🏵 ده مدال رنگارنگ برای زنان کاراتهکا
🥋 رقابتهای کاراته قهرمانی سبکهای آزاد استان فارس به مناسبت گرامیداشت کنگره ۱۵ هزار شهید گرانقدر استان فارس در تاریخ ۲۷ مهرماه در شیراز برگزار شد.
▫️ تیم کاراته شهرستان گراش به مربیگری سنسی فاطمه ابراهیمی فرد در این رقابتها حضور پیدا کرد و به ۶ طلا، ۳ نقره و ۱ برنز دست یافت.
مقام های اول🥇
▫️فاطمه صدیقی در رده سنی امید (قهوه ای .مشکی) وزن ۵۰-
▫️مریم اژدری در رده سنی امید (رنگی ) وزن۵۰-
▫️فاطمه وقارفرد در رده سنی بزرگسالان (رنگی ) ۷۰-
▫️الیکا محمد جانی در رده سنی نوجوانان( رنگی ) ورن ۶۰-
▫️فاطیما عباسپور در رده سنینونهالان (رنگی)وزن ۴۶-
▫️نسترن درزی در رده سنی نونهالان وزن ۳۹+
مقام های دوم🥈
▫️کوثر مهرانی پور در رده سنی نونهالان (قهوه ای مشکی ) وزن ۵۰-
▫️شیدا زارعی در رده سنی نوجوانان (رنگی) وزن ۵۰-
▫️سمیه رحیمی در رده سنی نوجوانان (رنگی ) وزن ۵۵-
مقام سوم🥉
▫️فاطمه زارعی در رده سنی جوانان (رنگی) ۵۰-
📌 به گزارش فداغنیوز، از #فداغ نیز دو کاراتهکا در این مسابقات شرکت کردند و به مقام رسیدند.
🥇🥈 یکتا خرم موفق شد در کاتا مدال طلا و در کومیته مدال برنز بگیرد.
🥉 افسانه حیدری هم در کومیته و کاتا مدال برنز گرفت.
▫️◾️▫️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
آموزشهای حرفهای دوره های فیشیال ما رو به هیچ وجه از دست ندید👍
▫️ آموزش صفر تا صد به همراه پشتیبانی
▫️مدرک معتبر و بین المللی
▫️با بهره گیری از اساتید مجرب.
▫️ارائه مدرک فنی و حرفه ای و بین المللی.
▫️با آموزش صفر تا صد دستگاهها و مواد مورد استفاده در پاکسازی پوستو ماساژ صورت و....
در خدمت شما عزیزان هستیم.
👈 وارد کننده مستقیم تجهیزات مراقبتی پوست و زیبایی...انواع دستگاههای فیشیال با قیمت مناسب...
🔻جهت مشاوره صفر تا صد در خصوص دوره های فیشیال صورت می توانید به شماره زیر در واتساپ یا تلگرام پیام بدین❤️
📩 ۰۹۱۷۵۹۲۴۴۹۹
با آموزش کیفیت بالا به راحتی میتوانید در مسیر جدیدی از زندگی قدم بذارید😍
📩 ۰۹۱۷۵۹۲۴۴۹۹
#تبلیغات
هفت برکه گراش - گریشنا
⚽️ آغاز لیگ برتر فوتبال فارس ✅ از این هفته تیم فوتبال بزرگسالان هلالاحمر به عنوان نماینده فوتبال گ
⚽️ هلالاحمر با توپ پر شروع کرد
در هفته اول لیگبرتر فوتبال بزرگسالان استان فارس هلالاحمر گراش شروع پرقدرتی داشت و با پنج گل لیدوما نورآباد را بدرقه کرد.
با توجه به تساوی سه بازی دیگر این گروه، هلالاحمر هفته اول را با صدرنشینی به پایان برد.
🏟 یکشنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۳ - ورزشگاه شهدای گراش
هلال احمر گراش 5️⃣ -لیدوما نورآباد0️⃣
گلزنان هلال احمر گراش:
مرتضی ذرع ⚽️⚽️
حمید عالیپور⚽️
محمدجواد آذرایین⚽️
احراری⚽️
🔻بازی بعدی:
2️⃣ هفته دوم : پیشگامان شیراز - هلال احمر گراش
#فوتبال
▫️⚽️▫️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🛌 جنگ خانوادگی برای خواب و بیداری بچهها
✍️ فاطمه یوسفی
1️⃣ بخش اول: درد دلها و راهکارهای مادرها
▫️ از یک هفته مانده به اول مهر، جنگ و جدالمان با هم سر خاموش کردن چراغ اتاق و دست برداشتن از گوشی و تبلت شروع شد، اما این جنگ هر بار با شنیدن اذان صبح و پیروزی او و ناکامی من به پایان میرسید. حالا بعد از چند هفته از شروع مهر، هنوز این جنگ کموبیش ادامه دارد.
▫️ مدیران مدارس در شبکههای مجازی گروههای کلاسی مادران را راه انداختند و شروع زنگ صبحگاه و پایان مدرسه و باید و نبایدها را گوشزد میکنند. نشانههای گذر از تابستان و شروع فصل جدید، استرس سحرخیزی و تغییر سبک زندگی را به جان ما و بچهمدرسهایهای شبزندهدار انداخته است.
▫️ تغییر آن هم تغییر در خواب و بیداری، روی همهی عادتهای روزانه تاثیر میگذارد و روال روتین زندگی را به هم میریزد. به خاطر همین است که ما گراشیهای شبزیست هر بار با چالشهای فصلی، ورود به تابستان و شبزندهداری و آمدن پاییز و سحرخیزی برای شروع مدارس روبهرو هستیم و راهی به جز مدیریت، تلاش و برنامهریزی برای سازگاری و انعطاف با این تغییر فصلی سبک زندگی نداریم؛ آن هم زمانی که تطبیق ساعت خواب و بیداری با ساعت بدن و رسیدن به عادت برای بعضی افراد ممکن است تا شش ماه طول بکشد.
✅ تجربیات مادرانهی تنظیم خواب کودکان
📱 پیامهای رد و بدل شده در گروه همکلاسیهای دهه شصتیام را که حالا هر کدامشان مادر بچههای قد و نیمقد هستند مرور میکنم. درد دلهای دوستانهشان را که میخوانم برای دلداری دادن به خودم میگویم «همگی همدردیم پس!»
💬 فاطمه در این گروه نوشته است که هم برای خواب و هم برای بیداری بچهها به مشکل خورده است: «هم با خوابیدن بچهها مشکل داریم و با وای و شیون باید بخوابند و هم با بیدار شدنشان که باید با سر و صدا بیدار شوند.»
💬 زینب نوشته است: «من برای خوابیدن بچهها بیشتر از بیداریشان مشکل دارم.»
🌖 زهرا پیشنهاد داده است: «بهتر است بچهها عصر نخوابند که شب زودتر و راحتتر بخوابند.»
🚗 طاهره گفته است: «خوابیدن زهرا و محمد چند مرحله دارد: اول هر شب یک دور کلات بزنیم و بعد برگردیم خانه و بعد از پایان کلکلهای خواهر و برادریشان، خاموشی میزنم و در صورتی که ظهر نخوابیده باشند ساعت ۱۰ تا ۱۱ میخوابند. گاهی اوقات هم خودم زودتر از آنها خوابم میگیرد از بس نَوَرد (داد و فریاد) میزنم و خسته میشوم. صبحها محمد که کوچکتر بود را با قلقلک بیدار میکردم و زهرا با گفتن کلمات محبتآمیز.»
🔖 زینب میگوید برای خواب و بیدار کردن بچههایش منعطف است: «اولش سخت است اما بعد از مدتی بچهها به ساعت خواب و بیداری و سحرخیزی عادت میکنند. ولی این را بگویم در ساعت خواب و بیداریشان سخت نمیگیرم و موافق نیستم با قانون گذاشتن برای بچهها. باید تمام برنامهها انعطاف داشته باشد نه اینکه تمام زندگی و رفت و آمدها را فدای تایم خواب و بیداری بچهها کنیم.
📏 طیبه از آن مادرهای قانومند و بابرنامه است. او میگوید: «برای تنظیم خواب بچههایم با برنامهریزی که در طی روز انجام میدهم معمولا به مشکل نمیخورم. برنامهریزی آسان است ولی اجرا کردن آن سخت است. خصوصا ده روز اول شروع مدرسه. سختیها را باید والدین به جان بخرند و قید دورهمی و شب بیرون رفتن و این برنامهها را بزنند.
❗️«تا خودت نخوابی من نمیخوابم.» این حرفی است که فرزانه هر شب از دخترش میشنود. او میگوید: «عادت بچههای من این است که اول باید خودم بروم توی تخت و خاموشی بزنم تا بچههایم بخوابند.»
🎈 سمیه راههایی را که برای به موقع خوابیدن بچههایش رفته است با همکلاسیهای قدیمیش به اشتراک گذاشته و پیشنهاد داده است: «اول این که در طول روز نمیگذارم بخوابند و اگر تخلیه انرژی نشدند، با بردن ترامپولین یا بازی در فضای باز، خستهشان میکنم. تغذیه و استفاده از طب سنتی نیز روی خواب و بیداری بچهها موثر است.
📌معصومه که سه بچه دارد، برای هر کدام از آنها بر اساس سن و سالشان روش خاصی برای بیدار شدن دارد.
🔻 #گزارش کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151669
▫️🛌▫️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
هفت برکه گراش - گریشنا
🛌 جنگ خانوادگی برای خواب و بیداری بچهها ✍️ فاطمه یوسفی 1️⃣ بخش اول: درد دلها و راهکارهای مادرها
🛌 جنگ خانوادگی برای خواب و بیداری بچهها
✍️ فاطمه یوسفی
2️⃣ بخش دوم: راهکار معلمها برای دانشآموزان خوابآلود
💬 با گفتگویی که با چند معلم داشتم، به نظر میرسد این جدال برای بیداری، گاهی اوقات به مدرسه نیز کشیده میشود.
💬 باقری یکی از معلمان نمونه شهر:
📚خوابآلودگی سر کلاس برای هر دانش آموزی در هر سنی رخ میدهد. نشستن در کلاسهای بدون تهویه و گرم، و کلاسهای طولانیمدت، این مشکل را تشدید میکند و موضوع درس و نحوه تدریس معلمین نیز روی خوابآلودگی و کسل بودن دانشآموزان تاثیرگذار است، بخصوص وقتی شب نیز دیر خوابیده باشند تمام مدت در کلاس در حال چرت زدن هستند. همین خوابآلودگی باعث میشود که دانشآموزان از درس و مدرسه فراری باشند. این معضلی است که تمام معلمها دارند به خصوص در زنگ اول کلاس.
✔️ به دانشآموزانی که کمحوصله و خوابآلود هستند، اجازه میدهم تا برای چند لحظه از کلاس بیرون بروند و آبی به صورت بزنند و هوای تازه استشمام کنند یا در کلاس چند ورزش کششی انجام دهند. به همکارانم پیشنهاد میکنم که به دانشآموزان اجازه دهند تا در وقتی معین آب بنوشند زیرا مصرف زیاد آب در رفع خوابآلودگی دانشآموزان دخیل است.
💬 موغلی، یکی دیگر از معلمان نمونه گراش،
▫️معمولا در شروع سال تحصیلی بچهها سرحال هستند ولی به مرور با پایان سال تحصیلی تا حدودی خوابآلودگی بین دانشآموزان به چشم میخورد. البته با توجه به اینکه کلاس من خشک نیست و شوخیهای زیادی با دانشآموزان میکنم، مشکل کمحوصلگی بچهها تا حدودی برطرف میشود.
📱 به نظر من دلیل اصلی مشکل خواب بچهها برمیگردد به استفاده بیش از حد از گوشی. اگر مشکل استفاده بهینه گوشی بچهها حل شود خواب بچهها نیز تنظیم میشود.
💬 مریم یوسفی، یکی دیگر از معلمان مدرسه:
💦 از بچههای خوابآلود میخواهم که به سر و صورت خود آب بزنند و چند دقیقه به او زمان میدهم تا در نمازخانه استراحت کند و برگردد و از او درخواست میکنم تا شبها به موقع بخوابد و برنامهریزی داشته باشد.
💬 معلم دیگری که مایل نیست اسمی از او برده شود:
❗️معمولا دانشآموزان هر صبح بسیار بیحال و خستهاند. وقتی از والدین سوال میکنیم که چرا این وضعیت را دارند؟ میگویند شب تا صبح بیدارند. متاسفانه درصد بیشتری از والدین حریف فرزندانشان برای تنظیم خواب نمیشوند. مدیریت خوب والدین نقش مهمی در تنظیم خواب بچهها دارد. برای حل مشکل خوابآلودگی دانشآموزان نیز معمولا سر صف به بچهها ورزش میدهم تا سر حال شوند و خواب از چشمانشان بپرد.
🔻 #گزارش کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151669
▫️🛌▫️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
هفت برکه گراش - گریشنا
🛌 جنگ خانوادگی برای خواب و بیداری بچهها ✍️ فاطمه یوسفی 1️⃣ بخش اول: درد دلها و راهکارهای مادرها
🛌 جنگ خانوادگی برای خواب و بیداری بچهها
✍️ فاطمه یوسفی
3️⃣ بخش سوم: رگ خواب متخصصین در تنظیم خواب
🎤 صحبت با دو متخصص:
1️⃣ فاطمه رشیدی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی و مدرس مهارتهای فرزندپروری و والدگری
2️⃣ دکتر مینا جباری، داروساز
💬 فاطمه رشیدی:
🔖 برای تنظیم خواب کودکان، والدین باید قانونگذار خوبی باشند. سبک تربیتی مقتدرانه بهترین شیوه تربیتی است. والدین باید زمان مشخص و منظمی را برای خواب فرزندانشان در نظر بگیرند. مثلا شب ساعت ۹ یا نهایت ساعت ۱۰ را زمان خواب قرار دهند. دورهمیها، شببیداریها و شبنشینیهای خانوادگی و اقوام را در این ایام کنار بگذارند. حتی زمان خواب را در روزهای تعطیل هم رعایت کنند تا روتین خواب شبانه فرزندانشان نظم خودش را حفظ کند.
✔️ والدین نیز بایستی خودشان الگوی خوبی برای بچههایشان باشند و به قانونی که برای زمان خواب برای بچههایشان میگذارند پایبند باشند و عمل کنند،
🍏 تغذیه نیز در تنظیم خواب کودکان موثر است. کودکان شبها ۲ ساعت قبل از خواب، غذاهای سبک و کمکالری مصرف کنند. از ساعت ۵ عصر به بعد از مصرف خوراکیهای پر چرب و شیرین خودداری کنند.
❌ نیم ساعت قبل از خواب از انجام فعالیتهای هیجانی خودداری شود و اگر کودک تمایل به بازی دارد بازیهای فکری انجام بدهید. استفاده از موبایل و تکنولوژی قبل خواب خیلی کم شود.
⚽️ با شروع مدارس، کلاسهای ورزشی نباید تعطیل شود. فرزندانتان را در کلاسهای ورزشی مناسبی ثبتنام کنید که از این طریق، انرژیهای منفی، تنش، فشار و استرسهایی که در طول روز ممکن است با آن مواجه شوند، تخلیه شود
✅ تشویق، پیامد و تنبیه راهکارهایی است که برای تنظیم خواب کودکان پیشنهاد میشود. استفاده از هر کدام از این روشها، شرایط و اصولی دارد. اول این که بهتر است والدین بیش از حد به بچههایشان سخت نگیرند و کمی انعطاف به خرج بدهند. مواظب باشید با تشویق و پاداش، فرزندانتان را شرطی بار نیاورید.
❎ پیامد یعنی این که فرزندتان را با نتیجه کار بدش مواجه کنید تا مسئولیت کارش را بپذیرد.
❗️ تنبیه را بگذارید برای گزینهی آخر. تنبیه کردن، نه به معنی کتک زدن، بلکه به معنی جریمه و محروم کردن است. شما قرار است فرزندتان را متوجه رفتار نادرستش کنید نه این که به او آسیب بزنید.
📌 رابطهی خوب بین والد و کودک و داشتن فرزندان حرفشنو هم قلقهایی دارد.
✔️ برای بعضیها یک تا دو ماه و برای بعضیها شش ماه زمان لازم است تا ساعت خواب و بیداری با ساعت بدن هماهنگ و تبدیل به عادت شود.
💊 دارو فقط با تجویز پزشک
❓ شاید برای بعضیها این سوال پیش آمده باشد که آیا دارویی برای تنظیم خواب و بیداری وجود دارد؟
💬 دکتر مینا جباری، داروساز:
🧪 اگرچه در وهلهی اول برای تنظیم خواب، چه در کودکان و چه در بزرگسالان، رعایت بهداشت خواب (مجموعه اقداماتی که در کودکان و بزرگسالان منجر به خوابی باکیفیت میشود) توصیه میشود، اما در کنار این موارد یکی از گزینههایی که میتوان از آن استفاده کرد ملاتونین است. این مکمل میتواند به صورت کوتاهمدت جهت تنظیم خواب کودکان مورد استفاده قرار گیرد که در خصوص تنظیم دوز آن بهتر است با پزشک یا داروساز مشورت شود.
▫️ برای تنظیم خواب کودکانی که به ADHD یا بیشفعالی مبتلا هستند، داروهای خاصی ممکن است استفاده شود که تنها با تجویز پزشک قابل استفاده هستند.
💊 در خصوص بیدار شدن بچهها نیز اگرچه با رعایت سیکل خواب و داشتن خواب کافی نیازی به استفاده از مکمل یا داروی خاصی نیست، اما استفاده از مواد غذایی یا مکملهای حاوی ویتامینهای گروه ب نیز به خوبی میتواند کمککننده باشد. البته باید از مصرف مواد غذایی یا نوشیدنیهای حاوی کافئین بالا جهت رفع خوابآلودگی در کودکان خودداری شود.
❌ به داروهایی که در فضای مجازی برای تنظیم خواب تبلیغ میشود، اعتماد نکنید. یکی از این موارد آنتیهیستامینها هستند. داروهایی از جمله دیفنهیدرامین، پرومتازین و… اگر در طولانی مدت و با دوزهای بالا مورد استفاده قرار گیرند، در کنار دیگر مشکلات با توجه به اثر آرامبخشیای که بر روی مغز دارند ممکن است مشکلات جدی به همراه داشته باشند.
❌ از دیگر مواردی که لازم است والدین به آن توجه داشته باشند، استفاده از داروهای گیاهی است. بسیاری از مشتقات گیاهی به صورت علمی مورد مطالعه قرار نگرفته و اثرات و عوارض آنها مشخص نیست، اما این تصور غلط که داروهای گیاهی عارضهای ندارند متاسفانه همچنان وجود دارد.
🔻 #گزارش کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151669
▫️🛌▫️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸ایرج نوشادی
#درخت #میوه
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
💥 شادی تلخ: یک شلیک ناخواسته و پنج مصدوم نوجوان در مراسم عروسی
🔻سرهنگ «سیدمحمد یوسفی» فرمانده انتظامی لارستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس:
💬 در بامداد ۲۶مهرماه، ۵ نفر پسر بچه ۱۳ و ۱۴ ساله بر اثر تیراندازی در مراسم عروسی مجروح و به درمانگاه منتقل شدند. در تماس با پلیس ۱۱۰ بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
💬 شخصی که در مراسم عروسی حضور داشته است حین فشنگ گذاری بر روی اسلحه ساچمه زنی به صورت ناگهانی و سهوی یک عدد فشنگ از روی اسلحه وی خارج و منجر به مجروحیت این افراد شد.
پلیس متهم را دستگیر و اسلحهای که با آن تیراندازی کرده بود را نیز کشف و ضبط کرد.
▫️به گزارش هفتبرکه، پلیس لارستان به محل دقیق حادثه اشاره نکرده است.
💬 این مقام انتظامی گفت: تیراندازی در مراسمهای جشن و عروسی از رسمهای غلطی است که بیشتر اوقات باعث وقوع حوادث تلخ و ناگواری همانند واقعه اخیر میشود.
https://7berkeh.ir/archives/152187
#حوادث #عیش
▫️🔘▫️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🏠محل خانههای ۴۳۸ متقاضی فاز ۳ مسکن ملی گراش مشخص شد
📌بلوک و قطعات زمین متقاضیان فاز ۳ مسکن ملی گراش با اولویت متقاضیان متاهل مشخص شد. برای جلوگیری از سواستفاده دلالان و خرید و فروش امتیاز، اسامی مالکین از سوی بنیاد مسکن اعلام نشده است.
🎤به گزارش خبرنگار هفتبرکه صبح چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ قرعهکشی فاز سه نهضت ملی مسکن در فرمانداری با حضور برخی از مسئولین و تعدادی از متقاضیان این فاز انجام شد.
⛏️پروژه فاز ۳ نهضت ملی مسکن گراش به مساحت ۶۰ هکتار در امتداد فاز ۲ در ورودی گراش از سمت اوز و در پشت فنی و حرفهای گراش قرار دارد.
💬مهندس ابوذر آقایی مدیر بنیاد مسکن گراش:
❌لیست افراد فاز ۳ به دلیل جلوگیری از سوء استفاده دلالان زمین و مسکن منتشر نمیشود. در فازهای قبلی عدم رعایت قانون توسط متقاضیان مشکلاتی را برای کسانی که امتیاز مسکن ملی را خرید و فروش کردهاند به وجود آورد و در روند پیشرفت پروژه نیز باعث اختلال شد. جلوگیری از افزایش بیرویه قیمت مسکن و همچنین ۹۹ ساله بودن اراضی و از دیگر دلایل عدم اعلام اسامی است.
🎲حدود ۳۰ متقاضی مجرد از فاز ۲ نهضت ملی مسکن که قبلا قطعات آنان در مسیر خط لوله آب سد سلمان فارسی قرار گرفته بود و دارای واریز ۴۰ میلیون تومانی بودند، در لیست قرعه کشی اولویتبندی فاز ۳ مسکن ملی گراش بعد از لیست متاهلین فاز ۳ جانمایی شدند و سایر قطعات نیز به متقاضیان مجرد این قرعه کشی اختصاص دارد.
🤝در ابتدا ۲۲۲ قطعه زمین برای فاز ۳ نهضت ملی مسکن از سوی اداره کل راه و شهرسازی تحویل گرفتیم که ۳ قطعه از آن چون در محدودهی آبانبار بود و متعلق به ادارهی اوقاف بود، جابجا میشود و اداره راه و شهرسازی سه قطعه زمین دیگر جهت جایگزینی با قطعات قبلی به ما اختصاص خواهد داد، که مجموعا ۲۱۹ قطعه بدون مشکل برای فاز ۳ در نظر گرفته شده است که امیدواریم با جایگزینی قطعات اوقافی مجموعا ۲۲۲ قطعه جهت فاز ۳ تکمیل و تخصیص گردد.
💬مهندس محمد مهرابی کارشناس فنی اجرایی بنیاد مسکن گراش:
▫️۲۱۹ قطعه زمین در مجموع ۴۳۸ واحد مسکونی با میانگین متراژ هر قطعه ۲۵۰ مترمربع از سوی اداره کل راه و شهرسازی لارستان به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گراش تحویل داده شده است که در هر در قطعه دو واحد با زیربنای حدود ۱۰۰ متر ساخته خواهد شد.
▫️قرعه کشی بلوکبندی بین ۳۱۷ متقاضی متاهل و ۲۲۵ متقاضی مجرد افتتاح حساب کرده که واریزی ۴۰ میلیون تومانی آورده اولیه را داشتند انجام شد.
▫️در فرم قرعهکشی ارسال شده از سوی اداره کل بنیاد مسکن فارس متاهلین در ابتدای لیست و دارای اولویت بوده و مجردین در انتهای این لیست قرار دارند و بر این اساس به همه ۳۱۷ متقاضی متاهل دارای آورده نقدی ۴۰ میلیون تومانی در این قرعهکشی زمین اختصاص داده شد.
▫️متقاضیان فاز ۳ برای اطلاع از بلوک و قطعه خود میتوانند به بنیاد مسکن مراجعه کنند و برای مراحل بعدی نیز از طرف بنیاد مسکن با آنها تماس گرفته خواهد شد.
#مسکن_ملی #فاز۳
🔻خبر در سایت هفتبرکه:
☑️ https://7berkeh.ir/archives/151884
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
📽 برنامهی این هفتهی سینما کودک
▫️هفته اول آبان ۱۴۰۳
✍️ شروع پخش ساعت ۱۵:۳۰
🎞 موریس شگفتانگیز
📌 داستان گربهای دستوپاچلفتی که با کلاهبرداری پول خوبی به جیب می زند. او با کودکی آشنا میشود که فلوت میزند و با گروهی از موشها آشناست که در کمال تعجب باسوادند...
▫️ چهارشنبه ۲ آبان
🕠 ساعت ۱۵:۳۰
🎞 فیل شعبدهباز
📌 پیتر یک پسربچه یتیم است که به گفته یک فالگیر عجیب غریب، تصمیم میگیرد برای پیدا کردن خواهرش به دنبال یک فیل جادویی برود...
▫️ پنجشنبه ۳ آبان
🕠 ساعت ۱۵:۳۰
🎞 مومیاییها
📌 مومیاییها به دنبال انگشتری قدیمی متعلق به خانواده سلطنتی میگردند که باستانشناس بلندپرواز، لرد کارنبی، آن را دزدیده است...
▫️ جمعه ۴ آبان
🕠 ساعت ۱۵:۳۰
🎫 خرید بلیت: در لابی سینما، نیم ساعت پیش از شروع فیلم
📍 سینما فرهنگ گراش، بالاتر از فرمانداری
📱 تماس: ۰۹۳۰۲۴۰۶۸۱۰ و ۵۲۴۴۶۲۳۰
#اطلاعیه #فرهنگوارشاد
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
🎱 مسابقه اسنوکر در باشگاه رویال
▫️ به مناسبت هفته تربیت بدنی، یک دوره مسابقات اسنوکر در روز جمعه ۲۷ مه ماه ۱۴۰۳ با حضور ۲۴ بازیکن در باشگاه بیلیارد رویال گراش به صورت جدول دو حذفی برگزار شد.
🔻 نفرات برتر این مسابقه:
🥇نفر اول، الیاس محمدی
🥈نفر دوم، رضا صافی
🥉سوم مشترک، امیرحسین موسوی و امیرحسین مالدار
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
⭕️ مربیگری نظامی در المپیاد آمادگی جسمانی
▫️ به گزارش محمدعلی نادرپور، نایب رئیس هیات آمادگی جسمانی و تندرستی گراش، دومین دوره المپیاد سراسری فدراسیون آمادگی جسمانی و تندرستی در بخش بانوان از سهشنبه، ۲۴ مهر در شش رشته آمادگی جسمانی، کلیستنیکس و ورزشهای خیابانی، کتلبل، فانکشنال فیتنس، دوچرخههای ثابت (اسپینینگ) و فیوژن فیتنس به صورت انفرادی و تیمی در شهر رامسر آغاز شد.
📌 نوره نظامی به دعوت هیات آمادگی جسمانی فارس مربیگری تیم فانکشنال فیتنس فارس را در این مسابقات به عهده داشت. این سومین تجربه مربیگری او در مسابقات کشوری است.
▫️ چهار ورزشکار فارس در رده سنی امید، بزرگسال و پیشکسوت در این مسابقات به رقابت پرداختند: مهسا یادسار نایب قهرمان و در منتخب تیم ملی قرار گرفت؛ نسترن طالبی و ثنا حسینی رتبه چهارم، و سارا انقلابی رتبه پنجم گروه خود را کسب کردند. در نهایت تیم آمادگی جسمانی استان فارس در جایگاه سوم کشوری قرار گرفت.
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🔆 #گپتریا: با حاج علی پورغفور، کاسب آشنای محله فخرآباد
📸 مجید افشار
✍️ راحله بهادر
🛒 حاج علی پورغفور صاحب یک فروشگاه قدیمی در محل فخرآباد است که به تنهایی این فروشگاه را میگرداند. حاج عای فرزند حاج عباس تراب، متولد سال ۱۳۲۷ است. با خنده میگوید: «کمکم و تَمَه اوزام». برای قدیمیها زندگی و مرگ یک شوخی درهمتنیده است.
🔻 کار در بحرین و سربازی بعد از ازدواج
▫️ مغازه آقای پورغفور طبق همان تعریف سنتی «دکو محله» است. فروشگاه کنار پارک فخرآباد، تابلو و عنوان ندارد و فقط اهالی محله جای آن را میدانند. روی قفسههای فروشگاه فقط جنسهای ضروری دیده میشود. حاج علی هر وقت مشتری نداشته باشد روی یک کارتن کنار مغازه مینشیند و روزی که به او سر زدیم، از آن روزهاست که نه خبری از مشتری است و نه از پیرمردهای همسن که مشغول گفتگو شوند.
▫️ آقای پورغفور فقط یک فرزند پسر به نام محمدجواد دارد که ازدواج کرده است. او درباره آغاز و کاسبی میگوید در سن شانزدهسالگی به بحرین و قطر و دبی رفته است ولی سی و دو سال است که در گراش شاغل است.
🔻 اولین مغازه و ماندگار شدن در زادگاه
▫️ حاج علی سال ۱۳۷۰ برای همیشه به گراش بر میگردد و سال ۱۳۷۲ اولین مغازهی سوپریاش را روبهروی مسجد امام حسن مجتبی (ع) کنار بانک ملی سر کوچهی خودشان باز میکند. بیست سال از عمرش در آن مغازه میگذرد و از سال ۱۳۹۰ اینجا نزدیک برکه خیر، در همسایگی پارک فخرآباد، مغازه دارد.
▫️ کاسبی ادامه دارد و مشتریها میآیند و میروند و حاج علی با خنده و صبوری و دقت حساب میکند و دوباره به صحبتهایش ادامه میدهد. در این محله فروشگاه دیگری نیست و این مغازه کوچک در قلب محله فخرآباد جا خوش کرده است.
▫️ او از باران سنگین تابستانی میگوید که باعث میشود دو سال کنار دست پدرش بنایی را یاد بگیرد. خاطرهی او جزییاتی از گراش و پیوند نزدیک مردم و همسایهها با هم و آبادی کوچکی با بوی باران، پئت، خانههای کاهگلی و پشت بامِ دورهمیها و خوابهای تابستانه زیر نور ماه و برساتی و گلهای کُنار دارد.
🙏 امید به خدا، حرف اول و آخر گپتریا
▫️ در سوپرمارکتش در گراش، سه چهار سال با برادرش محمود شریک بوده و پسرش محمدجواد عصرها بعد از مدرسه گاهی برای کمک به مغازه میآمده و خوراکی هم میخورده، اما از آن به بعد سالها است که تنها مغازه را میگرداند و میگوید: «دیگر نمیتوانم.» اما این حرف او هم مثل دیگر قدیمیهای همنسلش که بیزارند از بیکاری و خو گرفتهاند با خوبی و بدی کار، بیشتر یک شوخی است.
🔅 حاج علی حرف پایانیاش امید داشتن به خدا است و میگوید: «رزق و روزی دست خدا است. تا الان که به امروز رساندهایم و امیدواریم به خداوند که تا آخرین نفس خودش ما را یاری کند و گرفتارمان نکند.»
🔻 #گزارش کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/152199
▪️🔆▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☑️ چرا در هفتبرکه گزارش مهمتر از خبر است؟
#سرمقاله
✍️ مسعود غفوری، سردبیر هفتبرکه
▫️ خوانندگان هفتبرکه حتما متوجه شدهاند که حجم و تعداد گزارشهای منتشرشده در این رسانه از دیگر رسانههای منطقه بالاتر است. این مساله حتی در مورد بسیاری از خبرها نیز صدق میکند، یعنی خبر با افزودن نقل قول از منابع مختلف، پرداختن به جنبههای دیگر واقعه و همچنین ارائه پیشینیه، بیشتر به سمت گزارش خبری میرود.
✔️ دلیل این اولویت دادن به گزارش، تا اندازهای در تفاوتِ تعریفِ خبر و گزارش نهفته است: خبر، اطلاعاتی در مورد وقایع جاری است که روزنامهنگاران آنها را بر اساس ارزشهای خبری و در قالبهای تعریفشدهای به مخاطبشان ارائه میکنند. اما گزارش مجموعه اطلاعاتی است که گزارشنویسان در مورد یک موضوع جمعآوری، دستهبندی، تحلیل و در نهایت به بهترین شکلِ قابلِ فهم به خوانندگان ارائه میکنند. از این دو تعریف این تفاوتها به دست میآید:
1️⃣ خبر زمانمند است و تاریخ مصرف دارد. البته این بخشی از وظیفهی خبرنگاران است که اتفاقات اطرافشان را رصد کنند و آنها را در کمترین زمان به خوانندگان برسانند. اما منتظر ماندن برای اتفاقات مهم، بخصوص در شهرهای کوچکی همچون گراش، ممکن است خودِ خبرنگاران را هم خسته کند! اما گزارش، تاریخ مصرف بلندتری دارد، و گاهی میتوان رد یک گزارش را سالها بعد نیز پی گرفت. برای مثال، نواخته شدن زنگ مدارس در ابتدای مهر یک خبر است که باید هم بازتاب داده شود. اما ترجیح ما در هفتبرکه این است که گزارشهای جامعتری در مورد یکی از هزاران موضوع مرتبط با مدرسه کار کنیم، و به گزارشی مثل «یک لقمه در زنگ تفریح: از خرما-ارده تا تفتو-گرجه» و یا پروندهای در مورد جنگ مادران و کودکان برای خوابیدن در شبهای مدرسه برسیم.
2️⃣ خبر دربارهی یک واقعه است و برای روشن شدن ابعاد همان واقعه نوشته میشود. اما گزارش به موضوع خاصی میپردازد و دیدی جامعتر در مورد آن موضوع به خواننده میدهد. مثلا ممکن است برای یک رسانه، انتشار سریع خبرهای حوادث از جمله تصادفات رانندگی مهم باشد، اما در هفتبرکه، سعی میکنیم به صورتی جامعتر، به نکات ناگفته بپردازیم و به یادداشتی مثل «رد الکل در خبرهای حوادث» برسیم.
3️⃣ شاید به همین خاطر است که خبر قالبهای مشخصتری دارد تا خوانندگان به سرعت اطلاعات مورد نیاز را از آن دریافت کنند. اما گزارش قالبهای متنوعتر و آزادتری دارد، و نویسنده بهترین حالت را برای ارائهی اطلاعات انتخاب میکند.
4️⃣ اینجاست که نقش نویسندهی گزارش به نسبتِ نویسنده خبر پررنگتر میشود [...]. خلاقیت، تخیل و توان نگارش نویسنده نیز در گزارش پررنگتر از خبر میشود. خبر روزمره است، اما در نوشتن گزارش نیاز به قدرت پرسشگری و پیگیری و تحلیل است. گزارشگر مؤلف به نوعی قدرت تحلیل خبرها و تشخیص روابط علی و معلولی رویدادها را دارد.
5️⃣ به همین ترتیب، نقش تحریریه نیز در گزارش مهمتر میشود. گزارش معمولا یک محصول جمعی است، چون موضوعش در جلسات تحریریه به بحث گذاشته و چکشکاری میشود؛ نویسندهی گزارش معمولا با دیگر نویسندگان و دبیران به صورت مرتب در ارتباط است؛ ممکن است گزارش چند بار از طرف دبیران برای تصحیح و تکمیل به نویسنده برگشت داده شود؛ و در نتیجهی نهایی و همچنین شکل و زمان ارائهی آن نیز نقش سردبیری مهم است.
✅ اما برآیند همهی اینها میرسد به یک دلیل اصلی: ارزش قایل شدن برای مخاطب. فضای مجازی پر است از اطلاعیهها و خبرهای کوتاه و بلند، و خوانندگان میتوانند خبرها را از جاهای مختلف پیدا کنند. اما ما وظیفهی خود میدانیم که از این سطح روزمرهنگاری فراتر برویم و به خبرها و موضوعات ارزش افزودهای بدهیم و محصولی کاملتر و مناسبتر به مخاطب عرضه کنیم. امید ما این است که مخاطبان هفتبرکه نیز به خواندن گزارشهای بلندتر عادت کرده باشند تا دیدی جامعتر به وقایع و موضوعات پیدا کنند. و همچنین امیدواریم رسانههای دیگر منطقه نیز به گزارشنویسی توجه بیشتری کنند، تا هم نقش مردم در رسانهها پررنگتر شود و کارکردهای رسانهایشان تکمیلتر.
✳️ در رسانههای هفتبرکه تلاش بر این است که نقش اطلاعرسانی، بقیهی نقشهای رسانه یعنی آگاهیبخشی و آموزش را تحتالشعاع قرار ندهد. با توجه به تمام این نکات، ما گزارش را در اولویت میگذاریم تا این نقشهای سهگانه را بهتر پوشش دهیم.
🔻 سرمقاله کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/152221
▪️☑️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 نخستین محموله کمکهای مردم گراش به مردم لبنان، یمن و غزه به بنادر جنوب کشور ارسال شد تا از طریق هلالاحمر به دست آنان برسد.
▫️#هلال_احمر مسئول جمعآوری کمکهای غیرنقدی در سطح کشور است.
#هفتنما
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 هدی نظامی
#صبحانه #نخود #چای
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
▪️ درگذشت شیرعلی غیاثی
▫️مراسم تشییع و خاکسپاری سهشنبه اول آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ در آرامستان جعفرآباد برگزار میشود.
#پرسه
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ آبگرم بنو خشک شد: خشکِ خشک
▫️به گزارش هفتبرکه آبگرم بنو از سالهای دور یکی از تفریحگاههای معروف جنوب فارس بوده است. گرمی آب در زمستان، آب خنک در تابستان در کنار خواص درمانی جاذبه گردشگری بنو بود.
✅ مهرماه ۱۳۹۵ به همت حاج قدرتالله براقی اردی و همکاری شورای اسلامی ارد فاز اول این طرح که به عنوان نخستین طرح گردشگری شهرستان گراش افتتاح شد و رونق بیشتری به بنو داد.
❌ استخرهای آبگرم بنو ارد با گذشت تنها ۸ سال از افتتاح آن به دلیل کاهش آب چشمههای آن خشک شده و اکنون خالی از آب گرم و گردشگر و در سکوت فرو رفته است.
💬 به گزارش ارد کهن رشته قنات «کشکه» (کوشکویه، ابگرم بنو شهر ارد) در هفت کیلومتری شمال غرب شهر ارد قرار دارد و آخرین قنات از ۳۶۰ قناتی است که شهر ارد داشته است.
💧 ارد کهن نوشته است پس از حفر چاههای عمیق کشاورزی در دشتهای مجاور و اینکه مالک چشمه، آب آن را اجاره داده، ظاهرا به دلیل استفادهی بیرویه این چشمه به تدریج در حال خشک شدن است.
7berkeh.ir/archives/152196
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
📽 تماشای پنجاه و دوم
🎞 پخش و نقد و بررسی فیلم تئاتر
📌 پنجمین نشست دوره «نمایش جنوب فارس»
🔖 در دورهی جدید «تماشا» فیلمِ یک نمایش اجراشده از گروهها و افراد تاثیرگذار در منطقه با حضور کارگردان و عوامل به نمایش و نقد و بررسی گذاشته میشود.
🎭 «تاریده تار از تبار دت»
▫️ کاری از گروه تئاتر فانوس شهرستان بستک
📢 کارگردان: فریبا آذر
✍️ نویسنده: رضا آزاد دریایی
👨🎤بازیگران: فریبا آذر، کوثر رشید، نسیبه فتحی، مریم پسندخو، مریم مدنی، فیروزه راستگو، صفا حسنی، علی آبی، مائده رامین، فاطمه کمالی
➕ همراه با مروری بر هنر تئاتر در شهرستان بستک
▫️با حضور عوامل نمایش
🗓 چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳
⏰ ساعت ۱۹:۳۰
🏠 موسسه هفتبرکه گراش
🛒 اسپانسر این برنامه هایپر گلستان است.
🎈 حضور برای همگان آزاد و رایگان است.
#فیلمتئاتر #نمایش #تماشا #اطلاعیه
▪️🎭▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh