فتنه و آشوب همیشه در یک فضای غبارآلود و طوفانی ایجاد میشه...
ولی بعد از هر طوفان، همه ما دیگه آدم های قبلی نیستیم...
چیزی در ما عوض شده،
زمین مون زده یا رشدمون داده.
تبعات فتنه همه اش بدی و تلخی نیست...
بستگی به نگاه خودمون داره...
یکی هست فقط ریزش ها رو میبینه،
یکی دیگه اما، "دلهای متحد"
"خوب های خوب تر شده"
"تقویت کار جمعی و تشکیلاتی"
"تضرع خالصانه به درگاه خداوند و توسل به ائمه هدی ع "
و "خالصتر شدن آدم های مؤثر در تحقق ظهور"
رو میبینه...
به قول حاج حسین یکتا
(بچه ها بیاید یه کاری کنید که
#امام_زمان برنامه هاشو روی ما پیاده کنه؛
ما اون مأموریت خاص آقا رو انجام بدیم!
اما
این یه رابطه خصوصی با امام زمانعج میخواد،
این یه نصف شب گریه کردن های خاص میخواد...)
این اجتماع قلوب برای خدمت در مسیر ظهور، از ثمرات ایستادگی طرف حق، در زمان فتنه هاست... تمرین کنیم انقدر قوی بشیم که امام زمان برنامه هاشو روی ما پیدا کنه...
@Hafezane_khkriz
#جنگ_شناختی #حجاب #ایران
هدایت شده از روضه آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•🌿
ما برای اینکه تو راحت امروز
حرفتو بزنی و کسی جرئت نکنه به تو چپ نگاه کنه خون دادیم..
#حاج_مهدی_رسولی
#دانشگاه_زنجان
#لبیک_یا_خامنه_ای
۰[ @MAHDIRASEULI_IR ]۰
هدایت شده از روضه آنلاین
47.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #مهدی_رسولی رفته دانشگاه به دانشجوها میگوید: سالها آمدهایم اینجا مداحی کردهایم با هم سینه زدهایم، آمدم کمی گفتگو کنیم...
🔹 سلبریتی ، مذهبی یا ورزشکار ، فرقی ندارد چه جایگاهی داشته باشید ، مهم است مثل مهدی رسولی خودتان را هزینه کنید نه اینکه به این فتنه دامن بزنید ، پست بفرستید و به آتش بکشید...
#حاج_مهدی_رسولی
#لبیک_یا_خامنه_ای
۰[ @MAHDIRASEULI_IR ]۰
1401.08.07-Panahian-MarasemBozorgdasthShohadayeHamleyeTeroristi-HaramShahCheragh-32k.mp3
9.52M
🇮🇷🔹بعضی ها پای تلویزیون آل سعود غذا می خورند...!!!!!
🔸ما کینه آنها را در حلقوم خفه خواهیم کرد منتظر موشک های سپاه هستیم...
🔹شعار این خون در رگماست هدیه به رهبر ماست قدیمی شده .... شما لازم نیست الان خون بدهید برای حفظ رهبرتان آن مال دوران دفاع مقدس بود، دویست هزار شهید دادیم برای تبعیت از امام (ره) الان اقتدار ما خیلی بیشتر از این حرف هاست.... شما راست میگویید خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، اما الان اینقدر مصدوم و غریب نشده اید که بخواهید برای رهبرتان خون بدهید،
برای رهبرتان قیام کنید که خیلی قبل از این جهاد تبیین را واجب فوری عینی اعلام کرده اند،
مگر رهبری از آینده خبر داشت؟
مگر از این توسعه ها خبر داشتی؟
مگر می دانستی وقتی وضعیت حرکت جامعه به سوی پیشرفت سرعت پیدا کند یاوه گویی ها فراوان می شود و بر تک تک ما واجب می شود جهاد تبیین. نه جهاد واجب کفایی
دفاع مقدس واجب کفایی بود، دفاع حرم واجب کفایی بود، اما جهاد تبیین واجب عینی هست
تک تک شما هر کدام چه کردید؟
🔹چرا داعش خودش فیلم های سر بریدن و... را پخش می کند؟ آیا نمی داند این ها باعث نفرت از آنها می شود؟ چرا دشمن فیلم شکنجه شهید بسیجی را پخش کردند؟🔉 سخنرانی استاد پناهیان در مراسم بزرگداشت شهدای حمله به شاهچراغ که از طرف دفتر مقام معظم رهبری در حرم مطهر و مقدس شاه چراغ شیراز برگزار شد. (۱۴۰۱/۸/۷)
حتما بشنوید...
@Hafezane_khkriz
عجله ممنوع
❉ یکی از بدترین آفت های زندگی زیبا عجله و بی فکر عمل کردن است
↜ عجله کردن در صحبت
↜ عجله کردن در قضاوت
↜ عجله کردن در تصمیم گیری
↜ عجله در باور کردن حرف دیگران
↜ عجله کردن در قول دادن
↜ عجله کردن در انتخاب
↜ و...
↫ با آرامش که حرف بزنی قشنگ تر میشه
↫ نباید قبل از اطمینان و یقین قضاوت کنی
↫ کمی فکر کن بعد تصمیم بگیر،شاید منصرف بشی
↫ حرف هر کسی رو درباره عزیرانت قبول نکن
↫ کمی فکر کن بعد قول بده تا بعد خجالت نکشی.
❉ این رو بدونیم که با کمی صبر میشه بهترین حرفها رو گفت و قشنگ تر عمل کرد.
↫ بعضی وقتها با عجله کاری میکنیم وحرفی میزنیم که به راحتی قابل جبران نیست.
📚استاد احمدی.
@Hafezane_khkriz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥|شهید بسیجی آرمان علی وردی
لعنة الله علی القوم الظالمین
شادی ارواح طیبه شهدا؛
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
@Hafezane_khkriz
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طلبه ای که عمامه از سرش انداختن کیست؟
لطفا تا آخر ببینید.
💠➣┅──────────
@Hafezane_khkriz
🔴 +مردم دیگه این حکومتو نمیخوان 🤔
✅ ☆ مردم 😉
@Hafezane_khkriz
#برای_آرتین
#تسلیت_ایران
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منطق مادر اغتشاشگر قاتل
مرگ دست خداست، پسر من وسیله بوده!
شما چرا با چاقوهای نیز برخورد نمیکنید😂
به نام خالق لوح وقلم 🖋📜
عرض ارادت به محضرمادرِ امام یازدهم
♡بِاَبی اَنتِ و اُمّی و نفسی و اولادی
یا مولاتی♡
... نام شریفش سلیل بود یا حُدَیث یا سوسن . مهم این است که زن بود . یک زن به تماممعنا! عارفه ، صالحه ، عفیفه ، کریمه ، پارسا، پرهیزکار ، صبور ، وظیفه شناس و به تعبیر همسر گرامیش امام هادی" دور از هرنوع زشتی ، ناپاکی و آلودگی " یعنی چیزی نزدیک به مقام عصمت !!
پس با تمام وجود می گویم:
جانم به فدایت مادر
مهم نیست که در مدینه کنیز بوده و قبل از آن در وطن خودش پادشاه زاده ، مهم آن است که طهارت و اصالت و نجابت این بانو ، او را به اتصال با خاندان امامت و ازدواج با حجت خدا در روی زمین مفتخر ساخت .و وجود شریفش نه فقط لیاقت پرورش یازدهمین امام معصوم را پیدا کرد ؛ بلکه ولادت موعودجهانی برای اقامه حق و عدالت بر پهنه گیتی از نسل او مقدر شد . و امام دهم همان آغاز این مژده را به بانو دادند .
اُمّ الحسن کنیه ی او شد آن گاه که فرزند جلیل القدرش امام عسکری چشم به جهانگشود و مدال زیبای جدّه بر سینه اش نقش بست زمانی که مهدی عزیزش قدم بر پهنه ی گیتی نهاد.
"همسری امام هادی" یعنی
شروع یک زندگی پر ازفشار ، تهدید و محدودیت که از سوی حکام غاصب بنی عباس متوجه آن حضرت و خانواده اش بود . بخش زیادی از این زندگی ، در یک منطقه نظامی و به شدت تحت کنترل دستگاه حکومتی بود .
یعنی باید سینه ای به وسعت دریا داشته باشی که دست از آسایش ظاهری برداری و شریک غم و اندوه و مبارزه و غربت و مظلومیت امام زمانت شوی و پا به پای او در برابر زور و فشار و خفقان بایستی!
.... وچه زیبا این بانو امتحانات الهی را یکی پس از دیگری با موفقیتپشت سر گذاشت .
غم سنگین از دست دادن فرزندی بسیار عظیم الشان در جوانی. جناب سید محمد چنان در اوج ادب و اخلاق و کرامت بود که گاهی گمانمی رفت او امام خواهد بود پس از پدرش . و امام عسکری در غم فقدان این برادر گریبانچاک کرد .
و بانو در این مصیبت ، مقام صابرین را از آنِ خود کرد .
از سوی دیگر جعفر، فرزندی ناخلف که گاهی جان را به لب می رسانید با اخلاق و کردار ناشایستش . و این مادر چه بردبار و کریمانه رفتار می کرد با وی .
شهادت جانسوز همسرش؛ امام دهم شیعیان ، قلب اورا سخت جریحه دار کرد و تنها تسلای دل داغ دارش ربط قوی با پروردگار و مجالست و همراهی با فرزندش امام عسکری علیه السلام بود .
اکنون دیگر شریکِ درد و رنج فرزندش بود در اوج تنهایی وحبس و محدودیت های شدید .
تمام وقایع تلخ و سنگین دوران امامت فرزندش را با استواری تمام بر دوش می کشید و فقط این نبود ،بلکه به همراه برخی بانوانِ دیگرِ این خاندان ، هرجا لازم می شد در عرصه فعالیت و مجاهده و روشنگری حضور داشت .
🍀در سال ۲۵۵ ، نمی دانم بانو در کدام سفر به سر می برد که امام عسکری در قالب نامه ای مژده ولادت نواده اش را به وی دادند . لذّت وحلاوت تولّد مهدی که همه انتظارش را می کشیدند ، کام جان این بانو را شیرین کرد . حالا او مادربزرگ بود ، مادربزرگِ منجی عالم بشریت. مادربزرگِ آرزوی زیبای همه انبیاء و اوصیاء و اولیاء .
....وقتی فرزند ۲۷ ساله اش امام حسن عسکری اورا به همراه مهدیِ پنج ساله( که باید از دید نامحرمان پنهان می بود) در قالب کاروان کوچکی روانه ی زیارت خانه خدا کرد شاید دلواپسی مبهمی بر قلب او سایه افکند ، امّا امام علیه السلام تدبیری اندیشیده بود برای حفظ رشته امامت .
چندی نگذشت که به تقدیر الهی ، این بانوی حدودا پنجاه ساله بعد از افتخار همسریِ شهید ، لوح آسمانیِ مادرِ شهید هم دریافت کرد .
امام عسکری علیه السلام مظلومانه به شهادت رسیدند.
🍀و حالا او وصیّ فرزندش هم شد . امام زمان در پرده غیبت بودو شیعیان به ظاهر دستشان از دامان حجت خدا کوتاه . باید به کسی پناه می بردند در وقایع ، حوادث، سوالات و حل مشکلات .
و بانوی عظیم الشان ما شد
💎 مَفزَعُ الشّیعه
پناهگاه شیعه
گزافه نیست اگر بگوئیم مسئولیت سنگین وساطت بین امام و امت و حراست مذهب تشیع در این ایام بر شانه های استوار این زن قرار داشت . این زن که لیاقت داشت اسرار سنگین امامت را حفظ و حراست کند .
وماجرای وصایت بانوانِ گران قدرِ خاندان امامت ، حکمتی دارد و تاریخچه ای . از زینب کبری و حمیده خاتون همسر امام صادق تا اینک بانو حُدَیث .....
ادامه متن👇
👆ادامه متنبالا :
پس از شهادت امام یازدهم و در غیبت امام عصر ؛جعفر ، همان فرزند ناشایست ، فتنه و آشوب بر پا کرد و مدعی وصایت و امامت و انحصار وراثت اموال پدر شد .
بازهم بانو به صحنه آمد، ادعای جعفر را تکذیب کرد ،شجاعانه اعلام نمود :
"من وصیّ پسرم حسن بن علی هستم و به عنوان وارث آمده ام تا حقّ خود را بگیرم. "
به محکمه رفت ، اسناد و مدارک ارائه داد و رای قاضی القضات را به نفع خود گرفت و به سهم خود از ارث دست یافت !!!
هرچند اینمادر فرزانه و مهربان چتر حمایتی را تا آخر بر سر این پسر گسترده بود و آن گاه که جعفر با مصرف تمام اموالش به فلاکت افتاد ،بانو بود که هزینه زندگی اش را تامینمی کرد .
کم کم چراغ پرفروغ حیات مادر ، به ضعف و خاموشی می گراید و وصیّت می کند درکنار دو امام والامقام؛ همسر و فرزندش ، دفن شود .
وزمانی که به قضای الهی پس از تحمل یک دوره بیماری ، چشم از جهان فروبست باز دست شیطان ازآستین جعفر بیرون آمد که :
"اینجا خانه من است ، اجازه نداریداورا دفن کنید ."
اکنون نوبت حجّت خداوند بود تا از حق این بانو که عمرش را در حمایت ازحق گذرانده بود ، دفاع کند . ناگاه امام زمان برای لحظاتی دربین جمعیت حاضر شد به تندی فرمود :
" جعفر ! این جا خانه توست یا خانه من؟ "
و همین جمله فصل الخطابی بود تا تثبیت شود همسایگی ابدی بانو با عزیزانش و قبر مطهرش همواره مطاف زوّار دلسوخته ی عسکریَّین علیهما السلام باشد تا شاید سهمکوچکی از حق عظیم او بر امّت ، ادا شود .
یک سوال :
شما چند مرد را می شناسید که اینچنین با قوّت و عظمت در عرصه های مختلف نقش آفرینی کرده و با سرفرازی این مسئولیت های سنگین را به انجام رسانده باشند ؟؟؟
حقیقتا تابلوی حیاتِ پربار این زن برجسته ی تاریخ اسلام را می توان بر سر دست گرفت و به تمام عالمیان فخر فروخت که این است تربیت شده مکتب وحی واین است الگوی زن مسلمان .
و کجا هستند کوته فکرانی که جاهلانه یا عامدانه نگاه اسلام به زن را تحقیر آمیز تلقی نموده و تبلیغ می کنند؟
آیا جا ندارد که دربرابر این اسوه های با عظمت و آئین پرفروغی که این نمونه های بی بدیل را به عالم بشریت ارائه کرده ، سر تعظیم فرود آوریم؟!
شایسته است حسن ختام این نوشتار ، تعبیر ارزشمند رهبر عظیم الشان باشد که فرمودند :
" عظمت زن آن است كه بتواند حجب و حیا و عفاف زنانه را كه خدا در جبلّت زن ودیعه نهاده است، حفظ كند؛ این را بیامیزد با عزت مؤمنانه؛ این را بیامیزد با احساس تكلیف و وظیفه ...."
💎چشم امیدمان به شفاعت بانو در دنیا و عقبی است. حاشا که نا امیدمان کند.
باز نشرباز نشر👆 به مناسبتمیلاد باسعادت امام حسن عسکری علیه السلام 🌸🌸🌸
حافظان_خاکریز
👆ادامه متنبالا : پس از شهادت امام یازدهم و در غیبت امام عصر ؛جعفر ، همان فرزند ناشایست ، فتنه و آش
در این روزها که مدعیان دروغین " آزادی و زندگیِ زن " با توسل به فریب و دروغ و قتل و خشونت ؛ به دنبال اهداف پلید خود هستند مرور حیات نورانی بانوانی که در دامن تعالیم اسلام ؛ پرورش یافته اند ، حقایقی را بر ملا می کند .
ما نه تنها با شعار " زن ، زندگی ، آزادی " مشکلی نداریم ، بلکه صاحب عَلَمِ دفاع از زندگی ، شخصیت ، عزّت و عظمت زن را مکتبی می دانیم که نمونه های عملی تربیت شده اش پشتوانه ی نظریات مترقی اوست 👌
در این زمینه حرف بسیار است ...
یکی از زنان عظیم الشأن اسلام ، مادر بزرگوار امام عسکری علیه السلام می باشد که جانمان فدای خاک پایش ❤️