💥فروش *قسطی* انواع اسپیکر خانگی و پارتی باکس به مدت محدود در موبایل آماترا شروع شد.
✨دهها نمونه اسپیکر و پارتی باکس در سایزهای مختلف با توان خروجی ۲۰ نا ۲۰۰ وات موجود است.
⏬راههای تماس با ما:
✅وبسایت:
www.amatra.ir
✅ واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/JxVfh83gCz78MA7qcwxRK1
✅ اینستاگرام:
https://instagram.com/amatra_mobile?igshid=s1y928xki5hp
✅ خرید حضوری:
لار.شهرجدید.خیابان ابن سینا(شرکت نفت) بین فاز۱ و ۲ بازار امام.
☎️07152240802
📱09176500802
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 گلستانه
#برکه #تگآو
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
📚 هفت شاعر، هفت کتاب
✍️ راحله بهادر
#کمد ۹۴
3️⃣
📙 سرود آفتاب (۱۳۸۲)
✍️ علیاصغر رحمانی
📘 این کتاب، اشعار شیخ علیاصغر رحمانی، از روحانیون قدیمی و مردمی گراش در دههی ۵۰ و ۶۰ است که به کوشش فرزندش صادق رحمانی گردآوری شده و نشر همسایه در سال ۱۳۸۲ در ۳۱۴ صفحه منتشر کرده است. شیخ رحمانی متولد ۱۳۰۲ در جهرم و اصالتا اهل جویم است و روضهخوانیهای گرم و گیرای او در حافظهی نسل قدیم ثبت است.
🖌 چند صفحهی نخست کتاب، ادای احترام به «حاج حسین کامروا» حامی مالی این کتاب و شجرهنامهی خاندان شیخ رحمانی است. در مقدمهی کتاب به قلم صادق رحمانی، او دربارهی چگونگی سکونت پدرش در گراش مینویسد: «سال ۱۳۶۶ قمری به دعوت مردم به «گراش» میآیی و جماعت –به قول امروزیها- تحویلت میگیرند… و ۳۵ سال در «گراش» میمانی و روضه میخوانی. (ص ۱۴).» و در چند خط آخر که برای او یادآور تصویر رویارویی با مرگ پدر و خاطرهی آن روز تلخ است نیز میخوانیم: «همه رفتهاند انگار. خودم را از دیوار مسجد صاحبالزمان میکنم سرم را بلند میکنم. چهارده زمستان گذشته است. صدای عبدالباسط بلند است و بوی غربت میآید. (ص ۱۴).»
▫️ اشعار کتاب در چهار بخش قصائد، مراثی، دوبیتی و غزلیات دستهبندی شده است. در بخش غزلیات که شیخ رحمانی تخلص «اهلی» را برای خود برگزیده، در غزل «به غیر عشق» میخوانیم: «به غیر عشق نباشد مرا گناه دگر / من اختیار نکردم به جز تو شاه دگر (ص ۲۵۸)»
▫️ چند صفحهی آخر کتاب نیز عکسهای خانوادگی و بقعهی پیر پنهان محل دفن شیخ علی اصغر رحمانی در گراش است. شیخ رحمانی در دی ماه سال ۱۳۵۸ فوت کرد.
🔻 معرفی کامل هفت کتاب در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151261
#کمدکتاب
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🐎مسابقات کورس استانی اسبدوانی تابستانه در شهرستان گراش
▪️یادواره جوان ناکام احمدرضا شمسی
🔅به مناسبت ولادت نبیاکرم (ص)
📌ردههای: آزاد | قهرمانان | مبتدی
📅جمعه ۳۰ شهریور ۱۴۰۳
🕰ساعت: ۱۵:۳۰
📍میدان سوارکاری شهدای ده تن و شهید حاجی حسنزاده
☎️ جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره زیر تماس بگیرید
📞 09176193931 عباس کریمی
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
هفت برکه گراش - گریشنا
🔴 جایگاه CNG تا ده روز دیگر تعطیل است ⛽️ امروز یکشنبه ۱۸ شهریورماه، روابط عمومی شهرداری و شورای شهر
⛽️ جایگاه CNG دوباره راه افتاد
🔻روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر به نقل از مدیریت جایگاه CNG در اطلاعیهای اعلام کرد:
▫️ به اطلاع شهروندان گرامی میرساند که جایگاه CNG شهر که از تاریخ ۱۷ شهریور به دلیل انجام تعمیرات به صورت موقت تعطیل شده بود، از عصر چهارشنبه ۲۸ شهریور بازگشایی شده است و هماکنون آماده ارائه خدمات به شما عزیزان میباشد.
#خبرک
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🔥 بازگشت به نفت : حسینزاده مدیرعامل شرکت بهینهسازی مصرف سوخت شد
▫️به گزارش هفتبرکه حسین حسینزاده پس از چهار سال حضور در بهارستان، دوباره به وزارت نفت بازگشت و ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۳ با حکم حمید بورد مدیرعامل شرکت نفت به عنوان عضو اصلی و مدیرعامل شرکت بهینهسازی مصرف سوخت منصوب شد.
🏢 محل کار جدید مهندس حسینزاده در میدان ونک تهران ساختمان هفتطبقهی شرکت بهینهسازی مصرف سوخت کشور با حدود ۲۰۰ پرسنل است.
🔻 مهندس حسینزاده در گفتگو با هفتبرکه در مورد وظایف این شرکت گفت:
💬 شرکت بهینهسازی مصرف سوخت از جمله شرکتهای تابعه وزارت نفت است که گسترهی فعالیت وسیعی از موضوعات را در حیطههای مختلف در صنعت، کشاورزی، حمل و نقل و مسکن پوشش میدهد و وظیفهی مدیریت تقاضا و اجرای سیاستهای مرتبط با بهینهسازی مصرف سوخت در این بخشها را بر عهده دارد.
💬 همچین پیگیری اجرای سیاستهای کلی اصلاح الگوی مصرف، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، کمک به توسعهی انواع فناوریهای نوین تبدیل انرژی، کاهش هزینههای ناشی از تقاضای انرژی، به کارگیری ظرفیتهای انرژی تجدیدپذیر و آموزش و آگاهسازی عمومی در بخش بهینهسازی از جمله دیگر وظایف این شرکت است که امیدواریم بتوانیم به کمک همکارانم این موارد را به شکل جدیتری پیگیری و دنبال کنیم.
💬 امروزه هر یک دلار سرمایهگذاری در حوزه بهینهسازی معادل هفت تا ده دلار سرمایهگذاری در حوزه تولید است. اصلاح ساختار حکمرانی انرژی کشور که با هدف افزایش تولید، ارتقای بهرهوری و بهینهسازی مصرف انرژی و گریز از ناترازی انرژی است، در صورتی محقق میشود که اولویت همهی دستگاههای تصمیمساز و اجرایی قرار گیرد.
🔻ارتقای پله به پله در وزارت نفت
🛢 حسین حسینزاده متولد ۱۳۵۸ در گراش و دارای مدرک دکترای نفت است. او از زمانی که با آزمون استخدامی وارد شرکت نفت شد در پستهای مختلف عملیاتی و مدیریتی صنعت نفت در فارس، ایلام، کرمانشاه، سرخس و خوزستان دارای سابقه کار است.مهمترین سمت حسین زاده رییس عملیات حفاری چاههای نفت و گاز مناطق مرکزی بود.
🗳 پس از انتخاب به نمایندگی مردم جنوب فارس در مجلس یازدهم، حسینزاده به عنوان تنها کارشناس نفتی عضو مجلس، ریاست کمیته نفت و گاز کمیسیون انرژی را بر عهده داشت. عضویت در هیات رییسه کمیسیون انرژی و عضو ارشد کمیته سرمایهگذاری نفت و گاز از سمتهای حسینزاده همزمان با نمایندگی مجلس بود.
▫️حسینزاده در انتخابات مجلس دوازدهم شرکت نکرد و با تشکیل دولت جدید به وزارت نفت برگشت. مدیرعاملی یکی از شرکتهای زیر مجموعه وزارت نفت در ۴۵ سالگی نخستین سمت حسینزاده پس از نمایندگی محسوب میشود. کاهش ناترازی سوخت و انرژی مهمترین ماموریت «حسین زاده» در بیست و سومین سال خدمت در وزارت نفت است.
📩 علاالدین بروجردی نماینده فعلی مردم پنج شهرستان جنوب فارس در مجلس شورای اسلامی در پیامی انتصاب حسینزاده را تبریک گفت: «بدون شک تجربه و تخصص جنابعالی در این عرصه، گام بلندی در جهت پیشبرد اهداف ملی و بهینهسازی مصرف انرژی خواهد بود.»
🔻خبر کامل در هفتبرکه:
https://7berkeh.ir/archives/151367
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🌼 یازدهمین شب شعر پیامبر اعظم(ص)
🔻به مناسبت میلاد رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور شاعرانی از فارس و هرمزگان برگزار میشود:
⏰ شنبه شب ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ - ساعت ۲۰
🕌 خیابان بسیج - سالن حسینیه حضرت ابوالفضل(ع)
🔻محفل شعرخوانی با حضور:
سید محمد علیزاده | علی سپهر | اسدالله هرمی | اسلام مظفری | صابر رحیمی | یونس موذنی | محمدجواد سیاح | راضیه سیاح
🎤 با مداحی: سید حسین فتحاللهی از حرم شاهچراغ
🎤 مجری و میزبان برنامه: احمدرضا خودکامه
🎼 همراه با اجرای گروه سرود رایتالهدی
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🎂 عباسخان حسنزاده، شهردار در سایه
✍️ راحله بهادر
💼 بیست و سومین #آیین_چراغ در آخرین روزهای تابستانی که هوای پاییزی دارد، به پاسداشت مردی برگزار شد که میتوان او را شهردار و مدیر در سایهی گراش نامید. روز چهارشنبه ۲۸ شهریورماه، خانهی حاج عباس حسنزاده میزبان اعضای موسسه هفتبرکه و خانواده و اقوام و دوستان او برای بزرگداشت ۸۸سالگیاش و تجلیل از خدمات فراوانش به گراش بود.
🎂 حاج عباس حسنزاده، یا آنطور که مردم او میشناسند، عباسخان، معاون و دست راستِ اللهقلیخان مقتدری، اولین شهردار گراش، و مسئول امور مالی و اداری شهرداری در آن زمان بوده است. او برای راهاندازی و احداث بیمارستان و دانشکدهی علوم پزشکی گراش هم در مجموع ۱۸ سال از جان مایه گذاشته است. ۳۱ مرداد زادروز حاج عباس حسنزاده است، اما به دلیل قرار داشتن در ماه صفر، با چند هفته تاخیر، این آیین چراغ در شهریور برگزار شد.
📌 آیین چراغی برای دست راستِ اللهقلیخان
🏠 در انتهای یک کوچهی بنبست و در خانهای قدیمی با دالانی بلند و حیاطی که آبپاشی شده است، خانهی آقای حسنزاده قرار دارد. خانهای باصفا و دلبهگیر که با جمع شلوغ خانواده و اقوام و دوستان عباسخان که برای جشن تولد او در اتاقی باریک و بلند جمع شدهاند، گرمتر هم میشود. فرزندان و نوهها و دوستان و اقوام دورتادور اتاق و آقای حسنزاده در کنار همسرش خانم سکینه رستمپور نشسته است. زنی آرام و کمحرف که در فراز و فرود زندگی همراه و پشتیبان همسرش بوده است.
📌 عباسخان از زبان خانوادهاش
▫️ حاج عباس حسنزاده میگوید: «متولد ۱۳۱۵ هستم اما در شناسنامه ۱۳۱۶ ثبت شده. اواخر ۱۳۱۵ هستم.»
▫️ او هفت فرزند دارد: سه پسر و چهار دختر.
💬 سرافراز شهسواری، داماد خانوادهی حسنزاده: «ما اگر امروز شهرستان گراش را به عنوان یک شهرستان در حدود پیشرفت و در رقابت با شهرستانهای اطرافش در نظر بگیریم؛ این چیزی نیست جز ماحصل زحمات افرادی در گذشته از جمله افرادی چون اقای حسنزاده...»
💬 مرضیه، فرزند سوم: «در بعد مذهبی، پدر ارتباطش با خدا قوی است. خوشاخلاق و خوشبرخورد است. به مطالعه علاقهی زیادی دارد. سختیهای محیط کار را به خانه نمیآورد و تندی نمیکرد. چون برای رفاه مردم کار میکرد ما هم راضی بودیم. در کارهایش همیشه خدا را در نظر داشت. به همین دلیل همیشه گمنام بود و به آن صورت در شهر شناخته شده نبود. در قبال کارهایی که برای بقیه انجام میداد هم چشمداشتی نداشت و چیزی از دیگران قبول نمیکرد.»
💬 فرهاد، فرزند پنجم: «از وقتی کودک بودیم درگیر کارهای شهرداری و استانداری بود و یا سفر کاری. بعد از بازنشستگیاش بیشتر او را درک کردیم. در همهی کارها برای من و خانواده مرجع است. من از سال ۱۳۶۸ در حسینیه سنگآوی مراسمهای مذهبی میگیرم. هر مراسمی که تمام شود به خانه برمیگردم و با پدرم مشورت و همفکری میکنم. هر روز صبح سری به مغازهام میزند چون خیلیها سراغش را میگیرند. در مغازه مینشیند و به سوالات مردم جواب میدهد.
📌 ۹ داستان از عباسخان، مردی که برای گراش از پا ننشست:
▫️ در مراسم آیین چراغ، وقتی نوبت به آقای حاج عباس حسنزاده رسید، او خاطراتی را پراکنده از اینجا و آنجا گلچین و برای ما تعریف کرد. حتما خلاصه کردن سالهایی که او خستگیناپذیر همپای اولین شهردار گراش دویده تا زادگاهش گراش را جای بهتری برای زندگی کند، آسان نیست.
1️⃣ داستان اول: تاسیس شهرداری گراش با پیشنهاد او
2️⃣ داستان دوم: پرسنل کم شهرداری و بازدهی زیاد
3️⃣ داستان سوم: احداث خیابان اصلی و اعتراض و شکایت مردم
4️⃣ داستان چهارم: اختلاف شهرداری و شورا، از دیرباز تاکنون
5️⃣ داستان پنجم: پاکدستی عباسخان به قدمت ۸۰سالگیاش
6️⃣ داستان ششم: بازنشستگی اجباری برای بیمارستان گراش
💬 عباسخان: «تا سال ۱۳۷۷ در شهرداری بودم و خدمت میکردم. شیخ احمد میگفت باید بازنشسته بشوی و به بیمارستان بیایی. پروندهام را برداشت و خودش رفت استانداری و با بازنشستگیام موافقت شد. هشت سال مدیر بیمارستان بودم. ده سال هم رفتم دانشگاه.»
7️⃣ داستان هفتم: نویسندگی سه کتاب
📚 «برگی از خاطرات» (۱۳۷۹)؛ «تحفه» (۱۳۹۵) و «عقل سلیم» (در دست انتشار)
8️⃣ داستان هشتم: تشویقنامه برای آبادانی گراش
9️⃣ داستان نهم: خان شدن فتحعلی، جد عباسخان
📖 ما از نسل دهباشی هستیم و نسل فتحعلیخان. از نسل حاج اسدالله هستیم که کارهای خیری مثل آب انبار و مدرسه اینجا درست کرده است.
🔻 #گزارش کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151363
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
📚 هفت شاعر، هفت کتاب
✍️ راحله بهادر
#کمد ۹۴
4️⃣
📗 سبزها قرمزها، صد رباعی نیمایی و شعرهای دیگر (۱۳۸۵)
✍️ صادق رحمانی
▫️ محمدصادق رحمانیان که با نام شاعری صادق رحمانی شناخته میشود در تیرماه ۱۳۴۴ در گراش به دنیا آمد. او علاوه بر تحصیلات حوزوی، مدرک دکتری زبان و ادبیات فارسی را از دانشگاه آزاد اسلامی تهران واحد علوم و تحقیقات در سال ۱۴۰۲ دریافت کرد. او علاوه بر سردبیری چندین روزنامه و نشریه محلی، ویراستاری چند کتاب و تدریس در دانشکدهی صدا و سیما، مدتی مدیر شبکه رادیویی فرهنگ نیز بود و هم اکنون مدیرمسئول فصلنامهی ادبی چامه است. کتاب شعر «انار و بادگیر» (۱۳۷۳) که حاصل سرایش به زبان مادری است برای مردم گراش و منطقهی جنوب شناخته شده است. از دیگر آثار این شاعر «با همین واژههای معمولی» (۱۳۷۲)، «در این شب آهسته» (۱۳۸۷) و «آبی روشن، آبی خاموش» (۱۳۹۶) را در زمینهی شعر و در زمینهی پژوهشی کتابهای «سیمای لارستان» (۱۳۷۵) و «تاریخ مفصل لارستان» (۱۳۸۵) را میتوان نام برد.
📗 کتاب سبزها قرمزها را نشر همسایه در سال ۱۳۸۵ در ۱۲۰ صفحه منتشر کرده و در قالب رباعی نیمایی که مشابه هایکو ژاپنی است سروده شده و اشعار تصویری آرامبخشی از تجربهی نو و قالب تازهی شعری در ادب فارسی را نشان میدهد که آفریدهی صادق رحمانی است. در واقع قالب رباعی نیمایی ابداع خود رحمانی است و شهرت ادبی او بیشتر به اشعار این کتاب بر میگردد. رحمانی رسالهی دکترایش را نیز در مورد شعر کوتاه در فارسی نوشته است.
▫️ اشعار کتاب متاثر از فضاهای شهری، بناهای قدیمی و تاریخی و احساس نوستالژیک شاعر نسبت به فضاهای قدیمی در گراش و همچنین آدمها و مکانها در جاهای دیگر است و با داشتن رنگ بومی و ارجاعات مداوم به اجزای آن برای خوانندهی جنوبی خوشایند است.
▫️ این کتاب چهار بخش دارد. در بخش اول آن، هر رباعی پس از سرایش، با یک توضیح از فضای یک مکان و بنای قدیمی در گراش که شاعر احساسش را از آنجا الهام گرفته و ردپایی در خاطرات کودکی و یا جوانی رحمانی دارد، بسته میشود. بخش دوم اشعار متاثر از خاطرات پراکندهی شاعر با آدمها و همراهان قدیمی او و اشیا است. بخش سوم چند شعر از دفتر «همهی چیزها آبی است» و اشعار دیگری با توضیحی دربارهی فضای الهامگرفته از آن است. بخش چهارم و پایانی کتاب اما متفاوت از سه بخش قبلی، مقالهها و یادداشتهای مفصل چند تن از نویسندگان ادبی از جمله سیدعلی میرافضلی، دکتر علیرضا فولادی، سعید یوسفنیا، مرتضی امیری اسفندقه، شهرام میرشکاک و محمد خواجهپور است که هر یک دربارهی اشعار این کتاب نقدی نوشتهاند. برای مثال میرافضلی در اولین مقالهی این بخش که نام آن «تجربهای نو در شعر کوتاه ایرانی» است و اشاره به قالب هایکویی اشعار کتاب دارد، با توضیح پیشینهی سرایش تکبیتها در شعر کلاسیک فارسی و سپس توضیح مفصل دربارهی فرم شعری هایکو و محتوا و ویژگیهای آن و شباهتهایش با رباعی در ادبیات فارسی، دربارهی اشعار رحمانی در این کتاب مینویسد: «نوعی نگاه تلخ و حسرتبار خیاموار در اغلب شعرهای این مجموعه جاری است. (ص ۸۲)»
▫️ در نخستین رباعی نیمایی این مجموعه شعر با نام «آرامگاه» میخوانیم: «بوی قرآن در این عصر جمعه / سرخوش، آرام چونان درختان؛ / بقعهی آبی پیر پنهان. (ص ۷)»
🔻 گفتگوی صادق رحمانی با هفتبرکه دربارهی این کتاب را میتوانید اینجا بخوانید:
☑️ 7berkeh.ir/archives/88941
🔻 معرفی کامل هفت کتاب در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151261
#کمدکتاب
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🗻 در راه قله: ۲۰۰ برنامه برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس
🔻 در آستانه هفته دفاع مقدس، چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ یک جلسه هماهنگی و یک نشست خبری در گراش برگزار شد:
▫️ جلسهی هماهنگی و برنامهریزی گرامیداشت این هفته در فرمانداری شهرستان گراش با حضور اعضای شورای تامین و مسئولین شهرستان؛
▫️و نشست خبری در ناحیه مقاومت بسیح سپاه گراش با حضور رسانههای گراش.
📌 به گزارش خبرنگار هفتبرکه، ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه در سالن کنفرانس فرمانداری گراش، جلسه هماهنگی و تشریح برنامههای هفتهی دفاع مقدس با حضور سید محمدباقر بخشایشپور، امام جمعه گراش؛ محمود طاهرزاده، فرماندار؛ مسلم برزگران، معاون سیاسی فرماندار؛ سرهنگ کرامت کریمی، فرمانده انتظامی شهرستان؛ سید یاسر موسوی، فرمانده سپاه گراش؛ و دیگر مسئولین شهرستانی و اصحاب رسانه برگزار شد. در پایان جلسه روسای ادارات، نهادهای دولتی و دستگاههای اجرایی شهرستان گراش به ارائهی برنامههای خود در هفتهی دفاع مقدس پرداختند.
📌 ساعت ۱۲:۳۰ همان روز نیز یک نشست خبری در ناحیهی مقاومت بسیج سپاه شهرستان گراش با حضور سید یاسر موسوی، فرمانده سپاه شهرستان گراش؛ اسماعیل دلاور، مسئول واحد فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج؛ مهدی پورشمسی و عبدالرضا ابراهیمی به همراه خبرنگارانی از رسانههای نابنیوز، تابان و هفتبرکه برگزار شد.
🔖 فرمانده سپاه گراش در این نشست خبری از حدود ۲۰۰ برنامهای که به مناسبت گرامیداشت هفتهی دفاع مقدس در شهرستان گراش و شهرهای ارد و فداغ برگزار میشود، خبر داد.
💬 موسوی ادامه داد: «شعار هفتهی دفاع مقدس امسال «در راه قلهایم» برگرفته از فرمایشات حضرت آیتالله خامنهای است که به قله نزدیک شدیم و خستگی و ناامیدی ممنوع؛ و این هم جای کار دارد و نباید یک بخشی از کار را بگیریم و از بخشهای دیگر غافل شویم.» او گفت: «برنامههایی که ما برای امسال در هفتهی دفاع مقدس تدارک دیدیم، در راستای گنکرهی بزرگ شهدای استان فارس است.»
💬 موسوی رمز موفقیت انقلاب اسلامی را حضور مردم و پای کار بودنشان دانست و گفت:
▫️ ما اگر بخواهیم که در انقلاب اسلامی موفق شویم باید مسائل ما مردمپایه بشود و مردم پای کار باشند و اگر غیر این باشد راه به جایی نمیبریم. گرامیداشت هفتهی دفاع مقدس فقط گرامیداشت یک هفته از ۳۶۵ روز سال نیست، بلکه یک نماد است و بهانهای است برای پرداختن و فهم چندبارهی یک واقعه، که این واقعه عظیمی که سرنوشت ملتها و تاریخ را تغییر داده است.
📌 فرمانده سپاه دربارهی اعضای برگزاری برنامههای هفتهی دفاع مقدس گفت: «رئیس برنامههای هفتهی دفاع مقدس، محمود طاهرزاده، فرماندار شهرستان، و دبیر برگزاری این برنامهها مجموعهی سپاه است و دیگر مسئولین شهرستانی و اعضای شورای اداری هم عضو کارگروههای برگزاری این برنامهها هستند. ۶ کارگروه برای برگزاری برنامهها تشکیل شده است و ما امیدواریم که خداوند توفیق دهد در طول هفتهی دفاع مقدس بتوانیم این برنامهها را اجرا کنیم و فرهنگ ایثار و شهادت را ترویج بدهیم.»
🔻 رئوس برنامههای شهرستان گراش در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151333
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🎰 #کمد ۹۵: گذشته پیوسته همراه توست
✍️ سمیه کشوری:
▫️معرفی فیلم «تله» از نایت شیامالان (۲۰۲۴) و گروه موسیقی بمرانی
📽 ترسناک جذاب روانشناختی
🎞 ام. نایت شامالان M. Night Shyamalan کارگردان و نویسنده آمریکاییهندی است که بیشتر به خاطر ساخت فیلمهای فراطبیعی و ترسناک شهرت دارد. شامالان زمانی شهرت جهانی پیدا کرد که در سال ۱۹۹۹ فیلم «حس ششم» The Sixth Sense را کارگردانی و نویسندگی کرد. این فیلم برای دریافت شش جایزه از جمله جایزهی بهترین کارگردانی و بهترین نویسندگی، نامزد اسکار و کاندیدای بفتای بهترین کارگردانی شد. همچنین یکی از ۲۵۰ فیلم برتر وبگاه بانک اطلاعات اینترنتی فیلمها است.
📽 در اینجا تازهترین فیلم او یعنی Trap یا «تله» را معرفی میکنیم. «تله» یک فیلم مهیج روانشناختی آمریکایی به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی ام. نایت شیامالان است. بازیگران آن جاش هارتنت، آریل دونوگی، سالیکا نایت شیامالان، هیلی میلز و آلیسون پیل هستند. این فیلم در ژوئیه 2024 اکران شد و نقدهای متفاوتی از سوی منتقدان دریافت کرد.
📌 داستان این فیلم، دربارهی مردی به نام کوپر است که در حین شرکت در کنسرت با دخترِ نوجوانش، با محاصرهی پلیس روبرو میشود. در واقع پلیس به دنبال قاتل زنجیرهای که در کنسرت شرکت کرده و حالا به دنبال راه فرار از کنسرت است.
☯️ «تله»، تازهترین فیلم این کارگردان پرکار و بزرگ است که بارها با کارگردانهای بزرگتری چون استیون اسپیلبرگ و آلفرد هیچکاک مقایسه شده است. با این حال «تله» بهترین فیلم این کارگردان نیست ولی فیلمی قابل اعتنا و دیدنی است. ایدهی فیلم فوقالعاده است. یعنی فیلم در ارائهی یک پدر دوستداشتنی و فداکار که یکهو چهرهی دیگری از او میبینیم، خوب عمل کرده است. پدری خانوادهدوست که به همراه دختر نوجوانش به کنسرت خوانندهی مورد علاقهی دخترش رفته است. ولی هر چه فیلم جلوتر میرود، آن پدر دوستداشتنی وجههی دیگری از خود نشان میدهد. یکباره ما با چهرهی دیگری از شخصیت آشنا میشویم که در کنارِ پدرِ خوب بودن، یک زندگیِ دیگر با یک چهرهی دیگر که پا در گذشتهاش دارد، آشکار میشود.
📌 در برخی معرفیها این فیلم را در ژانر ترسناک قرار دادهاند؛ ولی این فیلم بیشتر از آنکه یک فیلم ترسناک باشد، سعی میکند شبیه یک تریلر جنایی روانشناختی دیده شود، تا جایی که در ادامه وجههی سرگرمکننده و مهیج پیدا میکند. فیلم لحظات پرتنشی و پرتعلیقی را نشان میدهد که تا حدی به هیجانانگیز بودن فیلم میافزاید. و در ادامه سعی میکند با پایان به اصطلاح باز، مخاطب را غافلگیر کند.
🎵 بمرانی، بازیگوش و آوانگارد
🎶 بُمرانی نام گروه موسیقی ایرانی است که در سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را از فضای مجازی و کافهها و سپس آهنگسازی و اجرای زنده در تئاتر شروع کرد و هماکنون از گروههای فعال داخل ایران است.
▫️ اعضای گروه اعضای کنونی: بهزاد عمرانی (خواننده، گیتار ریتم)، مانی مزکی (سازدهنی، ترومبون، یوفونیوم، سوسافون)، جهانیار قربانی (گیتار الکتریک، کورنت، ماندولین، یوکللی)، آرش عمرانی (پیانو، کیبورد، آکوردئون)، کیارش عمرانی (گیتار بیس، کنترباس، بانجو، گیتار کلاسیک)، سالار محمد اصغری (درامز) است.
📀 این گروه با انتشار دو آلبوم زیرزمینی «آسمان زرد و خورشید آبی» در سال ۱۳۸۸ و «جورابهای لخت» در سال ۱۳۸۹ شروع کرد و مورد توجه قرار گرفت. «اتوبوس قرمز» در سال ۱۳۹۳ و «مخرج مشترک» در سال ۱۳۹۴ و «گذشتن و رفتن پیوسته» (۱۳۹۵) » آلبومهای زمان اوج بمرانی بود.
🎼 آلبوم «گذشتن و رفتن پیوسته» در سال ۹۵ منتشر شد. در این بین آبتین یغماییان، درامر گروه، از بمرانی جدا شد. به این ترتیب در ضبط آهنگها بمرانی از درامر مهمان استفاده کرد. بهزاد عمرانی فضای این آلبوم را آرامتر از آلبومهای قبلی توصیف کرده که فضای آن به دلیل تأکید بر احساس تنهایی و فقدان عاشقانهتر شدهاست اما همان جنس نزدیک به کمدی و سبک نزدیک به موسیقی بالکان و جیپسی در آن حفظ شدهاست.
📀 دو آلبوم آخر بمرانی با نام «سیزدهچهل» و «احتمالاً قهرمانی در کار نیست» در سالهای ۹۷ و ۹۹ منتشر شد.
🔻 معرفی کامل و بخشی از قطعهی گذشتن و رفتن پیوسته در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151395
#کمدفیلم #کمدموسیقی
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🎥 تیلکدوز: مستندی از دهه ۵۰ گراش
🎞 هفتبرکه: فیلم مستند «تیلکدوز» را احمد تمدن (عوضی) در سال ۱۳۵۱ بر اساس کار و صنعتگری حسن معماری ساخته است. این مستند ۱۰ دقیقه و صامت (بیصدا) است.
▫️ احمد تمدن بوشهری در دهه ۱۳۵۰ در مدرسه ابدی گراش معلم بود، این فیلم را تهیه و فیلمبرداری کرده است. فیلم قبلی او با عنوان «جنگ قلعه» در هفته قبل در هفتبرکه منتشر شده بود. «تیلکدوز» هم با دوربین هشتمیلیمتری ساخته شده و صدا ندارد.
✔️ این فیلم را نیز گروه گردآورندگان فرهنگ گراشی برای نمایش در اولین جشنواره فیلم کوتاه کل گراش در سال ۱۳۸۱ از آقای تمدن در بوشهر گرفتند و اکنون در آرشیو بنیاد کهنپارسیان جنوب نگهداری میشود و برای انتشار در اختیار هفتبرکه قرار گرفته است.
💬 عبدالعلی صلاحی، مدیر بنیاد کهنپارسیان، در مورد این فیلم میگوید: «
🎞 فیلمهای آقای تمدن فیلمهای متنوعی از گراش بود. یک فیلم از اماکن تاریخی مثل برکهی کل. دیگری فیلمی از آداب و رسوم مثلا فیلمی از یک عروسی در کوره است. سه تا هم فیلم داستانی ضبط کرده بود. پیرمردی بود به نام حسن معماری که در اصل فامیلیشان معمارزاده بود. تمدن از شغل تیلکدوزی او یک فیلم داستانی ساخته بود به نام «تیلکدوز» که شامل درست کردن و استفاده از آن و بالا رفتن از نخل است. یکی دیگر از فیلمهای او دربارهی الاغ حسن معماری بود که ظاهرا تربیتشده بوده و تمدن حرکات نمایشی این حیوان را فیلمبرداری کرده بود.
📽 این فیلم را میتوانید در صفحه آپارات و یوتیوب هفتبرکه ببینید.
🔻 در آپارات گریشنا:
🌐 www.aparat.com/v/mns265x
🔻 در یوتیوب هفتبرکه:
🌐 https://youtu.be/_JuCEPSEXmI
🔻 خبر در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151400
#کمدفیلم
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🌷 گردهمایی یاران شهید بهادری
▫️ محفل خاطرهگویی و تجلیل از فرماندهان اسبق حوزه مقاومت بسیج سردار شهید «قاسم بهادری»
(به مناسبت هفته دفاع مقدس)
🌹همراه با اجرای برنامههای مختلف
🔻 مهمانان برنامه:
▫️ فرماندهان حوزه و پایگاههای مقاومت و بسیجیان حوزه مقاومت بسیج شهید بهادری از دفاع مقدس تا امروز.
▫️ با اجرای: حاج مصطفی کارگر
▫️ با روایتگری: کربلایی علی اصغر لطفی
🗓 یکشنبه اول مهرماه ۱۴۰۳
⏰ ساعت:۲۰:۳۰
📍 بلوار سرداران، خیابان باقرالعلوم، سینما فرهنگ
⭕️ حضور برای عموم آزاد است.
#اطلاعیه
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 مجید افشار
#برکه #گراش_زیبا #عسک
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
📚 هفت شاعر، هفت کتاب
✍️ راحله بهادر
#کمد ۹۴
📘 حوصلهام عطسه میزند (۱۳۹۴)
✍️ محمدجواد راهپیمائیان
🖌 محمدجواد راهپیمائیان از شعرای باسابقهی گراش متولد سال ۱۳۵۶ و ساکن امارات است. از او تاکنون چند مجموعه شعر منتشر شده که نشان میدهد راهپیما شاعری است که ذوق ادبی سرشاری دارد. کتاب «حوصلهام عطسه میزند» را نشر مصدق در سال ۱۳۹۴ منتشر کرده و ۸۰ صفحه است. دیگر کتاب او «دل دریایی من» را نیز که یک مجموعه غزل است را در سال ۱۳۸۴ نشر زیتون منتشر کرده است.
💬 او در حال حاضر در امارات اقامت دارد و مشغول به کار است اما همزمان مشغول آماده کردن دو مجموعه شعر دیگر، یکی غزلیات و دیگری رباعیات است. راهپیما در گفتگو با هفتبرکه میگوید:
▫️ با توجه به اینکه فضای زندگی در دبی کاملا فضای اقتصادی و تجاری است، کار کردن در مورد شعر و ادبیات بسیار سخت و پیچیده است. البته این نکته باید مورد توجه باشد که همواره فعالیت در وادی هنر، ذهنی آرام و وقتی دلنشین میطلبد لذا شکل گرفتن یک کار هنری در اینجا با این حجم کاری چیزی شبیه معجزهی هنری است.
▫️ کتاب حاضر شامل غزلیات و رباعیات است و در یکی از رباعیات آن میخوانیم: «آخرش هیچ و پوچ و بیمعنی / یعنی از حرفهای تو سیرم / یعنی از پیش من برو گمشو / یعنی از دوریات نمیمیرم. (ص ۶۸).»
🔻 معرفی کامل هفت کتاب در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151261
#کمدکتاب
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
💍 در دو هفته اخیر، بعد از ماه صفر و قبل از شروع مدارس، شاهد نوعی رکوردشکنی در تعداد عروسیها در گراش بودیم. از ابتدای ربیعالاول، یعنی ۱۵ شهریور تا امروز ۳۱ شهریور، زهرا فردفانی با تلاش زیاد توانسته است نام ۲۲ زوج جدید را ثبت کند و امیدوار است که تعداد زیادی را از قلم نینداخته باشد! هفتبرکه برای این ۴۴ زن و مرد جوان آرزوی شادکامی و بهروزی دارد:
🌹 شیما امانتی فرزند محمدحسن و مهران شهبازی فرزند نعمت
🌹 مریم امیدوار فرزند حاج مهدی و سعید دلخوش فرزند حاج محمود
🌹 زهرا برزگران فرزند محمود و مجتبی هنر فرزند ناصر
🌹 زهره بلندگرامی فرزند علی و رضا منفرد فرزند مرحوم محمد
🌹 فاطمه خوشاب فرزند علی و مصطفی خوشاب فرزند صفدر
🌹 عطیه درویشی فرزند قاسم و احمد فانی فرزند حسینعلی
🌹 مریم رضاییان فرزند حبیب و علی نامآور فرزند محمدحسن
🌹 ریحانه زینالدینی فرزند قدرت و ابوالفضل جعفرزاده فرزند محمود
🌹 فاطمه شهبازی فرزند خلیل و محمود نظری فرزند مهدی
🌹 زهرا صفرپور فرزند مصطفی و مجتبی فدایی فرزند محمد
🌹 سارا فرجی فرزند علیرضا و عمران شیروان فرزند اصغر
🌹 مریم فروزان فرزند حاجی و حسین ابراهیمی فرزند حاج حیدر
🌹 زهره کاظمی فرزند عباس و محمود رضایی
🌹 زینب محسنی فرزند امجد و مهدی حسینی فرزند مصطفی
🌹 ناهید محسنی فرزند مصطفی و امین روانبد فرزند کاظم
🌹 فاطمه محمدزاده فرزند احمد و حمیدرضا ابراهیمی فرزند محمدجواد
🌹 مریم نوبهار فرزند عبدالعزیز و صادق حاجی پور فرزند مرحوم عباس
🌹 زهرا فریدونی فرزند حیدر و صادق نوروزی فرزند محمدحسن
🌹 اسما ایاری فرزند قاسم و علی پورکریمی فرزند محمدحسن
🌹 زهرا جدی فرزند احمد و صادق غلامی فرزند احمد
🌹 فاطمه حسنزاده فرزند مهدی و میلاد ظرافت فرزند یوسف
🌹 الهه صادقیان فرزند رسول و مسلم نصرتی
☑️ شما هم لطف میکنید که اگر از عروسیهای گراشیها در گراش یا شهرهای دیگر خبر دارید، برای ما بفرستید تا کسی از قلم نیفتد:
📱+989374909600
▪️💍▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp: bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مسابقه #گراشی_خوانی با دوبیتیهای «انار و بادگیر»
🎁 کلیپ گراشیخوانی «پردیس بلبلی» برندهی هفته پنجم مسابقه است. این کلیپ در صفحه اینستاگرام هفتبرکه ۱۰۳ بار ذخیره شده است.
🔻 دوبیتی پنجم این بود:
چارشمبه ماه صفر
پُسِ بالا بلندُم، تا گَطَر چُو
چَشِ نومزادِ کاچُشْ اَنْدَتَر چُو
سه چار سالى اَبِه خطُّش نِه اُنْتِنْ
شَو چارشَمبِدِ ماه صفر چُو
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
📹 مسابقه #گراشی_خوانی با دوبیتیهای «انار و بادگیر»
هفته هفتم
✔️ برندهی هفته پنجم مسابقه، پردیس بلبلی بود که کلیپ زیبایش ۱۰۳ بار در اینستاگرام سیو (ذخیره) شده بود.
🔽 نامزدهای هفته ششم مسابقه نیز در صفحه اینستاگرام هفتبرکه اعلام شده است:
🆔 Instagram.com/7berkeh
✅ شما نیز در هفتهی هفتم این مسابقه شرکت کنید.
📹 کافی است دوبیتی هفتم را به شکلی خلاقانه بخوانید و کلیپ ضبطشده را در ایتا و تلگرام به شماره ۰۹۱۷۴۲۶۳۶۸۳ ارسال کنید.
🔻 دوبیتی هفتم:
کَوْم و خویش
تِکِ دشت برا و چَن تا میشُم
فَسیل و بِرکَه و دَسَّمْبِه پیشُم
خبر بِبْرى بَرِ حاجى فلامرز
که مُئه زِنْ ناگِرَم اِز کَوْم و خویشم
⏱ مهلت ارسال: پنجشنبه ۲۹ شهریور
🔻 برای اطلاع از شرایط شرکت، نحوهی انتخاب و رایگیری، جوایز و معنای شعر، این خبر هفتبرکه را ببینید:
☑️ 7berkeh.ir/archives/149513
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 هدی نظامی
#نعلین #دمپایی
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
📚 هفت شاعر، هفت کتاب
✍️ راحله بهادر
#کمد ۹۴
6️⃣
📕 تنها (۱۳۹۹)
✍️ مصطفی کارگر
▫️ مصطفی کارگر متولد سال ۱۳۵۹ گراش و از مدیران موسسهی خبری فرهنگی پندری گراش است. کارگر مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه تفت در یزد دارد و اکنون در دانشکدهی علومپزشکی گراش مشغول به کار است و در مدارس نیز تدریس میکند. مصطفی کارگر شاعر پرکاری است و تاکنون سه مجموعه شعر منتشر کرده است که همگی با محوریت دفاع مقدس است. مجموعه شعر «سلام گل سرخ» (۱۳۸۰)، «تنها« (۱۳۹۹) و جمعآوری مجموعه شعر «آ» (۱۳۹۹) حاصل تجربیات شاعری او است. از او اشعار بسیار دیگری در کتابهای مختلف نیز منتشر شده است.
کارگر که چند دوره سردبیر انجمن شاعران و نویسندگان گراش بود، از موسسین انجمن شعر چشمه نیز است که از دیماه ۱۳۹۷ آغاز به کار کرد و تاکنون نزدیک به ۱۰۰ جلسه از برگزاری آن میگذرد. کارگر در کنار نشر آثار، فعالیتهای ادبی دیگری چون همکاری در انتشار سرود و ترانه را نیز دارد. او در آیندهای نزدیک قصد دارد دو مجموعه شعر دیگر، یکی مجموعه رباعی و دیگری مجموعه چهار ترکیببند عاشورایی، را منتشر کند.
📘 مجموعه شعر «تنها» را نشر صریر در سال ۱۳۹۹ در ۱۱۰ صفحه منتشر کرده است و شامل چهار دفتر است؛ دفتر نخست غزلها، دفتر دوم مثنویها، دفتر سوم و دفتر چهارم رباعیها. بسیاری از اشعار کتاب به شهدا تقدیم شده است، شهدای دفاع مقدس، شهدای منا، شهدای گمنام و شهدای مدافع حرم در میان این نامهای والامقام دیده میشود.
▫️ در نخستین رباعی از دفتر رباعیات این کتاب میخوانیم: «ما پاک چو قطرههای باران هستیم / سرمست سلام سبز یاران هستیم / بعد از گذر جنون ایام، هنوز / مبهوت نبرد حقتباران هستیم (ص ۱۰۵)»
📹 گفتگوی هفتبرکه را در کائت خودمونی با مصطفی کارگر میتوانید در اینجا بخوانید و ببینید:
☑️ 7berkeh.ir/archives/104243
🔻 معرفی کامل هفت کتاب در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151261
#کمدکتاب
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🗓 👨🏻⚕️👩🏻⚕️ برنامه هفتگی پزشکان در کلینیک بیمارستان
🏨 کلینیک تخصصی و فوقتخصصی مولیالموحدین در بلوار شیخ احمد انصاری (خروجی گراش به سمت اوز) ابتدای بلوار امام حسین(ع) قرار دارد.
🗓هفته اول مهرماه ۱۴۰۳
🏨 سایت نوبتدهی اینترنتی:
nobat.gerums.ac.ir
💻 نوبتدهی به صورت هفتگی فعال میشود.
🔻 پزشکان متخصص و فوق تخصص حاضر در کلینک:
عبدالهی | محمدکریمی | قاسمپور | روشن | اتباعی | کوکبه | هادوی | ملکزاده | فیضی | صدیقیپور | پوراسماعیل | خسرویانی | چوبداران | قربانزاده | سلطانی | محمدجانی | معتضدی | رضوی | فروحی | مطلبی | خزایی | اشکوه | عونی | دینداری | حبیبزاده | رضانژاد | سلطاننژاد | اسدی | پوراحمدی | هنرجو | روستایی | اکبری | افشاری | تزنگ
➕
تغذیه | بیهوشی | پستان | فیزیوتراپی | دیابت
🔬سامانه جواب آزمایشگاه
elab.gerums.ac.ir
☢️ سامانهی دریافت پرونده تصویری پزشکی
pacs.gerums.ac.ir
#وبدا
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
💊برنامه حضور پزشکان متخصص در ارد:
✅ مرکز خدمات جامع سلامت ارد
✅ مرکز پیشگیری از اعتیاد
✅ خیریه حاج محسن فولادی
🗓 مهرماه ۱۴۰۳
▫️دوشنبهها
▫️نوبت دهی : دوشنبهها، به صورت حضوری از ٧:٣٠ صبح
⏰ زمان حضور پزشک: ساعت ٩ صبح تا ١٢ ظهر
#وبدا #ارد
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh