eitaa logo
حافظین نیوز
5.9هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
1.5هزار ویدیو
7 فایل
کانال خبری حافظین نیوز سریعترین مرجع انتشار اخبار محور مقاومت اخبار جهادی امنیتی ایران و جهان تبلیغ:👇 @Tablightaita
مشاهده در ایتا
دانلود
ملت ایران تهدیدِ اغتشاشات را به فرصت تبدیل می‌کند رهبر انقلاب: 🔹حالا آنها این اغتشاشات را به اصطلاح یک تهدیدی دانستند علیه ملّت ایران. ملّت ایران از این اغتشاشات استفاده کرد و حقیقت خودش و جهت‌گیری خودش را نشان داد؛ کجا؟ در سیزده آبان. ‌امسال سیزده آبان با همه‌ی سالهای قبل فرق داشت. ملّت عظیم ایران در سیزده آبان آمدند علیه آمریکا شعار دادند؛ یک نمونه سیزده آبان. 🔹یک نمونه این تشییع این شهدا. یک شهید عزیز به شهادت میرسد این روزها، همین شهدای عزیزی که شهدای امنیّت، شهدای بسیجی، شهدای نیروی انتظامی، آحاد مردمی که شهید میشوند. یک جوانی، شهید روح‌اللّه عجمیان مثلاً‌ فرض کنید، به شهادت میرسد، یک جوان ناشناخته‌ای است، ولی در شهادت او یک جمعیّت عظیمی به تشییع جنازه می‌آیند بیرون! عکس‌العمل مردم این است. 🔹از آن تهدید فرصت درست میکنند، یعنی مردم خودشان را نشان میدهند، میگویند: ما اینیم. شما جوان ما را به شهادت میرسانید، ما همه پشت این جوانیم. درست نقطه‌ی مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد القاء کند.
🔴رهبر انقلاب: مهم‌ترین مشکل امروز کشور مشکل اقتصادی است 🔹مهمترین مشکل ما امروز هم‌اکنون مشکل اقتصادی است. می‌بینید بنده سالهاست شعار سال را یک نقطه‌ اقتصادی قرار می‌دهم و از مسئولین درخواست می‌کنم که بروند سراغ حل این مشکل و پیگیری این نقطه. دهه‌ی 90 از لحاظ اقتصادی دهه‌ خوبی نبود برای ما. مشکلاتی برای ما به وجود آمد. 🔹اگر همان کارهایی را که حالا بناست انجام بدهند و ان‌شاءاللّه می‌دهند، آن روز انجام داده بودند، امروز وضع ما بهتر بود. البته بالاخره تحریم مؤثر است، برخی از تدبیرها مؤثر است، مدیریت‌ها مؤثر است، همه‌ اینها مؤثر است. 🔹من می‌بینم مسئولان جدّاً دارند تلاش می‌کنند. کارهایشان هم در موارد بسیاری مؤثر است. در همین وضع اقتصادی هم مؤثر است. اما خب مشکل اقتصادی هست. 🔹امروز البته کشورهای مختلف دنیا هم مشکل اقتصادی را دارند. ما هم داریم. باید تلاش کنیم ان‌شاءاللّه این مشکل را برطرف کنیم.
⭕️ هزینه دروغگویی در این کشور از پفک نمکی کمتر است ـــــــــــــــــــــــ
تودهنی مردم مشهد به کاسبانی که علاوه بر نظاره‌گر بودن شهادت دو نیروی بسیجی ، با اوباش همکاری کرده بودند. ابتکار خیلی خوبی بود. درسته در کل از اعتصاب اجباری اینا استقبال نشد ولی اگر تک و توک جایی دیدین مغازه ای با اینا همکاری داره باید باهاش چنین کاری کرد 😁👌
🔴 منزل قاتل شهیدان رضا زاده و زینال زاده پرچم مشهدیا بالاست👌
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غارت منزل شخصی یک پاسدار در مهاباد توسط تروریست‌های داعشی
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیری و اعترافات دختری که تحت تاثیر رسانه های غربی قصد تحریک بازاریان استان قزوین را داشت.
مسئولین محترم ایتا اینهمه کاربر رو ریختن توایتا اما دریغ از یه آپدیت جدید!! اصلا خودتون یادتون میاد آخرین آپدیت ایتا چه تاریخی بود؟!! والا زشته بخدا امکاناتی مانند کامنت گذاشتن و لایک و ری اکشن پست ها ازاوجب واجباته باید واسه ایتا راه اندازی کنید افزایش تعداد سرورها جهت سرعت بیشتر برنامه وعملکرد روان اختصاص پهنای باند و ترافیک بیشتر به پلت فرمهای داخلی همه و همه باید هرچه سریعتر عملیاتی واجرا بشوند
خییییلی
انگار کم کم مسولین دارن به خودشون میان الحمدالله🤲