر یکشنبه تا اواخر وقت دوشنبه پیش بینی می شود. از سفرهای غیر ضرور طی این مدت جدا خودداری کنید. 🔸شدت بارش ها نوار غربی کشور و مناطقی از جنوب کشور خواهد بود. در استان های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، فارس، بوشهر و خورستان بارش ها از شدت بالایی برخوردار خواهند بود. 🔸بارش باران، مناطق مستعد بارش تگرگ، ارتفاعات بارش برف، وزش تند باد، رگبار و رعد برق، طغیان رودخانه ها، آبگرفتگی معابر، مسدود شدن مسیر های روستایی و فرعی، رانش زمین و خسارت به زیر ساخت ها از پیامد های این موج بارشی خواهد بود.
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک پاکبان شهرداری در بروجرد توله‌های یک سگ مادر را از غرق شدن زیر کانال آب نجات داد 👏
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️خانم معترض می فرماید : اگر امریکا هم به ما حمله کنه بهتر از این زندگیه که ما داریم‼️چون شب می خوابیم صبح بلند نشده می بینی دلار شده..........تومن! 🔻 پاسخ های مهمان شنیدنی،بیاد ماندنی،آینده نگرانه،عالمانه و بیدارکننده ی دل ها و ذهن های غیرمریض می باشد. ✍ خودتان از صفر تا صد مذاکره را ببینید،قضاوت نهایی با شماست.
🔴 جناب جهت اطلاع شما و رفقایتان: سال 1402 نسبت به 1401 قیمت نفت کاهش پیدا کرده اما باز هم رشد اقتصادی بخش نفت بالای 20درصد و رشد اقتصادی کل هم بالای 5 درصد بوده. 🔹‌و نکته دوم اینکه پر کردن چاله‌های دوران شما و جبران هزینه‌های ایجاد شده؛ احساس رشد اقتصادی از مردم گرفته.
🔴 عبدالسلام جحاف از رهبران انصارالله و عضو مجلس شورای یمن : ساختمان مقر وزارت دفاع اسرائیل زیر آتش مقاومت عراق رفته است. به فرزندان علی (ع) دست مریزاد بگویید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارشی از ماه مبارک رمضان در خط مقدم هشت سال دفاع مقدس
خبر شوکه‌کننده الجزیره؛ تجاوز سربازان رژیم صهیونیستی به زنان پناهنده به بیمارستان شفا! 🔹الجزیره به نقل از افراد داخل بیمارستان گزارش داد ‏نیرو های ارتش رژیم صهیونیستی در غزه وارد بیمارستان شفا شده و پس از تجاوز دسته جمعی به زنان پناهنده حاضر در بیمارستان آن‌ها را به قتل رساندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضور برخی شهروندان تهرانی در‌ محل سفارت روسیه در تهران و ابراز همدردی با اهدای گل، آوردن اسباب بازی کودکان و روشن کردن شمع به یاد جانباختگان حمله تروریستی به تالار شهر کروکوس
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای اولین بار ویدئویی لو رفته از هرزگی مسعود رجوی در میان زنان گرفتار در مقر این شیطان مطالعه‌ مصاحبه و خاطرات زنان جدا شده از فرقه رجوی، گواه ظلم و جنایتی است که نه تنها شامل ازدواج و طلاق اجباری، کار اجباری، گزارش روزانه‌ افکار و رؤیاها به صورت اجباری، شرکت اجباری در نشست‌های شستشوی مغزی و بیرون آوردن رحم زنان گرفتار شده بلکه به رابطه‌ جنسی اجباری با شخص مسعود رجوی نیز ختم شده است.