📋 رییس امور مالیاتی: ۱۵ مرداد، آخرین مهلت ارسال اظهارنامه مشاغل
⏱ ۱۵ مردادماه آخرین مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مشاغل است. در سالهای گذشته، این مهلت تا خردادماه بود، اما امسال به علت حادثه شهادت رییس جمهور، این مهلت تا میانهی مردادماه تمدید شد.
🎤 هفتبرکه به همین بهانه با ذبیحالله سعادت، مسئول امور مالیاتی، در ادارهی مالیات گراش گفتگو کرد. تمرکز این گفتگو بر تغییر زمانبندی مالیاتی, نحوهی خرج شدن مالیات در گراش, مشکلات و مراجعات مردم برای مالیات و مالیات بر ارزش افزوده در شهر است تا پاسخی به سوالهای احتمالی شما باشد.
🔻 تغییر زمانبندی مالیاتی
💬 همانطور که مستحضر هستید، خردادماه هر سال موعد تسلیم اظهارنامه مالیاتی مشاغل میباشد اما امسال بعد از حادثه هوایی که برای رییسجمهور کشورمان پیش آمد و منجر به شهادت ایشان و هیات همراه گردید، و طبق قانون میبایست رییس جمهور بعدی ظرف مدت ۵۰ روز انتخاب شوند، مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی مشاغل تا ۱۵ مردادماه تمدید گردید.
💸 ۲۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان سهم شهرداری گراش از مالیات در سال ۱۴۰۲
💬 ما دو نوع مالیات داریم: یکی مالیات بر عملکرد که درآمدهای حاصل از آن مستقیما به حساب خزانه واریز میگردد و بعدها در قالب بودجه به هر شهرستان تخصیص داده میشود. دومین نوع مالیات، مالیات بر ارزش افزوده است که بخش زیادی از این نوع درآمد مستقیما به حساب شهرداریها و دهیاریهای هر شهرستان برمیگردد.
▫️ به عنوان مثال برای سال ۱۴۰۲ جمعا حدود ۳۱ میلیارد و هفتصد میلیون تومان به حساب شهرداریها و دهیاریهای شهرستان گراش واریز شد که سهم شهرداری گراش از این مبلغ چیزی بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است. این درآمدها میبایست از طرف شهرداریها و دهیاریها صرف عمران و آبادانی همان شهر و روستا گردد. به عنوان مثال در سال ۱۴۰۱ این واریزیها از طرف شهرداری محترم شهر گراش صرف اجرای دیوار حائل و آسفالت رینگ دور کوه کلات، محوطهسازی گلزار شهدای گراش و همچنین تکمیل فاز دو پارک شهید سلیمانی گراش شده است.
🔻 مشکلات و مراجعات مردم برای مالیات
💬 با توجه به این که فصل اظهارنامه مالیاتی مشاغل است، بالطبع خیلی از مراجعهکنندگان جهت اطلاع از نحوه محاسبه مالیات مقطوع خود و همچنین نحوه ارسال صحیح اظهارنامه به اداره مراجعه و راهنماییهای لازم دریافت میکنند. اما یکی از مواردی که معمولا زیاد با آن روبرو هستیم نحوه استفاده درست از حسابهای تجاری است. مستحضر هستید که طبق قانون بودجه هر نوع واریزی به حساب تجاری حکم درآمد مودی دارد و اثبات غیر درآمدی بودن آن واریزی با خود مودی است.
📌 توصیهها:
1️⃣ یکی این که در زمان ثبت نام کد اقتصادی، مودی صرفا حساب مربوط به کسب و کار خود را معرفی نماید نه هر حسابی.
2️⃣ دوم اینکه در حین فعالیت، مودی از هر گونه واریزی مربوط به کارهای شخصی خود از قبیل فروش زمین، ملک، وسائل نقلیه، بازگشت قرض و امثالهم جدا پرهیز نمایند.
3️⃣ در آخر اینکه در صورت تعطیلی کسب و کار خود و غیر فعال نمودن ثبتنام کد اقتصادی، مودی حساب تجاری خود را یا ببندد یا با آن حساب هیچگونه فعالیتی انجام ندهد.»
🔻 چرا دریافتی مالیات بر ارزش افزوده در گراش چشمگیر نیست؟
▫️ دریافتی مالیات بر ارزش افزوده گراش نسبت به برخی شهرستانهای دیگر مبلغ چشمگیری نیست. سعادت عدم وجود کارخانهجات مادر در گراش و جمعیت را به عنوان مهمترین عوامل بیشتر بودن دریافتی مالیات بر ارزش افزوده در برخی شهرستانها میداند.
🔻 گفتگو کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/149450
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 عبدالرضا حسینپور _ شهریور ۱۳۹۱
#تابستان #استخر #آجی_پنگی #چله_تاوسو
📅جشن "چله تابستان" که به آن "چله تموز" نیز میگویند، در ده مرداد هر سال که مصادف با چهلمین روز از تابستان است برگزار میشود.
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
🤝 فرصت اشتغال ۳ نفر در رستوران صالح
🔻رستوران صالح گراش جهت تکمیل کادر نیروی انسانی از کارجویان عزیز دعوت به همکاری میکند:
1️⃣
▫️ یک نفر خانم فروشنده آشنا به سامانه فروش کامپیوتری
▫️دارای فن بیان و روابط عمومی قوی
⏰ ساعت کاری : چهار ساعت - از ۱۱:۳۰ تا ۱۵:۳۰
2️⃣
▫️ دو نفر کارگاه ساده
▫️اعلام شرایط کاری پس از مصاحبه حضوری
🔻مزایا:
حقوق مکفی توافقی + ناهار روزانه + وام قرض الحسنه
🔻جهت کسب اطلاعات مراجعه حضوری
🔻یا تماس از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح
☎️ 07152448010
🏢 گراش | کمربندی | بین خیابان ملاصدرا و رازی | روبهروی درمانگاه سلامت
#بازارکار #فراگیر
🐓 مرغ؛ کیلویی ۶۶ هزار تومان
🔻اتاق اصناف گراش اعلام کرد مرغ یخزده تنظیم بازار به قیمت هر کیلو ۶۶ هزار تومان توزیع میشود.
📍محل توزیع: فروشگاه مروارید (پورکریمی) در خیابان آبیاری
📅چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ |ساعت ۱۷
#کوپن
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🏊♂️ شنا|0️⃣2️⃣
💬وجود استخر آبشار اندیشه باعث شد ورزش شنا به یکی از رشتههای پرطرفدار در گراش تبدیل شود. کلاسها شنا در طول سال برگزار میشود ولی در تابستان این کلاسها پررونق و منظمتر است. ورزشکاران شنا در آینده با شرکت در کلاسهای مربیگری و نحات غریق میتوانند از راه ورزش درآمدی هم داشته باشند.
🏵رئیس هیات: محمد خوشبخت|نائب رئیس: زهرا دهبزرگیان|دبیر: حمید بهرامی|خزانهدار: مرتضی کارگر
🔻مربیان: ۲۷ مربی مدرکدار در گراش فعالیت میکنند، که ۱۵ نفر از آنها مربی آقا و ۱۲ نفر از آنها مربی خانم میباشند.
✅تمرین: شنبه تا پنجشنبه
🕰ساعت: ۱۲:۳۰ الی ۱۸ سانس بانوان|۱۸:۳۰ الی ۲۰ سانس آقایان
📍مجموعه استخر و سونای آبشار اندیشه
💵هزینه: هزینه کلاس برای یک دوره ۱۲ جلسهای یک میلیون ۴۰۰ هزار تومان است و کلاسها ۸ تا ۱۰ نفره برگزار میشود.
📌سطحبندی کلاسها ۷ سطح است که سطح مبتدی تا حرفهای است و بسته به شرایط و توانایی و آموزشهایی که شخص گذرانده است، مشخص میشود در کدام سطح باید آموزش ببیند.
🔻دیگر کلاسهای #ورزش #تابستانه و نظرات شما در هفتبرکه:
✅https://7berkeh.ir/archives/148155
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
📌 استخدام ۳۲ پرستار و کادر درمان در بیمارستان گراش
🎤 به گزارش #وبدا گراش ۳۲ نیروی جدید به کادر درمانی، مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین علی (ع) گراش از طریق آزمون استخدامی اضافه خواهد شد.
▫️ثبتنام اینترنتی این آزمون از یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳ آغاز شده و تا جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ ادامه دارد.
📅 زمان برگزاری این آزمون جمعه ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ است.
🔻رشتهها
✅کارشناس پرستاری: ۲۴ نفر
▫️سهمیه آزاد | ۱۳ مرد/زن
▫️سهمیه ۲۵ درصد | ۸ مرد/زن
▫️سهمیه ۵ درصد | ۲ مرد/زن
▫️سهمیه معلولان | ۱ مرد/زن
📍 محل خدمت بیمارستان گراش
✅کارشناس هوشبری: ۵ نفر
▫️سهمیه آزاد | ۴ مرد و ۱ زن
📍 محل خدمت بیمارستان گراش
کارشناس اتاق عمل: ۳ نفر
✅▫️سهمیه آزاد | ۲ مرد و ۱ زن
📍 محل خدمت بیمارستان گراش
🔻برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود دفترچه آزمون به سایت زیر مراجعه کنید.
✅ https://samaa.gerums.ac.ir
#وبدا #بازارکار
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
⚡️ به نشانه صرفهجویی، کلات را خاموش کنیم
#از_چشم_شما
⚡️ شما در شبانهروز چند بار بیبرقی دارید؟ تابستان است و بیبرقی نای همه را بریده و ظاهرا راهی جز صرفهجویی بیشتر نیست. اما اگر دقیقتر نگاه کنیم، به جز برق منازل، راههای دیگری هم برای صرفهجویی هرچند قطرهچکانی در مصرف برق وجود دارد. موضوعی که این شبها بیشتر از همیشه جلب توجه میکند، اماکن عمومی نورانی و گاهی چراغانیشده در شب است. وقتی از صرفهجویی در مصرف برق حرف میزنیم نگاهها به سمت خانهها میرود. آمار میگوید ۵۵ درصد برق کشور در بخش خانگی مصرف میشود، اما مصرفکنندگان دیگری هم وجود دارند که مصرفشان بسیار بیشتر از متوسط مصرف خانوارهاست، از جمله مکانهای عمومی فراموششدهای که جلو چشم ما است و ظاهرا کسی هم انتظاری برای صرفهجویی از طرف آنها ندارد. اما این مکانها از پرمصرفترین مشترکین برق شهری هستند که قبضهای برق پر و پیمانی هم دارند. سه تا از مکانهایی که میتواند به داد مصرف برق برسد یکی کلات، دیگری دارالرحمهها و بعد فروشگاهها هستند.
⛰ در حوزهی مصارف برق شهری کافی است نگاهی به بالای سرمان کلات بیندازیم. این چراغها برای دادن نمای زیبا در شب است ولی آیا با این وضعیت بیبرقیهای مکرر، روشن بودنشان واجب است؟ خاموش کردن آنها، هم کمک به وضعیت بغرنج صنعت برق است و هم شاید بتواند جلوی ویراژهای خطرآفرین موتوریها را در جادهی کلات بگیرد و آسایش مردم ساکن آنجا بیشتر شود. شاید خاموش کردن تاثیر چندانی در مصرف کل نداشته باشد اما میتواند یک نشانه و پیام برای ضرورت صرفهجویی باشد.
🪦 مکان دیگر، برجهای نوری دارالرحمههاست که آنها هم برق زیادی مصرف میکنند و این شبها خاموشی آنها به اندکی مصرف کمتر کمک میکند. بعید است کسی در شب به این مکانها برای فاتحهخوانی و سر زدن به امواتش برود. پس روشن بودن چراغهای آنجا در شب چه لزومی دارد؟ اول اینکه خاموش کردن آنها جنبهی نمادین دارد. این مکانها خانهی از دنیارفتگان است و تاریکی و خاموشی شبانه در هماهنگی با این فضا است: و دوم اینکه به دلیل نمایان بودن آن برای همهی مردم، یک یادآوری مکرر برای صرفهجویی در مصرف برق است.
🛒 مکانهای عمومی دیگر در سطح شهر که درصد بالایی از مصرف برق را به خود اختصاص دادهاند، فروشگاهها هستند. کافی است دوری در شهر بزنید و نورافشانی مغازهها را در شب تماشا کنید! از چراغهای نما، دکور، تابلو و داخل مغازه گرفته تا گاهی ریسههای اضافی که برای زیبایی نمای مغازه جلوی آن روشن است. اینها جدا از وسایل سرمایشی داخل فروشگاهها است که البته روشن بودن این وسایل ضروری و درست است. چراغهای داخل مغازه را هم برای جلوگیری از سرقت احتمالی نمیشود خاموش کرد، اما میشود تعداد چراغهای روشن را کم کرد. این چراغهای اضافه اگر خاموش شوند، هم رقم قبض برق صاحب مغازه کاهش چشمگیری خواهد داشت و هم به صرفهجویی و خاموشیهای کمتر کمک میکند. تازه شما اگر با یک چراغقوه وارد مغازه شوید هیجان بیشتری هم دارد!
💡 چراغهای نمای بسیاری از خانهها و ساختمانها در شهر هم با خاموشی شبانه میتواند در قطرهقطره صرفهجویی در مصرف برق موثر باشد.
🔦 تابستان داغ امسال، بیبرقی بیشتری را تجربه کردیم و این مسئله چیزی از گناه عمر فرسودهی نیروگاههای برق کم نمیکند. اما بار کمک به حل مشکل، همیشه به دوش خود مردم است. چارهای هم نیست. این زندگی ماست و باید برای بالا بردن کیفیتش تلاش کنیم.
🔻 #یادداشت در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/149594
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
®️ نیازهای گراش از دید یک شهرساز: سند چشمانداز ۲۰ساله، شعار و برند
☑️ هفتبرکه: دکتر نوید سعیدی رضوانی دکترای شهرسازی و عضو اصلی هیئت مدیره جامعه مهندسان شهرساز ایران است. او به دعوت شورای شهر گراش برای ارائهی نظرات کارشناسی و بازدید از شهر در اوایل مردادماه امسال سفر کوتاهی به گراش داشت. او به عنوان یک متخصص شهرسازی، نیازها و مشکلات شهر گراش را به طور خلاصه در یادداشتی کوتاه برای هفتبرکه نوشته است.
▫️ دکتر سعیدی رضوانی اکنون مدیر گروه شهرنگاره، عضو هیئت علمی و استادیار گروه شهرسازی دانشکدهی معماری و شهرسازی واحد قزوین است و مقالات و تالیفات بسیاری در حوزهی شهرسازی در مجلات علمی معتبر دارد. او علاوه بر مدیریت، همکاری، طراحی، اجرا و پژوهش پروژههای مختلف داخلی، در پروژههای متعدد آموزشی و مطالعاتی بینالمللی از جمله با سازمان ملل با عنوان UN-Habitat و بانک جهانی همکاری داشته است.
✍️ بخشی از یادداشت دکتر نوید سعیدی رضوانی:
🔻 گراش: فرصتها و نیازهای شهری
▫️ تمایز اصلی گراش در چند زمینه است. اول وجود خیرین و نیکوکاران که واقعا در هیچ شهری در این مقیاس خیر و نیکوکار وجود ندارد و هدفگیری فعالیتهای خیرین نیز صحیح بوده است.
▫️ دومین ویژگی شهر گراش تعلق خاطر بسیار زیاد شهروندان این شهر به دیارشان است که تجلی آن را میتوان در فعالیتهای نیکوکاری ملاحظه کرد که فوقالعاده عمیق و وسیع است. مجموعهی مسکونی خیرساز خالزینل وقف خانوادههای تازه ازدواج کرده شده است، بدین ترتیب که در پنج سال اول زندگی با اجارهای در حد شارژ در اختیارشان قرار میگیرد. آنچه در کشورهای دیگر به آن مسکن اجتماعی هم گفته میشود.
▫️ سومین مورد، وجود آثار تاریخی و برکهها و چهارم تنوع غذایی است. پنجمین مورد تنوع فرهنگی و ششم آرامش و تعامل با کشورهای خلیج اهل تسنن و غیره.
▫️ گراش یک شهر کوچک اما بسیار مستعد است که نشان از تغییری تاریخی دارد یعنی یک تاریخی داشته که در آن تاریخ اهمیتش بیش از الان بوده است و ما باید به آن اهمیت برگردیم. در مورد سرانهها تا حدودی با کمک خیرین تامین شده است اما به نظر میرسد سرانهها همچنان کم است. سرانههای فرهنگی، ورزشی و فضای سبز همچنان در آن حدی که لازم است نیست و میشود بیشتر از این باشد. از لحاظ نما و منظر شهری نیاز به تجدید نظر دارد و نیاز به طرح جامع نما و منظر داریم.
🔻 سند چشمانداز بیستساله و لزوم تعیین شعار و برند شهر
▫️ نیاز دیگر این شهر، سند چشمانداز بیستساله و برنامهی پنج ساله است و باید شعار و برند شهر مشخص شود و چشمانداز و برنامههای عملیاتی و یک سند پایه برای تمام فعالیتها باشد. سرانهها مشخص شود و شعاعهای دسترسی و کاربریهای خدماتی رصد شود...
📌 برندسازی: مهمترین نیاز شهر گراش
®️ در مورد مشکلات، مهمترین مسئلهی شهر گراش عدم احترام کافی به برندسازی است. باید روی برند این شهر کار شود. برندسازی امری فنی است اما جوهرهی اصلی آن بر متمایزسازی است. برندسازی خیلی در شهر مهم است و بخشی را شما انجام میدهید، اما همین بحث نیکوکاری به عنوان خیرین شهرساز، این مهمترین برند یک شهر میتواند باشد که میتوانیم روی این موضوع نیکوکاری مانور بدهیم و سایر امکاناتی که دارد، طوری که به عنوان یک مقصد تبدیل بشود.
🔻 #یادداشت کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/149609
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☑️ دو زن رییس و نایب رییس شورای ارد شدند
🔺 در انتخابات هیات رییسه شورای اسلامی شهر #ارد در سال چهارم، نسرین پیلتن به عنوان رئیس و امالبنین حسنپور به عنوان نایبرییس شورا انتخاب شدند. پیلتن به عنوان نماینده شورای ارد در شورای اسلامی شهرستان نیز حضور دارد.
▫️ به گزارش ارد شهر من، اعضای شورای اسلامی شهر ارد، دیروز سهشنبه نهم مردادماه ۱۴۰۳، هیات رئیسه شورای شهر را برای یک سال انتخاب کردند. این جلسه با حضور عبداللهزاده، بخشدار ارد، و همه اعضای شورا در دفتر شورای اسلامی برگزار شد.
▫️ در این جلسه، نسرین پیلتن با پنج رای موافق به عنوان رئیس؛ و امالبنین حسنپور به عنوان نایب رئیس شورای شهر ارد در سال چهارم انتخاب شدند. همچنین بر اساس رای اعضای شورای شهر، محمدجواد دلام، منشی اول، و قاسم منصوری منشی دوم شورای اسلامی شهر ارد شدند. ابراهیم خلیلی، دیگر عضو شورای شهر، نیز به عنوان خزانهدار شورای شهر ارد انتخاب شد.
🔻 خبر در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/149653
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh