هدایت شده از هفتک
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻این هفته:
🤲🏻 دعای ندبه در مسجد الزهرا(س)
📿 نماز جمعه در مسجد دانشگاه
▪️▫️▪️
7Berkeh.ir
Whatsapp : bit.ly/wa-ger
https://t.me/khabarak7
هدایت شده از هفتک
🎉ویژه برنامه ولادت حضرت فاطمه (س)
▫️ویژه خواهران
🎤سخنران: حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد فخاری
🎙ذاکر: احسان حسینشیری
🎼با اجرای: گروه سرود منتظران ظهور
🎁همراه با قرعهکشی و اهدای جوایز
📅یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
🕰ساعت ۲۰:۰۰
🕌 مسجد حضرت محمد رسول الله (ص)
▪️▫️▪️
https://t.me/khabarak7
7Berkeh.ir
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 نازنین نامآور
instagram.com/7azani7
#خردنی #یلدا #چله
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
هدایت شده از هفتک
💐 #کدم نورسیده مبارک
👼🏻 سید رهام
▫️فرزند سید روحالله موسوی و فاطمه ابراهیمی فرد
🗓 متولد ۲۹ آذر ۱۴۰۳ در گراش
📷 با شادباش به پدران و مادرانی که صاحب فرزند میشوند، شما هم میتوانید عکس نوزادان خود را حداکثر تا یک هفته بعد از تولد برای هفتبرکه ارسال کنید تا در بخش #نورسیده منتشر شود.
▪️👶🏻▪️
https://t.me/khabarak7
7Berkeh.ir
🗓 👨🏻⚕️👩🏻⚕️ برنامه هفتگی پزشکان در کلینیک بیمارستان
🏨 کلینیک تخصصی و فوقتخصصی مولیالموحدین در بلوار شیخ احمد انصاری (خروجی گراش به سمت اوز) ابتدای بلوار امام حسین(ع) قرار دارد.
🗓هفته اول دیماه ۱۴۰۳
🏨 سایت نوبتدهی اینترنتی:
nobat.gerums.ac.ir
⏱️ سامانه نوبتدهی جمعه هر هفته راس ساعت ۱۴ باز میشود.
💻 نوبتدهی به صورت هفتگی فعال میشود.
🔻 پزشکان متخصص و فوق تخصص حاضر در کلینک:
کریمی | اتباعی | ملکزاده | فیضی | عبداللهی | میرسلیم | قاسمپور | روشن | هادوی | کوبه | خسرویانی | چوداران | محمدجانی | سلطانی | معتضدی |پوراسماعیل | رضوی | قربانزاده | عونی | دینداری|میرشفیعی | رضانژاد | سلطاننژاد | خزایی | روستایی | مطلبی | زارعی | اکبری | برازنده | تزنگ | اسدی | حبیبزاده | پوراحمدی
➕
تغذیه | بیهوشی | سرطان پستان | فیزیوتراپی | دیابت | گفتار درمانی
🔬سامانه جواب آزمایشگاه
elab.gerums.ac.ir
☢️ سامانهی دریافت پرونده تصویری پزشکی
pacs.gerums.ac.ir
#وبدا
▫️➕▫️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
💍 هفتهی آخر آذرماه، یعنی از ۲۳ آذرماه تا امروز ۳۰ آذر، هفتهی بابرکتی برای #عیش در گراش بود و حداقل پنج زوج گراشی به خانه بخت رفتند. هفتبرکه برای این زوجهای جوان آرزوی شادکامی و بهروزی دارد:
💐 دُرسا بیات فرزند ولیالله 🌹 محسن محسنی فرزند حاج رضا
💐 حسنا پژمان فرزند عبدالرضا 🌹 حبیب صحراگردفرد فرزند علیاکبر
💐 زهرا داوری فرزند مرحوم کریم 🌹 احمد غفاری فرزند غلامحسین
💐 سحر سعادت فرزند حاج کریم 🌹 محمد سعادت فرزند حاج فضلالله
💐 ملیکا نعمتیپور فرزند غلامرضا 🌹 فرهاد پرچمی فرزند جعفر
☑️ این لیست را زهرا فردفانی بر اساس اطلاعات پراکندهای که به دستش میرسد، برای هفتبرکه تهیه میکند و ممکن است نواقصی هم داشته باشد. شما هم اگر از عروسیهای گراشیها در گراش یا شهرهای دیگر خبر دارید، برای ما بفرستید تا کسی از قلم نیفتد:
📱+989374909600
▪️💍▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp: bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🍆 پاییز میرود، پاریز میماند
✍️ حسن تقیزاده
🍂 نفس پاییز به شماره افتاده است و میرود تا ۹ ماه دیگر و تولدی دیگر. ولی الحق که پاییز بیرمق و بینمکی بود. در پاییز امسال هیچ کلیپی از عبدالله احمد محسنی رد و بدل نشد! چشمهای زیادی به آسمان دوخته شد ولی آسمان به زمین گراش و اطرافش بخیل شده بود. هفتبرکه هم شرمسار و نگران، چشمش به آسمان بود که چند تا عکس و کلیپ مفرح از بارش باران و سرریز شدن رودخانه خیابان امام را برای مخاطبانش خصوصا گراشیهایی که دلشان با گراش است و خودشان خارج از گراش، منتشر کند.
🍅 ولی خب، پاریز که میماند. قرص و محکم. او جایی برای رفتن ندارد به جز آشپزخانه خانهها و رستورانها. ولی برخلاف پاییز که سبک و بینمک بود، پاریز خیلی گران و شور شده است! سیب زمینی و پیازی که قبلا اینقدر افتاده و خاکی بودند، حالا خیلی با فیس و افاده میآیند! این کنایه را حتما شنیدهاید که میگویند «گوجهفرنگی هم قاطی میوهها شد!» این را برای طعنه به کار میبردند، اما امروزه دیگر نمیشود چون خیلی وقت است که قیمت گوجه اگر از قیمت میوهها بالاتر نباشد، کمتر هم نیست! حالا دیگر گوجه رسما به خانوادهها میوهها پیوسته است. خودم شاهد بودم که در میوهفروشی یک نفر قیمت گوجه را پرسید، و فروشنده گفت: ۶۰۰هزار ریال ناقابل! طرف که قاطی کرده بود، گفت: اشتباه نمیکنید؟ من قیمت توتفرنگی نپرسیدم ها! فروشنده با احترام گفت: بله، درست شنیدید. گوجه ۶۰۰هزار ریال. یعنی ۶۰ هزار تومان ناقابل.
🧅 انگار ایام به کام صیفیجات است. قبلا با ۶۰ هزار تومان کل پاریز یک هفتهی خانواده را میشد بخری، اما الان همین چند قلم گوجه و بادمجان و سیبزمینی و پیاز خداتومان پولش میشود. الآن دیگر اینها هم به اهمیت واقعی خودشان پی بردهاند. خب، چه اشکالی دارد؟ اینها هم حرف دلشان این بود که مگر ما چه کم از میوه داریم؟ مگر ما ویتامین و آنتیآکسیدان و غیره نداریم؟
🥔 البته بعضی از صیفیجات افراطی مثل سیبزمینی و پیاز و بادمجان با همقیمت و همطراز شدن با میوهها مخالفند چون معتقدند در این دوره و زمانه، میوهها یک آیتم لوکس و مجلسی هستند و بیشتر جنبهی نمایشی دارند و بود و نبودشان در خانهها زیاد واجب نیست. حالا بماند که گاهی میوهها هم دیگر آن میوههای قدیم نیستند. تا حالا شده که گلابی گاز بزنید و حس کنید به کلم گاز زدهاید؟ گاهی موزها چنان سفت هستند که اگر رنگشان زرد نبود، آدم فکر میکرد هویج میخورد!
🥕 خلاصه، این صیفیجات حرفشان این است که ما نقش مهم و هرروزهای در سفرهی مردم داریم. اگر ما نباشیم، نه آبگوشتی درست میشود و نه پپلسی! نه میتوان شامی مجلسی درست کرد، و نه کتلت و کوکو. در نتیجه، به خاطر این اهمیت و نقشی که در تغذیه داریم، نباید در حد میوهها باشیم، بلکه باید بالاتر باشیم!
🍆 باید یادآور شویم که آرزوی همطرازی و همقیمت شدن صیفیجات و میوهجات چیز جدیدی نیست و از قدیمالایام این رقابت وجود داشته است. مثلا خیارسبز. ایشان عمری است که با میوهها حشر و نشر دارد و توانسته خودش را به عنوان یک میوه در ظرف مهمانان قالب کند. ولی میوهجات آن را پس میزدند. خیارسبز به سرنوشت ترکیه دچار شده بود که عمری است تلاش میکند وارد اتحادیه اروپا شود ولی اروپاییها هر بار بهانهای میتراشند و این بدبخت خاورمیانهای را نمیپذیرند.
📌 آری، این اولین باری نیست که سبزیجات و صیفیجات طاقچهبالا گذاشتهاند، طوری که سیبزمینی سرسنگین شده و پیاز عشوه میکند و بادمجان کرشمه میآید. یادم است سی و دو-سه سال و اندی پیش، شاهد این گفتگو بین جناب فروشنده و یک پیرزن که دو سه کیلو پاریز خریده بود بودم:
پیرزن: این چقدر میشه؟
پاریزفروش: ۲۰۰ تومن، عمهجان.
پیرزن: چقدر؟ ۲۰۰ تومن؟ برای دو کیلو پاریز؟
پاریزفروش: بله. ۲۰۰ تا تک تومنی. ۲۰۰ هزار تومن که نگفتم!
پیرزن: سیاه ببش کبکه! مهریهی من ۱۰۰ تومنه. حالا باید برای ۲ کیلو پاریز ۲۰۰ تومن بدم؟!
🧄 آری، چه بخواهیم و چه نخواهیم، دنیای صیفیجات به سرعت متحول شده است و بعضی آن را برنمیتابند و فکر میکنند این یک امر عمدی است و دستهایی در کار است که میخواهند قیمت صیفیجات و میوهجات را همطراز کند. ولی اینجانب با ضرس قاطع عرض میکند هیچ نظر سوئی در کار نیست و هیچ کس مقصر نیست. کشاورز و بنکدار و ترهبارفروش نقشی در این قضیه ندارند. علت را باید در جای دیگری جست. کجا؟ نمیدانیم. ولی به هر حال باید سعه صدر داشته باشیم و خودمان را با تحولات دنیای جدید وفق بدهیم. چطور با همه چیز کنار میآییم، ولی با قیمت صیفیجات نه؟ فقط ته خیار تلخ است؟
🔻 #یادداشت کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/154092
▪️🍆▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp: bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🎰 #کمد ۱۰۷: «سینگ سینگ»، هنردرمانی برای زندانیها
✍️ سمیه کشوری
📌 معرفی فیلم Sing Sing یا «بخوان بخوان» به کارگردانی گرگ کوئدار (۲۰۲۳) و گروه موسیقی کیوسک
📽 تئاترتراپی در سینما
🎞 فیلم Sing Sing یا «بخوان بخوان» یک فیلم درام آمریکایی محصول 2023 با کارگردانی و فیلمنامهنویسی گرگ کوئدار و تهیهکنندگی کلینت بنتلی است. گرگ کوئدار نویسنده، کارگردان و تهیهکننده که اولین کارگردانی فیلم بلند خود را با Transpecos انجام داد. این فیلم در جشنواره فیلم SXSW 2016 برای اولین بار در رقابت به نمایش درآمد و در آنجا جایزهی تماشاگران را برد
🎭 فیلم داستانی واقعی دارد. داستان فیلم دربارهی شخصیتی به نام دیوان جی است که به دلیل جرمی که مرتکب نشده در زندان سینگسینگ به سر میبرد. او با بازی در یک گروه تئاتر در کنار دیگر مردان زندانی با چالشی تازه روبرو میشود که به دنبال آن هدفی برای ادامهی زندگی پیدا میکند. در «سینگسینگ» استقامت، انسانیت و قدرتِ تحولآفرینِ هنر را میبینیم.
▫️ در این فیلم بازیگران حرفهای کولمن دومینگو و پل راسی، در کنار بسیاری از مردانی که قبلاً در زندگی واقعی زندانی شده بودند، که خود فارغ التحصیلان برنامه در طول حبس بودند، از جمله کلارنس «چشم الهی» مکلین و جان آدریان «جی جی» ولازکز بازی میکنند. این فیلم نشان میدهد هنر تا چه اندازه میتواند دگرگونکننده باشد تا جایی که به کمک هنر میتوان هدف و معنایی برای زندگی خود پیدا کرد.
▫️ از نگاه دیگر گویی این فیلم نمایشی از اجرا و فرآیند تئاتری برای یادگیری بازیگری است. در بهترین لحظات خود، مانند یک مستند دربارهی روند بازیگری و چگونگی تبدیل بازیگران غیرحرفهای پرتنش به بازیگرانی با اعتماد به نفس صحبت میکند. چون بیشتر زمانِ فیلم به روند شکلگیری نمایشنامه و در ادامه با فرآیند تمرین پیش میرود. ما صحبتهای شخصیت برنت را دربارهی نحوهی اجرا تماشا میکنیم و مهمتر از آن، میبینیم که زندانیان تمریناتی را انجام میدهند که در آن چهرهی دیگری از خود ارائه میدهند. تا جایی به آنها کمک میکند روی صحنه، واقعیتر و خودانگیختهتر (یعنی کنشی که بر اثر انگیزههای درونی مبتنی بر شناخت نسبی صورت میگیرد نه محرکهای بیرونی) باشند.
✔️ در آخر اینکه این فیلم با نمایش صحنههایی که اجرای خودِ زندانیان را نشان میدهد، تماشاییتر و شگفتانگیزتر میشود.
🎼 موسیقی گروه کیوسک
🎧 در اینجا گروه موسیقی دیگری را معرفی میکنیم. کیوسک از گروههای موسیقی راک ایرانی است که کار خود را با انتشار آلبوم آدم معمولی در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۴) آغاز کرد. گروه کیوسک تلاش میکند ترانههای انتقادی و اجتماعی را در قالب موسیقی متفاوت ارائه دهد، موسیقیای که در آن رگههای بلوز و جاز هم به گوش میرسد. کیوسک بههمراه گروه آبجیز کنسرتهایی در واشینگتن، دی.سی. و لس آنجلس ایالات متحده آمریکا نیز داشتهاست. اعضای گروه آرش سبحانی آهنگساز، ترانهسرا، خواننده و گیتار الکتریک؛ علی کمالی گیتار بیس گروه و شهروز مولایی درامز گروه است.
🔻 معرفی کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/154095
#کمدفیلم #کمدموسیقی
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp: bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
📽 مسکین، مستندی ۵۰ساله از آقاجواد معصومی
📹 سید جواد معصومی، روحانی گراشی، در جوانیاش چند فیلم مستند کوتاه ساخته است که «مسکین» یکی از آنهاست. این فیلم ۱۲ دقیقهای در سال ۱۳۵۵ در گراش با دوربین هشتمیلیمتری ساخته شده و به همین خاطر صامت (بیصدا) است.
🎥 فیلم «مسکین» را نیز گروه گردآورندگان فرهنگ گراشی برای نمایش در اولین جشنواره فیلم کوتاه کل گراش در سال ۱۳۸۱ از آقا جواد گرفتند و اکنون در آرشیو بنیاد کهنپارسیان جنوب نگهداری میشود و برای انتشار در اختیار هفتبرکه قرار گرفته است. امین حیدری زحمت آمادهسازی آن را برای انتشار به عهده داشته است.
💬 سید جواد معصومی، روحانی شناختهشدهی گراشی، در روزگار جوانی به فیلمبرداری و فیلمسازی و روایت داستانی علاقهمند بوده است. او در مراسم آیین چراغی که به مناسبت تولدش برگزار شد، درباره این فعالیتش گفته بود:«شانزده هفده ساله بودم و دو تا از معلمهای اینجا آقای یاعلی مدد و آقای عوضی اهل فیلم و عکس بودند. سال ۱۳۵۳-۵۴ یعنی ۵۰ سال قبل. یک دوربین لوبیتل داشتم و تازه دوربین کنُن آمده بود که پول ما به خرید آن نمیرسید. یک دوربین فیلمبرداری سوپر هشت. باید به تهران میفرستادیم تا فیلم را ظاهر کنند. یک کورهی سرقلیانپزی و کورهی سفالگری از اول تا آخر فیلمش را گرفتم. یا اینکه یک فقیری در خیابان درمانگاه مینشست و بعد میرفت توی مسجد آخوند که فیلم ازش گرفتم. «روزی مهندس مسجد آخوند، آقای[غلامرضا] آرمانمهر، آمد و گفت ما خیلی به شما مدیون هستیم. پرسیدم چطور؟ گفت برای بازسازی این مسجد فیلم شما از مسجد آخوند خیلی کمکمان کرد. یک جایزهای هم چند سال پیش به من در اولین جشنوارهی کل دادند».
💬 عبدالعلی صلاحی، مدیر بنیاد کهنپارسیان، نیز در مورد این فیلم میگوید: «آقای سیدجواد معصومی چند تایی فیلم ساخته بود. فیلمهای ایشان بیشتر داستانی بود. یکی از آنها دربارهی زندگی پیرمردی به نام «مسکین» در مسجد آخوند بود که احتمالا خدمتکار آنجا بوده و در اتاق کوچکی آنجا زندگی میکرده است.»
🎞 این فیلم را میتوانید در صفحه آپارات و یوتیوب هفتبرکه ببینید.
🔻 در آپارات گریشنا:
📺 https://www.aparat.com/v/lwm24s5
🔻 در یوتیوب هفتبرکه:
🌐 https://youtu.be/lCG3Jj9cgTI
🔻 خبر در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/154099
#کمدفیلم #کدیم
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp: bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 instagram.com/_3ozr_
#اینستاگردی #یلدا #آتش
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600